18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – AGF: Odds og optakt d. 15. april 2019

SønderjyskeAGFGlen Riddersholms mandskab jagter oprejsning oven på 4-1-nedsablingen i sidste runde, men spørgsmålet er, om den kommer hjemme mod et GF-mandskab, der lige har vundet med 0-3 i Horsens. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sønderjyske – AGF, der vises på TV3 Sport og Viaplay Sport med kampstart kl. 19:00 mandag d. 15. april 2019.

> Få op til 500 kr. i freebet hos Mr. Green* (vilkår gælder)

> Få op til 500 kr. i bonus hos Bethard* (vilkår gælder)

Odds på Sønderjyske – AGF

Oddsene på kampen vidner om, at bookmakerne har svært ved at udpege en klar favorit i opgøret.

Hvem vinder kampen?
Sønderjyske: 2,60 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 3,40 – SPIL HER >>*

AGF: 2,88 – SPIL HER >>*

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,95 – SPIL HER >>*

Under 2,5 mål: 1,89 – SPIL HER >>*

Handicap (0-1)
Sønderjyske: 5,25 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,35 – SPIL HER >>*

AGF: 1,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Live stream Sønderjyske vs. AGF d. 15. april 2019

Vil du live streame Superliga-opgøret mellem Sønderjyske og AGF, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (289 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find kampen i kalenderen

Stream Sønderjyske vs. AGF hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Odds-forslag: X2 i Sønderjyske vs. AGF

Det var ikke kønt, da Sønderjyske senest tabte med 4-1 i Vejle. Glen Riddersholm har brug for at finde et helt anderledes udtryk frem, hvis det ikke også skal blive til pointtab imod AGF, og vi er ikke overbeviste om, at det lykkes for den karismatiske træner. Sønderjyderne har allerede tabt to gange til AGF i den aktuelle sæson, og det seneste nederlag er bare to måneder gammelt.

Mens Sønderjyske underpræsterede i forrige runde, spillede AGF en brandkamp ude mod Horsens. De vandt helt fortjent med 0-3, så mon ikke, de kommer spillelystne og glade til Haderslev nu. Århusianerne har allerede nu et fint forspring i Pulje 1.

Sønderjyske er for langt fra topniveauet i øjeblikket. Vi regner med, at de må sluge endnu en nedtur, og vi sender mindst ét point i retning af AGF. Holdene har mødt hinanden fem gange siden starten af 2018, og AGF har fået point hver gang.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Optakt til Sønderjyske – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

– Sønderjyske får Thomas Juel-Nielsen tilbage fra skammekrogen.

– AGF får Adama Guira tilbage fra karantæne. Niklas Backman kan fortsat være ude med en skade.

– Sønderjyske forventet startopstilling: Mielitz – Gartenmann, Pedersen, Luijckx, Marfelt – Ekani – Absalonsen, Rojas, Rømer, Bah – Lieder.

– AGF forventet startopstilling: Grabara – Munksgaard, Tingager, Juelsgård, Højer – Stage – Bundu, Amini, Blume, Ankersen – Mortensen.

– Sønderjyske tabte deres seneste ligakamp med 4-1 ude mod Vejle. Sidst sønderjyderne havde hjemmebanefordelen, spillede de 0-0 med Horsens.

– AGF kommer fra en 0-3-sejr i Horsens. I runden forinden fik århusianerne 2-2 hjemme mod Vejle.

– Sønderjyske er 5-4-5 (15-13) på hjemmebane i Superligaen. Mart Lieder er holdets topscorer med seks mål i ligaen. Sønderjyderne har tre point op til Horsens, der sidder på 2. pladsen i Pulje 1.

– AGF er 3-6-5 (17-18) på udebane i Superligaen. Jakob Ankersen er holdets mest målfarlige mand med sine syv træffere i ligaen. Århusianerne er tre point bedre end Horsens og fører således Pulje 1.

– Holdenes to foregående møder i sæsonen er begge endt med sejr til AGF. Holdene mødtes i Haderslev d. 15. februar, og her vandt David Nielsens mandskab med 0-2.

> Få op til 500 kr. i freebet hos Mr. Green* (vilkår gælder)

> Få op til 500 kr. i bonus hos Bethard* (vilkår gælder)

Optakt til og odds på Sønderjyske vs. AGF d. 15. april 2019*

Skriv første kommentar

Skriv et svar