18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bæggis har ramt 12 håndbold odds i træk

Håndbold odds hos SpeluniversSpilXperten har to rigtig stærke håndboldeksperter i form af Roman Empire og Mr_Hagen, men på vores søsterside Spelunivers kan de også det med håndbold. Således har den svenske håndboldekspert Bæggis ramt noget så ekstraordinært som 12 spilforslag i træk!

Brandvarme håndbold odds fra Bæggis

Bæggis er en garvet og ikke mindst dygtig håndboldekspert, som over 1068 spilforslag har leveret en tilbagebetaling på næsten 109 %. Selv for en erfaren rotte som Bæggis er det ikke hver dag, at man rammer 12 spilforslag i træk, men det er ikke desto mindre, hvad der er sket. Bæggis har nemlig været brandvarm på det seneste med 12 spilforslag i træk uden tab.

Håndbold odds var ikke lave

Så fristes man naturligvis til at tro, at der var tale om lave og fedtede odds, men det har bestemt ikke været tilfældet. Oddsene har været mellem 1,65 og 1,87, så det har altså være til at mærke, hver gang Bæggis har ramt plet. Det hele kulminerede i søndags, da han ramte samtlige syv spilforslag. Spilforslagene kommer primært fra svensk og norsk håndbold, ligesom internationale kampe også kommer under luppen.

Modtag Bæggis’ håndbold odds på mobilen

Vil du gerne være blandt de først til at blive informeret, når Bæggis udsender sine spilforslag? Så kan du modtage Bæggis’ spilforslag hos Spelunivers direkte på mobilen, hvis du har en gratis brugerprofil og indsætter point på denne.

Du opretter blot den gratis brugerprofil, logger ind med dine informationer, vælger Köp points og følger instruktionerne til højre. Så kan du være i gang på fem minutter.

Gå til Spelunivers og få en gratis brugerprofil: Besøg Spelunivers her

Skriv et svar