Betting og Odds Nyheder

WTA Finals 2017: Stream, odds og optakt d. 22. - 29. oktober

13-10-2017 09:51
Reklame*

Spil på WTA Finals 2017Caroline Wozniacki er med blandt årets otte bedste kvindelige tennisspillere, når der spilles BNP Paribas WTA Finals i Singapore fra d. 22. til 29. oktober 2017. Hvem runder sæsonen af med den helt store triumf? Kan danskeren gøre sig gældende i et felt, der også tæller spillere som verdensetteren Simona Halep og Wimbledon-vinderen Garbiñe Muguruza? Vi bringer her odds, optakt, live streaming og spilforslag til WTA-finalerne i Singapore. Du kan live streame hele herligheden hos Unibet*.

Live stream WTA Tour Finals d. 22. - 29. oktober 2017

Skal du se med, når årets skarpeste tennisspillere dyster om titlen ved WTA Finals i Singapore? Caroline Wozniacki er med, og du kan se samtlige kampe, hvis du har en spilkonto hos Unibet*. Der er intet abonnementskrav forbundet med servicen, og der er ikke nogen skjulte gebyrer.

1. Gå til Unibet.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for, at der minimum én krone på kontoen

4. Klik på ”Live Streaming” i menuen til venstre

5. Vælg kampen, som du ønsker at se

Live stream WTA Finals 2017

Odds på WTA Finals 2017

I dette afsnit givet vi dig alle de bedste odds på kvindernes sæsonfinale i Singapore. Oddsene afslører, at bookmakerne har mest fidus til spillere som Garbiñe Muguruza, Karolina Pliskova og Simona Halep, mens Caroline Wozniacki spås middelmådige chancer for turneringssejr.

Odds på vinderen af WTA-finalerne i Singapore
Garbiñe Muguruza: 3,25 - SPIL HER >>*
Karolina Pliskova: 3,55 - SPIL HER >>*
Simona Halep: 3,75 - SPIL HER >>*
Elina Svitolina: 7,00 - SPIL HER >>*
Caroline Wozniacki: 8,50 - SPIL HER >>*
Venus Williams: 8,50 - SPIL HER >>*
Caroline Garcia: 10,00 - SPIL HER >>*
Jelena Ostapenko: 12,00 - SPIL HER >>*

Optakt: De otte finalister ved WTA-finalerne

Her kigger vi nærmere på alle otte deltagere i Singapore. Vi gennemgår samtlige spillere, og vi præsenterer dig for et spilforslag på turneringsvinderen.

Garbiñe Muguruza
Spanske Garbiñe Muguruza vandt Wimbledon i fuldstændig suveræn stil, og hun fulgte op på Grand Slam-succesen med en turneringssejr på hardcourt i Cincinnati. Frem mod WTA Tour Finals har Garbiñe Muguruza dog haft problemer – blandt andet med store nederlag til Caroline Wozniacki og Jelena Ostapenko. Senest måtte den 24-årige spiller trække sig med en skade i 1. runde i Beijing mod Barbora Strycova, så forberedelsen til Singapore har ikke ligefrem været ideel. Garbiñe Muguruza formåede ikke at avancere fra gruppespillet ved WTA-finalerne sidste år, og vi har vores tvivl ved, om det lykkes for spanieren i år.

Karolina Pliskova
Den hårdt servende tjekke er for andet år i træk klar til WTA Finals. Karolina Pliskova vandt i Doha og Eastbourne tidligere på året, men ligesom det er tilfældet med Garbiñe Muguruza, har tjekken tabt lidt niveau mod slutningen af sæsonen. Sene nederlag til Ashleigh Barty og Sorana Cirstea er ikke noget, der bør få modstanderne i Singapore til at ryste i bukserne, og spørgsmålet er, om Karolina Pliskova kan finde ekstra kræfter frem på den helt store scene. I 2016 lykkedes det ikke for tjekken at avancere fra gruppespillet, selvom det hurtige indendørs underlag passer ret godt til den hårdt slående og flade spillestil.

Simona Halep
Den stort fightende rumæner Simona Halep indfriede en karrierelang drøm, da hun i Beijing erobrede førstepladsen på WTA-ranglisten. Simona Halep har været lige-ved-og-næsten et hav af gange, og hun har endnu sin første Grand Slam-sejr til gode. Men hårdt arbejde uge efter uge har båret frugt, og rumæneren kan bestemt ikke afvises til titlen i Singapore. Simona Halep har spillet fem finaler i år (dog tabt fire), og det siger noget om rumænerens vedholdenhed. Simona Halep viste i Beijing, at fysikken holder mod slutningen af sæsonen, og hun kan komme til at gøre ondt på de andre kvinder med den defensive og arbejdsomme stil. Gruppespillet blev endestationen for Simona Halep ved WTA-finalerne i 2016.

