18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Steffen Dam tipper 22. runde i Premier League

1*Så ruller Premier League igen. Vores ekspert Steffen Dam giver som vanligt sine skarpe bud på samtlige kampe i 22. spillerunde. Du kender Dam fra B.T., hvor han dagligt leverer flere tips her.

MATCH OF THE MIDWEEK
Tottenham – Manchester United 2 (1-2)

Det er den første alvorlige test for Ole Gunnar Solskjær i tiden som Manchester United-manager, og der er lagt op til en meget interessant test. Under nordmanden har man haft held til at sætte ikke mindst Paul Pogba i scene og da man har masser af offensive spillere med fart, har det kastet et hav af mål af sig.

Man så mod Wolverhampton, at de har problemer med at forsvare mod omstillinger. Derfor vil det oplagte for gæsterne være, at komme en smule mere defensivt ud end man har set det i de foregående kampe og så netop udnytte den fart, man har i de offensive spillere, men modsat viste kampen mod Wolverhampton også, at Tottenham også kan presses til at lave fejl i det etablerede spil, så spændende bliver det, hvad Manchester United vælger at gøre i denne kamp.

Uanset hvad skal de have en god chance for point, hvis Paul Pogba som forventet bliver klar til kampen. Tottenham har været igennem et meget hårdt program, hvor man også stillede tæt på stærkeste opstilling i midtugen i Carabao Cup mod Chelsea. Fordelen af hjemmebane er ikke helt vild på Wembley, og alt andet lige skal kampen ligge ganske godt til gæsterne. X2 bør være et godt bud.

Steffen Dam tror på: 2-tallet til odds 3,55 – SPIL HER >>*

West Ham – Arsenal 2 (2-3)
Arsenal leverede en af sæsonens bedste offensive indsatser, da man slog Fulham, men det var samtidig en kamp, der endnu engang understregede holdets store defensive problemer. Derfor ligger det endnu engang til, at vi får en chancerig kamp med mål i begge ender. Det ser ud til, at West Ham får Marko Arnautovic klar igen, men må undvære forsvareren Fabien Balbuena, og det er et stort defensivt tab. Arsenal har så meget offensiv kvalitet, at de trods alt bør vinde til sidst.

Steffen Dam tror på: 2-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Brighton – Liverpool 2 (1-2)
Liverpool fik brudt den flotte stime af ubesejrede kampe ude mod Manchester City. Denne kamp ser noget mere medgørlig ud, og så alligevel. Brighton er en meget svær størrelse at have med at gøre hjemme på Amex Stadium, hvor man nærmest hver gang kommer ud med stor energi, og selv mod de store hold har man ikke tabt med mere end ét mål. Liverpool har defensive problemer med Dejan Lovren, Joe Gomez og Joel Matip ude, så regn med en tæt kamp i Brighton.

Steffen Dam tror på: Begge hold scorer til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Burnley – Fulham 1 (1-0)(1-4)
Bundbrag på Turf Moor. Langt om længe ser det ud til, at Burnley er ved at finde tilbage i retning af sidste sæsons niveau. De leverede en determineret indsats mod West Ham og vandt fortjent, og fulgte så op med tre nye point i Huddersfield. Det bliver næsten med sikkerhed en nervøs kamp, da kampen har stor betydning i bunden af rækken, men Burnley er løftet af, at Chris Wood endelig er kommet i gang med målscoringen og Fulham er forfærdelige på udebane. Det kan blive afgørende.

Steffen Dam tror på: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Cardiff – Huddersfield 1 (2-0)
Med nederlaget til Burnley, er det nærmest allerede nu slut for Huddersfield, som skal lave et mirakel af de helt store for at blive oppe. Igen til denne kamp er de ramt af en generende karantæne til Christopher Schindler, og da de nærmest ingenting skaber i åbent spil og oveni mangler de stadig den dygtige dødboldsskytte Aaron Mooy. Cardiff har en meget enstrenget spillestil, men den enorme fysik og energi har det som regel med at kaste resultater af sig mod de mindre hold. Spil 1-tallet.

Steffen Dam tror på: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Watford 2 (0-2)
Det er to hold med en direkte spillestil, som her tørner sammen. Crystal Palace har det klart bedst med at stå dybt på banen og spille på omstillinger, og det får de helt sikkert ikke lov til mod Watford. Gæsterne har været en af de store overraskelser i denne sæson, men det har været helt fortjent, at de er med i den bedste halvdel af tabellen. De har tvivl om et par spillere, men har stadig en nogenlunde bred trup, og kampen skal ligge godt til gæsterne. Gå derfor efter en fræk udesejr.

Steffen Dam tror på: 2-tallet til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Leicester – Southampton 1 (2-1)
Uden at spille godt, hentede Leicester en flot sejr ude over Everton, og de er generelt set solide og har fået en ekstra offensiv dimension af, at Jamie Vardy nu virker i nærheden af topformen. Der har været fremgang under Ralph Hassenhüttl i Southampton, men her er de ret hårdt ramt af, at Maya Yoshida er taget til de asiatiske mesterskaber og hans fart er svær at undvære defensivt, ligesom også Pierre-Emile Højbjerg og Danny Ings ikke er med. Derfor peger pilen i retning af Leicester-sejr.

Steffen Dam tror på: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Chelsea – Newcastle 1 (1-0)
Godt nok vil Maurizio Sarri helst spille med et meget aggressivt pres, men holdets offensiv har ikke leveret fantastisk på det seneste, mens man så modsat ikke har givet alverden væk. Her kommer man op imod et hold, som helt sikkert kommer til at overlade initiativet til Chelsea og satse på omstillinger. Chelsea brugte også mange kræfter på Carabao Cup og er ramt offensivt af, at man har flere normale startere enten tvivlsomme eller helt sikkert udenfor. Det ligner ikke mange mål.

Steffen Dam tror på: 1-tallet til odds 1,25 – SPIL HER >>*

Everton – Bournemouth X (1-1)
Bournemouth har set forfærdelige ud defensivt de seneste runder, specielt efter Simon Francis blev skadet, men med Nathaniel Clyne er det problem løst nu og heldigvis for gæsterne, har Everton bestemt heller ikke imponeret på det seneste. Potentialet er der i Everton-truppen, og man vil gerne op og dominere kampene under Marco Silva, men specielt mod Leicester kneb det gevaldigt med at sætte noget ordentligt sammen offensivt. Derfor kan det blive en nervøs kamp uden mange mål.

Steffen Dam tror på: X’et til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Manchester City – Wolverhampton 1 (2-1)
Det virker til, at Manchester City er ovre den lille nedtur fra december måned, og det lysner da også på skadesfronten. Værternes topniveau kan ingen matche i ligaen, men lige præcis Wolverhampton kan vise sig at være en mere vanskelig modstander end som så. De har taget klart flest point af alle de mindre hold mod top seks, og holdets gode organisation og evner til at spille sig ud af et pres har givet pote blandt andet mod Tottenham på Wembley. City bør dog stadig ende ud med at vinde.

Steffen Dam tror på: 1-tallet til odds 1,20 – SPIL HER >>*

Spil på Steffen Dams tips hos Nordicbet*

Skriv første kommentar

Skriv et svar