18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – Tottenham: Odds og optakt den 14. marts 2021

<b>Dommer:</b> Arsenal – Tottenham” title=”<b>Dommer:</b> Arsenal – Tottenham” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det her er en af de sjoveste kampe, når vi kigger på weekendens program. ’The North London Derby’ – Arsenal tager hjemme imod lokalrivalerne fra Tottenham, kan The Gunners få vendt den sløje stime som de har kørende imod morgendagens modstander? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Tottenham. Der er kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 17:30. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Arsenal – Tottenham

Ifølge oddsene er værterne fra Arsenal smalle favoritter i dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Arsenal – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion:: Emirates Stadium, London
Vejret: 8° og frisk vind

Optakt til Arsenal – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

The Gunners har ikke rigtig været helt oppe i gear i denne sæson, de indtager 10.pladsen i den bedste engelske række. Det er ikke sikkert de helt har opgivet at spille sig i top-6 endnu, men det virker lidt usandsynligt. Selvom det har været en sæson under vanlig standard, med alt for mange resultatmæssige udfald, så har der været flere positive takter for Arsenal på det seneste. De er godt kørende i Europa League, hvor de i torsdag tog første stik ude mod Olympiacos, og står med det ene ben i kvartfinalen inden returopgøret på torsdag. Arsenal har mange spændende spillere i offensiven, som næsten alle er begyndt at ramme et pænt niveau. Aubameyang er sågar begyndt at score regelmæssigt, senest stemplede også Ødegaard ind med mål, og de har efterhånden mange spillere med en vis kreativitet.

Spurs var også i aktion i Europa League torsdag aften, her blev det til en sikker sejr med 2-0 over Dinamo Zagreb, og de står således også med gode kort på hånden inden returopgøret i næste uge. Tottenham startede sæsonen ud med speederen helt i bund, og toppede for en kort stund Premier League, men der er siden gået mere hverdag i den. Udeholdet er dumpet ned på 7.pladsen i Premier League, de er stadig i spil til at nuppe en plads i top-4, men så skal de fortsætte de takter de har vist i de seneste kampe. De har vundet tre ligakampe i streg med en målscore på 9-1, modstanderne har været af overkommelig karakter, men pilen begynder at pege opad for Spurs. Golfbanerne i England holder vinterlukket, og det har haft effekt på fodbolden i Tottenham, for Gareth Bale er pludselig stemplet ind med 4 mål i de seneste 3 kampe. Godt nyt for Spurs, som har en dødbringende trio i front hvis de rammer dagen!

Arsenal:

Tottenham:
Giovani Lo Celso (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerin, Luiz, Mari, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Pepe; Aubameyang.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Doherty, Sanchez, Alderweireld, Reguilon; Hojbjerg, Ndombele; Bale, Lucas, Son; Kane.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Håneretten bliver lige hvor den er

Der er derby Nordlondon søndag aften, og der er håneret på spil! Hjemmeholdet tørster efter en sejr over lokalrivalerne, i de seneste fem indbyrdes opgør er det blevet til 3 Spurs sejre, og to gange X.

Det har været en sæson på det jævne for begge hold, dog er der mest at glæde sig over i den hvide del af Nordlondon. Tottenham er stadig i live i forhold til at sikre europæisk adgang til næste sæson, de er med i Europa League, FA Cup, og i finalen i Carabao Cuppen. Så selvom Mourinho bliver hakket ned af medierne, så kan det stadig ende med at blive en succesrig sæson. De virker til at have fundet tilbage til et flot niveau i løbet af de sidste par kampe, og med Son, Kane og Bale i front, så skal Arsenals forsvarsspillere stå tidligt op for at følge med! Det har set bedre ud for hjemmeholdet, men de er svære at regne med. Flotte indsatser bliver fulgt op med fx et skuffende X mod Burnley senest, og de er bare for risikable at satse pengene på.

Mourinho og co. har det oftest bedre med ikke at have alt for meget initiativ, og vi tror på, at denne kamp kommer til at stå godt til dem. Hjemmeholdet kan godt lide at være på bolden, og med den form som Spurs fronttrio har vist på det sidste, tror vi at The Gunners bliver straffet med hurtige omstillinger. Den indbyrdes statistik taler for Tottenham her, og vi tror på at de tager 3.derbysejr på stribe!
SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Arsenal – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet fra Arsenal finder vi på en usædvanlig 10.plads i Premier League med en statistik på 11-5-11 og en målscore på 35:28.

– Spurs er stadig i spil til at tage en af de europæiske pladser til næste sæson, vi finder dem på 7.pladsen med en statistik på 13-6-8 og en målscore på 46:28.

– Sidste sæsons varmeste Arsenal spiller, Aubameyang, er så småt begyndt at komme i gang med målscoringen igen. Han deler topscorerværdigheden i den hjemlige liga med Lacazette, de har begge lavet 9 mål.

– Ingen overraskelse her, Harry Kane er selvfølgelig topscorer i Spurs igen i denne sæson, han står noteret for 16 træffere i Premier League.

– Det er snart længe siden, at håneretten har ligget hos Arsenal… The Gunners har ikke vundet i de seneste fem indbyrdes opgør, og har tilmed tabt de to seneste. Kane og Son sikrede som så mange gange før, Spurs sejren i denne sæsons omvendte møde.

Expected Goals: Arsenal vs. Tottenham – de seneste tre kampe

Arsenal
Olympiacos – Arsenal (1-3) 0.75 – 1,58 xG
Burnley – Arsenal (1-1) 1 – 2,65 xG
Leicester City – Arsenal (1-3) 0,48 – 2 xG

Tottenham
Tottenham – Dinamo Zagreb (2-0) 1,45 – 0,49 xG
Tottenham – Crystal Palace (4-1) 2,51 – 0,57 xG
Fulham – Tottenham (0-1) 1,16 – 1,46 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Arsenal – Tottenham den 14. marts 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Arsenal og Tottenham, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Arsenal – Tottenham hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Arsenal - Tottenham d. 14. marts 2021*

Skriv et svar