Betting og Odds Nyheder

Sorgenfri: Tips til 9. runde i Premier League d. 21. - 23. november 2020

20-11-2020 07:18
Reklamelink*

Sorgenfri tipper Premier LeaguePremier League vender tilbage. Landskamppausen er forbi, og vi skal igen have den stærkeste engelske fodboldrække op i omdrejninger. Vanen tro er Søren Sorgenfri på banen med analyser til samtlige rundens 10 kampe, og i denne 9. runde går han hele fire gange efter +odds 4,00.

Spil på Premier League

9. runde i Premier League

Så tænder vi op under Premier League, men det bliver en runde mærket af landskampspausen. Mange spillere er kommet tilbage med mindre skader og meldes tvivlsomme eller kommer sent tilbage med begrænset forberedelse til kampene til følge. Derudover er flere spillere testet positive for covid-19. Med andre ord – Premier League anno 2020 byder op til dans igen.

Newcastle – Chelsea X (1-1)

På torsdagens pressemøde fortalte Frank Lampard, at Chelsea er uden Pulisic og Silva til turen nordpå. Derudover lignede han lidt et stort spørgsmålstegn angående i hvilken forfatning hans tropper møder tilbage i, efter de kommer dryssende ind med fly fra torsdag frokost og frem fra hele kloden. Havertz melder han dog klar.

Med så kort forberedelse er det noget af en opgave med en tur til St. James Park, og en bitter pille for Lampard al den stund Chelsea gik ind til pausen på en stime af fire sejre og 14 mål sat ind. Kan han, og os der kigger på, forvente, at Chelsea rammer samme høje gear med så kort varsel med landskampe i benene?

Newcastle har som altid en god del folk ude med skader blandt andre Shelvey og Ritchie plus tvivl om Callum Wilson og Ryan Fraser. Newcastle har et godt tag på londonerne, når Chelsea kigger nordpå med 5-1-1 i de seneste syv møder på St. James Park. Værterne er generelt svære at blive kloge på – Steve Bruces mandskab faldt helt sammen mod Manchester United, tog så fire point mod Wolves og Everton for derefter at ryge på enden til formstærke Southampton.

Newcastle vil selvfølgelig lure på at straffe rummet bag Reece James, hvor vi må forvente, at Saint-Maximin kommer til at søge muligheder her. Det var franskmandens service, der satte det vindende mål op, sidst de to hold mødtes på St. James Park. Og hvis nu Lampard vælger den offensive midtbanevariant, hvor kun Kante er med som reelt skjold, så vil Newcastles oversvømmede midtbane gå efter kontramulighederne her. Med tanke for Chelseas hektiske optakt og værternes gode statistik, så går jeg med en forsigtig deler.

Sorgenfri spår: X’et til odds 4,65 - SPIL HER >>*

Aston Villa – Brighton 1 (2-1)

Man siger, at trænerne i Premier League ikke nødvendigvis er kede af de pauser, som landskampe medfører. Medmindre man er fyringstruet – det er som regel i de breaks, at bladet lyner. Dog ikke i den netop afsluttede pause. Aston Villa gik ind til pausen efter en imponerende 3-0 sejr over Arsenal, og så kunne man tiltænke cheftræner Dean Smith et par ugers ekstra fokus på at få strammet op, men det har ikke været muligt på grund af, at stort set hele hans trup har været væk med diverse landshold. Så måske er det trætte spillere, der kommer tilbage til mødet med Brighton. Hvis Brightons cheftræner Graham Potter derimod har brugt sin pause på at bide i bordkanten af frustration, så forstår man den blonde taktiker. Brighton har trods overbevisende spil og organisation ikke vundet siden runde to, og i kampen før pausen blev Havmågerne spist af med 0-0 mod Burnley trods 19 afslutninger og overvægt i boldbesiddelse.

Det bliver også et møde mellem to tidligere Brentford-bombere med Maupay for Brighton og Watkins hos værterne. Begge hold på tavlen, men Villa napper den.

Sorgenfri spår: 1-tallet + begge hold scorer til odds 4,05 - SPIL HER >>*

Tottenham – Manchester City X (1-1)

JA TAK! Så letter lørdagen. Det er Spurs’ dark horses mod den ene af sæsonens store titelfavoritter, det er Mourinho mod Guardiola. Nogen burde skrive en dårlig bog om den trænerrivalisering. Err.. vent. Det har jeg jo gjort. Til sagen.

