Betting og Odds Nyheder

Sorgenfri: Tips til Boxing Day i Premier League d. 26. - 27. december 2020

23-12-2020 06:40
Reklamelink*

Sorgenfri tipper Premier LeagueSøndag d. 27. december er der hele fire kampe på programmet i Premier League. Søren Sorgenfri er klar med analyserne til både Leeds - Burnley, West Ham - Brighton, Liverpool - West Bromwich og Wolves - Tottenham. God fornøjelse!

Spil på Premier League

Boxing Day: 15. runde i Premier League

Det sørme, det sandt, det Boxing Day. Eller bare anden juledag om man vil, som vi tager fat på her.

En runde med en lang række spørgsmålstegn. Kan United fortsætte stimen på udebane? Tager Arsenal stadig vand ind med en storkamp mod Chelsea på programmet? Og hele runden rundes fornemt af med mødet mellem Nuno Santos’ og José Mourinhos Wolves og Spurs.

Frem med fadet med konfekt og tit frem fra bjerget af indpakningspapir mod skærmen, mens Premier Leagues julestemning rammer skærmen over et par dage.

Leicester – Manchester United 2 (1-2)

Halleluja så er vi i gang med Boxing Day-runden med sprød svær. Det er svært ikke at glæde sig til den her affære, hvor Leicester som værter har godt med selvtillid efter en fin sejr ude over Spurs. The Foxes indtager andenpladsen, men der sker også ting og sager udenfor banen hos de blåblusede, der er i konstant udvikling. De har netop indviet et nyt træningsanlæg med golfbane til den nette sum af 100 millioner pund med første træningsdag juleaftensdag. Det kan du jo tænke lidt over, mens du sidder og glæder dig over den hjemmestrikkede julegave, der stumper lige under navlen. Det er noget af en julegave selv for en fodboldklub, og understreger at mestrene fra 2016 gør mange rigtige ting på både og udenfor banen.

Leicester venter at have 11-målsskytten Jamie Vardy klar til mødet med Manchester United, der er sande bæster som gæster. De har vundet ti udekampe i rap og ligner mere og mere en dark horse, når man ser bort fra de kampe, hvor Solskjær får taktikken galt i halsen.

De to hold er ret ens i den forstand, at de foretrækker at være på udebane målt på statistik. Leicesters akilleshæl er hjemmebanen King Power, hvor de er 3-0-4. United har vundet alt på udebane og har i det hele taget vundet fem ud af de seneste seks møder med Leicester City.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,25 - SPIL HER >>*

Aston Villa – Crystal Palace 1 (1-0)

Roy Hodgson lignede mere og mere en mand, der havde fået fyldt lakskoene med varme møtrikker efterhånden, som Liverpool hamrede basser ind. 7-0 stod der på lystavlen på Selhurst Park til gæsterne, og en slukøret stadionspeaker ønskede en glædelig jul.

Nu venter en tur til Villa Park, hvor Crystal Palace har tabt de to seneste besøg tilmed uden at score. I det hele taget så er der noget med rene lagner og Aston Villa for tiden. De har holdt nullet i de seneste tre kampe i en forrygende december måned, der har set dem tage syv af ni mulige point.

De har vundet de to seneste hjemmekampe mod Crystal Palace, og selv om Grealish sikkert ville score oftere på en yderligere position, så klæder det ham og Villa med en mere central placering. Barkley er muligvis med igen her.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,97 - SPIL HER >>*

Fulham – Southampton X (1-1)

Godt nyt for Fulham. Joachim Andersen fik sin karantæne annulleret og kan være med til ’danskermødet’ med Jannik Vestergaard. Begge har gang i en flot sæson.

Fulham er ved at strikke noget sammen i bunden af tabellen og har ikke tabt i de seneste tre kampe, der alle er endt uafgjorte. Deres seneste fire kampe er gået under 2,5 efter en sæsonbegyndelse, hvor der var noget mere halløj i skydeteltet. Det hænger lidt bedre sammen for dem nu.

Southampton har tvivl om Danny Ings, og Vestergaard kommer især på dødbolde til at være Fulham et ubehageligt bekendtskab. Gæsterne har tvivl om Danny Ings.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,35 - SPIL HER >>*

Arsenal – Chelsea 2 (1-3)

Arsenal har tabt otte ud af sæsonens 14 ligakampe, og har fejret jul i krisens tegn frem mod lokalbraget her. Mødet mellem Arsenal og Chelsea er kampen mellem de to hold, der i Premier Leagues tid har været Londons fremmeste til at tage kampen op med især byen Manchesters magtmonopol. Men det er gået hver sin vej for de to London-hold. Chelsea er ved at bygge et nyt hold op, der kan duellere om titlen, hvorimod Arsenal er falmet voldsomt de seneste år og tilmed er i en situation, hvor Özil åbenbart ikke skal bruges, og man ofte sidder med indtryk af, at det er de unge håbefulde, der overstråler de velbetalte profilspillere. Det er en bizar krise, som Gunners er havnet i, og selv om Arteta påberåber sig tid og tålmodighed, så kan der ikke være meget vin tilbage i den kalk, hvis det bliver til endnu et nederlag i klubbens værste sæsonstart i årtier. Arsenal har ikke vundet i syv kampe, men Chelsea er også gået en smule i stå med to nederlag i rap. Man kan godt se en deler for sig her, men på den anden side, så er der bare så mange tunge lodder i Chelseas vægtskål i form af grundlæggende bedre kvalitet, struktur og spillere, der kan afgøre kampen.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,00 - SPIL HER >>*

Manchester City – Newcastle 1 (2-0)

”Vi er nødt til at vinde de her kampe.”

