18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Valladolid – Real Madrid: Odds og optakt d. 26. januar 2020

ValladolidReal MadridDet er top imod bund, når Real Madrid gæster Valladolid. Afstanden på de to hold er på mange måder stor, og det er derfor også helt på sin plads, at bookmakerne har udnævnt udeholdet som favoritter. Kan Real Madrid-holdet vinde, selvom flere profiler mangler? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valladolid – Real Madrid, der vises på TV2 Sport X og har kampstart kl. 21:00 søndag d. 26. januar 2020. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos ComeOn*

Lyt til SpilXpertens podcast: Rødt romersk derby og status i Brøndby

Odds på Valladolid – Real Madrid

Oddsene på kampen fortæller, at bookmakerne har mest fidus til Real Madrid.

Hvem vinder kampen?

Valladolid: 7,50 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 5,00 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 1,44 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 2,5 mål: 1,72 – SPIL HER >>*

Under 2,5 mål: 2,15 – SPIL HER >>*

Handicap (1-0)

Valladolid: 2,85 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,00 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: 2-tallet i Valladolid -Real Madrid

Real Madrid er ganske vist ramt af skader til et par nøglespillere, men vi kommer ikke udenom, at kvaliteten på de to hold fortsat er stor. Hjemmeholdet kæmper i bunden af tabellen og er uden sejr længe, mens Real Madrid omvendt har budt Barcelona op til dans om La Liga-titlen. Rent formmæssigt viser de seneste ti kampe, at Real Madrid er det hold, der har hentet flest point, mens Valladolid omvendt kun er placeret på 17. pladsen i den sammenhæng. Zidane har vist, at han er i stand til at sætte sit hold op, selvom der mangler et par profiler, og det er en stærk egenskab hos udeholdet. Vi forestiller os et kampbillede med Real Madrid i dominans, og Valladolid-holdet kan se frem til en lang aften.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 1,44 – SPIL HER >>*

Optakt til Valladolid – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Valladolid:

Hjemmeholdet er ikke ramt af fravær til dette opgør.

Real Madrid:

Daniel Carvajal (Forsvar, Fast) – Karantæne

Eden Hazard (Angriber, Fast) – Skadet

Marco Asensio (Angriber, Fast/Reserve) – Skadet

Valladolid forventet startopstilling: Masip – Salisu, Olivas, Fernandez – Moyano, Michel, Alcaraz, Nacho – Guardiola, Unal.

Real Madrid forventet startopstilling: Coutoris – Nacho, Varane, Militao, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Isco – Rodrygo, Benzema.

– Valladolid tabte i midtugen med 2-1 til Tenerife i Copa del Rey, og hjemmeholdet er nu uden sejr i fem kampe.

– Real Madrids seneste nederlag er helt tilbage til den 19-20-2019 – 18 kampe siden. Senest blev det til en 3-1-sejr over Unionsitas.

– Valladolid er placeret på 7. pladsen med 31 point og 17-23 i målscore. Ni hjemmekampe har givet 12 point, og kun Espanyol, Leganes og Celta Vigo har hentet færre point på hjemmebane denne sæson.

– Real Madrid er at finde på 2. pladsen á point med Barcelona med 43 point og 38-13 i målscore. Ti udekampe har givet 19 point, og kun Sevilla har hentet flere udebanepoint end dagens udehold.

– 1-1 sluttede det, da de to hold senest mødte hinanden. Forinden havde Real Madrid dog vundet med 4-1 og må da også betegnes som det stærkeste hold.

Live stream Valladolid vs. Real Madrid d. 26. januar 2020

Vil du streame og spille på kampene fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga hos bet365 – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Valladolid vs. Real Madrid d. 26. januar 2020*

Se SpilXpoden-udsendelsen i fuld længde HER.

Skriv første kommentar

Skriv et svar