Tjek lineup – der er et hav af spørgsmålstegn ved begge holds spillere – fitness, små-skader, covid-19 tjek og alt muligt andet, så hold godt øje med news.

Tottenham kommer ind til kampen med tre sejre i træk. De tegner sig efter min overbevisning mere og mere som en titeludfordrer, der træder frem af kulissen. Det var der intet, der tydede på i sidste sæson, men Mourinho begynder stille og roligt at få sat sit aftryk uden at blive hindret af det interne fnidder, der var ham en sten i skoen i Manchester United. Her møder han så Guardiolas City – spanieren står for en anden type fodbold end portugisiske Mourinho, men hvem der er Holmes og Moriarty, Yoda eller Kejseren må være en smagssag.

City har kun holdt nullet to gange i ligaen i syv forsøg mod et Spurs-hold, der snitter 2,4 mål pr. kamp, men møder mellem de to hold på matriklen i Nordlondon har det ikke med at blive målorgier med under 2,5 i de seneste tre møder, og Tottenham vil have fokus på at få stoppet De Bruynes fremstød, så et gult kort til Højbjerg eller Sissoko ligger i kortene. Så at sige.

Sorgenfri spår: Højbjerg får kort til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Manchester United – WBA 1 (3-0)

Manchester United har været en katastrofe på egen jord denne sæson med bare et point ude af 12 mulige på Old Trafford. Var det sket i Alex Fergusons tid, så var nogen blevet slået ned med en hårtørrer eller noget. Her må de røde djævle nøjes med at slå WBA.

Gæsternes cheftræner Slaven Bilic meldte på pressemødet torsdag ud, at der er en del usikkerhed omkring, hvilke spillere han reelt har til rådighed som følge af covid-19 positive spillere. Dog er Ivanovic, Robinson og Pereira meldt klar, hvilket er et lyspunkt for Bilic, der blot har set sit mandskab score en enkelt gang i de seneste fem kampe.

Værterne har tvivl omkring Lindeløf og Maguiere, men WBA er 0-1-3 ude, og der har været momentvis fine øjeblikke hos Manchester United – dog på udebane – men skal Solskjær bygge et godt run sammen frem mod Manchester-derbyet og kravle op i tabellen, så skal der grådigt tages point i de tre mellemliggende runder, hvor WBA, Southampton og West Ham venter.

Sorgenfri spår: Manchester United -1,5 (AH) til odds 2,03 - SPIL HER >>*

Fulham – Everton 2 (1-2)

Det er to formsvage fætre, der mødes her. Everton har tabt tre i rap, og Fulham har tabt otte ud af ti kampe.

Everton åbnede sæsonen i strålende stil, men er siden gået noget i stå. Det skal dog siges, at karameldrengene har døjet med en del skader i den nedgangsperiode, og Ancelotti kan igen melde klart skib og mønstre de bedste i truppen. Med et par forbehold – der er tvivl om Coleman og Allan, men sidstnævnte ventes spilleklar. Mindst lige så vigtigt er det, at Richarlison er tilbage fra karantæne, og det er et boost. Og når Everton har stillet med det tunge skyts, så viste de sig i sæsonens begyndelse ret stærke til at knække afventende kontrafokuserede hold med sejre over hold som WBA, Crystal Palace og Brighton. Det vil være en kamp efter samme skabelon her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,94 - SPIL HER >>*

Sheffield United – West Ham 1 (1-0)