Sådan sagde Guardiola efter 1-1 kampen mod WBA. En uafgjort fulgt af en fin sejr ude over Southampton, og nu er vi der så igen. En kamp som Manchester City skal vinde, hvis de skal gøre sig håb om at hale ind på det brede top-fire felt. Makkerparret Stones – Dias ser efterhånden stærke ud i centerblokken, hvor Kompany efterlod et større hul, end City forventede, og Bernado Silva var strålende mod Saints plus Sterling er begyndt at nette igen. Alt i alt ligner det pil op for City.

Trods en konstant personalekrise med mandefald på grund af skader og covid-19, så holder Newcastle fast i en placering i midten af rækken og vil ærgre sig over, det blot blev til 1-1 mod Fulham, der fik Andersen smidt ud. Steve Bruce får ofte en del flak på de sociale medier, men i min optik er det ikke fair. Vi kender alle Newcastles historie, den uberegnelige klubejer Mike Ashley, de konstante rygter om nye ejere og træner og alt det andet, der gør Newcastle til lidt af en trykkoger. Det vil være nemt at ansætte et udenlandsk stort trænernavn med en mere eventyrlysten spillestil, men er truppen reelt til det? Det er ikke en fest at se Bruces mandskab i gængs dansk klaphat-forstand, men bare det at holde Newcastle fri af bundens hængedynd er et godt stykke arbejde.

Newcastle kommer ikke til at være meget på bolden her og vil håbe på en farlig kontra eller to eller bare en VAR-lig omgang et eller andet i den første af tre kampe i et grusomt juleprogram for The Magpies. Efter City venter Liverpool og så Leicester. Med andre ord en jul in the trenches for Newcastle. City har efter Newcastle og Everton ude og så Chelsea på ’Broen’. Kampen mod Newcastle er ’en af dem vi skal vinde’.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,14 - SPIL HER >>*

Sheffield United – Everton 2 (0-1)

Det er to hold i hver deres ende af formkurven, der tager livtag her. Everton har vundet tre i træk, hvorimod Sheffield United ikke har vundet i 17 ligakampe, hvis vi medregner sidste sæson. Der var dog en smule optimisme at spore for The Blades efter 1-1 mod Brighton. Her trak Lundstam dog rødt og vil være savnet.

Sheffield Uniteds problem er todelt. Et – truppen har ikke den nødvendige kvalitet. 2 – deres taktiske trumfkort med overlappende stoppere, der skyder med frem, er kaldt og luret af modstanderne.

Det forlyder, at Sheffield United forbereder sig på et særdeles aktivt transfervindue, hvilket giver god mening, men lige kæmper The Blades ikke bare for få liv i sæsonen, men for at undgå at være det pointmæssige dårligste hold i Premier Leagues historie.

Sheffield United har tabt de seneste fire hjemmekampe med præcis et mål.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,87 - SPIL HER >>*

Leeds United – Burnley X (2-2)

Der er gang i netmaskerne hos Leeds. De seneste fire kampe er gået over 2,5, hvilket måske skyldes, at de liljehvide har lukket mindst to mål ind i de fire kampe. Senest blev det til et 6-2 nederlag i særdeles mindeværdig kamp mod rivalerne Manchester United.

Burnley bygger stille og roligt op til at bevæge sig væk fra bunden. De har taget otte point ud af 12 mulige i de seneste fire kampe, hvor de heller ikke har tabt.

Leeds har lidt af en forsvarskrise i mere end en forstand op til dette Lancashire derby. Den ene stopper efter den anden ryger ned med skader, og senest er Liam Cooper meldt ude. Han ventes ikke klar til at mødet med The Clarets.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,62 - SPIL HER >>*

West Ham – Brighton X (1-1)

Dette er lidt af en eksamen for West Ham. Efter 3-0 nederlaget til Chelsea så skal The Hammers for det første samle sig op igen, men for det andet også bevise at de reelt har noget at gøre i top-10 feltet. Brighton er ganske habile ude og tager flest point på fremmed græs, men har også svært ved at få gjort tingene færdige.

De forstærkes efter alt at dømme her med hurtige Lamptey, og med stortalentet på kanten til at understøtte Welbeck, så begynder det at ligne noget.

