Betting og Odds Nyheder

Sorgenfri: Tips til 5. runde i Premier League d. 17. - 19. oktober 2020

16-10-2020 11:22
Reklamelink*

Sorgenfri tipper Premier LeaguePremier League vender tilbage med et brag, når den står på Merseyside-derby mellem Everton og Liverpool allerede lørdag kl. 13:30. Runden, der også byder på duellen Manchester City vs. Arsenal, er taget under kærlig behandling af Søren Sorgenfri, som giver sit bud på udfaldet af samtlige 10 kampe. God fornøjelse!

Spil på Premier League

5. runde i Premier League

Klubfodbolden er tilbage efter landskampspause, og hvad mon Premier League har i posen til os? Vi gik jo på pause med Manchester United – Tottenham: 1-6 og Aston Villa – Liverpool: 7-2. Tilsat VAR-straffespark og effekten af manglende tilskuere på stadion – ifølge BBC er det derfor målene flyver ind – samt spillere, der testes positive for covid-19 kort op til kampstart, ja så må man konstatere, at engelsk fodbold 2020/21 bliver en finurlig fætter med mindeværdige resultater.

Op til denne runde vil mange af klubberne have tvivl om de spillere, der kommer hjem med småskader fra landsholdsudtagelse, så hold øje med nyheder og line ups derude.

Everton – Liverpool X (2-2)

Det er en kæmpe kamp, der er os i vente her, og hold da op, hvor jeg glæder mig. Everton har handlet stærkt ind denne sommer, og topper ligaen med maksimumpoint for fire kampe og møder her bysbørnene Liverpool, der gik til pause med en ordentlig lussing leveret med fynd og klem af Aston Villa.

De seneste tre Merseyside derbies på Goodison er endt uden mål og naturligvis som følge heraf uden vinder. Værterne har store spørgsmålstegn i centerforsvaret, hvor Godfrey muligvis får debut efter skiftet fra Norwich. Det er en kamp, som begge hold virkelig har lyst til at vinde, men på ingen måde har brug for at tabe i det mest ligeværdige Liverpool lokalopgør i mange år. De to hold har tilsammen i sæsonens første fire kampe scoret 23 mål, altså et snit på næsten tre, og det er rasende svært at se en ny nullert til samlingen denne gang krydret med to målmænd i Pickford og Adrian, der ikke just bader sig i ros pt.

Sorgenfri spår: X’et + begge hold scorer til odds 4,75 - SPIL HER >>*

Chelsea – Southampton 1 (3-0)

Chelsea har trods flotte indkøb fået en gumpetung begyndelse, og mødet med Southampton er den første af fire super-vigtige ligakampe i et run frem mod næste landskampspause. Southampton, Man United, Burnley og Sheffield United venter i den periode. Fire kampe der bør bringe Chelsea tættere på toppen eller tænde lidt for varmen under Lampards sæde i den kommende kolde tid. Chelsea har tvivl om Kante og Chilwell, men får Pulisic tilbage som hurtigt våben på kanten.

Saints vandt kampen sidste år på Stamford Bridge, men statistikken taler for Chelsea. De har vundet syv ud af deres sidste otte hjemmekampe i ligaen, og der er scoret under 2,5 mål i Southamptons seneste tre udekampe, hvilket er et af flere vidnesbyrd om, at Saints sikrer defensiven først, og så forsøger sig på kontra med service til Danny Ings. Dermed venter der os et kampbillede ikke ulig det, da Chelsea sidste spillede hjemme. En kamp, der også viste, at Chelsea ikke er bange for at dele frispark (17 styks) ud, hvis det er det, der skal til for at stoppe kontrastærke gæster. Mod Crystal Palace gav det en dominans på 65 procent boldbesiddelse og en sejr på 4-0. Mon ikke vi får noget lignende at se her.