Tallet 24 får de fleste til at tænke på jul, gaver og hygge, men sæsonen har så langt været alt andet end en højtid for Sheffield United. Ud af 24 mulige point har de blot taget et enkelt. Det er den slags begyndelser på sæsonen, der fører direkte udover afgrunden og ned i The Championship. Med til historien hører dog et kontinuerligt mandefald på grund af skader, covid-19 og karantæner. Efter de seneste par sæsoners optur kan ingen være i tvivl om, at træner Chris Wilder er overordentligt kompetent, og nu hvor han igen kan råde over sit stærkeste hold, så skal det lysne. Nu. Der er tvivl om et par nøglespillere, men lokalpressen melder, at The Blades kan stille i sort set stærkeste mod et West Ham-mandskab, der har tvivl om Antonio, der er delt klubtopscorer sammen med Bowen med hver tre mål. Også West Ham har problemer med covid-19, hvorfor blandt andre vigtige Ogbonna formentlig ikke er med. I min optik har Sheffield United faktisk været bedre mellem felterne i denne sæson end i oprykkersæsonen, hvor ikke mindst Sander Berge lyser op, men der skal lukkes og scores. Ramsdale er ingen Henderson, så Sheffield United skal være bedre til at få bragt balladen ind i modstandernes felt. Lykkes de med det, så venter sæsonens første sejrssang.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,15 - SPIL HER >>*

Leeds – Arsenal 1 (2-0)

Begge hold har spillere ude med skader. Leeds mangler Philips, og Arsenal har tvivl om Partey, der er kommer skadet retur fra landskampsservice. Derudover er gæsterne uden Kolasinac og Elneny, der er testet positive for covid-19 og sidder ude. Begge hold gik til pause med blodige næser efter 4-1 og 3-0 nederlag, og nu skal der strammes op for at kigge op i tabellen.

Leeds har i fire kampe lukket mindst tre mål ind, og møder her et Arsenal, der har svært ved at score. En enkelt træffer er det blevet til i de seneste fire kampe. Der venter et taktisk spørgsmål i kampen alt efter, om Bielsa holder fast i sin ’Chile-taktik’ nemlig 3331’eren, eller slår over i en mere kompakt 451 versus Arsenals senmoderne 343. Hvis Leeds taber, vil det være tredje nederlag i rap, hvilket vil være første gang under Bielsa med så skidt en stime, men der skal være gode chancer for at undgå den blamage mod et Arsenal-hold, der har svært ved at komme til afslutning. Vi husker, hvor farlig Arsenal fik sat Aubameyang sidste sæson med en afslutningssnit pr kamp på 2,7 – i denne sæson er det blot 1,3. Det er noget af et dyk.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 3,20 - SPIL HER >>*

Liverpool – Leicester X (2-2)

Liverpool havde skadesproblemer før pausen, og pausen har kun gjort ondt værre. Salah er ude med Covid-19 positiv test, Alexander-Arnold er ude den næste måned, og i forvejen er Gomez, Van Dijk og Fabinho. Der er tvivl til det sidste, om Henderson samt Thiago, der har misset den seneste håndfuld kampe. Så med andre ord så har Klopp virkelig brug for sit store smil for at se lyst på tilværelsen. Her kommer ligaens, i skrivende stund, tophold på besøg, men Leicester har også deres problemer med tvivl om Fofana, Ndidi og Castagne.

Liverpool har vundet 29 af deres seneste 30 hjemmekampe og scoret mindst to mål i 28 af dem, men selv Liverpool må have en form for menneskelighed. Leicester har vundet fire udekampe i rap, og selv om det vil være en sjældent oplagt chance for The Foxes for at gå efter sejren på Anfield, så er Liverpool stadig i stand til at mønstre et stærkt hold. Og det er i kampe som disse, at Jota skal gribe chancen i Mo Salahs fravær. Blot et point skiller de to hold før kampen, og mon ikke det forholder sig sådan efter de 90 minutter.

Sorgenfri spår: X’et til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Burnley – Crystal Palace 2 (1-2)

Palace gik til landskampspausen i højt humør efter en 4-1 nedsabling af Leeds. Burnley gik ind til pausen med 0-0 ude mod Brighton, og nul er et nøgletal for The Clarets. De scorer ganske enkelt ikke. De har blot nettet tre gange i denne sæson, og ingen af de mål er faldet hjemme på Turf Moor. Jeg har ikke haft fornøjelsen af at være på Burnleys hjemmebane, men det siges, at der er en stærk stemning, og at Sean Dyches mandskab har savnet det vokale skub i ryggen fra fansene i denne tilskuerløse tid. Det kan ikke forklare Burnleys samlede tristtese – der blev ikke sat penge af til indkøb, klubben ligger i salgsforhandlinger, og Sean Dyche forsøger at få hans smalle trup til at svinge i et efterår plaget af skader. Mee gjorde et godt comeback før pausen, men ellers skal vi se langt efter lyspunkter. Palace har dog svært ved at holde rene lagner – det har de kun gjort en gang i denne sæson, men at slå til på kontrafasen er deres speciale. Burnley er det hold – måske et tegn på frustration – der sparker flest lange bolde afsted, med hele 20 procent af deres afleveringer frem i banen i høj højde. Selv om begge hold er omstillings-hold, så er der store forskelle. Burnley satser på at få sendt indlæg afsted, hvorimod Ørnene er mere til det direkte spil. Zaha er således den spiller i ligaen med flest vellykkede driblinger fulgt af et direkte løb ind i feltet.

Burnleys lange bolde kan give Hodgons hær gode arbejdsbetingelser.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,88 - SPIL HER >>*

Wolves – Southampton X (1-1)

Southampton blæste mod toppen af tabellen, før landskampene tog over. Nu bliver det interessant at se, om de kan klø på med den gode form på trods af, at Danny Ings er ude med en skade. Che Adams har dog taget over med tre mål i de seneste fire kampe.

Wolves arbejder sig ligeledes mod toppen, og for at understrege, hvor dygtige trænere, der duellerer her, så er værterne det hold, der har holdt flest clean sheets i hele 2020 - nemlig 13 styks.

Men Wolves-forsvaret kommer på hårdt arbejde her mod Saints, der har som klar taktik at bringe sig på tavlen i de første 45 minutter. Det har de gjort hele ti gange i denne sæson – en statistik som de topper.

Det er stadig et spørgsmål, om Traore starter inde – der er kontraktknas med den hurtige og stærke kant, og det koster ham spilletid – til at servicere Gimenez.

Holder vi os til statistikken, så har Wolves et klar overtag og har blot tabt en gang til Southampton ud af deres seneste otte ligamøder. Wolves har tvivl om Conor Coady, gæsterne Ward-Prowse – begge engelske landsholdsspillere og i givet fald mærkbare profiltab.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,30 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Premier League

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Krasnodar - Sevilla: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 20:11
bet25: Vind 1.000 kroner i gratis CL-quiz 23-11-2020 15:46
Dynamo Kiev - Barcelona: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:34
Manchester United - Basaksehir: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:11
Rennes - Chelsea: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:05
Eksklusiv konkurrence: Gæt første målscorer i Ajax - FCM og vind 3 x 200 kroner 23-11-2020 13:43
Unibet: Vind 250.000 kr. i gratis CL-konkurrence 23-11-2020 13:23
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. - 26. november 2020 23-11-2020 12:28
Lisberg tipper 4. runde i Champions League d. 24. - 25. november 2020 23-11-2020 12:24
PSG - RB Leipzig: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 10:03
Wolves - Southampton: Odds og optakt d. 23. november 2020 22-11-2020 18:21
Rundager: Tips til 8. runde i Serie A d. 21. - 22. november 2020 20-11-2020 17:19
Napoli - AC Milan: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 15:19
Atletico Madrid - Barcelona: Odds og optakt d. 21. november 2020 20-11-2020 15:17
Daniel Rodriguez vs. Nicolas Dalby: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 13:50
Liverpool - Leicester: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 13:48
FCK - Randers: Odds og optakt d. 23. november 2020 20-11-2020 12:37
Leeds - Arsenal: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 12:32
LeoVegas: Få odds 10 på både Atlético og Barca (vælg selv) 20-11-2020 11:59
Manchester United - West Brom: Odds og optakt d. 21. november 2020 20-11-2020 11:53
SpilXpoden: SL, PL og resten af den europæiske klubfodbold vender tilbage 20-11-2020 11:49
bet25: Få 50 kroners ekstra bet på Tottenham - Manchester City 20-11-2020 11:33
Claus Elming: Tips til Spilleuge 11 i NFL 2020 20-11-2020 11:10
Benjamin Leander: Det fysiske pres i Premier League 20-11-2020 07:21
Sorgenfri: Tips til 9. runde i Premier League d. 21. - 23. november 2020 20-11-2020 07:18
Vejle - Brøndby: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 17:02
AGF - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 16:28
AaB - FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 15:57
OB - SønderjyskE: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 15:14
Lisberg: Tips til 10. runde i La Liga d. 20. - 23. november 2020 19-11-2020 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413