18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri tipper 4. runde i The Championship

*Der er action i The Championship både tirsdag og onsdag i denne uge, og Søren Sorgenfri har analyseret flere af de største kampe. Kan Swansea gøre det onde ved QPR, og vil det lykkes for danskerklubben Brentford at drille topholdet Leeds?

Spil på Sorgenfris spiltips*

Derby – Bristol City 1 (2-1)

Et tidligt, men vigtigt møde mellem to af de hold, der spås at byde ind på en plads i playoff-feltet. Derby bygger forfra med Coco som træner, og Lee Johnson har tillagt sig en god vane med at løfte niveauet hos The Robins sæson efter sæson. Værterne har fået en fin start med fem point – herunder en vanskelig uafgjort ude mod Stoke. Bristol City har fire point grundlagt efter en pligtsejr over QPR i weekenden. Bristol City skal ofte arbejde sig i gang med sæsonen, da de igen, igen har solgt ud af profiler henover sommeren (bæredygtig udvikling), og det giver Derby et stort plus i min bog her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,26 – SPIL HER >>*

Cardiff – Huddersfield X (1-1)

Der er mere i Huddersfield, end Jan Siewert fik ud af dem. Det kræver så heller ikke det store, eftersom han blot tog en sejr med The Terriers, og helt som ventet fik silkesnoren efter weekendens 1-2 nederlag (som spået i disse spalter) til Fulham. Assistenttræner Mark Hudson tager over efter den fyrede tysker, indtil der er fundet en permanent afløser, og Hudson vil sætte sit hold op med udgangspunkt i at holde nullet og styrke sit eget kandidatur til jobbet permanent. Hudson er tidligere anfører i klubben, og bør forstå det potentiale, der er at finde i truppen samt give ny energi efter uger med dårlig stemning. Cardiff var i ilden søndag, hvor de faldt helt sammen i Reading og efter stor udskiftning i truppen henover sommeren, så skal Warnock lige have sin krigsmaskine i gang igen.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

QPR – Swansea 2 (0-2)

Efter en smuk start på sæsonen kom QPR ned på jorden igen med et 2-0 nederlag til Bristol City, og det var blot først bet ud af mange denne sæson. De vil stille og roligt synke ned i nedrykningszonen og kæmpe for eksistensen. Swansea har åbnet ballet i flot stil under Potter, og den tidligere ungdomslandstræner har fået forløst 33 millioner punds signingen Borja Baston. Spanieren var på pletten to gange mod Preston i weekendens 3-2 gevinst over Preston. Her viste Swansea stor moral og vendte 0-1 og 2-2 til den endelige sejr. Waliserne får også noget med hjem fra Loftus Road.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

West Bromwich – Reading 1 (3-1)

Reading tankede selvtillid og tre point med 3-0 over modløse Cardiff søndag eftermiddag. Turen til The Hawthorns er en anden historie. Slaven Bilic har lagt godt fra land med syv point for tre kampe, og vil sigte efter en fuld plade her. Stortalentet Diangana kom ind fra bænken og scorede begge WBA’s mål i 2-1 sejren ude over Luton, og kantspilleren bør starte her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Spil på Sorgenfris spiltips*

Leeds United – Brentford X (2-2)

Da de to hold mødtes i foråret, tog Thomas Frank fusen på Marcelo Bielsa. Bierne var det bedre hold på Griffin Parken, men meget er sket siden da. Brentford har vanen tro solgt godt ud af profilerne og fyldt lommerne med transferguld, og Thomas Franks nye hold skal lige finde hinanden. Især salget af den franske angriber Maupay gør ondt. Ollie Watkins skal tage over, men englænderen er mere en kantspiller overført til en 9’er rolle. To kasser fra ham er ok, men der er meget at arbejde med. De danske tilgange Nørgaard og Jensen har mere i sig end hidtil vist, og der venter en stor opgave her på Elland Road. Leeds har syv point, men Brentford kan kontra-drille dem.

Sorgenfri spår: X’et til odds 4,30 – SPIL HER >>*

Fulham – Millwall 1 (2-1)

Fulham tog en vigtig 2-1 sejr ude over Huddersfield og her skal det følges op i et London-opgør, når Millwall kommer på besøg. Millwalls træner Neil Harris tog turen til Huddersfield fredag aften, og erklærede bagefter, at Fulham var Premier League-modne og ligaens bedste hold. ”Det vil være en tragedie, hvis ikke de rykker op”, sagde Harris ifølge London News Online. Der er lidt mind games på færde her, og Millwall har udsolgt hele udebaneafsnittet, så de kommer med god opbakning. Jeg har tidligere overværet kampe mellem Fulham og Millwall, og fansene er ikke just de bedste venner. Så igen, hvem er Millwall egentlig på talefod med?

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Middlesbrough – Wigan 1 (2-1)

Woodgate har sgutte fået den start på trænertilværelsen i M’boro, som håbet på de kanter. Et point fra tre kampe og en placering lige under stregen som følge af lørdagens nederlag til Blackburn. ’A poor game’ tilstod Woodgate efterfølgende til Yorkshire Post. Han vil gerne have de rødblusede til at spille mere direkte, med højere pres og mere underholdende end Tony Pulis gjorde, men Woodgate har mere eller mindre overtaget Boros tandløse offensiv. Men under Pulis var de SURPRISE defensivt enormt godt strikket sammen, og nu er der ikke rigtigt noget, der hænger sammen. Med andre ord skal Woodgate opbygge, forandre og levere på samme tid. Ikke en nem opgave. Hvis fansene skal tro på projektet, så skal der tre point ind på bogen mod Wigan, der ventes en tilværelse i bunden.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Sheffield Wednesday – Luton 1 (2-0)

Det var en af de dage for Sheffield Wednesday. Uglerne satsede hele butikken, men kunne ikke knække Millwalls 10 mand, og må rejse fra Sydlondon med et 1-0 nederlag. Det efterlader midlertidige træner, Lee Bullens tropper på sjettepladsen, men de har kvalitet til at blive hængende oppe på bjerget og undgå at glide ned i tabellen. Vigtige Kieran Lee blev taget ud efter en god times spil, men er klar til mødet med Luton. Luton blev knækket af effektive WBA på Kenilworth Road, og det kan godt kickstarte en kedelig stime hos oprykkerne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: Sorgenfris spiltips til 4. runde i League 1

Spil på Sorgenfris spiltips*

Skriv første kommentar

Skriv et svar