18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – Brøndby IF: Odds og optakt den 18. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Superliga-bolden ruller igen i Aarhus søndag aften, hvor de forsvarende mestre fra Brøndby IF kommer på besøg. Begge hold har mistet en del spillere i transfervinduet, og det ser ikke ud til, de har hentet lige så meget ind, som de har skibet af sted. Og begge hold døjer med prominente fravær til dette opgør også. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Brøndby IF. Der er kampstart søndag d. 18. juli 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


AGF – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 26° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
Brøndby IF
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 18:57.


Optakt til AGF – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

I Aarhus har de sagt farvel til begge backs, Kevin Diks og Casper Højer Nielsen, og keeper Kamil Grabara er endt i FC København. Samtidig har også altmuligmanden på midten, Bror Blume, fundet andre græsgange. Nuvel, fodbold er et omskifteligt spil, men værre endnu for aarhusianerne og træner David Nielsen er det nok, at en stor del af truppens erfarne spillere åbner sæsonen plagede af skader også. De seneste sæsoner har AGF leget med i toppen af Superligaen og i korte perioder ligefrem flirtet med tanken om guld, men det ser vanskeligt ud i denne sæson, hvor materialet indtil videre ikke har samme niveau.

Men hvem ved, om David Nielsen hiver et par kaniner frem i form af enten rokeringer eller taktiske finurligheder? Eller måske en dansk version af Fergusons Hair dryer i Manchester kan inspirere til store præstationer i Aarhus? Det vil vise sig søndag aften. Det er en lidt uvis sæson, de Hvi’e går i møde. Og som belønning for sidste sæsons flotte arbejde venter såmænd også europæisk fodbold allerede på torsdag mod nordirske Larne FC. 

Europæisk fodbold venter også på Brøndby IF, der som udløber af deres guldmedaljer allerede er sikret et europæisk gruppespil. I enten Champions League eller Europa League. Men de skal også finde ud af, hvordan de erstatter den lange række af navne, der har haft fat i borger.dk og flyttet deres adresse fra vestegnen til andre steder. Det handler om Jesper Lindstrøm, Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson og Lasse Vigen Christensen, som alle er skiftet til andre kommuner. Der har til gengæld ikke været kø ved skranken for at blive indskrevet som nyt medlem i truppen, så til åbningskampen stiller træner Niels Frederiksen formentlig med norske Børkeeiet i forsvaret, mens en af de få nye, Christian Cappis, formentlig får debut allerede på søndag. 

Indtil videre ligner det en fortsættelse af indlemmelsen af unge spillere i truppen, og der har ikke været alarmskrig fra træner Frederiksen, som det er set flere andre steder, hvor trupperne er blevet tappet for profiler. Måske er det dét, man kalder kontinuitet, og måske er det en gangbar vej, når man som Brøndby IF har så fornuftigt styr på sit ungdomsarbejde. Det vil vise sig. Måske falder de i gryden med købetrang, som mange andre klubber lægger vejen forbi, når succes skal sikres, men det ville da være forfriskende, hvis de holdt fast i at bevæge sig mod hyppigere brug af egen-producerede spillere og færre panikkøb, når der falder to nederlag i træk. Mestrene tager hul på sæsonen som bookmakernes tredjefavorit til at forny guldet. Men besynderligt nok ser det ud til, de har alt at vinde og kan komme fra baghjul trods sidste sæsons guldmedaljer. 

AGF:

 • William Eskelinen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Niklas Backman (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Frederik Brandhof (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Patrick Mortensen (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Brøndby IF:

 • Blas Riveros (Back, Reserve) – Skadet
 • Morten Frendrup (Midtbane, Fast) – Karantæne

AGF forventet startopstilling: Hansen; Munksgaard, Bisseck, Hausner, Lund; Olsen, Duncan, Grønbæk; Links, Tengstedt, Thorsteinsson.

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Børkeeiet, Maxsø, Rosted; Bruus, Radosevic, Slimane, Cappis, Mensah; Hedlund, Uhre.


Odds på AGF – Brøndby IF

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer et helt lige opgør mellem sidste sæsons nummer 4 og 1 i Superligaen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 18:57.

Odds-forslag: Mestrene taber ikke sæsonpremieren

AGF tabte fire af deres sidste seks kampe i Superligaen, før de slog AaB i pokalfinalen. I deres tre træningskampe har de tabt to gange 1-0 til superligahold, mens de slog Hobro fra 1. division. Det vidner om, at de kan være svære at læse, og til dette opgør har de rigtig mange spillere på ‘måske-listen’. Dérfra plejer det ikke at vælte ind med klarmeldinger, så måske er det endda et meget amputeret aarhusiansk mandskab, der skal præsentere sig foran deres eget publikum søndag aften. 

Brøndby har også foretaget ændringer fra mesterskabsholdet i sidste sæson, og de går linen ud og har indtil videre erstattet mange af de store profiler med helt unge talenter. Det bliver spændende, hvor det fører dem hen, men de har dog stadig en akse fra Maxsø/Rosted i forsvaret over Radosevic på midten til Hedlund/Uhre i front. Det er et solidt udgangspunkt, og kan de få det til at svinge, vil de hurtigt blive farlige at møde igen.

Det er en premierekamp, og meget kan ske. I de to holds seneste syv indbyrdes møder har de hver vundet to, og tre er endt uafgjort – i sidste sæson vandt Brøndby IF én, mens de to øvrige endte uafgjort. Det tror anbefalingen fortsætter, så Brøndby IF ikke taber dette opgør.    

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,49
X2 – Brøndby IF taber ikke
Gå til Unibet *


AGF – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

 • AGF er endte på Superligaens 4. plads i sidste sæson med 48 point for 32 kampe. 
 • Tallene for AGF var 13-9-10 med scoren 48:42.
 • Brøndby IF er forsvarende danske mestre efter sidste sæsons 1. plads i Superligaen med 61 point efter 32 runder.
 • Brøndby IFs statistik endte på 19-4-9 og en målscore på 58:38.
 • I dette opgør må AGF formentlig undvære topscorer Patrick Mortensen, der noterede sig for 15 træffere i sidste sæson.
 • Mikael Uhre nettede 19 gange for Brøndby i mesterskabssæsonen, og det var rigeligt til at gøre ham til holdets topscorer.


Expected Goals: AGF vs. Brøndby IF– de seneste tre kampe

AGFResultatxGBrøndby IFResultatxG
AGF – AaB(2-2)2,06 – 3,62Brøndby IF – OB (1-1)(1-1)2,05 – 0,28
FC Midtjylland – AGF(4-0)1,94 – 1,33Brøndby IF – FC Nordsjælland(2-0)1,78 – 0,23 
AGF – Brøndby IF(1-2)3,20 – 0,46AGF – Brøndby IF(1-2)3,20 – 0,46 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar