18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Elche: Odds og optakt den 17. september 2022

Lewandowski og Barcelona har fået en flot start på La Liga, hvor de indtager 2.pladsen. (Foto: Bildbyrån)
Lewandowski og Barcelona har fået en flot start på La Liga, hvor de indtager 2.pladsen. (Foto: Bildbyrån)

Barcelona løb tirsdag ind i sæsonens første nederlag, da Bayern München blev for stor en mundfuld i Champions League. Lørdag er der dog fine muligheder for at komme lynhurtigt tilbage på sporet, når sejrsløse Elche gæster Camp Nou. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Elche. Der er kampstart lørdag den 17. september 2022 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Barcelona – Elche: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Spotify Camp Nou, Barcelona
Vejret: 23° og svag vind

Barcelona – Elche: Skader, karantæner og startopstillinger

Man kan mene meget om Barcelonas ageren på sommerens transfermarked, men sportsligt virker det til at have været en kæmpe gevinst. Der er langt mere kvalitet på Xavis mandskab end i sidste sæson, og det ser allerede meget lovende ud. Barcelona tabte godt nok ude mod Bayern München tirsdag aften i Champions League, men til forskel fra sidste sæson, så havde de faktisk fortjent mere. Lewandowski var for en gang skyld uskarp, da han fik chancen(chancerne), og det er der ikke råd til mod de stærke tyskere, men Barcelona efterlod et stærkt udtryk.

I La Liga startede catalanerne ud med et skuffende X mod Rayo Vallecano, men siden har de ikke set sig tilbage. Fire sejre på stribe er Xavis mandskab oppe på, alle sejre, som er kommet i hus på overbevisende vis. Senest var der ingen problemer med at besejre ligaens bundprop Cadiz, og det bliver der formentlig heller ikke her mod Elche, som er næstsidst i rækken.

Elche endte 4 point fra nedrykningsstregen i sidste sæson, godt nok helt oppe på en 13.plads i den tætte bundstrid, men ikke desto mindre med en smal margin til nedrykkerne. Efter fem kampe af indeværende sæson ligner det unægtelig endnu en sæson med kamp for overlevelse. Det er kun blevet til et enkelt point for Franciscos mandskab, et point, som kom i hjemmekampen mod oprykkerne fra Almeria. Det er blevet til store nederlag til Real Betis, Villarreal og Athletic Club, mens det kun er blevet til to scoringer i fem kampe. Det ser mildt sagt ikke særlig lovende ud for Elche, som er det mest indkasserende hold i La Liga.


Barcelona:

  • Sergi Roberto (Midtbane, Reserve) – Skadet


Elche:

  • Gonzalo Verdu (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Gerard Gumbau (Midtbane, Fast) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Bellerin, Kounde, Araujo, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Torres

Elche forventet startopstilling: Badia; Lirola, Roco, Bigas, Mercau; Quina, Mascarell, Guti, Collado; Boye, Milla


Odds på Barcelona – Elche

Bookmakerne har Barcelona som klare favoritter.


Odds-forslag: Barca på cruise control

Barcelona står i stort set samme scenarie som i sidste weekend, hvor de var oppe imod et såret bundhold i Cadiz, som havde tabt samtlige kampe. Lørdagens modstander fra Elche har godt nok skrabet et enkelt point sammen, men endnu engang har vi at gøre med et såret bundhold.

Elche har indkasseret 13 mål på fem kampe, så det kan ikke være drømmescenariet at skulle op imod velspillende Barcelona, som er ligaens mest scorende + mindst indkasserende mandskab efter fem spillerunder.

Barcelona har godt nok et Champions League-brag mod Bayern München i benene, men alle sommerens nyindkøb in mente, så bør Xavi kunne stille et frisk og slagkraftigt mandskab til dette opgør. Gæsterne har allerede indkasseret store nederlag til Betis, Villarreal og Athletic Club, og jeg kunne ikke forestille mig andet end en ny øretæve her. Barcelona har blot indkasseret ét mål i de fem første kampe, så mod tandløse Elche dufter det igen af en sejr med rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Barcelona vinder til nul
Gå til bet365 *


Barcelona – Elche: Statistik, topscorer og H2H

  • Barcelona er nummer 2 i La Liga efter 13 point i fem kampe. Statistikken er på 4-1-5 og målscoren 15:1.

  • Elche er næstsidste med 1 point, en statistik på 0-1-4 og målscoren 2:13.

  • Barcelonas topscorer og La Ligas er Robert Lewandowski, som har nettet seks gange.
  • Collada og Ponce har scoret en hver af Elches to mål i La Liga.

  • Barca vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson. 3-2 hjemme og 2-1 ude.


Expected Goals: Barcelona vs. Elche – de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGElcheResultatxG
Bayern München – Barcelona(2-0) 1,33 – 2,89Elche – Athletic Bilbao(1-4)1,46 – 3,06
Cádiz – Barcelona(0-4) 0,56 – 2,8Villarreal – Elche(4-0) 4 – 0,32
Barcelona – Plzen(5-1) 3,16 – 0,62Elche – Real Sociedad(0-1)0,99 – 1,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barcelona – Elche?

Barcelona – Elche spilles lørdag den 17. september 2022 klokken 16:15.

Hvor spilles Barcelona – Elche?

Barcelona – Elche spilles på Spotify Camp Nou i Barcelona

Skriv første kommentar

Skriv et svar