18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atletico Madrid – Real Madrid: Odds og optakt den 7. marts 2021

Atletico Madrid - Real Madrid Rundens kamp fra La Liga finder sted i Madrid søndag eftermiddag, når Atletico tager imod Real Madrid. Der er ikke kun prestige på spil i dette Madrid-derby, men også dyrebare point i topstriden. Det bliver helt sikkert intenst på Wanda Metropolitano! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Real Madrid. Der er kampstart søndag d. 7. marts 2021 kl. 16:15. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Atletico Madrid – Real Madrid

Oddsene viser at bookmakerne vurderer kampen som virkelig jævnbyrdig.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Atletico Madrid – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro José Hernández Hernández
Stadion:: Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 14°, svag vind

Optakt til Atletico Madrid – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er helt suverænt det Atletico har levereret i La Liga i sæsonen, eller i hvert fald indtil for fem runder siden… Er Simeone og co. begyndt at ryste i bukserne? Efter en stime på 16 runder med blot et enkelt pointtab, lignede det at La Liga kunne få en tidlig vinder i denne sæson, men med tre pointtab i de seneste fem runder er der pludselig håb for Barcelona og Real Madrid. Forspringet fra Atletico ned til de to forfølgere er lige nu på 5 point, førerholdet har dog en kamp i hånden. En sejr i dette derby imod Real Madrid, kan give lokalrivalernes drømme om mesterskabet et endegyldigt dødsstød. Omvendt vil et nederlag til Atletico i morgen åbne mesterskabskampen op på vidt gab. Simeones tropper kom tilbage på sporet i weekenden, da de besejrede Villarreal med 2-0 i vanlig Simeone stil, uden at være spildominerende, uden at vælte sig i chancer, men med et clean sheet og effektivitet foran mål!

Det begynder at lysne lidt hos Real Madrid, fraværslisten skrumper ind lidt efter lidt, og det ser ud til at Benzema kan være klar til at spille igen i morgen. Det er helt vildt så hårdt de har været ramt af skader, men de har klaret det forbilledligt! Resultatmæssigt har det været en ganske imponerende periode med fem sejre, og en enkelt uafgjort i de seneste seks kampe på tværs af La Liga og Champions League. Selvom resultaterne har flasket sig for Real, så har offensiven set lidt vissen ud, og det er der ikke noget at sige til med alle de fravær. Valverde er tilbage til dette opgør, og Benzemas tilstedeværelse vil også give et ekstra boost til de andre offensive folk. De har et virkelig godt tag i bysbørnene fra Atletico, og de må gå ind til opgøret med stor tro på, at de igen kan hente et brugbart derbyresultat!

Atletico Madrid:
Jose Gimenez (Forsvar, Fast) – Skadet

Real Madrid:
Karim Benzema (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Eden Hazard (Kant, Fast) – Skadet
Mariano Diaz (Angreb, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Felipe, Hermoso; Trippier, Llorente, Koke, Saul, Carrasco; Felix, Suarez.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Nacho, Varane, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos, Valverde; Benzema, Vinicius.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Underholdningen lader vente på sig

Det er så meget på spil i dette opgør! Ikke nok med at det er et lokalbrag imellem to af de bedste spanske hold i de sidste mange år, det er også et topbrag, og pointene her kan blive afgørende for hvordan resten af sæsonen udspiller sig. Et X giver nogenlunde status quo, men giver Barcelona mulighed for at hente to point på hver af de to hold. Atletico sejr kan for alvor resultere i at Real Madrid bliver hægtet af i kampen om mesterskabet, mens en Real sejr vil gøre det til en meget tæt top pludselig.

Hvem skal så ud at satse, og hvem tør blotte sig? Det er jo Real Madrid, som halser efter i ligaen men deres skadessituation gør måske, at de ikke er helt klar til at gå op og jagte sejren med hovedet under armen. Defensiven har fungeret upåklageligt på det sidste, og med de mange fravær virker det til, at Zidane har valgt en mere pragmatisk tilgang til kampene. Det har ikke været blændende offensiv fodbold, som har skaffet dem point på det sidste, men det solide fundament. Den tilgang til spillet har altid været en del af Simeones Atletico hold, som mestre det defensive udgangspunkt. Atletico skal ikke ud at jagte sejren fra start, de kan tillade sig at stå lidt afventende, og vente på at mulighederne byder sig. Vi tror på at det bliver kendetegnende for kampen, at begge hold kan leve bedre med en pointdeling end et nederlag. Det bliver påpasseligt fra start, hvor ingen af holdene tør satse for alvor. De to hold går veltilfredse til pause med et X, og så må vi se hvem der har x-faktoren til at afgøre løjerne i 2.halvleg!

SpilXperten.com anbefaler: X ved halvleg til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Atletico Madrid – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet ligger solidt i front af La Liga om end forspringet er skrumpet lidt. De har en statistik for sæsonen på 18-4-2 og en målscore på 47:16.

– Med et godt resultat i dette opgør, så lever håber for Real! De indtager 3.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 16-5-4 og en målscore på 43:20.

– Luis Suarez har måtte se sig overhalet af Messi i spidsen af La Ligas topscorerliste, og må lade sig tage til takke med at være den næstmest scorende spiller i sæsonen med hans 16 ligamål.

– Benzema er den absolutte skarpretter i Real Madrid. Han står noteret for 12 mål i La
Liga

– Real Madrid har den helt klare overhånd når vi kigger på de indbyrdes opgør, hvor de ikke har tabt til rivalerne fra Atletico i de seneste syv La Liga møder. Denne sæsons første indbyrdes møde endte med en 2-0 sejr til Los Blancos.

Expected Goals: Atletico Madrid vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

Atletico Madrid
Villarreal – Atlético Madrid (0-2) 1,77 – 0,52 xG
Atlético Madrid – Chelsea (0-1) 0,74 – 0,5 xG
Atlético Madrid – Levante (0-2) 2,41 – 0,51 xG

Real Madrid
Real Madrid – Real Sociedad (1-1) 2,56 – 0,86 xG
Atalanta – Real Madrid (0-1) 0,03 – 1,9 xG
Valladolid – Real Madrid (0-1) 1,49 – 0,94 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Atletico Madrid – Real Madrid d. 7. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Atletico Madrid - Real Madrid d. 7. marts 2021*

Skriv et svar