18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Artikelserien i bogform! Ny sponsor: Everest Poker

Billede SpilXperten har fornøjelsen af at præsentere gaven til alle gamblere, der har forventninger om at vinde endnu mere, eller blot sætter pris på den gode gambler-historie.

Den ekstremt populære artikelserie om storgamblerens mange oplevelser, udfordringer og bekymringer på sin lange vej fra en almindelig tabende småspiller til en status som succesrig storspiller, er udkommet i bogform. Udover de mange spændende og humoristiske afsnit, som henover efteråret har præget SpilXperten, så får du også et ekstra bonus-afsnit, en gambler-test, gode links og andre brugbare værktøjer til at gøre dig til en bedre gambler.

Bogen er et MUST for alle gamblere, og som bruger af SpilXperten er du i den heldige situation, at du kan få tilsendt bogen helt gratis. En række af vores samarbejdspartnere har gjort det muligt at sende bogen direkte til dig helt uden omkostninger, og da sponsoren de næste dage er Everestpoker, er alt du skal gøre følgende:

1) Opret en konto hos Everestpoker, der i øjeblikket tilbyder en 100% deposit bonus op til 300$ (bonus kode: DK300).

Udover “En gambler bliver til” får du altså $300 ekstra smidt i nakken til at spille for! For at oprette konto, skal du trykke her: Everestpoker

Bonusen frigives løbende baseret på point optjent. 7cent per point.

2) Send en mail til info@spilxperten.com med dit nye brugernavn hos Everestpoker og dit navn og adresse med “En Gambler bliver til” i emnelinien. Så sender vi bogen til dig indenfor 7 dage.

Rigtig godt nytår!

Skriv et svar