Elina Svitolina
23-årige Elina Svitolina er debutant ved WTA-finalerne. Den unge ukrainer har et ekstremt højt topniveau, hvor hendes slag i lange serier klistrer sig til linjerne. Kan hun finde topspillet frem i Singapore? Elina Svitolina har vundet hele fem WTA-titler i 2017 (den seneste på hardcourt i Canada), men ukraineren måtte for nyligt trække sig fra Hongkong-turneringen med en skade i benet. Elina Svitolina kæmper nu et kapløb med tiden for at blive klar til Singapore, og spørgsmålet er, om hun – hvis hun stiller op – er helt fit for fight. Elina Svitolina kan godt lide at dominere på banen, men da hun mødte Caroline Garcia i kvartfinalen i Beijing, var hun for alvor tvunget i defensiven.

Caroline Wozniacki
Danske Caroline Wozniacki har spillet sig helt tilbage blandt de allerbedste i tennissporten. Hun har spillet hele syv finaler i 2017 (vundet én), men hun måtte senest trække sig med en albueskade inden kampstart i Hongkong. Når danskeren at blive klar til Singapore? Caroline Wozniacki er kendt for sin store defensive arbejdsomhed, men i de seneste år har hun tilført mere aggressivitet til sit spil. Caroline Wozniacki nåede semifinalerne ved WTA Tour Finals, da hun senest deltog i 2014. Sidst Caroline Wozniacki spillede mod en af Singapore-deltagerne, vandt hun med overbevisende 6-2 6-0. Det gik udover Garbiñe Muguruza. Siden har store nederlag til Maria Sakkari og Petra Kvitova dog sået lidt tvivl om danskerens niveau mod slutningen af sæonen.

Venus Williams
Nu Serena ikke kan være her, må Venus jo tage over. Venus Williams nåede finalen både ved Australian Open og Wimbledon, og hun røg så ud i semifinalen ved US Open. Vi har altså at gøre med en spiller, der finder sit bedste spil frem i forbindelse med de helt store turneringer, og en sådan venter her i Singapore. Den 37-årige amerikaner har ikke spillet meget siden US Open, og derfor var hun noget rusten i det seneste klare nederlag til Naomi Osaka i Hongkong. Kan rutinerede Venus Williams steppe up og drille favoritterne ved WTA-finalerne? Venus Williams deltager i sæsonfinalerne for første gang siden 2009. Dengang tabte hun finalen til søster Serena.

Caroline Garcia
Caroline Garcia lavede en slutspurt af de helt store for at sikre billetten til Singapore. På imponerende vis tog franskmanden store turneringssejre i både Wuhan og Beijing, og undervejs til den sidstnævnte titel slog hun både Elina Svitolina og Simona Halep. Caroline Garcia er en aggressiv spiller, der går hårdt efter sine slag i både forhånds- og baghåndssiden. Får hun lov at diktere spillet, er hun giftig for hvem som helst. Caroline Garcia spillede senest med en seriøs omgang tape på låret, og hun døjer med en lyskeskade frem mod turneringen i Singapore. Efter eget udsagn hæmmer det hende, når hun skal strække sig langt efter de yderlige bolde. Caroline Garcia debuterer ved WTA-finalerne.

Jelena Ostapenko
Alt-eller-intet spilleren Jelena Ostapenko har også fundet vej til tour-finalerne. Den 20-årige lette løb med alle overskrifterne, da hun i sommers triumferede ved French Open. Ekstremt kraftfulde slag banede vej til titlen dengang, men Jelena Ostapenko har haft svært ved at holde helt samme lave fejlmargin sidenhen. Hun spiller med fuld risiko, og hvis hun rammer sine slag, kan modstanderen ikke stille meget op. Misser hun, jamen så taber hun pointene. Jelena Ostapenko vandt i Seoul (mod middelmådige modstandere), og så nåede hun semifinalen i både Wuhan og Beijing. Noget tyder altså på, at den unge lette kommer ind til sin debut ved WTA Finals i fin form.

Spilforslag: Venus Williams vinder WTA Finals
Bundrutinerede Venus Williams har skånet sig selv mere end de øvrige deltagere i turneringen, og hun bør således have en fysisk fordel. Flere af favoritterne døjer med skadesproblemer, og det kan blive amerikanerens chance. Indendørs hardcourt passer fint til Venus Williams’ spil, og til odds 8,50 hos Nordicbet* fortjener hun et skud.

