18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bæggis graver VM-guld frem – få 100 % bonus

Både gamblere og sportsentusiaster glæder sig i disse dage over, at kvindernes håndbold VM kører derudad for fulde gardiner. Der er nemlig masser af kampe på programmet næsten hver eneste dag, hvilket giver anledning til nogle gevaldige lækkerier for både tv-seerne og de spilinteresserede.

I den sidstnævnte kategori må håndboldeksperten Bæggis i den grad siges at være. På bare tre dage har den svenske ekspert skudt 17 spil af sted omhandlende kvindernes håndboldslutrunde i Kina, hvor de ti har siddet i skabet. Foruden kvindernes VM spilles der dog også anden håndbold, hvilket blandt andet sker i Sverige, hvilket Bæggis også har benyttet til at sætte yderligere to pletskud.

Havde man fulgt Bæggis fra slutrundens start lørdag og til mandag kunne man derfor glæde sig over en klækkelig gevinst. Valgte man at sætte 100 kroner for hver unit eksperten placerede, ville man således have satset i alt 8200 kroner, mens ens bettingkonto ville bugne med 9903 kroner efter de afsluttede væddemål. Således ville man have hentet en kontant gevinst på 1703 kroner, hvilket også svarer til en tilbagebetalingsprocent på 120.

Slutrunden er dog først lige gået i gang, og man kan derfor forvente sig mange flere spil fra Bæggis, der har været yderst aktiv indtil videre. Det er naturligvis ikke til at sige, hvor mange spil eksperten spytter ud i resten af december, men du har i hvert fald mulighed for at hoppe med på VM-vognen og Bæggis’ gode spilforslag med det samme.

100 % indskudsbonus!
Vi tilbyder nemlig en 100 % indskudsbonus til de brugere, der endnu ikke har prøvet at abonnere på Bæggis’ spilforslag via sms. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Bæggis’ sms-adviseringer på Spelunivers. Hvis du ikke allerede har en bruger på Spelunivers kan du oprette det her: Ny bruger.
Når du har oprettet brugeren, indsat point og tilmeldt dig Bæggis’ adviseringer, skal du blot sende en mail til mail@spilxperten.com med dit brugernavn, hvorefter vi vil verificere dit køb af point og indsætte bonussen. Bemærk dog, at du ikke tidligere må have abonneret på Bæggis’ spil, ligesom den maksimale bonus er 200 point på Spelunivers.com.

KLIK IND PÅ SPELUNIVERS OG TILMED DIG NU

SE BÆGGIS’ TIDLIGERE SPIL

Skriv et svar