Betting og Odds Nyheder

Rundager: Tips til 5. runde i Serie A d. 23. - 26. oktober 2020

22-10-2020 22:08
Reklamelink*

Michael Rundager på Serie AMichael Rundager er klar til at guide dig igennem den 5. runde i Serie A – en runde, der blandt andet byder på AC Milan vs. Roma og Juventus vs. Verona. Der spilles kampe i det italienske både fredag, lørdag, søndag og mandag. God fornøjelse!

Få din bonus hos Unibet

Rundens kamp: AC Milan – Roma 1 (2-1)

Milan har været inde i en fantastisk transformation under cheftræner Stefano Pioli, hvor en heftig foryngelsesproces er sat i værk. Vi skal tilbage til d. 8. marts for at finde deres seneste nederlag – vi tæller 24 kampe ubesejret, hvor de senest slog Inter 1-2. Zlatan er helt ekstraordinær foran mål og i det opbyggende spil på modstanderens banehalvdel. Deres defensiv står stærkt inde centralt, men er noget udfordret på siderne. Siden 2018 har de hevet tre sejre og en uafgjort i land imod Roma, som klarede en 2-1-sejr hjemme i sidste sæson. I de foregående kampe har Zlatan ikke været involveret, men han må forventes klar til endnu en vigtig kamp om Champions League-pladser.

Roma har udover deres blamage i Verona-kampen leveret over forventning – de skulle sågar havde vundet over Juventus, men tabte momentum til sidst. Når det så er sagt, ligger en af deres klare styrker i truppen centralt, hvilket størstedelen af deres mål også giver udtryk for, med flotte gennembrud centralt. Derudover har de vist sig enormt giftige på hurtige kontrastød, hvor Pedro og Henrikh Mkhitaryan blæser afsted nådesløst. I sidste sæson led de under den udfordring, at alt skulle komme fra Edin Dzeko, hvilket må siges at være sat til skamme i 20/21. Skal de opnå succes imod Milan, bør de udnytte farten fra Pedro bredt, og efterfølgende Dzekos evner inde i feltet.

Begge hold har spillet Europa League-kampe udenfor den italienske grænse, men må forventes friske og parate til et vigtigt opgør. Milan er løbet med sejren de to seneste gange, de har mødtes på Giuseppe Meazza, med 2-1 og 2-0. Fordelt over de seneste fem år har de begge vundet tre gange og ingen uafgjorte, men hovedstadsklubben har ikke vundet i Milano siden 2017. Det bliver en tæt kamp, da begge hold er godt kørende, men Milan virker uovervindelig, men en solid defensiv og en imponerende Zlatan. Derfor tror jeg på en hjemmebanesejr.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 - SPIL HER >>*

Sassuolo – Torino 1 (3-1)

Top møder bund i femte runde, når Sassuolo og ikke mindst cheftræner Roberto De Zerbi skal forsøge at forbedre en ganske forfærdelig statistik imod gæsterne. I seks forsøg er det kun blevet til en enkelt sejr og uafgjort fra De Zerbi, som ellers har lidt fire nederlag imod bundproppen. Ser vi historisk på opgøret, fører Torino med seks sejre, fem uafgjorte og tre nederlag i Serie A-kampe. En af årsagerne til dette skyldes i nyere tid formstærke Andrea Belotti, som har scoret det afgørende mål i intet mindre end fem af de seneste syv indbyrdes dueller. Tilsammen har Belotti nettet syv gange imod Sassuolo. Skal Torino hive point med hjem, tyder meget på, at han skal hive endnu et elegant ”bicycle kick” op af ærmet – noget han har gjort to gange tidligere imod netop Sassuolo. Torinos forsøg på at dominere med boldbesiddelse har endnu ikke båret frugt, men blot givet problemer i bagkæden på omstillinger. Normalt redder målmand Salvatore Sirigu point med fænomenalt målmandsspil, men i sidste runde kostede han point ved at fumle med bolden på et indlæg. Finder han til gengæld stormformen frem, er Torino altid svære at spille imod.

