Betting og Odds Nyheder

Sorgenfri: Tips til 4. runde i FA Cuppen d. 22. - 25. januar 2021

21-01-2021 06:54
Reklamelink*

Sorgenfri tipper Premier LeagueDer er FA Cup på programmet fra fredag til mandag, og i denne artikel stiller Søren Sorgenfri skarpt på ni af de mest interessante kampe fra den engelske pokalturnering, heriblandt Manchester United – Liverpool (odds 5,00) og Brentford – Leicester (odds 4,00). Dette naturligvis krydret med den Premier League-udsatte duel mellem Aston Villa og Newcastle. God fornøjelse!

Få din bonus hos LeoVegas

4. runde af FA Cuppen og en enkelt Premier League-kamp

FA Cuppen er tilbage. Allerede? Ja, det er sådan, det er for tiden med et supertæt kampprogram. Det er da skønt. Weekenden ser også et enkelt hængeparti i Premier League.

Chorley – Wolves 2 (0-3)

Non-league holdet Chorley kvalificerede sig til fjerde runde af FA Cuppen med en choksejr over Derby. Nu gælder det så mægtige Wolves. Miniputterne er umiddelbart uden skader til kampen her, hvor Wolves, der halter i Premier League, bør tanke selvtillid, smage sejrens sødme og avancere til næste runde. Men. Netop de to hold har en forhistorie, der giver kampen lidt ekstra spice, uden det dog skal med i betragtningerne for kampens udfald. Men forhistorien vil fylde op til kampen. Det er sjældent hold som Chorley og Wolves mødes, men det gjorde de i 1986 ligeledes i FA Cuppen. Chorleys spillere var på lønaftaler til 25 pund om ugen. Wolves, der i 1979 betalte et engelsk rekordbeløb for Andy Gray, var dumpet ned gennem rækkerne og havde store økonomiske problemer. Alligevel var det et chok af de store, da Chorley i tredje kamp efter to omkampe vandt 3-0 blandt andet takket være to mål af Sam Allardyces snooker-kammerat Charlie Cooper. Det taler de meget om i Chorley i disse dage.

”Do it again!” stod der således på forsiden af The Chorley Citizen. Det gør de nu nok ikke. Det nuværende Wolves er en udsøgt samling af landsholdsspillere, der måske nok savner Jimenez til at gøre arbejdet færdigt i en resultatmæssig svær tid i ligaen, men her kommer de ikke i problemer. Chorleys sejr over Derby var imponerende, men med til historien hører, det var et covid-19 afbudsramt Rams, der tabte.

Wolves sukker efter en afslutter, og det ventes at tilbagekaldte fra lån i Fiorentina, Patrick Crutone, starter inde på toppen her. Ifølge lokalavisen Express & Star arbejder Wolves flittigt på at finde en angrebserstatning for Jimenez, og Willian Silva meldes på vej ind på en lejeaftale. Det hører fremtiden til – nu gælder det Wolves møde med fortiden.

Sorgenfri spår: Wolves -2 (AH) til odds 1,60 - SPIL HER >>*

Southampton – Arsenal X (2-2)

Tirsdag aften var Southampton i FA Cuppen ilden mod Shrewsbury, og nu gælder det så næste etape, og her venter et noget større ’bjerg’ for Saints. Nemlig titelholderne Arsenal, der blot skal huske tilbage til august måned for at ihukomme den triumf. Der lignede det, at Arteta var undervejs med et slagkraftigt Arsenal-hold, men efteråret ramte noget af et hul i vejen med en mørk periode over ti kampe på 1-2-7. Men pendulet svinger på Emirates og er nu tilbage med positiv energi og er 4-1-0 i de seneste fem ligakampe.

