18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Milan – Napoli: Odds og optakt den 14. marts 2021

 AC Milan – Napoli Det spidser til i toppen af Serie A, og hjemmeholdet skal bruge 3 point for at hænge på bysbørnene fra Inter. Napoli er presset, og der skal flere sejre på bordet for at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Napoli, med kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*

SpilXpoden

Odds på AC Milan – Napoli

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser det som et meget jævnbyrdigt opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

AC Milan – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fabrizio Pasqua
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 7°, let vind.

Optakt til AC Milan – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en laaaang periode som førerhold i Serie A, har Milan på det seneste været hensat til 2.pladsen, og der skal hentes sejr på sejr, hvis ikke Inter skal stikke helt af i toppen af rækken. De er fint kørende i Milano, om end sejrene ikke er kommet lige så flittigt som i starten af sæsonen. De er midt i en meget hård og afgørende uge, og deres nuværende skadessituationen gør det ikke lettere at komme helskindet igennem. De var på besøg på Old Trafford i torsdags, og selv med en del profiler ude, klarede Milan skærene efter et smukt hovedstødsmål i overtiden, af den danske viking Simon Kjær! På torsdag kommer United så en tur til Milano, og midt imellem har de denne vigtige topkamp imod Napoli. En uge, som kan ende i himmel eller helvede. Et nederlag til Napoli søndag, ville formentlig sætte dem 9 point bag Inter, og gøre mesterskabet til tæt på urealistisk. Der er ikke plads til rotation på holdet, for bredden er presset pga. de mange fravær. Milan skal bide tænderne sammen, og håbe på det bedste i denne uge!

Napolis præstationer har været af svingende karakter i denne sæson, og Gattuso har op til flere gange haft pistolen for panden før en kamp, men han bliver ved at klare skærene! Det er blevet til tre kampe i træk uden nederlag for napolitanerne, og de kan glæde sig over at kaptajnen, Insigne, virkelig stepper op for tiden, han har lavet fire mål i de seneste fem kampe. Gæsterne fra Napoli har døjet meget med skader på det sidste, men de er efterhånden ved at have de vigtigste spillere tilbage i form. Midterforsvaret med Manolas og Koulibaly forventes at være tilbage til dette opgør, mens Mertens spiller sig nærmere og nærmere sin topform. Vigtige profiler at få i omdrejninger igen! Kampen om at spille sig i Champions League er virkelig tæt, og Napoli vil håbe på et boost med de tilbagevendende profiler. Der er kun 5 point op til Atalanta på 4.pladsen, tilmed med to kampe i hånden. Så det kan sagtens nås!

AC Milan:
Theo Hernandez (Back, Fast) – Tvivlsom
Ismäel Bennacer (Midtbane, Fast) – Skadet
Hakan Calhanoglu (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
Ante Rebic (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Mario Mandzukic (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Napoli:
Faouzi Ghoulam (Back, Fast) – Skadet
Andrea Petagna (Angreb, Reserve) – Skadet
Amir Rrahmani (Forsvar, Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: G. Donnarumma; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Leão.

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj; Fabian Ruiz, Demme, Zielinski; Politano, Mertens, Insigne.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Gattuso har det bedst når sædet brænder

Som vi kan læse ud fra oddsene, så er det svært at spå om en vinder til dette opgør. På oddset betragtes holdene, som nærmest helt jævnbyrdige i morgen. Som Milan har spillet indtil videre i sæsonen, burde de være større favoritter, men de har så mange tvivlsomme profiler til dette opgør, at oddset på hjemmesejr selvfølgelig er steget. De har ellers præsteret virkelig fint på det sidste med sejre over Verona og Roma, og en yderst godkendt præstation i Manchester torsdag. Spørgsmålet til dette opgør, er hvordan friskheden har det hos værterne fra Milan? De måtte kæmpe til den bitre ende i torsdags, det bliver formentlig de samme spillere, som skal spille i morgen på grund af de fravær de har i truppen, og det tror vi Napoli kommer til at udnytte.

Det har været alt for svingende for Napoli i sæsonen, men hver gang der i italiensk presse bliver snakket om, at det lakker mod enden for Gattuso, så hiver han en sejr ud af ærmet. Det så vi blandt andet på udebane mod Juve, hvor napolitanerne midt i en ellers dårlig stime tog alle 3 point på Juventus Stadium. Kvaliteten i Napoli truppen fejler bestemt ikke noget, og med alle de bærende profiler tilbage i omdrejninger, så har de altså et af de bedste hold i Serie A. Vi tror, at Milans skader + hårde kampprogram resulterer i endnu en vellykket redningsaktion for Gattuso, som tager alle 3 point mod hans tidligere klub.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

AC Milan – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet fra Milano indtager 2.pladsen i Serie A med en statistik på 17-5-4 og en målscore på 50:30.

– Napolitanerne finder vi på 6.pladsen i Serie A, de har en statistik for sæsonen på 15-2-8 og en 55:29.

– De gamle stænger hos Zlatan er gået i udu, så svenskeren er desværre ikke med i morgen. Han er ellers topscorer for Milan med 14 ligamål.

– I Napoli er det en lokal helt, som stjæler showet. Insigne, den lille napolitaner, med den hurtige frisure er topscorer for napolitanerne med 13 ligamål.

– Det er snart et stykke tid siden, at Napoli har taget alle tre point imod Milan. De seneste fem kampe har resulteret i 2 Milan sejre, og 3 x’er. Første opgør i sæsonen endte med sejr på 3-1 til milaneserne efter blandt andet to Zlatan mål.

Expected Goals: AC Milan – Napoli – de seneste tre kampe

AC Milan
Manchester United – Milan (1-1) 1,34 – 0,91 xG
Verona – Milan (0-2) 0,63 – 0,70 xG
Milan – Udinese (1-1) 2,05 – 0,75 xG

Napoli
Napoli – Bologna (3-1) 1,38 – 1,17 xG
Sassuolo – Napoli (3-3) 2,94 – 2,36 xG
Napoli – Benevento (2-0) 1,98 – 0,36 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream AC Milan – Napoli d. 14. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på AC Milan – Napoli d. 14. marts 2021*

Skriv et svar