18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Status og odds på transfermarkedet – juni 2019

*Storklubberne har travlt med transfermarkedet: Luften er tyk af transferrygter, og var det flytrafik, så ville de europæiske flyveledere have hænderne fulde. Men hvem lander hvor? Hvilke klubber skal bruge hvem? Og hvordan ser kabalen ellers ud? Søren Sorgenfri tager temperaturen på det europæiske transfermarked, som det ser ud i juni måned 2019.

Odds på transfers*

Storklubberne er slet ikke færdige på transfermarkedet

Vi har fået de første og ret forventelige svar. Hazard-skiftet til Real Madrid, tjek. Fik Didier Deschamps talt over sig og sendt Mendy til Real Madrid? Tjek. Pablo Fornals fik sit skifte til Premier League og West Ham? Tjek. Og har Manchester United købt ’den nye Ryan Giggs’ i Daniel James? Tjek.

Men det er jo kun spidsen af isbjerget. Hvad skal Barcelona, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Man City, Manchester United og Serie A’s slumrende giganter ellers bruge sommeren på?

De italienske Serie A-klubber rører på sig

Serie A tegner interessant. Juventus har købt Sarri fri af Chelsea som afløser for succesfulde Allegri. Inter har hentet Conte ind, og det ventes at også AC Milan skal ud og baske med vingerne.

Lukaku har længe været rygtet til Inter, og belgieren har også skamrost Conte som værende verdens bedste træner, men indtil videre er Milano-klubben altså ikke bidt på. Og Inter skal ifølge italienske aviser have afvist en byttehandel, hvor den slovakiske stopper Skriniar skifter til Manchester United.

Hvor spiller Romelu Lukaku efter sommerens transfervindue?
Inter: 1,25 – SPIL HER >>*

Juventus: 5,00 – SPIL HER >>*

PSG: 15,00 – SPIL HER >>*

Milan: 15,00 – SPIL HER >>*

Efter Sarris ankomst til Juventus, så spekuleres der omgående i, at han vil hente Pogba til Torino. Franskmanden har som bekendt tidligere optrådt på de kanter, men med tanke for, hvordan Sarri sled og slæbte med at få tilpasset Chelseas trup til sine taktiske ideer, så kan Pogba næppe stå nummer et på ønskesedlen. Måske mere et hurtigt køb af Chelseas Jorginho?

Hvor spiller Paul Pogba efter sommerens transfervindue?
Real Madrid: 1,80 – SPIL HER >>*

Manchester United: 1,85 – SPIL HER >>*

Juventus: 2,50 – SPIL HER >>*

Barcelona: 20,00 – SPIL HER >>*

AC Milan er en af mange, virkeligt mange, klubber der er sat i forbindelse med danske Joachim Andersen. Sampdoria-stopperen ventes at følge med træner Giampaolo til AC Milan, men sættes altså i forbindelse med stort set alle klubber mellem Cape Town og Thyborøn.

Hvilke transferhandler byder Premier League på?

I Premier League har medierne travlt med, at Manchester United, City og Liverpool tager livtag om Sportings Bruno Fernandes. Manchester United, der konstant er i overskrifterne disse dage, har desuden udset sig Neymar som afløser for Pogba, hvis franskmanden smutter.

Hvor spiller Bruno Fernandes pr. 3. september?
Manchester United: 1,70 – SPIL HER >>*

Manchester City: 2,50 – SPIL HER >>*

Sporting: 3,00 – SPIL HER >>*

Liverpool: 5,00 – SPIL HER >>*

Et Neymar-skifte til Manchester United giver nu ikke meget mening for nogen af parterne, bortset fra den ansvarlige for T-shirt-salget hos de røde djævle. Der tegner sig mere og mere et billede af, at en Neymar – med skade og voldtægtssag hængende over hovedet – bliver i Paris. Ledelsen i Paris har genansat Leonardo som sportschef, og det er meldt ud, at man ikke længere vil have spillere med stjernenykker. Herunder Neymar forstås. Men hvor passer han ind? Real Madrid kan næppe have interesse i, eller penge nok til, at hente ham, og Barcelona har vel ikke rigtigt brug for ham. Neymar er den type spiller, der gerne ser alt det offensive spil gå igennem ham. Og hvilke hold spiller egentlig sådan længere? Kan det være, at Atletico Madrid sprænger banken, når og hvis Griezmann (som ventet) skifter til Barcelona og henter Neymar?