Værterne er hårdt ramt af skader og har tvivl om kontraktrebellen Danny Ings, der tøver med at forlænge sin aftale med Southampton. Angriberen fik covid-19 tidligere på måneden, og det er endnu usikkert, om han bliver spilleklar her, men gør han, så starter han inde. Ellers må værterne ud i et angreb, hvor Che Adams partners af Shane Long i en offensiv, der normalt er i målhumør, når det gælder pokalbold. Southampton har scoret mindst to mål i fem af deres seks seneste FA Cup-kampe.

Arsenal er 3-2-1 i de seneste seks møder med Southampton, men vi har også set flere gange i løbet af sæson, at der kan gå Shakin Stevens i Gunners-defensiven, og hjemmeholdet kan trods alt true med Long, Adams, Walcott og de undervurderede Stuart Armstrong og Ward-Prowse. Det afgøres over en kamp, og to hold, der styrkemæssigt ikke er langt fra hinanden og ligger side om side i ligaen, kan presse hinanden ud i forlænget spilletid.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer til odds 1,90 - SPIL HER >>*

West Ham – Doncaster 1 (2-0)

West Ham skal finde en løsning på angrebspladsen. Haller er solgt til Ajax Amsterdam og med tanke for Antonios – der ellers er en virkelig klasseangriber – skrøbelige fysisk, så sidder målscoreren fra weekendens sejr over Burnley formentlig over her. Derfor skal David Moyes finde en offensiv løsning omkring Bowen, Benrahma og Fornals for et West Ham-hold, der igen er godt kørende med fire rene lagner i de seneste fem kampe og i ligaen ligger lige under topfeltet efter 3 x 1-0 i de seneste fire kampe. Faktisk så har David Moyes sat klubrekord med flest point for West Ham i Premier League efter halvvejsmærket. Så langt så godt. For Doncaster er nemlig ikke uden evner og har vundet ni af de seneste 11 kampe i alle turneringer. Hjemmehørende i League One er de inde i kampen om automatisk oprykning, og i sidste runde af FA Cuppen sendte de Blackburn Rovers ud.

Doncaster bæres igennem af en stærk organisation og defensiv, der trækker stikket hjem. For offensiven har kun nettet 1,45 mål i snit i de seneste 13 kampe, og det kan ikke rigtigt overraske, at defensiven står stærkt. Det er nemlig WBA-forsvarslegenden Darren Moore, der står i spidsen for Doncaster. Moore fik ikke en helt fair behandling med fyringen i hjerteklubben WBA, men har samlet sin karriere flot op i Doncaster. Der venter ham større jobs på sigt. Det anerkendes, at han har fået styr på Doncaster, der i en periode var et rent galehus, hvor især en magtfuld agent gik ind og ud af budgetterne efter behag. Det kostede. Darren Moore må dog til kampen her se sig som offer for egen succes. Han fik en dygtig boks til boks-spiller ud af Ben Whiteman, der netop er solgt til Preston for et beløb, der redder klubkassen i Doncaster, men med fem mål og fire oplæg i ligaen fra sin position på midtbanen, så efterlader Whiteman et sportsligt hul. Hold dog øje med engelsk-nigerianske Okenabirhie med fortid på Arsenals akademi på kanten, der har nettet seks gange. Der er fart i ham. Kampen her bliver tæt med West Ham i kontrol.

Ps. Fans af det gamle managerspil CM01/02 vil spærre øjnene op, hvis Doncaster bringer James Coppinger i spil. Yes, han er stadig going strong, men som 40 år gammel er han i gang med sin 17. og sidste sæson for Doncaster efter mere end 500 optrædener. Det er en hilsen med pint’en værd, hvis midtbanespilleren kommer ind.

