18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aston Villa – Tottenham: Odds og optakt d. 21. marts 2021

<b>Dommer:</b>Aston Villa – Tottenham” title=”<b>Dommer:</b>Aston Villa – Tottenham” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Av, av, av for en kedelig torsdag aften, Tottenham havde, da de spillede Europa League i Zagreb. Trods 2-0-føring fra hjemmekampen endte det med, Tottenham måtte forlade turneringen, og spørgsmålet er, om de kan nå at komme sig tilpas meget til at byde Aston Villa trods søndag aften på Villa Park. For hjemmeholdet er uden sejr de seneste 3 kampe, så de er sultne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa – Tottenham. Der er kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 20:30. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Aston Villa – Tottenham

Oddsene peger, at bookmakerne forventer en meget lige kamp mellem 2 hold side om side i tabellen, men de har dog Tottenham som en lille-bitte favorit.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Aston Villa – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion:: Villa Park, Birmingham
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Aston Villa – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

De seneste 6 kampe har givet 1 enkelt sejr til Aston Villa, og det er ekstra bekymrende, fordi de blandt andre har mødt Brighton, Sheffield United, Wolves og Newcastle uden at slå nogen af dem. Derfor er Aston Villa lige nu 7 point fra 5. pladsen, men de har dog en kamp på hånden i forhold til West Ham, som aktuelt indtager den nærmeste plads til europæisk kvalifikation for Aston Villa. Men de skal til at have sejre ind på kontoen igen, og det kan de måske passende få mod Tottenham, som ligger en enkelt plads foran dem i tabellen.

For Tottenham virker ikke skræmmende aktuelt. Torsdag smed de i Europa League en 2-0-føring fra første kamp i returmødet med Dinamo Zagreb, så kroaterne endte med at vinde 3-0 og sende Londonholdet hjem med et pinefuldt exit i kabinekufferterne. Sidste søndag tabte Tottenham i North London Derby til Arsenal, og 4 af de seneste 5 udekampe i Premier League er også endt med nederlag til Tottenham. Det så ellers længe lovende ud for dem, men lige nu virker de en anelse ude af kurs. De mangler Heung-Min Son, som er skadet, og Erik Lamela, der har karantæne som følge af sin udvisning mod Arsenal i søndags.

Alligevel kan Tottenham stille med en på papiret slagkraftig offensiv med Gareth Bale, Dele Alli og Lucas Moura bag Harry Kane. Det er en kvartet, som under normale omstændigheder næsten burde være garant for scoringer, men en 2-0-føring på hjemmebane i Europa League burde jo også næsten være garant for at gå videre. Det var det så alligevel ikke, og nu er der igen rumlen i krogene og dasken på vandrørene med rygter om træner José Mourinhos snarlige exit fra Tottenham. Måske hiver portugiseren en taktisk finesse frem for at vende stemningen og sikre en sejr? Det får vi at se søndag aften.

Aston Villa:
Korey Hause (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Jack Grealish (Kant, Fast) – Tvivlsom
Bertrand Isidore Traore (Kant, Fast) – Tvivlsom
Wesley (Angreb, Reserve) – Skadet

Tottenham:
Erik Lamela (Midtbane, Reserve) – Karantæne
Heung-Min Son (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Luiz, Barkley; Trezeguet, Watkins, El-Ghazi.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Doherty, Sanchez, Alderweireld, Reguillon, Højbjerg, Ndombele; Bale, Alli, Moura; Kane.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Alle gode gange 5 for Tottenham

Aston Villa får det ikke rigtig til at klikke uden anfører Jack Grealish. Med ham er de et solidt mandskab, der kan spille med om pladserne i sub-toppen og endda sigte efter europæisk bold, men uden ham er de et mandskab, der bakser med overhovedet at score mål og vinde kampe. Han er – måske – med igen. Rygterne siger, han er med. De officielle meldinger er, at det er tvivlsomt. Med ham tilbage har Aston Villa gode muligheder for at yde en solid præstation.

Tottenham var så småt på vej i omdrejninger. 5 sejre på stribe i alle turneringer, og så løb de først ind i Arsenal og siden Dinamo Zagreb. Nu har de 2 nederlag i rap, og de må undvære Heung-Min Son og Erik Lamela. Falder de helt sammen? Eller rejser de sig og begynder en ny stime af sejre i dette opgør? Det sidste virker trods alt mest sandsynligt. Det er et nogenlunde rutineret mandskab. Hugo Lloris, Toby Alderweireld, Pierre-Emile Højbjerg og Harry Kane. Det er ikke vårsunger, og de har prøvet at løbe ind i ubehagelige nederlag tidligere. Og de kender kuren. Klø på. Arbejd hårdere. Vind kampe.

Tottenham vil komme til dette opgør som et såret dyr. Betændt af træner Josë Mourinhos udfald efter opgøret mod Dinamo Zagreb. Han er aldrig tilfreds med sine spillere efter nederlag og lufter det gerne offentligt. Det må være frustrerende men på en sær måde også motiverende for en “Nu skal jeg dælme vise ham!”-attitude. Tottenham har en hel del at bevise, og de kan glæde sig over, at de har slået Aston Villa i de seneste 4 indbyrdes møder. Senest 3-2 på Villa Park i februar 2020. Anbefalingen til dette opgør er endnu en Tottenham-sejr.

SpilXperten.com anbefaler: 2 til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

– Aston Villa er drattet ned på tabellens 9. plads, hvor de ligger med 41 point for 27 kampe.

– Statistikken for værterne er 12-5-10 med målforskel på 39:28. På hjemmebane har de beskedne 5-2-5 og 20:16.

– Tottenham er et nøk bedre i stillingen som nummer 8 med 45 point efter 28 runder.

– Den samlede statistik for José Mourinhos mandskab er 13-6-9 og 47:30, mens de på fremmed græs er noteret for 6-3-5 med måldifferencen 22:16.

– Hos Aston Villa er det Ollie Watkins og hans 10 træffere, der napper topscorer-pladsen.

– Harry Kane er Tottenhams topscorer med 16 pletskud.

– De 2 hold mødtes senest på Villa Park 16. februar 2020, hvor det endte med 3-2-sejr til Tottenham.

– Tottenham har vundet de seneste 5 gange, de 2 hold er tørnet sammen. 2 sejre på udebane og 3 på hjemmebane.

Expected Goals: Aston Villa vs. Tottenham – de seneste tre kampe

Aston Villa
Newcastle – Aston Villa (1-1) 1,45 – 1,35 xG
Aston Villa – Wolves (0-0) 1,26 – 1,84 xG
Sheffield United – Aston Villa (1-0) 1,08 – 1,85 xG

Tottenham
Dinamo Zagreb – Tottenham (3-0) 1,52 – 2,28 xG (Europa League – efter forlængelse)
Arsenal – Tottenham (2-1) 1,87 – 0,87 xG
Tottenham – Dinamo Zagreb (2-0) 1,45 – 0,49 xG (Europa League)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Aston Villa – Tottenham den 21. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Aston Villa og Tottenham, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Aston Villa – Tottenham hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Aston Villa - Tottenham d. 21. marts 2021*

Skriv et svar