Sassuolo har indtil nu haft et overkommeligt kampprogram, og fredagskampen ligner også en overkommelig en af slagsen. På hjemmebane har de siden 2016 ikke tabt til Torino, og de vandt 2-1 tilbage i januar måned. De skal forsøge at udnytte pladsen, Torino efterlader ude på siderne, da Torino er overbemandet centralt på midtbanen. Sassuolo forbliver ubesejret og tager en sejr i hus til trods for Belottis dominans.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,65 - SPIL HER >>*

Atalanta – Sampdoria 1 (3-1)

Atalanta skal hive sig selv op efter en afklapsning på 4-1 imod Napoli, hvorimod Sampdoria skal holde jordforbindelsen efter to yderst overraskende sejre over Lazio og Fiorentina. Siden sæson 18/19 har de to hold spillet forholdsvis målfattige kampe og med et lille overtag til Atalanta, som har to sejre, en uafgjort og et nederlag. Der skal være sket meget for, at de ikke udbygger dette, specielt oven på deres magtdemonstration imod FC Midtjylland, hvor de sparede på kræfterne, men alligevel scorede fire gange.

Sampdoria har været farligst i en afventende position, hvor de har overladt initiativet til modstanderne. Det samme gjorde sig også gældende i fjerde runde, hvor Lazio ikke kunne dominere på bolden og faktisk endte kampen uden et skud på mål. Sidst Sampdoria gjorde det ved en modstander, var tilbage i december 2019 imod Genoa. Lazio var hårdt decimeret pga. skader og karantæner, men fik alligevel lov til at være på bolden og forsøge at styre kampen imod et Sampdoria-mandskab, som ventede omkring buen på midterlinjen. Gør de det imod Atalanta, får de ørene i maskine. Spørgsmålet er, om de har et valg i forhold til presset. Desuden vil de meget gerne forsøge sig med det korte spil ud af eget felt, når de endelig er på bolden, men dette er blot guf for Atalantas høje pres. Atalanta hiver en sikker sejr i hus og ruller videre imod en ny sæson i toppen.

Michael Rundager tror på: Atalanta -1,5 (AH) til odds 2,10 - SPIL HER >>*

Genoa – Inter 2 (1-2)

Genoa tager imod Inter, og må skælve en smule, da de seneste fire opgør ude og hjemme har budt på fire nederlag på minimum tre mål. Endnu værre er det, at de ikke har scoret en eneste gang. Generelt er det ikke blevet til mange mål i denne sæson, som indtil videre har været svært påvirket af COVID-19. Genoa lider til stadighed under infektionen og må forventes at undvære spillere igen. Deres muligheder for at træne og dermed forberede sig har formentlig været noget nær umuligt siden udbruddet påbegyndte, umiddelbart efter 2. runde. Heldigvis for dem, har deres pointhøst været mere end rigeligt til at give et mentalt løft, så snart de kigger på tabellen.

Inters spil har derimod ikke fungeret optimalt i sæson 20/21, hvor resultaterne har været af svingende karakter. En målscore på 11-8 og syv point efter fire kampe vidner ikke om et hold, som presser på for et tronskifte i Italien. Deres spil mangler sammenhæng og flow, hvor der mangler gode relationer imellem de mange stjerner i truppen. Romelu Lukaku, Lautaro Martinez, Alexis Sanchez og Achraf Hakimi har hver især leveret individuelle pragtpræstationer, som har hevet point i hus, men den bliver ikke ved med at gå. Genoa har produceret 12 afslutninger, hvoraf blot to af dem var inden for rammen i de seneste to runder, og det vil overraske mig, hvis de kan skabe mere imod Inter. Ikke desto mindre vil Inter skulle kæmpe hårdt og nok engang ligne en flok frustrerede spillere, før de hiver sejren i hus.

Michael Rundager tror på: Inter vinder med præcis ét mål til odds 3,80 - SPIL HER >>*

Lazio – Bologna 1 (1-0)

Både Lazio og Bologna er kommet skidt fra start og har blot én sejr at bryste sig af. Lazio har dog fået en flyvende start i Champions League, hvor Immobile fik startet sin målkonto i Europa i deres 3-1 sejr over Dortmund. Dortmund trykkede på det meste af kampen, men formåede ikke at skabe kæmpe chancer. Lazio lykkedes heller ikke med meget, men et mål på hjørnespark, en bolderobring efter et målspark og et skarpt indlæg gav dem sejren. De skal finde tilbage på rette spor, ellers kan de godt vinke farvel til europæisk fodbold til næste sæson, og det kan meget vel blive imod Bologna.