Sorgenfri spår: West Ham vinder og holder nullet til odds 1,95 - SPIL HER >>*

Cheltenham – Manchester City 2 (0-4)

Cheltenham fik en lettere bizar optakt til mødet med store Manchester City. I 1-1 kampen mod Newport kom Cheltenham bagud, da Newports målmand med en god del medvind lossede bolden i kassen. Og det er ret symptomatisk for The Robins for tiden – de har ikke vundet i de seneste syv ligakampe og en placering helt fremme i feltet af League Two er sat over styr. De mangler skarphed i feltet med blot fem mål i de seneste otte ligakampe. Træner Michael Duff siger da også til Gloucestershire Live, at de ser frem mod pokalkampen, fordi det er en gratis omgang for dem og et break fra ligaen, hvor det hele er lidt tungt for tiden.

Manchester City er igen Manchester City og er med helt fremme i Premier League efter onsdagens 2-0 sejr over Aston Villa. Pep Guardiola giver normalt reserverne spilletid i pokalturneringerne, men sendte en god del af det tunge skyts på banen i sidste runde mod Birmingham heriblandt Kevin de Bruyne. Det ventes, at belgieren sidder over her, men som Cheltenhams træner Duff siger, så er det lidt ligegyldigt, hvem City sender – det vil være et overlegent godt hold uanset.

Sorgenfri spår: Manchester City -2,5 (AH) til odds 1,92 - SPIL HER >>*

Chelsea – Luton 1 (4-1)

Chelsea – Luton minder lidt om old school Tipslørdag, et dong og en kasse af Lars Elstrup. Det er det så langt fra. Chelseas træner Frank Lampard er under tungt pres efter fem nederlag i otte ligakampe, så der er ikke plads til en kvajestreg mod Luton. Og det giver jo altid mulighed for at diskutere, om Luton faktisk er en del af London, så vi kan kalde denne affære for et London-opgør. Det kan vi ikke. Luton (og dem der har taget et lavprisfly til Luton for at se bold ved, at der er langt ind til London i mere end en forstand) ligger 50 km nord for den engelske hovedstad som selvstændig by, der tilmed vandt prisen i 2004 som Englands ’Crappiest town’. Et forsinket tillykke herfra. Det siges dog, at Luton i dag er bedre end sit rygte, og der hvor cool Hackney og Shoreditch var for 20 år siden. Så ja, så er det jo bare at vente.

Frank Lampard kommer ikke til at tage let på denne opgave – Chelsea skal videre om ikke andet for at sende et signal. I sidste runde sendte Luton en del reserver i spil mod Reading, men vandt alligevel 1-0. De er et ganske underholdende bekendtsked med boks til boks angrebsspil, og det var i min optik en berigelse af The Championship, at de i sidste sæson leverede en lille great escape og via tre sejre i de seneste fire kampe klarede frisag. I denne sæson er ambitionen ligeledes at klare frisag for The Hatters (der lå engang mere end 1000 hattefabrikanter i Luton, så gæt selv hvorfor kælenavnet Sherlock), hvorfor de næppe stiller i stærkeste opstilling her.

Chelsea har vundet fem af deres seneste syv FA Cup-kampe både halv- og fuldtid. De seneste tre er gået over 2,5.

Sorgenfri spår: 1/1 HT/FT til odds 1,65 - SPIL HER >>*

Brentford – Leicester X (1-1)

Det er svært ikke at glæde sig til den her. Begge hold har andre overordnede mål – Brentford har fokus på oprykning og Leicester en billet til Champions League, men hjemmeholdet smagte med en plads i ligacuppens semifinale pokalturneringernes sødme. Leicester sendte reserver i ilden mod Stoke, men tog opgaven absolut seriøst med en 4-0 sejr på The Brit. Vardy ventes sparet her mod et Brentford-hold, der skal hele 12 kampe tilbage for at finde det seneste pokalnederlag på eget græs. I ligaen er Thomas Franks mandskab 6-5-1 hjemme mod et Leicester-hold, der er i Premier League, er imponerende 7-1-1 ude.

Thomas Frank vurderes at have en stor set fit trup til rådighed mod et Leicester-hold, der kommer til at rotere. Det ligner en kamp, der skal i forlænget spilletid.