Sorgenfri spår: Chelsea -1,5 (AH) til odds 2,44 - SPIL HER >>*

Manchester City – Arsenal 2 (1-2)

Det forlyder, at Sterling (trak sig fra landsholdet med en skade) skal spille en falsk 9’er i fraværet af Jesus og Agüero for et City-hold hårdt ramt af skader. Kevin de Bruyne meldes også tvivlsom, så hold øje med lineup. City uden belgieren samt Agüero og Jesus er altså en anden historie. Den helt store historie er naturligvis, at det er mesteren Guardiola mod lærlingen Arteta, der skal duellere på taktiktavler (sum selv lyden af lyssværd her). Arsenal har tabt de seneste fire besøg på Etihad, men de får ikke meget bedre chance for at forbedre den statistik end her. De har tre sejre ud af fire ligakampe, hvorimod værterne virkelig har blødt på grund skader og blot har taget et point ud af de seneste to kampe. De sidste fem møder på Etihad er gået over 2,5 mål, men når City mangler så mange tænder i det offensive bid, så er jeg ikke sikker på, der venter en stor målfest her. City skal forholde sig til en spirende krise, Arsenal kommer til Manchester med selvtillid, og noget der ligner en fungerende slagplan. Arteta får ikke bedre chance for at sprænge Dødsstjernen – here goes nothing. Ps. Bellerin har taget gult i to af sæsonens fire kampe, mon ikke der mod modstandere som Sterling, Mahrez, Torres mfl. kan lure en advarsel.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 6,50 - SPIL HER >>*

Sorgenfri spår: Bellerin får kort til odds 5,50 - SPIL HER >>*

Newcastle – Manchester United 1 (2-1)

Hvad skal man efterhånden mene om Manchester United? De har vundet deres seneste fem udekampe, men kommer til St. James Park med et 6-1 nederlag til Spurs i bagagen samt Maguire, der for tiden spiller fodbold, som han plejer omgang med det græske politi. Man må give ham, at han kæmper videre med alt, hvad han har – og jeg var vild med hans stil og attitude, da han spillede for Leicester – men han ligner virkelig en, der kæmper med selvtillid og tro på tingene. Udvisningen mod Danmark har næppe løftet humøret. Så er det jo godt, han har Lindelöf som wingman. Eller noget. Uniteds centerforsvar samt en mere eller mindre uafklaret 6’er rolle foran dem, er virkelig et stort problem for Solskjær, samt at man ikke rigtigt ved, hvad man får fra David de Gea for tiden.

Newcastle har en lang liste af skadede og tvivlsomme spillere, og Steve Bruces mandskab er i skrivende stund en temmelig usikker størrelse. Bruce vil formentlig i en lidt skæv 442 forsøge at oversvømme den centrale midtbane med Shelvey, Hendricks samt Hayden med fokus på at få sendt Callum Wilson afsted på omstillingerne og straffe, at gæsterne skal vise noget.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 5,00 - SPIL HER >>*

Sheffield United – Fulham 1 (1-0)

Et vitalt møde i krisens tegn, hvor vi kan håbe på at få Joachim Andersen at se i aktion for gæsterne. Danskeren blev som bekendt lejet i Lyon på transfervinduets sidste dag, og ventes at gå direkte ind i startopstillingen hos oprykkerne.

Begge hold har spillet fire kampe denne sæson og tabt hele molevitten. Værterne har blot scoret et enkelt mål, og har muligvis mandefald da Fleck, McGoldrick og Burne er vendt tilbage fra nationale opgaver med skader. John Egan måtte trække sig fra Irlands lejr for at gå i selvisolation efter at være blevet testet positiv for covid-19.

