18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 4. runde i League 1

*Der er dømt midtuge-bold i League 1, og derfor er Søren Sorgenfri tidligt ude med analyserne til udvalgte kampe fra den tredjebedste engelske række. Kan Sunderland hente sejren i Rochdale, og fortsætter Bolton med at bløde?

Odds på League 1*

Southend – Peterborough 2 (0-2)

Peterborough kører to timer ned ad M11 til Southend til denne lille gyser. Det var ventet, at Southend ville være at finde i den tunge ende af tabellen, men ikke Peterborough. The Posh har handlet godt ind, og ligner på papiret mere et top seks hold, men sådan kan virkeligheden jo pludselig banke på døren. Southend var intet værd i weekendens 4-0 nederlag til Lincoln, og efter 25 minutter var det til spil til et mål. Peterborough var uheldige med at få 2-2 med Ipswich. Gæsterne udlignede i det sidste minut, men Darren Fergusons mandskab bør have gode chancer for at tage tre point her og trække væk fra bundzonen. Taber Southend igen, så må det være bye bye Kevin Bond.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Ipswich – Wimbledon 1 (3-0)

Wimbledon sendte i sommerens løb ni mand videre og hentede ni nye ind. Af de ni, der forsvandt, var der en del i oldboys alderen, og de ni, der kom ind, har en gennemsnitsalder på 19 år. Man kan ikke vinde noget med børn, var der engang en, der kom til at sige, men i The Dons tilfælde er det nok sandt. Ét point i tre kampe er det blevet til, og en tur til Portman Road er en stor håndfuld for Wally Downes’ drenge. Ipswich har småhostet lidt her i begyndelsen, men fik 2-2 mod Peterborough, og Paul Lamberts udvalgte bør vise, der er forskel på mænd og drenge.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Rochdale – Sunderland 2 (0-1)

Så en tur til Manor Farm, hvor Rochdale byder Sunderland op til en lille kinddans tirsdag aften. Begge hold har fem point, men gæsterne tog en stor sejr i weekend over Portsmouth med vigtig signalværdi. Men vigtige Marc McNulty pådrog sig en muskelskade, og ifølge Sunderland Echo tager han ikke med til Rochdale. Rochdale delte 0-0 med Shrewsbury i weekenden, hvor ’Dale’ havde overtaget, men værterne får det ikke nemt her mod Sunderland.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Bolton – Doncaster 2 (0-4)

Boltons økonomiske kvaler fortsætter, og selv om der er nye ejere på vej ind, så er der gået knas i overtagelsen. Et hotel skal nemlig være en del af den samlede pakke, og her er der flere bud på bordet, der trækker en afgørelse i langdrag. På banen er træner Phil Parkinson nødt til at sende ungdomsspillere på banen, eftersom Bolton har færre seniorspillere på kontrakt, end der er dage i ugen. Boltons nuværende start-11’er har en gennemsnitsalder på 19. Darren Moores Doncaster har haft problemer med at omsætte chancer til mål, men intens angrebstræning gav pote, da Doncaster overraskende sænkede Fleetwood med 3-2. Der må være mere i vente her, mens fans i begge lejre kan begræde Bolton rolle som offer i moderne fodboldhistorie.

Sorgenfri spår: Doncaster -1,5 til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Læs også: Sorgenfri tipper 4. runde i The Championship

Odds på League 1*

Skriv første kommentar

Skriv et svar