18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Horsens – AaB: Odds og optakt den 3. marts 2021

 AC Horsens – AaB Opgøret i Horsens onsdag aften er et opgør imellem de to mest formsvage mandskaber i Superligaen. Ingen af holdene har vundet siden genstarten, fortsætter den sejrsløse stime, eller indkasserer et af holdene endelig 3 point igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – AaB med kampstart mandag d. 3. marts 2021 kl. 18:00. Kampen vises på TV3 Max og kan streames på Viaplay.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på AC Horsens – AaB

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder AaB som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

AC Horsens – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion:: Casa Arena, Horsens
Vejret: 3° og let vind

Optakt til AC Horsens – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er ved at nå det punkt hvor en AC Horsens redning fra nedrykning til 1.division virker rimelig usandsynlig. De har spillet 18 Superliga kampe i sæsonen, og det er blevet til en eneste sejr… De har 11 point op til Nordsjælland på 10.pladsen, og det forspring virker uoverskueligt når Horsens ikke er i stand til at vinde fodboldkampe. Der er spillet fem runder siden Superligaen startede op igen, i de fem kampe har hjemmeholdet fra Horsens ikke formået at komme måltavlen en eneste gang. Fem kampe, 0 scorede mål, men dog med to gange X i de seneste to kampe mod Vejle og OB. Der er stadig mange point at spille om, og mange opgør mod de nederste hold i tabellen når rækken bliver splittet op i to om fire spillerunder. Men der skal altså til at komme gang i målscoringer hos Horsens, for 1 point i ny og næ er ikke nok til at redde sig i Superligaen.

Det er særdeles skuffende sådan som AaB er kommet ud efter vinterpausen. Fem spillerunder efter genstarten, og de er stadig uden sejr. En top-6 placering er bestemt stadig inden for rækkevidde, de har to point op til OB på 6.pladsen, så der er vigtige point på spil for aalborgenserne onsdag aften. Det er ikke den sædvanlige sprudlende, tekniske offensiv vi har set fra AaB i denne sæson. Kun morgendagens modstander fra Horsens, og det andet bundhold fra Lyngby har scoret færre mål end AaB, som ellers spillede fremragende offensiv fodbold i sidste sæson med stort set samme spiller fremme på banen. Målslugeren fra sidste sæson, Tom van Werth, er blevet parkeret på bænken, og det offensive omdrejningspunkt, Lucas Andersen, har vanen tro misset mange kampe grundet hans sårbare bentøj. Der mangler helt klart noget offensiv pondus hos gæsterne i denne sæson, og med mindre de får gang i målscoringen, så kan de kigge langt efter top-6. De er stadig uden Andersen og Hiljemark, mens Ahlmann er røget i karantæne.

AC Horsens:
Bjarke Jacobsen (Midtbane, Fast) – Karantæne

AaB:
Jakob Ahlmann (Back, Fast) – Karantæne
Oscar Hiljemark (Midtbane, Fast) – Skadet
Lucas Andersen (Midtbane, Fast) – Skadet
Martin Samuelsen (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AC Horsens forventet startopstilling (3-4-3): Delac; Kiilerich, Ludwig, Reese; Nymann, Jacobsen, Hansson, Dyhr; Prip, Qamili, Brock-Madsen.

AaB forventet startopstilling (4-3-3): Rinne; Børsting, Granli, Ross, Klitten; Fossum, Ferriera, Kusk; Rufo, Hannesbo, Prica.

Odds-forslag: Målet om top-6 bliver holdt i live

Formbarometeret taler ikke rigtig for nogle af holdene i dette opgør. Begge er gået sejrsløse fra banen i de fem første kampe efter genstarten, mens Horsens heller ikke formåede at skrabe tre point hjem i de seneste fem kampe før vinterpausen. Set fra det brede perspektiv er det ikke så overraskede at hjemmeholdet ikke formår at gøre det bedre, Bo Henriksen har udrettet mirakler med den spillertrup i flere sæsonen, og med hans afsked har det bare ikke kunne fortsætte. Mere overraskende er det at AaB ikke har formået at gøre det bedre, de tog en flot 5.plads i sidste sæson, og spillede flot offensiv fodbold i mange kampe.

Det er umuligt at bakke hjemmesejren op til dette opgør, for hvordan skal de vinde fodboldkampe når de bare ikke kan lave mål? Selvom pilen ikke peger lidt op i vejret for AaB, så har de dog lidt positivt at tage med fra sidste opgør. Svenske Tim Prica stemplede ind med et flot mål, og nyindkøbet Rufo viste også lovende takter. Motivationen burde være høj hos udeholdet, som med de andre midterholds ligeledes svingende præstationer stadig har en god chance for at være med i den pæne halvdel, når tabellen bliver splittet op. Det er nu eller aldrig for aalborgenserne, som ikke får en bedre chance for at sætte 3 tiltrængte point ind på kontoen. De trækker det længste strå onsdag aften!

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens optakt til 19. runde i Superligaen

AC Horsens – AaB: Statistik, topscorer og H2H

– Horsens indtager den absolutte bundplacering i Superligaen. Som nummer 12 har de blot skrabet 8 point sammen i 18 kampe. Statistikken for Horsens siger 1-5-12 og 10:30.

– AaB har stadig ikke vundet efter genstarten på Superligaen, og må således tage til takke med en 8.plads. Deres statistik for sæsonen lyder på 5-7-6 og en målscore på 20:26.

– De vælter ikke mål ind i Horsens, så tre scoringer er nok til at gøre Jannik Pohl til topscorer for værterne fra Horsens.

– AaB har også manglet offensiv power i denne sæson, midtbanemanden Iver Fossum har scoret fem mål, hvilket er nok til at være klubbens topscorer.

– I det første indbyrdes opgør i sæsonen gik Horsens endnu engang fra banen uden at score, det gjorde AaB til gengæld, og 1-0 var nok til at hive tre af de lange. Hjemmeholdet fra Horsens er ikke kommet på tavlen i de seneste tre møder med AaB.

Expected Goals: AC Horsens – AaB. De seneste tre kampe

AC Horsens:
Vejle – Horsens (0-0) 1,58 – 1,42 xG
Horsens – OB (0-0) 1,16 – 0,58 xG
Midtjylland – Horsens (1-0) 0,86 – 1,01 xG

AaB:
Nordsjælland – AaB (2-2) 1,59 – 1,5 xG
AaB – Midtjylland (0-2) 1,17 – 1,13 xG
AaB – Randers (0-0) 1,37 – 1,64 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream AC Horsens vs. AaB den 3. marts 2021

Vil du livestreame Superliga-kampen mellem SønderjyskE og Lyngby, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream AC Horsens – AaB hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på AC Horsens – AaB d. 3. marts 2021*

Skriv et svar