18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arminia Bielefeld – RB Leipzig: Odds og optakt d. 19. marts 2021

Bielefeld - LeipzigArminia Bielefeld tager fredag aften mod RB Leipzig, og værterne kan glæde sig over, at de siden sejren i søndags over Bayer Leverkusen har ligget over nedrykningsstregen. Omvendt måtte RB Leipzig efter 6 sejre på stribe nøjes med 1-1 hjemme mod Eintracht Frankfurt, og straks blev afstanden op til Bayern München øget fra 2 til 4 point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arminia Bielefeld – RB Leipzig. Der er kampstart fredag d. 19. marts 2021 kl. 20:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Arminia Bielefeld – RB Leipzig

Til dette opgør vurderer bookmakerne, at Leipzig er meget klar favorit.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Arminia Bielefeld – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Frank Willenborg
Stadion:: Schüco-Arena, Bielefeld
Vejret: -1° og frisk vind

Optakt til Arminia Bielefeld – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Arminia Bielefeld havde spillet 7 kampe i Bundesligaen uden sejr, da de i søndags trillede til BayArena i Leverkusen og hentede en 2-1-sejr. Og dermed kravlede de op på tabellens 15. plads helt fri af nedrykning og playoffkampe om at undgå nedrykning. 5 dejlige dag i friheden. Og nu kommer så ligaens næstbedste hold på besøg for at spolere dén dejlige følelse.

De 2 klubber har kun mødt hinanden 3 gange tidligere. I 2015-2016 var de i 2. Bundesliga sammen, og dér vandt RB Leipzig 1-0 i Bielefeld, mens det omvendte opgør endte 1-1. Tidligere på denne sæson vandt RB Leipzig hjemme 2-1. Men til dette opgør er RB Leipzig store favoritter. Selv om de i sidste uge måtte sige farvel til Champions League efter 2 nederlag til Liverpool, har de stadig en masse at kæmpe for, og første opgør efter landskampspausen er en direkte duel i Leipzig mod Bayern München. Derfor er det bydende nødvendigt for RB Leipzig med en sejr her, så de ikke kommer alt, alt for langt efter Bayern München. RB Leipzig kan stadig godt tillade sig at håbe på at snuppe årets mesterskab. Lidt endnu i hvert fald.

Træner Julian Nagelsmann kan ikke være tilfreds med pointtabet i sidste runde mod Eintracht Frankfurt. RB Leipzig var overlegne i kampens første halvdel og åbnede anden halvleg med et føringsmål. Eintracht Frankfurt var indtil da mest interesserede i at forsvare, men målet fik dem frem på banen og efter en time udlignede de, og derfra var det åben slagudveksling med store chancer, redning på stregen og masser af muligheder for yderligere scoringer. Men det blev ved 1-1, og dermed er RB Leipzig pressede i kampen om mesterskabet. Men der skal selvfølgelig også en hel del til for at snuppe den nationale titel ud mellem fingrene på de forsvarende klub-verdensmestre.

Arminia Bielefeld:
Nathan de Medina (Back, Fast/Reserve) – Karantæne
Jacob Barrett Laursen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Reinhold Yabo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Jóan Símun Edmundsson (Midtbane, Reserve) – Skadet

RB Leipzig:
Dayot Upamecano (Forsvar, Fast) – Skadet
Angelino (Back, Fast) – Tvivlsom
Konrad Laimer (Midtbane, Reserve) – Skadet
Dominik Szoboszlai (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Arminia Bielefeld forventet startopstilling: Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Lucoqui; Prietl, Maier; Gebauer, Okugawa; Doan, Klos.

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Mukiele, Orban, Klostermann; T. Adams, Sabitzer, Kampl, A. Haidara; Dani Olmo, Nkunku; Poulsen.

Odds-forslag: RB Leipzig vinder igen klart

Arminia Bielefeld har vundet 4 af deres 13 hjemmekampe i sæsonen. Ud over med-oprykkerne fra VFB Stuttgart har de slået Mainz 05, Hertha BSC og 1. FC Köln. De 2 hold umiddelbart under dem i tabellen. Og holdet lige foran dem. I de resterende 9 kampe har de tabt de 8. Så for Arminia Bielefeld ser det ikke ud til kun at handle om ude eller hjemmebane. Der er også noget med en kvalitativ afstand til holdene højere i rækken.

Og helt omvendt har RB Leipzig i deres seneste 3 udekampe mod Schalke 04, Hertha BSC og SC Freiburg vundet alle 3 med 3-0. De er ganske enkelt flyvende på fremmed græs, og med tanke på at der venter en storkamp mod Bayern München i næste opgave, er det oplagt, at RB Leipzig vil gå benhårdt efter endnu en sejr her.

Siden de 2 hold var i 2. Bundesliga sammen i sæsonen 2015-2016 er RB Leipzig blevet fast inventar i den bedste række og endda i Champions League også. Arminia Bielefeld har flirtet med nedrykning til 3. Bundesliga, men i sidste sæson vendte de i stedet tilbage til den fineste række. Men de bokser noget med det, og det er svært at se dem få point ud af dette opgør. De har vist i deres tidligere hjemmekampe, at de skal sigte efter de andre bundhold, når de skal have point. Anbefalingen her er, at RB Leipzig vinder med mindst 2 overskydende mål.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) 2 til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

– Arminia Bielefeld er nummer 15 i Bundesligaen med 22 point efter 25 kampe.

– Statistikken for værterne siger 6-4-15 med scoren 20:44. På hjemmebane er tallene 4-1-8 med målforskellen 10:21.

– RB Leipzig har 54 point efter 25 runder, og det er lige nu nok til 2. pladsen.

– Den samlede statistik for RB Leipzig er 16-6-3 og 47:21. Når de er på udebane, er de noteret for 6-4-2 og 22:11.

– Arminia Bielefelds topscorer er Doan Ritsu, som har scoret 4 mål i sæsonen.

– Hos gæsterne fra RB Leipzig deler Emil Forsberg og Christopher NKunku topscorerværdigheden med hver 6 mål.

– De 2 hold har kun mødt hinanden 3 gange tidligere. Det er endt med 2 sejre til RB Leipzig og 1 enkelt uafgjort.

– Seneste møde var 28. november 2020, hvor RB Leipzig på hjemmebane vandt 2-1.

Expected Goals: Arminia Bielefeld vs. RB Leipzig – de seneste tre kampe

Arminia Bielefeld
Bayer Leverkusen – Arminia Bielefeld (1-2) 1,80 – 1,82 xG
Arminia Bielefeld – Werder Bremen (0-2) 2,99 – 1,16 xG
Arminia Bielefeld – Union Berlin (0-0) 0,30 – 0,96 xG

RB Leipzig
RB Leipzig – Eintracht Frankfurt (1-1) 1,89 – 0,84 xG
Liverpool – RB Leipzig (2-0) 1,05 – 1,97 xG
SC Freiburg – RB Leipzig (0-3) 0,33 – 1,67 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Arminia Bielefeld – RB Leipzig d. 19. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Bundesligaen? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Arminia Bielefeld - RB Leipzig d. 19. marts 2021*

Skriv et svar