Hvor spiller Neymar efter sommerens transfervindue?
PSG: 1,02 – SPIL HER >>*

Barcelona: 3,75 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 6,00 – SPIL HER >>*

Manchester United: 20,00 – SPIL HER >>*

Rabiot er stensikkert på vej væk fra Paris SG – med Manchester United, Real Madrid, Juventus og Arsenal som mulige destinationer. Det synes dog logisk, hvis flere af disse klubber holder igen med den kontroversielle franskmand, og ser ham som plan B, hvis de kikser på Pogba, der netop har erklæret sig åben for nye udfordringer.

Hvor spiller Adrien Rabiot efter sommerens transfervindue?
Juventus: 1,80 – SPIL HER >>*

Manchester United: 1,85 – SPIL HER >>*

PSG: 2,20 – SPIL HER >>*

Real Madrid: 6,00 – SPIL HER >>*

Tottenham: 6,00 – SPIL HER >>*

Det samme har Christian Eriksen, men der er forbavsende stille omkring danskeren, så mon ikke der er en kontraktforlængelse med Spurs lige rundt om hjørnet?

Andetsteds i Nordlondon skal der tænkes kreativt. Arsenal vil gerne af med løntunge folk som Özil og Mustafi, men bejlerne står ikke ligefrem i kø ned ad Benwell Road. Özil har tilmed afvist et bud fra Kina, fordi han hellere vil bo i London med en ugeløn på 350.000 pund. Åh ja, tænk at have de problemer. Og samtidig har Emery travlt med at bøffe truppen op for et transferbudget, der dårligt kan dække kantinefrokosten hos Manchester City. Men første signing skal være på vej. Det franske forsvarstalent William Saliba, der fik sit gennembrud i denne sæson hos St. Etienne, er tæt på at trække i den rød-hvide trøje. Og så alligevel ikke. For St. Etienne vil faktisk ikke sælge stopperen, og ønsker at beholde ham et år mere på en låneaftale. Hvilket jo på ingen måde vil hjælpe på Arsenals forsvarskvaler. Men Saliba er ikke den eneste franskmand, der er ønsket på Emirates. Paris’ Kimpembe er ligeledes i søgelyset. Arsenal er sammen med Liverpool, Leicester og Newcastle også ude efter Southamptons venstre back, Matt Targett.

Manchester City har endnu ikke rørt på sig, men ventes at hente Atletico Madrids Rodri. Guardiola har desuden udset sig et talent fra egne rækker i Douglas Luiz til at erstatte aldrende Fernandinho. Man er dog ramt af reglerne for arbejdstilladelser indtil videre, så kan den unge brasser ikke få engelsk arbejdstilladelse, må han igen se sig udlånt.

Manchester United er på forsvarsjagt, og vil angiveligt tilbyde Rojo og Bailly som en del af en pakke for at erhverve Harry Maguire. Det er dog svært at se, hvad Brendan Rodgers skal finde på med dén duo.

Hvor spiller Harry Maguire pr. 3. september?
Leicester: 1,33 – SPIL HER >>*

Manchester United: 2,40 – SPIL HER >>*

Manchester City: 2,50 – SPIL HER >>*

Arsenal: 21,00 – SPIL HER >>*

Leicesters James Madisson er også på Manchester Uniteds ønskeliste sammen med Crystal Palaces back, Wan-Bissaka. Det kan i det hele taget blive en grim sommer for Palace, da Wilfred Zaha er et varmt emne i Liverpool. Det er dog svært at se realismen i dét rygte, da Liverpool med Shaqiri allerede har en fuldgod backup til de startende kanter.

Hvor spiller James Maddison efter sommerens transfervindue?
Manchester United: 1,30 – SPIL HER >>*

Manchester City: 10,00 – SPIL HER >>*

Tottenham: 10,00 – SPIL HER >>*

Arsenal: 11,00 – SPIL HER >>*

Hvor spiller Aaron Wan-Bissaka pr. 3. september?
Manchester United: 1,35 – SPIL HER >>*

Crystal Palace: 2,75 – SPIL HER >>*

Manchester City: 9,00 – SPIL HER >>*

Arsenal: 19,00 – SPIL HER >>*

I samme by har Everton et godt øje til Ajax’ 40 millioner punds-angriber, David Neres. Brasilianeren har været det store samtaleemne i den blå del af Liverpool i weekenden, men så igen. Der tales transferrygter over det meste af Europa netop nu.

Alle odds i artiklen er opdateret på udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

KLIK HER*, hvis du vil se flere transfer-odds.

Odds på transfers*

Skriv første kommentar

Skriv et svar