SpilXperten.com anbefaler: Venus Williams vinder WTA Finals til odds 8,50 hos Nordicbet – SPIL HER >>*

Formatet: Gruppespil, semifinaler og finale
Sædvanligvis følger tennisturneringerne et knockout-format, men det er ikke tilfældet, når der spilles WTA Finals mellem årets otte bedste spillere. Turneringen i år afvikles i Singapore fra d. 22. til d. 29. oktober på indendørs hardcourt. Spillerne fordeles ligeligt i to grupper, og så er alle garanteret tre gruppekampe uanset udfald. Herefter avancerer de to bedste spillere fra hver gruppe til semifinalerne, og vinderne herfra mødes så i den afgørende finale. Det ligger fast, at Simona Halep og Garbiñe Muguruza spiller i forskellige grupper, men resten af spillerne placeres først ved en lodtrækning, der finder sted fredag d. 20. oktober. Johanna Konta er førstereserve, hvis en af de otte deltagere trækker sig med skade.

Bookmakerne til WTA finalerne 2017

Hvis du har lyst til at spille på kampene fra WTA Finals, kan du naturligvis gøre dette hos flere af bookmakerne. Vi giver dig tre anbefalinger herunder.

888sport*
888sport* er godt med på oddssætningen i forbindelse med de store tennisturneringer, og du har selvfølgelig mulighed for at oddse både inden kampstart og undervejs. Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos 888sport*, kan du oprette dig og score en bonus på 1.000 kroner + et freebet på 100 kroner.

Få 1000 + 100 kroner i bonus hos 888sport - KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er en anden bookmaker, der skal fremhæves. Her kan du ganske tidligt spille på, hvem der bliver den samlede vinder af turneringen, og du vil naturligvis også finde fristende kampodds, så snart lodtrækningen er foretaget. Hos Nordicbet* kan du få helt op til 2.000 kroner i bonus, når du opretter din spilkonto.

Få 2.000 kroner i bonus hos Nordicbet - KLIK HER!*

Unibet*
Unibet* og 888sport* henter deres oddssætning fra samme instans, og derfor kan du også hos Unibet* finde særdeles gunstige odds på tenniskampene fra WTA Finals, så snart turneringen ruller. Det særligt fede ved Unibet* er imidlertid, at du her har mulighed for at live streame kampene fra turneringen. Du kan få op til 1.500 kroner i bonus hos Unibet*, når du opretter din spilkonto.

Få 1.500 kroner i bonus hos Unibet - KLIK HER!*

Odds på WTA Finals 2017

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Brøndby - Vejle: Optakt, stream og optakt 20-07-2018 12:10
Odds 9 på endnu et nederlag til Hobro 20-07-2018 11:11
Normalt odds 1,33 - du for odds 7 på Brøndby 20-07-2018 11:02
Per P: Tips til 2. runde i Superligaen 20-07-2018 09:17
Hobro – FCK: Odds, stream og optakt 19-07-2018 23:32
AGF - FCN: Odds og optakt 19-07-2018 22:48
Esbjerg - Vendsyssel: Odds, stream og optakt 18-07-2018 16:12
AaB – FCM: Odds, stream og optakt 18-07-2018 15:59
FCN - Cliftonville: Odds, stream og optakt 18-07-2018 09:05
FCK - KuPS: Odds og optakt 17-07-2018 23:51
Rosenborg - Valur: Odds og optakt 17-07-2018 12:15
Tour-tilbud: Freebet op til 750 kr. 16-07-2018 16:22
Vælg favorithold og få 2 x risikofrit spil 16-07-2018 15:23
5 x profitboosts til Superligaen 16-07-2018 14:59
Freebets for 300.000 kr. - vind din del hver uge 16-07-2018 14:24
Randers - Brøndby: Odds, stream og optakt 15-07-2018 20:27
FCK - Horsens: Odds, stream og optakt 15-07-2018 19:56
Frankrig - Kroatien: Odds, stream og optakt 15-07-2018 05:43
K. Anderson - N. Djokovic: Odds og live stream d. 15. juli 2018 - Wimbledon finale 14-07-2018 18:19
Vendsyssel - OB: Odds og optakt 14-07-2018 17:35
FCN - Esbjerg: Odds, stream og optakt 14-07-2018 14:38
Boost: Få odds 9,00 på Brøndby mod Randers 13-07-2018 13:12
VM: Odds 10 på Frankrig / Odds 30 på Kroatien 13-07-2018 13:08
VM: Odds 15 på Belgien / Odds 18 på England 13-07-2018 13:03
FCM - AGF: Odds og optakt 13-07-2018 12:02
A. Kerber - S. Williams: Odds og live stream d. 14. juli 2018 - Wimbledon finale (k) 13-07-2018 10:46
Uden omsætningskrav: Odds 20 på Frankrig 13-07-2018 10:13
Belgien - England: Odds, stream og optakt 12-07-2018 20:21
Freebet: 200 kr. til Frankrig - Kroatien 12-07-2018 20:11
Per P: Tips til 1. spillerunde i Superligaen 12-07-2018 16:28

Bonus fra bookmakerne til dig

Reklame.

bet365
betfair
888sport
bwin
nordicbet
leovegas
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars