Betting og Odds Nyheder

Rundager: Tips til 8. runde i Serie A d. 21. - 22. november 2020

20-11-2020 17:19
Reklamelink*

Michael Rundager på Serie ADer er dømt comeback til den italienske klubfodbold her, hvor Michael Rundager dissekerer den 8. spillerunde i Serie A. Hvem kan indfri forventningerne med overbevisende sejre, og hvem har held til at levere en overraskelse? Rundager har afsagt sin dom over samtlige 10 kampe, inklusive topbraget mellem Napoli og AC Milan.

Få din Unibet bonus nu

Rundens kamp: Napoli – Milan X (2-2)

Meget er på spil, når de to tophold fra Napoli og Milano skal duellere om en eventuel førsteplads. Lige nu sidder Milano trygt og sikkert øverst på tronen, velbeskyttet af en stærk defensiv og en umenneskelig Zlatan Ibrahimovic. Simon Kjær spiller på et skræmmende højt niveau, samtidig med at Zlatan bare gør det, han gør bedst – nemlig at score mål i læssevis. Udover de to, har Theo Hernández og Hakan Calhanoglu set stærke ud. Hernández får formegentlig også brug for at toppræstere, hvis han skal holde Hirving Lozano fra fadet. I Lozanos side leverer Giovanni Di Lorenzo og Fabian Ruiz også på højt niveau for Napoli, og deres højre side kan blive altafgørende for hjemmeholdets higen efter førstepladsen. Simon Kjærs makker i det centrale forsvar, Alessio Romagnoli, har ikke haft den stærkeste sæson indtil videre, og han kan blive presset, når tempoet bliver skruet op. Heldigvis for ham og resten af udebaneholdet stiller Napolis stærke angriber Victor Osimhen ikke op grundet en skulderskade. Jeg tror dog hjemmeholdet skal fokusere mest på at straffe milaneserne på hurtige gennembrud langs kanterne og komme til afslutninger på cutback. På den måde udnytter de Milans udfordringer defensivt i side- og halvrummet.

Napoli har vist stor sårbarhed siden deres indtræden i Europa League, hvor det i de seneste seks kampe er blevet til fire sejre, alle på mindste margin og tabt to. Begge nederlag var ovenikøbet på hjemmebane imod Sassuolo og AZ Alkmaar. Deres seneste sejr lige før den internationale pause blev også slidt hjem - noget heldigt, da Bologna snildt kunne havde scoret 2-3 mål i det sidste kvarter. De er inde i en fase, hvor målene ikke kommer i samme grad som i begyndelsen af sæsonen. Deres afslutninger er ikke kliniske, og de bliver derfor nødt til at skyde flere frem for at skabe nok chancer til en sejr. Dette betyder til gengæld, at der ofte vil være et kæmpe mellemrum imellem bagkæden og midtbanekæden – noget som blandt andre Bologna og Rijeka udnyttede i Napolis seneste to kampe. Milan vil nemt kunne udnytte dette med en lang bold op til Zlatan, som efterfølgende lægger den af, for på den måde at spille over Napolis midtbane. Det lyder simpelt, men kan vise sig enormt effektivt og meget lidt risikabelt, hvilket har været Milans mantra i denne sæson.

En ting er, at Napoli skal tilbage på rette køl, hvad angår hjemmebaneformen, da de ikke har vundet på Stadio San Paolo, siden de slagtede Atalanta 4-1 d. 17. oktober. Noget andet er deres udfordringer imod Milan, som de ikke har slået i de seneste fire forsøg. Her er det blevet til et nederlag og tre uafgjorte resultater. Milan har formået at score mindst to mål i 12 af deres seneste 13 kampe, og de viste blandt andet høj moral, da de vendte et truende 2-0-nederlag imod Verona til 2-2 dybt inde i den forlængede spilletid. Derfor tror jeg på en lige kamp, hvor ingen af holdene forlader banen med maksimumpoint. Til gengæld tror jeg på mange mål.

Michael Rundager tror på: X’et + begge hold scorer til odds 4,50 - SPIL HER >>*

Crotone – Lazio 2 (0-2)

Crotone har endnu ikke vundet i Serie A, hvorimod Lazio er ubesejret i deres seneste seks kampe fordelt over alle turneringer. De kan sågar hyldes efter en flot 3-1-sejr over Borussia Dortmund. Specielt Sergej Milinkovic-Savic har vist god form og vil blive savnet - men som et halvstort trækplaster er Ciro Immobile, Lucas Leiva og Thomas Strakosha alle vendt tilbage efter corona-pauser. Desuden må det forventes, at Luis Alberto er kommet i bedre form, så han igen kan sætte giftige angreb op for holdkammeraterne. Selvom Crotone ligner et hold, der er kommet tættere på en sejr efter uafgjort imod Torino ude og en smal 1-2-sejr til Atalanta, ser oprykkerne stadig ud til at være et hold på vej, med ekspresfart, tilbage ud af Serie A igen. De mangler individuel kvalitet, udover Simeon Simys fysiske overlegenhed, samt defensiv struktur. Desuden skal de stå overfor Ciro Immobile, som har det med at hamre oprykkere ned. Fordelt over 36 kampe imod oprykkere har han nettet 33 gange, og det tror jeg bestemt også han har i sinde at gøre i ottende rundes første opgør. Crotone har scoret mindre end ét mål pr. kamp i denne sæson, og får det også svært imod Lazio. Derfor tror jeg på en sikker sejr til gæsterne på Stadio Ezio Scida.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,72 - SPIL HER >>*

Spezia – Atalanta 2 (1-4)

Atalanta skal kickstarte målmaskinen og genfinde gnisten. De er blot blevet til seks mål i deres seneste fem kampe, hvor de omvendt har lukket 12 mål ind. Gian Peiro Gasperini har skabt et ganske underholdende produkt, som skaber mange overskrifter og suger interesse til sig. Skal de derimod til at vinde mesterskaber og pokaler, bliver de nødt til at justere ud fra modstander og kampenes udvikling. Dette har været tydeligt på det seneste – modstanderne er velforberedte, da det ikke længere er nogen overraskelse, hvor gode La Dea er. Når det så er sagt, kan Spezia forberede sig her fra og til dommedag; de står stadig overfor en kæmpe udfordring. De kan håbe, at Serie As hold med flest landsholdsspillere er ramt af jetlag, eller lige skal finde hinanden igen, men umiddelbart er det Atalanta, som skal tabe kampe. Spezia vil med stor sandsynlighed forsøge at spille offensivt og dermed give Atalanta gode muligheder for at straffe dem på omstillinger, hvilket de må siges at være eksperter i. Desuden vil Atalanta også have rig mulighed for at sætte et angreb op blot ved at spille igennem kæderne. Spezia har skabt gode resultater imod midterhold og konkurrenter i bunden af tabellen, men de har fået ørene i maskine imod topholdene, og det vil også være tilfældet i weekenden.

Michael Rundager tror på: Atalanta -1,5 (AH) til odds 2,12 - SPIL HER >>*

Juventus – Cagliari 1 (2-0)

De fortsat ubesejrede mestre fra Torino tager imod Cagliari. Noget uvant ligger Juventus for første gang siden sæson 15/16 ikke i top-2, når vi rammer ottende runde. Hjemmeholdet skal klare sig uden Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci, hvilket bliver enormt interessant at følge, da de egentlig ikke passer ind i Andrea Pirlos og Juves nye stil med højt og aggressivt pres. Matthijs de Ligt som vender tilbage efter en alvorlig skulderskade, og Merih Demiral skal styre bagkædens linje, hvilket jeg egentlig har stor tiltro til – det bør fint lykkes. Ydermere er Álvaro Morata i storform foran mål, og Cristiano Ronaldo er bare outstanding. Gæsterne ligner mere og mere et solidt midterhold, som måske kan snuse til subtoppen, efter at Joao Pedro, Giovanni Simeone, Nahitan Nández og Diego Godin har løftet/genfundet deres niveau. Dette er blandt andet kommet til udtryk ved, at Cagliari har scoret 14 mål i syv kampe. Kan Diego Godin få styr på bagkæden og den defensive organisation, ligner de et solidt mandskab, som kan drille alle modstandere. Ser vi bort fra sidste sæsons afslutning, hvor Juventus var gået på ferie før sidste kamp, har Juventus ikke tabt til Cagliari siden 29. november 2009. I perioden op til i dag har de spillet tre uafgjort og vundet 16 kampe udover 2-0-nederlaget tilbage i juli måned, da mesterskabet allerede var i hus. Derfor vil det ikke overraske nogen, når Juventus hiver en sikker sejr i hus i, hvad der bør blive et seværdigt opgør.

Michael Rundager tror på: Juventus -1,5 (AH) til odds 1,84 - SPIL HER >>*

Fiorentina – Benevento 1 (3-1)

Endelig gjorde Fiorentina det, vi alle havde råbt og skreget om. Farvel til Giuseppe Iachini og goddag til en gammel kending, Cesare Prandelli. Fyringen var nødvendig, da mandskabet absolut er til mere end en 12. plads, blot 2 point foran oprykkerne, Benevento, som har tabt de seneste fire Serie A-kampe. Fiorentina vender tilbage til tryghed og en forventning om, at et ellers stærkt mandskab kan finde mere stabilitet, samtidig med at deres dygtige offensive front kan toppræstere. Christian Kouame, Frank Ribery og Dusan Vlahovic skal skabe resultaterne, som i stor stil er udeblevet under Iachini. Benevento har haft enormt svært ved at finde fodfæste efter en solid start, og kan ikke længere overleve blot på farlige standardsituationer og hvad der lignede en fornuftig boldomgang. Derudover skal de undvære deres absolut bedste spiller Gianluca Caprari, som er karantæneramt. Fiorentina får en flyvende start på, hvad de håber, bliver en ny og noget mere glorværdig æra under Prandelli, og vinder sikkert. Det bliver lige så sprudlende fra værterne, som under åbningskampen imod Inter, og derfor tror jeg på en målrig hjemmebanesejr.

Michael Rundager tror på: 1-tallet + over 2,5 mål til odds 2,05 - SPIL HER >>*

Inter – Torino 1 (2-1)

Et COVID-19-ramt hjemmehold må undvære Aleksandar Kolarov, Marcelo Brozovic og Stefano Sensi. De to sidstnævnte er dog til at erstatte, da Inter er enormt godt polstret på midtbanen. Kolarov bliver med stor sandsynlighed dækket ind af Alessandro Bastoni, hvilket er en ganske fornuftig erstatning. Begge hold vil møde ind med en topangriber spækket med selvtillid, da både Romelu Lukaku og Andrea Belotti scorede for deres respektive landshold. Om Belotti er nok til, at Torino kan overraske, er jeg dog i tvivl om, da Inter i den grad har brug for alle tre point for at kunne følge med i kampen om de eftertragtede pladser om Champions League. Med Milan Skriniar tilbage i kampform, vil Inter formentlig også kunne fremvise en noget mere imponerende indsats i bagkæden, hvilket er næste skridt for Inter i kampen om mesterskabet. De har simpelthen været for ustabile defensivt under Antonio Conte i sæson 20/21. Offensivt har det set godkendt ud i langt størstedelen af deres kampe, hvor det er blevet til mindst to scoringer i 15 af deres seneste 20 Serie A-kampe. Ydermere har Torino lukket 11 mål ind i de seneste fem Serie A-kampe, og de ligner et hold, som skal finde en løsning på deres defensive problemer meget snart, hvis de skal havde en sæson, som ikke handler om andet end ren overlevelse. De kommer til gengæld ikke til at få nogen gaver foræret i weekenden, hvor Inter vinder en smal sejr.

Michael Rundager tror på: Inter vinder med præcis ét mål til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Roma – Parma 1 (3-0)

Parma står overfor en nærmest uoverkommelig opgave, når de rejser til hovedstaden for at spille imod et af de absolut mest formstærke mandskaber i Serie A. Sæson 20/21 har været en kæmpe oprejsning for Roma, som har haft held med at få gang i nyindkøbte Pedro, samtidig med at Henrikh Mkhitaryan spiller som en drøm. Deres evner og fart har penetreret samtlige modstanderes forsvar – om det så har været via omstillinger eller gennembrud fra opbygning, har de skabt chancer. Derudover har tre-back kæden med Ibanez, Chris Smalling og Gianluca Mancini/Marash Kumbulla fungeret fremragende. Det var vigtigt for Roma at hente Smalling tilbage til denne sæson. Parma, derimod, har ikke haft nogen pragtfuld sæson, hvor det med få undtagelser som Giuseppe Pezzella og Hernani ikke har set godt ud. De mangler mål og en identitet, som passer til truppen – eller rettere: Truppen skal enten skiftes ud, eller drømmen om en anden spillestil, end den simple med lange bolde og en solid defensiv, ændres. I otte af de seneste 10 indbydes opgør er det blevet til en sejr til hovedstadsholdet, som blot har tabt to gange til Parma siden september 2005. Roma kommer til at blæse igennem gæsterne, som udover en smule fart på omstillingerne, ikke har nok at byde ind med.

Michael Rundager tror på: Roma -1,5 (AH) til odds 2,28 - SPIL HER >>*

Sampdoria – Bologna X (2-2)

Sampdoria fik brudt en flot stime på fem kampe uden nederlag i Serie A, da de ude tabte 2-0 til Cagliari. Denne stime har bragt dem op på en 10. plads og med sikker afstand ned til nedrygningsstregen, hvilket i første omgang må være deres mission. Bologna har derimod været inde i en periode med fire nederlag i fem forsøg i den hjemlige liga. De taber dog med mindste margin gang på gang, og leverer i grunden god offensiv fodbold, hvor Riccardo Orsolini, Musa Barrow, Rodrigo Palacio og Roberto Soriano har besværliggjort det for de fleste bagkæder. Specielt Soriano og Barrow får deres spidskompetencer til at stråle med henholdsvis et teknisk højt niveau og en masse fart. Sampdoria har derimod fundet den helt simple opskrift frem med betondefensiven og en masse giftige omstillinger. Krydrer du det med en tilgang til spillet, hvor der i første omgang er fokus på at få afsluttet, koste hvad det vil - ja så får modstanderen ikke billige kontramuligheder, og dermed har du en sikker opskrift til nemme point. Jeg forudser en levende kamp med en masse indianerbold og flotte mål, hvor begge hold forlader Stadio Luigi Ferraris med et point på kontoen.

Michael Rundager tror på: X’et + begge hold scorer til odds 4,50 - SPIL HER >>*

Verona – Sassuolo 1 (2-1)

Serie A har tre ubesejrede hold inden ottende runde går i gang, og det er blandt andet Sassuolo – et hold, som man ikke kan andet end at holde af. De har dog haft et mildt kampprogram indtil videre, hvor Napoli på hjemmebane i en periode, hvor Napoli spillede mere eller mindre konstant, på papiret har været den sværeste modstand. Den tendens ser ud til at forsætte – på papiret. Men Sassuolos offensive tankegang med mange spillere deltagende i de offensive pligter, og en lyst til altid at spille fremad, kommer til at bide dem bagi på søndag. Det bliver guf for Veronas wingbacks Federico DiMarco og Federico Ceccherini, som med stor sandsynlighed kan starte den ene offensive omstilling efter den anden. Selvom Verona må klare sig uden bagkædens helt store højdepunkt Koray Günter, har cheftræner Ivan Juric gjort det så simpelt defensivt, at han har haft stort held med at plotte nye spillere ind i sit system. Derfor tror jeg, at Sassuolo forlader det imponerende ubesejrede selskab, og bliver endnu et hold, som lider nederlag til Verona på Stadio Marc Antonio Bentegodi.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 3,25 - SPIL HER >>*