Fulham har lejet Loftus-Cheek i Chelsea – en dygtig spilfordeler og igangsætter, men det vil tage ham tid at falde til på Fulhams hold. Sheffield United er trods skader en mere helstøbt størrelse, og jeg tror, vi vil se et kampmønster, hvor Blades lukker ned for Loftus-Cheek og sætter store McBurnie i scene i boksen. Der har været under 2,5 mål i Sheffield Uniteds tre seneste hjemmekampe, og Fulham har tabt deres tre seneste udekampe med præcis en pind.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,68 - SPIL HER >>*

Crystal Palace – Brighton X (2-2)

Her venter Premier Leagues hemmelige rivalopgør. Det er to hold, der bare ikke kan døje hinanden, der mødes her i Croydon. Værterne har tvivl omkring en stor håndfuld spillere, der skal testes til det sidste – erfarne folk som Tomkins og Cahill blandt andre. Desuden Schlupp der har været ganske glimrende ude i venstre side så langt i sæsonen samt McCarthy.

Brighton har efterhånden samlet en ganske fin trup og har spillet til mere end de tre point, de har fået i de første fire kampe. De har scoret mindst to mål i deres udekampe hidtil og er giftige i det offensive spil omkring Trossard og Maupay. Crystal Palace gik til pause med to nederlag i rap, men det bliver ikke til tre nederlag i træk. Begge hold har scoret i fem ud af de seneste seks indbyrdes møder.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,30 - SPIL HER >>*

Tottenham – West Ham 1 (2-0)

Begge hold gik til pause på en optur - med 6-1 ude over United for Spurs’ vedkommende og 3-0 over Leicester for West Hams part. Men det som pressen fokuserer på her, er naturligvis om Bale spiller fra start for værterne. Han har trænet med for fuld skrue i pausen og meldes klar. Når Tottenham slipper en offensiv løs, der hedder Kane, Son og Bale, så må der være julelys i øjnene på hjemmeholdets fans.

Selv om David Moyes har leveret en godkendt start med seks point, hvilket er et tidligt vidnesbyrd om en mere stabil sæson i vente, end vi er vant til at se fra parkeringspladsen i Stratford, så kan jeg ikke se dem kontra-knockoute Tottenham i samme stil, som de gjorde med Leicester. Tværtimod er det nærmere den type kampe, som Mourinho er mester i at bore tre point ud af. Tottenham er ubesejret i de seneste ni ud af ti hjemmekampe, og de tre sidste møder med West Ham afviklet på matriklen i Nordlondon er gået under 2,5.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,62 - SPIL HER >>*

Leicester – Aston Villa 2 (1-3)

Dette er endnu en kamp, hvor man skal holde øje med nyheder og line up. I skrivende stund melder lokalpressen omkring Leicester om stor usikkerhed omkring værternes centerforsvar. Det nævnes, at aldrende Wes Morgan skal støves af og bringes i spil som parter til den franske teenager og debutant Wesley Fofana, da blandt andre Johnny Evans er stærkt tvivlsom til mødet med formstærke Aston Villa. Rodgers kan gå med en 442 i lyset af de få forsvarere, som han har til rådighed, men holder han sig til en bagkæde med tre, så kan Fuchs blive en mulighed som den venstre stopper. Altså en dobbelt Wes og Fuchs. Aston Villa vil vide at lokke Leicester i fælder og sætte kontraangreb op til at løbe om kap med Wes Morgan. Dean Smith er formentlig den eneste englænder, som er godt tilfreds med, at Gareth Southgate ikke rigtigt gad bruge Grealish i landskampsperioden, så der er friske ben hos profilen til at forsyne Ollie Watkins på toppen. Villa kan stille samme hold, der slog Liverpool 7-2. Hvis Leicesters skadeskrise bliver til virkelighed, så er det Villas store chance.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 4,20 - SPIL HER >>*

WBA – Burnley X (0-0)

WBA har en skadeskrise i front og har handlet på det med købet af sidste sæsons 19 måls skytte, Grant fra Huddersfield. Han kan meget vel blive smidt direkte ind i startopstillingen, men ellers er Bilics eneste anden mulighed erfarne Charlie Austin (hvis ikke han efter skrivende stund skifter klub) til gyserkampen mod Burnley.