West Ham vil helst være det afventende hold, og det bliver interessant at se dem føre dansen mod et Brighton-hold, der vil have dygtigt fokus på at straffe dem med dybdeløb. I de seneste seks møder – ude og hjemme - har Brighton faktisk ikke tabt til West Ham.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,40 - SPIL HER >>*

Liverpool – WBA 1 (4-0)

Sam Allardyce har overtaget et hold efter Slaven Bilic med en god moral, der med vind i ryggen og held kan arbejde et resultat hjem mod alle odds. Det så vi mod Manchester City. Men i den seneste kamp så vi også et hold, der ikke skal have meget modvind for det går den anden vej. Allerede før det tidlige røde kort til Livermore så Aston Villa som det bedre hold i den 3-0 sejr. Her skal WBA så en tur til Anfield mod et Liverpool-mandskab, der varmede op til julen med en 7-0’ over Crystal Palace. Liverpool har scoret mindst to mål i deres seneste otte hjemmekampe, og de bryder næppe den tradition mod et WBA-hold, der i den grad skal have offensive forstærkninger til januar, hvis ansættelsen af ’Big Sam’ skal give den mindste mening.

Sorgenfri spår: Liverpool -1,5 (AH) til odds 1,41 - SPIL HER >>*

Wolves – Tottenham 2 (0-1)

Wolves leder lidt efter rytmen uden Jimenez ombord. Senest blev det til et skuffende nederlag til Burnley, hvor Nuno Santos langede kraftigt ud efter dommeren, og det er i skrivende stund uvist, om han får en karantænestraf af FA efter udfaldet.

Det er to trænere, der for det første kender hinanden godt og for det andet langt henad vejen er to alener af samme stykke. De har begge dygtigt fokus på spillet uden bold, så vi må forvente os to hold, der vil lure på åbninger hos hinanden.

Seks af Tottenhams seneste syv kampe er gået under 2,5 mål, og Spurs har vundet de to seneste besøg hos Wolves med præcis et mål.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,69 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Premier League

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Danmark - Kroatien: Odds og optakt d. 25. januar 2021 (Lars C.) 24-01-2021 08:18
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til Manchester United vs. Liverpool 24-01-2021 07:19
Atletico Madrid - Valencia: Odds og optakt d. 24. januar 2021 22-01-2021 18:31
Elche - Barcelona: Odds og optakt d. 24. januar 2021 22-01-2021 17:52
Everton - Sheffield Wednesday: Odds og optakt d. 24. januar 2021 22-01-2021 15:07
Brentford - Leicester: Odds og optakt d. 24. januar 2021 22-01-2021 14:29
Alaves - Real Madrid: Odds og optakt d. 23. januar 2021 22-01-2021 13:34
Japan - Danmark: Odds og optakt d. 23. januar 2021 (Lars C.) 22-01-2021 13:06
Cheltenham - Manchester City: Odds og optakt d. 23. januar 2021 22-01-2021 12:56
Manchester United - Liverpool: Odds og optakt d. 24. januar 2021 22-01-2021 12:38
Southampton - Arsenal: Odds og optakt d. 23. januar 2021 22-01-2021 12:15
AC Milan - Atalanta: Odds og optakt d. 23. januar 2021 22-01-2021 12:01
Rundager: Tips til 19. runde i Serie A d. 22. - 24. januar 2021 22-01-2021 10:35
Lisberg: Tips til 20. runde i La Liga d. 22. - 25. januar 2021 21-01-2021 16:12
Chorley - Wolves: Odds og optakt d. 22. januar 2021 21-01-2021 14:27
Aston Villa - Newcastle: Odds og optakt d. 23. januar 2021 21-01-2021 13:05
Lisberg: Tips til 18. runde i Bundesligaen d. 22. - 24. januar 2021 21-01-2021 12:54
Podcast: United vs. Liverpool, betydningen af team news og spiltips til weekenden 21-01-2021 12:35
Gladbach - Dortmund: Odds og optakt d. 22. januar 2021 21-01-2021 12:20
Benjamin Leander: Gratis spiltips (Målscorer special) til d. 22. - 23. januar 2021 21-01-2021 12:01
Dan Hooker vs. Michael Chandler: Odds og optakt d. 24. januar 2020 21-01-2021 11:42
Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2: Odds og optakt d. 24. januar 2020 21-01-2021 11:28
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 23. januar 2021 21-01-2021 10:51
Claus Elming: Tips til Conference Championship i NFL 2021 21-01-2021 07:14
Sorgenfri: Tips til 4. runde i FA Cuppen d. 22. - 25. januar 2021 21-01-2021 06:54
Eibar - Atletico Madrid: Odds og optakt d. 21. januar 2021 20-01-2021 16:05
Liverpool - Burnley: Odds og optakt d. 21. januar 2021 20-01-2021 13:45
Danmark - Qatar: Odds og optakt d. 21. januar 2021 (Lars C.) 20-01-2021 09:01
RB Leipzig - Union Berlin: Odds og optakt d. 20. januar 2021 19-01-2021 15:37
Augsburg - Bayern München: Odds og optakt d. 20. januar 2021 19-01-2021 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425