18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Valencia – Barcelona: Odds og optakt d. 25. januar 2020

ValenciaBarcelonaKan Valencia fortsætte de gode takter på hjemmebane, når Messi og co. lægger vejen forbi? Barcelona er nummer et i La Liga, men spillet har ikke været på 100% de seneste uger, og der er måske lagt op til en overraskelse lørdag eftermiddag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Valencia – Barcelona, der vises på TV2 Sport X og har kampstart kl. 16:00 lørdag d. 25. januar 2020. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

Få din bonus hos ComeOn*

Lyt til SpilXpertens podcast: Rødt romersk derby og status i Brøndby

Odds på Valencia – Barcelona

Oddsene på kampen fortæller, at bookmakerne har mest fidus til Barcelona.

Hvem vinder kampen?
Valencia: 5,00 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,35 – SPIL HER >>*

Barcelona: 1,69 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,57– SPIL HER >>*

Under 2,5 mål: 2,12 – SPIL HER >>*

Handicap (1-0)
Valencia: 2,20 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 3,85 – SPIL HER >>*

Barcelona: 2,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Begge hold scorer i Valencia -Barcelona

Barcelona-maskinen har ikke været helt oppe i omdrejninger den seneste periode, go selvom man stadig har vundet langt de fleste kampe, har det ikke været uden problemer. Det ligner derfor også en svær affære, når Valencia som hjemmehold byder op til dans. Som hjemmehold har Valencia nemlig været ganske suveræne i denne sæson, og de lovende hjemmebanetakter bør man forsøge at videreføre i dette opgør. Vi vurderer derfor også denne kamp som ganske lige, og selvom bookmakerne holder Messi og co. Som favoritter, må Valencia ikke afskrives. Spil i begge ender virker sandsynligt, og vi tester et spil på, at ebgge hold scorer.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer odds 1,61- SPIL HER >>*

Optakt til Valencia – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Valencia:

Daniel Parejo (Midtbane, Fast) – Karantæne

Barcelona:

Ousmane Dembele (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Luis Suarez (Angriber, Fast) – Skadet

Valencia forventet startopstilling: Domenech – Wass, Garay, Paulista, Gaya – Torres, Kondogbia, Coquelin, Soler – Moreno, Gomez.

Barcelona forventet startopstilling: ter Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Arthur, Busquets, Jong – Vidal – Messi, Griezmann.

– Valencia sejrede senest med 1-0 over UD Logrones, og det endte en stopper for to nederlag i træk.

– Barcelona har vundet tre af de seneste fire kampe. Senest med 2-1 over Ibiza, og selvom man ikke har ramt topformen helt 100%, høster man vigtige point.

– Valencia er placeret på 7. pladsen med 31 point og 30-29 i målscore. Ti hjemmekampe har givet 20 point, og Valencia er sammen med Barcelona det eneste ubesejrede hjemmehold i La Liga.

– Barcelona er at finde på 1. pladsen med 43 point og 50-23 i målscore. Ti udekampe har givet 15 point, og det gør kun Messi og co. til det fjerdebedste udehold i La Liga.

– Barcelona vandt med hele 5-2, da de to hold senest mødte hinanden. Det er dog eneste Barcelona-sejr i de seneste fire møder med Valencia.

Live stream Valencia vs. Barcelona d. 25. januar 2020

Vil du streame og spille på kampene fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga hos bet365 – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Valencia vs. Barcelona d. 25. januar 2020*

Se SpilXpoden-udsendelsen i fuld længde HER.

Skriv første kommentar

Skriv et svar