18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bæggis afslutter året med flot stime

Året går efterhånden på hæld, hvorfor det også så småt er tid til at gøre status over 2009, som forhåbentlig har været et indbringende år for de fleste. Det er dog ikke helt tid til at gøre status endnu, da der på årets sidste dage kan ske en del.

Det er håndboldeksperten Bæggis blandt andet ved at bevise på Spelunivers lige nu, hvor han for alvor har ramt en stime i de absolut allersidste dage af 2009. Det startede d. 19. december, hvor et spil på under 50,5 mål i Heid – Spårvägen gik hjem. Siden er syv andre spil blevet noteret som rigtige, uden at Bæggis har skudt forbi en eneste gang. Således har de seneste otte spil alle været rigtige, hvilket naturligvis afslutter 2009 med stil og giver store forhåbninger til 2010.

Med den nuværende stime, som du stadig kan nå at blive en del af, bevæger Bæggis sig op over 110 % i tilbagebetaling over 524 spil, hvilket i den grad må siges at være flot.

Ønsker du at hægte dig på vognen og følge Bæggis i topform, skal du blot have en bruger på Spelunivers. Denne kan du oprette gratis HER. Har du allerede en bruger i forvejen, eller når du har oprettet din bruger, logger du ind og vælger ”Min profil/köp points”. Her kan du så indsætte point med kreditkort og Moneybookers, hvorefter du kan tilmelde dig Bæggis’ spilforslag, som kommer direkte på mobilen.

Skriv et svar