Gæsterne har nul point, WBA et enkelt. WBA har i mine øjne ikke kvalitet til at blive hængende oppe, men måske kan det netop lade sig gøre i en freak sæson, som den vi er i gang med at se udfoldet. Burnley vil weekenden over arbejde benhårdt på at få spillere som Jay Rodriquez samt Kevin Long på benene og gjort kampklare.

Begge hold vil være nervøse for at tabe denne her.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,35 - SPIL HER >>*

Leeds – Wolves 2 (1-2)

Det her bliver en kamp af høj kvalitet. Der er rasende gode fodboldspillere på begge hold, så vi kan tillade os at have store forventninger. Spørgsmålet er så, om holdene vil have fokus på aktion eller reaktion. Wolves kender vi, som et hold, der ikke har noget imod ikke at være mest på bolden. Efter en slingrende begyndelse på sæsonen, så vil vi formentlig se Wolves stå fast ved gamle dyder og lade Leeds blotte sig for at give plads til Traore og dennes service til Gimenez. Leeds har allerede været involveret i fede kampe, som Liverpool og City og imponeret, men der er sprækker, som Wolves kan udnytte. Nuno Santos tropper tabte blot fem af 19 udekampe sidste sæson, og jeg tror den erfaring kommer dem til gode på Elland Road.

Sorgenfri spår: Wolves +0,5 (AH) til odds 1,59 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Premier League

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
ComeOn: Spil for 100 kr. og quiz dig til 40.000 kr. i CL-quiz 26-10-2020 14:02
ComeOn: Scor 49 kroner i LIVE freebet til Champions League 26-10-2020 13:44
Shakhtar - Inter: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 26-10-2020 13:25
Atalanta - Ajax: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 26-10-2020 12:30
Liverpool - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 26-10-2020 11:47
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 27. - 29. oktober 2020 26-10-2020 10:42
Lisberg tipper 2. runde i Champions League d. 27. - 28. oktober 2020 26-10-2020 09:39
Unibet: Vind 250.000 kr. i gratis CL-konkurrence 26-10-2020 07:54
Lokomotiv Moskva - Bayern München: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 25-10-2020 17:59
AaB - Vejle: Odds og optakt d. 26. oktober 2020 24-10-2020 12:10
Manchester United - Chelsea: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 23-10-2020 17:30
Liverpool - Sheffield United: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 23-10-2020 15:16
Horsens - FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 25. oktober 2020 23-10-2020 15:01
OnsideBetting: Boostede odds til Barcelona - Real Madrid d. 24. oktober 2020 23-10-2020 14:54
AGF - FCK: Odds og optakt d. 25. oktober 2020 23-10-2020 14:30
Randers - SønderjyskE: Odds og optakt d. 25. oktober 2020 23-10-2020 14:07
ComeOn: Få 49 kroner i LIVE freebet til El Clásico 23-10-2020 13:55
Sorgenfri: Tips til 6. runde i Premier League d. 23. - 26. oktober 2020 23-10-2020 13:23
West Ham - Manchester City: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 23-10-2020 12:48
Claus Elming: Tips til Spilleuge 7 i NFL 2020 23-10-2020 11:58
SpilXpoden: Vild med dans, El Clásico og UFC-titelkamp 23-10-2020 11:53
Interview: 10 hurtige til Mark O. Madsen 23-10-2020 07:21
Brøndby - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 22-10-2020 23:50
Rundager: Tips til 5. runde i Serie A d. 23. - 26. oktober 2020 22-10-2020 22:08
Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 22-10-2020 21:02
Lisberg: Tips til 7. runde i La Liga d. 23. - 26. oktober 2020 22-10-2020 15:22
Lisberg: Tips til 5. runde i Bundesligaen d. 23. - 26. oktober 2020 22-10-2020 14:25
Aston Villa - Leeds: Odds og optakt d. 23. oktober 2020 22-10-2020 12:55
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. - 25. oktober 2020 22-10-2020 12:29
Khabib vs. Gaethje: Videooptakt med Mark O. Madsen 22-10-2020 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407