Sorgenfri spår: X’et til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Manchester United – Liverpool X (1-1)

De to rivaler spillede 0-0 forleden og mødes nu igen. Denne kamp i FA Cuppen. Det er en heftig tid for Liverpool. De forsvarende mestre har igen rivalerne Manchester United, så venter Tottenham og i begyndelsen af februar venter Manchester City. Med tanke for Liverpools skader så skal Klopp foretage valg og fravalg. Selv om der i skrivende stund ikke er meldinger om, hvorvidt Liverpool vil spare spillere her, så er det sandsynligt, at han som i 3. runde mod Aston Villa vil stille med et blandet hold af stam- og reservespillere. Det gik glimrende mod Villa med en 4-1 sejr, og så er spørgsmålet om det rækker på Old Trafford, hvor Klopp endnu ikke har vundet.

Solskjær er naturligvis i samme båd, og skal rotere her. Manchester United er det formstærke hold af de to, men selv om der var chancer og åbninger i 0-0 kampen forleden på Anfield, så var det også to hold, der lurede og ventede på hinanden i et opgør, der ikke går over i historiebøgerne. Vi kan få mere af det samme her toppet med forlængelse mens Twitter brænder sammen over straffesparksafgørelser.

Sorgenfri spår: X + under 2,5 mål til odds 5,00 - SPIL HER >>*

Everton – Sheffield Wednesday 1 (3-1)

Her er to hold, der muligvis har glemt, hvordan bolden ser ud. Det er Evertons første kamp i 12 dage og Sheffield Wednesdays første i 15 dage grundet covid-19 udbrud og kampudsættelser. Det er derfor uklart, hvem og hvor mange spillere gæsterne kommer med. I den seneste FA Cup-kamp og sejren over Exeter havde de blot fire spillere på bænken.

Everton har hovedbrud over flere skadede spillere, og hverken Allan eller Calvert-Lewin ventes bragt i spil. Til gengæld kan der blive spilletid til James Rodriguez.

Sheffield Wednesday har haft en kaotisk sæson med fratrækning af point samt trænerfyringer. Senest mand på bænken er Neil Thompson, der har fået fint styr på onsdagsdrengene, der efter fire nederlag i rap nu ikke har tabt i de seneste fire ligakampe, men derimod vundet tre af dem. Sheffield Wednesdays mission for sæsonen er at rykke fri af sumpen i bunden af The Championship og overlever. Ifølge lokalpressen i Sheffield, så ventes det, at Thompson sparer flere spillere.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,33 - SPIL HER >>*

Wycombe – Tottenham 2 (0-3)

Wycombe fik en billet op til The Championship af sidste sæsons computerudregnede sæsonafslutning som følge af covid-19. De har langsomt arbejdet sig ind i en liga, der reelt er for stor en opgave for dem målt på alle parametre. Budgetter og trup er bare ikke til det niveau her, hvor man f.eks. stadig finder den på mange måder store legende Akinfenwa i spillertruppen.

Det overrasker da heller ikke, at Gareth Ainsworths mandskab ligger sidst, men de har dog kun tabt en af de seneste fire hjemmekampe. Det bliver der ændret på her. Tottenham har haft otte dages kamppause, og selv om Mourinho ventes at spare profiler som Son og Kane (der venter en vigtig kamp mod Liverpool lige rundt om hjørnet), så venter engelske medier spilletid til Bale for at understøtte Vinicius sammen med Moura og Lamela. Tottenham har vundet fem af deres seneste syv kampe og tager endnu en her.

Sorgenfri spår: Tottenham -1,5 (AH) til odds 1,70 - SPIL HER >>*

Aston Villa – Newcastle 1 (2-0)

Vi kommer ikke udenom et lille hængeparti i Premier League, hvor Aston Villa og Newcastle skal have afviklet en udskudt fra runde 11.

