18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spanien – Kroatien: Odds og optakt d. 26. januar 2020 (EM håndbold – finale)

SpanienKroatienEM-finalen i herrehåndbold står mellem Spanien og Kroatien, og det er spanierne, der regnes som guldfavoritter. Kan den kroatiske superstjerne Domagoj Duvnjak få skovlen under Alex Dujshebaev og det stærke spanske kollektiv? Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til Spanien – Kroatien, der vises på TV2 med kampstart kl. 16:30 søndag d. 26. januar 2020.

Bliv klogere på den næste store slutrunde: EM i kvindehåndbold 2020

Odds på Spanien – Kroatien

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne har mest fidus til de danske håndboldherrer.
Odds på Danmark - Island*
Hvem vinder kampen?
Spanien: 1,72 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 8,00 – SPIL HER >>*

Kroatien: 2,75 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 51,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Under 51,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1,5)
Spanien: 1,96 – SPIL HER >>*

Kroatien: 1,79 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds-forslag: Spanien forsvarer EM-guldet mod Kroatien

Spanierne kom ind til EM i herrehåndbold som forsvarende europamestre fra 2018, og der har ikke været meget slinger i valsen i titelforsvaret indtil nu. Spanien har vundet 7 af deres 8 foregående kampe (det samme har Kroatien), og det eneste pointtab kom netop imod Kroatien i mellemrunden (22-22). Bliver det lige så tæt igen, eller skal vi forvente os noget andet?

Det spanske kollektiv er brølestærkt, og vi tror, at Kroatien får svært ved at holde stand igennem hele kampen. Kroaterne fortjener al mulig cadeau for det vilde fighterhjerte, der blev udvist i semifinalen mod Norge, men det var en kamp, der sled hårdt på flere centrale spillere, og selvom lørdag er en hviledag for begge nationer, så er det nærliggende at tænke, at der søndag vil være lidt friskere ben i den spanske lejr.

Domagoj Duvnjak er instrumental for Kroatien, både i offensiv og defensiv (som fremskudt i 5-1-forsvaret), og rammer han sit absolutte topniveau, kan det blive meget spændende. I vores øjne er Spanien, på dette tidspunkt i turneringen, dog lige en anelse foran.

SpilXperten.com anbefaler: Spanien vinder finalen til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Se også: TV Guide til EM i håndbold

Optakt til EM-finalen i håndbold 2020: Trupnyt, statistik og seneste resultater

– Spanien slog Slovenien med 34-32 i semifinalen. Spanierne havde en pauseføring på fem mål, men med mindre end ét minut tilbage på uret, var føringen reduceret til ét mål.

– Kroatien slog Norge med 29-28 efter 80 minutters håndbold (dobbelt forlænget spilletid) i semifinalen. Domagoj Duvnjak udlignede på et, i øvrigt ulovligt, straffekast med et sekund tilbage på uret i den første omgang forlængede spilletid.

– Spanien har været det mest scorende hold ved slutrunden. De har lavet 256 mål på 378 skud (68 %).

– Kroatien har blot scoret på 59 % af deres skud (207 mål på 350 skud).

– De spanske keepere er de eneste, der mønstrer et trecifret antal redninger ved slutrunden (100 redninger på 306 skud, 33 %).

– De kroatiske målvogtere opererer med en samlet redningsprocent på 29 % (76 redninger på 259 skud).

– Den største spanske profil er Alex Dujshebaev. Han tager flest skud (55) og han er også holdets foreløbige topscorer (35 mål).

– Den største kroatiske profil er Domagoj Duvnjak. Han og Igor Karacic har begge scoret 31 mål ved slutrunden, men Domagoj Duvnjak har brugt 10 forsøg færre på det (45 mod 55).

Optakt til og odds på EM-finalen i håndbold d. 26. januar 2020*

Skriv første kommentar

Skriv et svar