18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Huesca: Odds og optakt den 15. marts 2021

 Barcelona - Huesca Catalanerne kan lugte blod i toppen af La Liga! Lørdag blev det til endnu et Atletico pointtab, og mesterskabet kommer så småt ind for rækkevidde. De får besøg fra La Ligas bundprop, Huesca, som formentlig vil være tilfredse med et enkelt point til den tætte bundstrid. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Huesca. Der er kampstart mandag d. 15. marts 2021 kl. 21:00. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Barcelona – Huesca

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter til opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Barcelona – Huesca: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Adrián Cordero Vega
Stadion:: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 12° og svag vind

Optakt til Barcelona – Huesca: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev ikke til mere europæisk fodbold i denne omgang for Barcelona. De gjorde hvad de kunne, og havde nok fortjent mere end et X i Paris i onsdags. De slap med æren i behold, og nu er det bare fuldt fokus på at hente Atletico på La Ligas 1.plads! Førerholdet fra Madrid trådte igen i denne weekend forkert, og forspringet skrumper nærmest runde efter runde. Catalanerne er oppe på 16 kampe i ligaen uden nederlag, hvis de kan fortsætte det pointsnit, så er der intet i vejen for, at de i Barcelona kan drømme om et stort comeback. Der er stadig lidt ugler i mosen på skadesfronten, hvor især Pique er savnet. Men Barcelona har vist på det seneste, at de er godt spillende, og vi fik set imod PSG, at de stadig kan være med imod de allerbedste hold i verden.

Gæsterne fra Huesca skulle helt hen til 13.spillerunde før de tog den første sejr i La Liga, og oprykkerne har haft det ekstremt svært i den bedste spanske række. Selvom de indtager den absolutte bundposition i rækken, så er håbet bestemt ikke slukket endnu. Det er virkelig tæt i den nedre halvdel af La Liga, og de har altså kun fire point op til over stregen. Det er blevet til fire point i de seneste tre kampe for oprykkerne, og det er sådan et pointsnit de skal til at ramme, hvis de vil spille i den bedste række til næste sæson. De vil være opmuntrede over, at de har fået gang i målscoringen på det sidste, imod Granada blev det til en 3-2 sejr, og i sidste weekend måtte de godt nok se sig slået, men med tre scorede mål imod Celta burde de have fået mere med fra det opgør. De formår som oftest at gøre deres kampe virkelig tætte, og kun to gange i sæsonen har de tabt med mere end et mål. Sandro Ramirez er desværre ude til dette opgør, hans tre mål gør ham til 2’er på Huescas topscorerliste.

Barcelona:
Phillippe Coutinho (Midtbane, Reserve) – Skadet
Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet
Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Huesca:
Sandro Ramirez (Angreb, Fast) – Skadet
Gaston Silva (Forsvar, Reserve) – Skadet
Pedro Mosquera (Midtbane, Fast) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Umtiti; Dest, Pedri, De Jong, Alba; Griezmann, Messi, Dembele.

Huesca forventet startopstilling: Alvaro; Pulido, Siovas, Insua; Maffeo, Seoane, Rico, Galan; Escriche; Mir, Ferreiro.

Odds-forslag: Stille og rolig dag på Barcelona-kontoret

Det blev aldrig til det vanvittige comeback som de havde brug for i onsdags, men Barcelona fik vist, at de stadig har fremragende fodboldmæssige kvaliteter, som kan matche de bedste hold i verden. Copa del Rey-finalen er sat i kalenderen, og for en stund kan catalanerne udelukkende fokusere på La Liga, hvor stillingen ser mere og mere opløftende ud for hver uge. Med en sejr i morgen vil forspringet til Atletico være nede på 4 point, og så er det ikke blot en drøm længere, men et realistisk scenarie at Barcelona kan snuppe titlen i år. De gav alt hvad de havde i onsdags, og må have brugt en god del kræfter, men de har haft mange dage til at restituere, og vi tror på, at oprykkerne fra Huesca får travlt med at jagte bolden mandag aften.

Det er top mod bund på Camp Nou, og Barca er begyndt at vise virkelig lovende takter. 16 kampe i streg uden nederlag i La Liga, det skal nok nå at blive spændende i toppen. Udeholdet fra Huesca får, som nævnt i optakten, sjældent en rigtig snitter, og på trods af deres placering nederst i rækken, så har de altså fået point i mere end halvdelen af deres kampe. Der er ingen tvivl om, at Barca hiver en sejr her, men med lidt kontinentale i Barca, er det ikke sikkert det bliver nogen fest på Camp Nou.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet + Under 3.5 mål til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Barcelona – Huesca: Statistik, topscorer og H2H

– Med sidste weekends sejr over Osasuna, mindskede Barcelona forspringet til Atletico. De indtager i skrivende 3. pladsen med en statistik for sæsonen på 17-5-4 og en målscore på 57:22.

– Håbet er ikke slukket i Huesca, selvom de indtager 20.pladsen i La Liga. De har en statistik for sæsonen på 3-11-12 og en målscore på 25:40.

– Lionel Messi var på pletten igen i sidste weekend med et sent mål mod Sevilla, og han er igen i denne sæson topscorer for Barcelona med 19 mål i La Liga.

– Rafa Mir har vist sig fint frem for bundholdet, og står indtil videre noteret for 7 ligamål.

– Sæsonens første indbyrdes opgør foregik meget stille og roligt, et tidligt mål af De Jong, og så var det også det. 1-0 til Barcelona, og videre til næste…

Expected Goals: Barcelona vs. Huesca – de seneste tre kampe

Barcelona
PSG – Barcelona (1-1) 1,24 – 2,2 xG
Osasuna – Barcelona (0-2) 0,8 – 0,98 xG
Barcelona – Sevilla (3-0) 2,28 – 1,04 xG (Forlænget spilletid)

Huesca
Huesca – Celta de Vigo (3-4) 1,66 – 1,47 xG
Eibar – Huesca (1-1) 2,52 – 0,4 xG
Huesca – Granada (3-2) 2,59 – 0,89 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Barcelona – Huesca d. 15. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Barcelona - Huesca d. 15. marts 2021*

Skriv et svar