18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

B93 – AGF: Odds og optakt den 11. marts 2021

B93 - AGF De københavnske underdogs skal bestige et bjerg torsdag aften når AGF kommer på besøg. 2.divisionsholdet er nede med 3-1 efter første opgør, og der skal noget specielt til at vende det hele på hovedet mod et af Superligaens mest formstærke mandskaber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til B93 – AGF, med kampstart torsdag d. 11. marts 2021 kl. 18:45. Kampen vises på TV3+ og kan streames på Viaplay.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på B93 – AGF

Oddsene på kampen viser, at bookmakerne har AGF som klare favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

B93 – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion:: Right to Dream Park, Farum
Vejret: 6°, regn og frisk vind

Optakt til B93 – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Aarhusianerne er kommet stærkt ud efter vinterpausen i Superligaen, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag i syv kampe, nederlaget faldt desuden i en kamp mod FC Nordsjælland hvor AGF spillede med en mand i undertal fra 5.minut. De har set virkelig stærke ud i Aarhus, og er sammen med Brøndby nok det tophold der har vist sig bedst frem. De slog FC Midtjylland i sidste weekends topbrag, og runden før det var reelt set blevet til en 3-2 sejr, dommeren havde fløjtet af, men VAR ville det anderledes og så endte det i et pointtab alligevel. Defensiven har stået solidt som aldrig før, og de har kun lukket mål ind i to af forårets syv Superligakampe, det er imponerende når man tænker på at både Tingager og Backman ikke har været i spil endnu. De virker bundsolide, godt organiseret og så har de Superligaens topscorer rendende oppe foran til at sikre de snævre sejre.

B93 er på 2. pladsen i 2.division, der er kun to point op til Jammerbugt på 1.pladsen, men 2.divisions førerhold har altså to kampe i hånden. Den tredjebedste danske række har ligget stille i længere tid end de to bedste, og B93 har først i weekenden spillet den første turneringskamp efter vinterpausen. Det kunne ikke være gået meget bedre, de førte kampen mod Holbæk med 4-0 efter 22 minutter, og det hele endte i en eftertrykkelig 6-2 sejr. Foruden kampen mod Holbæk, er det kun i det første møde mod AGF hvor de har spillet en kamp af betydning siden slutningen af november. Københavnerne er derfor nok ikke helt oppe i gear, om end benene så må være en del friskere hos dem end hos morgendagens modstander. Kampen bliver spillet på FC Nordsjællands kunstgræs, så der bliver ingen undskyldning om knoldede baner hos nogle af holdene.

B93:

AGF:
Niklas Backman (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
Zachary Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet
Søren Tengstedt (Angreb, Reserve) – Skadet

B93 forventet startopstilling: Rossil; Wæver, Emme, Hegaard, Lund; Mouritz, Morberg, Persson; Dhaflaoui, Erenbjerg, Bany.

AGF forventet startopstilling: Grabara; Munksgaard, Hausner, Juelsgaard, Nielsen; Poulsen, Hvidt, Olsen; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Odds-forslag: Forskellen bliver betydelig på kunstgræsset

Der var klasseforskel i første opgør i Aarhus, og der skal også være forskel på et tophold i Superligaen, og et tophold i 2.division. Begge hold har nok at se til i deres respektive rækker, hvor de kæmper for at kravle længere op i tabellen. Med en 3-1 sejr i bagagen fra første kamp, bliver der rig mulighed for David Nielsen og co. til at hvile nogle af de bærende kræfter, heldigvis for dem fejler bredden i truppen ingenting, og selv de spillere der ligger i yderkanten af holdet kan give B93 lidt at bekymre sig om.

Græstæppet bliver som sagt ikke en undskyldning denne gang, og der kan spilles hurtig, teknisk fodbold på Nordsjællands kunstgræs. Bolden kommer til at bevæge sig hurtigere end på de knoldemarker vi ser rundt omkring i Danmark for tiden, og vi tror på at det mest af alt er til AGF’s fordel. De to rækkers forskel gør, at der er stor forskel i tempoet på de to mandskaber, og AGF vil formentlig kunne udnytte deres tekniske overlegenhed på det jævne underlag. Vi tror på, at et af Superligaens mest formstærke mandskaber endnu engang bliver for stor en mundfuld for B93, og der kommer helt sikkert et par reserver på banen som vil vise sig frem for David Nielsen.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet (-1.5 asian handicap) til odds 2,02 – SPIL HER >>*

B93 – AGF: Statistik, topscorer og H2H

– B93 ligger på 2. pladsen i 2. division med 28 point for 14 kampe. De har en statistik for sæsonen på 9-1-4 og en målscore på 29:19.

– AGF er nummer 3 i Superligaen med 36 point for 20 kampe. Stats hedder 10-6-4 og scoren 33:20.

– Østerbro-holdets statistik siger 8-1-4 og en målscore på 23:17. På udebane hedder det 5-1-1 og 13:8.

– AGFs topscorer i Superligaen er Patrick Mortensen med 12 mål, fleste af alle i den bedste danske række.

– Hos B93 er Jeppe Erenbjerg skarpeste mand i denne sæson med hans 6 kasser i 2.division.

– Første opgør endte med en sikker hjemmesejr i Aarhus, i en kamp hvor AGF førte med 3-0 inden B93 fik et trøstemål i overtiden.

Expected Goals: B93 vs. AGF- de seneste tre kampe

B93
B 93 – Holbæk B&I (6-2) 2,77 – 2,27 xG
AGF – B93 (3-1) 2,83 – 0,8 xG
B93 – AaB (1-0) 0,74 – 3,00 xG (pokalkamp)

AGF
FC Midtjylland – AGF (0-1) 0,12 – 0,94 xG
AGF – FC Nordsjælland (0-1) 0,53 – 1,05 xG
FC København – AGF (3-3) 3,46 – 2,06 xG

Live stream B93 – AGF den 11. marts 2021

Vil du livestreame kampen i DBU Pokalen mellem B93 og AGF, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream B93 – AGF hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på B93 - AGF d. 11. marts 2021*

Skriv et svar