Udinese – Genoa 1 (2-0)

Med Udinese og Genoa finder vi to af de dårligste hold i Serie A i sæson 20/21. Dette kommer til udtryk ved en samlet målscore på 13-26 og i alt 9 point, når vi lægger de to holds resultatmæssige præstationer sammen fordelt over 14 kampe. Det har mildest talt ikke været godt, men heller ikke voldsomt overraskende. Genoa var næsten usmageligt heldige sidste sæson, med store foræringer i form af utallige straffespark og tilfældige mål, som ikke er til at gentage eller øve på træningsbanen. Udinese har solgt spillere uden at erstatte dem med lignende kvalitet, og det har været tydeligt. Udinese må dog anses for at være favoritter til at hive en uskøn sejr i hus, hvilket de har gjort i tre ud af de seneste fem kampe i egen hule, når Genoa er på besøg. De to resterende er endt uafgjort, hvilket til gengæld vil være et ubrugeligt resultat for begge mandskaber. Generelt sidder Udinese tungt på det indbyrdes opgør, hvor gæsterne kun har vundet en af de seneste 10 kampe imellem de to bundpropper. Udinese skal satse på omstillinger og ellers stå defensivt solidt imod et Genoa-mandskab, som ikke har meget andet end en storspillede Gianluca Scamacca at hænge deres frakke på. Det tror jeg til gengæld ikke bliver nok, og derfor hiver Udinese sæsonens blot anden sejr hjem i ottende runde.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,83 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Krasnodar - Sevilla: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 20:11
bet25: Vind 1.000 kroner i gratis CL-quiz 23-11-2020 15:46
Dynamo Kiev - Barcelona: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:34
Manchester United - Basaksehir: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:11
Rennes - Chelsea: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:05
Eksklusiv konkurrence: Gæt første målscorer i Ajax - FCM og vind 3 x 200 kroner 23-11-2020 13:43
Unibet: Vind 250.000 kr. i gratis CL-konkurrence 23-11-2020 13:23
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. - 26. november 2020 23-11-2020 12:28
Lisberg tipper 4. runde i Champions League d. 24. - 25. november 2020 23-11-2020 12:24
PSG - RB Leipzig: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 10:03
Wolves - Southampton: Odds og optakt d. 23. november 2020 22-11-2020 18:21
Rundager: Tips til 8. runde i Serie A d. 21. - 22. november 2020 20-11-2020 17:19
Napoli - AC Milan: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 15:19
Atletico Madrid - Barcelona: Odds og optakt d. 21. november 2020 20-11-2020 15:17
Daniel Rodriguez vs. Nicolas Dalby: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 13:50
Liverpool - Leicester: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 13:48
FCK - Randers: Odds og optakt d. 23. november 2020 20-11-2020 12:37
Leeds - Arsenal: Odds og optakt d. 22. november 2020 20-11-2020 12:32
LeoVegas: Få odds 10 på både Atlético og Barca (vælg selv) 20-11-2020 11:59
Manchester United - West Brom: Odds og optakt d. 21. november 2020 20-11-2020 11:53
SpilXpoden: SL, PL og resten af den europæiske klubfodbold vender tilbage 20-11-2020 11:49
bet25: Få 50 kroners ekstra bet på Tottenham - Manchester City 20-11-2020 11:33
Claus Elming: Tips til Spilleuge 11 i NFL 2020 20-11-2020 11:10
Benjamin Leander: Det fysiske pres i Premier League 20-11-2020 07:21
Sorgenfri: Tips til 9. runde i Premier League d. 21. - 23. november 2020 20-11-2020 07:18
Vejle - Brøndby: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 17:02
AGF - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 16:28
AaB - FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 15:57
OB - SønderjyskE: Odds og optakt d. 22. november 2020 19-11-2020 15:14
Lisberg: Tips til 10. runde i La Liga d. 20. - 23. november 2020 19-11-2020 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413