Aston Villa tabte onsdag aften til Manchester City med 2-0, men havde muligheder for et anderledes resultat. Newcastle vil være dem en anden type modstander, men hvordan egentlig? Steve Bruce har erklæret kulturkamp mod sin spillertrup og forgænger Rafa Benitez’ taktiske ideer, men det mere offensive udtryk kastede ikke meget af sig mod Arsenal forleden. Det er faktisk i det hele taget svært at se, hvem der skal støbe kuglerne til målchancer for Newcastle. Det er som om, der mangler et led i pipelinen mellem midtbane og angreb. Newcastle er 2-2-5 ude og scorer under et mål i snit pr udekamp. Aston Villa, der har et par kampe i hånden i forhold til det europæiske felt, er 3-1-3 hjemme og scorer lige over to mål i snit på eget græs.

Overordnet set gør Steve Bruce det rigtige og går ikke kun med et mere offensivt udtryk, men først og fremmest sine egne ideer. Spørgsmålet er, om ikke han burde have taget det kulturopgør tidligere og sagt til sit spillerråd, at han har respekt for, at de var glade for Rafas ideer, men nu er tiden til noget andet. Et opgør han burde have taget allerede før sæsonen og ikke i januar. Ifølge forskellige lokale kronikører, så vil det koste klubejer Mike Ashley 1,5 millioner pund at fyre Bruce, og at Ashley vil bakke Bruce op så længe, han holder dem ude af bund tre. Ikke mindst fordi Ashley håber at sælge klubben. Så ingen unødvendige udgifter og ingen nedrykning. Men vi kommer ikke udenom, at Newcastle ikke har vundet i ni kampe, virker uden et tydeligt spilkoncept og er i dyb krise. Aston Villa har et langt mere komplet hold, et velfungerende spilkoncept og en træner, der virker på god fod med spillerne.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,50 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Kæmpe fodbold uge (1. - 8. marts) Overblik med odds, optakt, tilbud og spilforslag 01-03-2021 15:46
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 2. - 3. marts 2021 01-03-2021 13:11
Juventus - Spezia: Odds og optakt den 2. marts 2021 01-03-2021 12:47
Burnley - Leicester: Odds og optakt d. 3. marts 2021 01-03-2021 12:32
Manchester City - Wolves: Odds og optakt d. 2. marts 2021 01-03-2021 11:22
Real Madrid - Real Sociedad: Odds og optakt den 1. marts 2021 28-02-2021 18:07
SønderjyskE - Lyngby: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 11:34
Everton - Southampton: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 10:51
Sheffield United - Liverpool: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 21:25
Golden State Warriors - L.A. Lakers: Odds og optakt d. 1. marts 2021 27-02-2021 19:22
L.A. Clippers - Milwaukee Bucks: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 19:12
Leicester - Arsenal: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 19:07
Chelsea - Manchester United: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 13:08
FCK - AGF: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 11:30
FC Nordsjælland - AaB: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 10:21
OB - Randers: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 08:39
Dallas Mavericks - Brooklyn Nets: Odds og optakt d. 28. februar 2021 26-02-2021 19:57
FC Midtjylland - Brøndby: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 14:10
Sorgenfri: Tips til 26. runde i Premier League d. 27. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 13:40
betfair: Få odds 2,00 på Over 0,5 mål i Chelsea - United (normalt 1,03) 26-02-2021 13:13
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til FC Midtjylland - Brøndby 26-02-2021 13:06
Roma - Milan: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 12:02
Rundager: Tips til 24. runde i Serie A d. 27. - 28. februar 2021 26-02-2021 11:31
Sevilla - Barcelona: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 11:26
Bayern München - FC Köln: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 10:16
Newcastle - Wolves: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:52
Manchester City - West Ham: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:32
Lisberg: Tips til 25. runde i La Liga d. 26. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 00:03
Leeds - Aston Villa: Odds og optakt den 27. februar 2021 25-02-2021 18:07
Lisberg: Tips til 23. runde i Bundesligaen d. 26. - 28. februar 2021 25-02-2021 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433