I de seneste 10 indbyrdes opgør har Lazio vundet fem gange, og derudover er det blevet til fem uafgjorte. Ydermere skal vi tilbage til d. 11. marts 2012 for at finde en Bologna-sejr på Stadio Olimpico – dengang spillede Lazio med 9 mand i de sidste 30 minutter, havde Klose på banen og skiftede Antonio Candreva ind i det 72’ minut. Noget siger mig, at denne stime som ubesejret vil forsætte for Lazio.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,72 - SPIL HER >>*

Cagliari – Crotone 1 (2-1)

Crotone har ikke haft den letteste start på tilværelsen i Serie A. De har stået overfor Milan, Juventus, Sassuolo og Genoa. Genoa destruerede dem i første runde 4-1, hvilket må vurderes at være et hold, de skal udfordre mere, hvis de skal sikre sig en sæson mere i den bedste række. I fjerde runde indkasserede de et point imod mægtige Juventus, hvilket unægteligt har givet dem troen på, at missionen ikke er umulig. De formåede at dræbe flowet for Juventus og havde rigeligt med held til at spille sig op på Juves sidste tredjedel med deres hurtige pasningsspil. De spiller med få berøringer og søger hurtige gennembrud med fine kombinationer. Det, de mangler for at blive farlige, er at få gang i Emmanuel Rivière og Simy. Førstnævnte er til gengæld ude med en lægskade, og det betyder, at jeg har svært ved at se en sejr imod Cagliari. Hjemmeholdet elsker at stå kompakt og satse på omstillinger, hvilket ikke burde blive en stor udfordring imod oprykkerne. Til Cagliaris fordel har Crotone generelt svært ved at forsvare imod hurtige omstillinger, og kommer hjemmeholdet foran, bliver det en noget nær umulig opgave for Crotone at komme tilbage. Derfor tror jeg på tre point til Isolani Rossoblu.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,00 - SPIL HER >>*

Benevento – Napoli 2 (2-3)

Benevento har haft en fantastisk start på sæson 20/21 med seks point i fire kampe. Deres frygtindgydende våben på standardsituationer og ofte velspillende organisation gør, at de er med i alle kampe. De skal dog justere en smule alt efter modstanderens kvalitet, da deres ønske om at spille kort og elegant har givet et par rap over nallerne imod Roma og Inter. Så snart Benevento gennemskuer, hvor meget de skal tænke pragmatisk i forhold til deres egen boldomgang, tror jeg de bliver et svært hold at stå over for.

Napoli er derimod en for stor mundfuld, selv på hjemmebane. De har været ganske imponerende i alle faser af spillet og ligner mere og mere en seriøs bejler til første scudettoen. I løbet af tre kampe har de scoret 12 mål, og det er vel at mærke uden deres kommende topscorer, Victor Osimhen har været på overarbejde, når det kommer til jubelscener. Hans fysiske tilstedeværelse med skarpe løb og målfarlige instinkt giver raketten Hirving Lozano mere plads til at gøre det, han er bedst til – nemlig at score mål. De to hold har mødtes tre gange over de seneste fire år, og alle kampe er endt med en Napoli-sejr, hvilket også bliver tilfældet i femte runde.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,36 - SPIL HER >>*

Parma – Spezia X (1-1)

Spezia har fået en ganske godkendt start på sæsonen, med fire point og senest en fortjent uafgjort imod Fiorentina. Ser man på de to kampe, hvor de har høstet point, har de været mest på bolden og fået ro til at bygge op fra bagkæden. De er derimod blevet kørt midtover af Sassuolo og Milan, som ikke tillod meget tid og rum at spille i. Det skal også understreges, at heldet har tilsmilet oprykkerne, som snildt kunne havde tabt til Udinese, hvor Okaka og Kevin Lasagna kom til et hav af afslutninger. Havde Parma Andreas Cornelius og Roberto Inglese til rådighed, to spillere som er meget lig Okaka og Lasagna, lå en hjemmeholdstriumf til højrebenet, men i stedet skal de satse på rutine og fart i henholdsvis Gervinoh og Yann Karamoh. Et makkerpar, som har fungeret på de hurtige kontrastød, men ikke giver meget andet. Spezia vil få tid og rum at spille i, og dermed større sandsynlighed for at hive et fornuftigt resultat med hjem. Derfor tror jeg på en uafgjort, ligesom sidste indbyrdes opgør i Parma tilbage i 2017.

Michael Rundager tror på: X’et til odds 3,60 - SPIL HER >>*

Fiorentina – Udinese 1 (2-1)

Cheftræner for Udinese, Luca Gotti, og hans kollega i Fiorentina, Giuseppe Iachini, er muligvis de to mest underpræsterende trænere i denne sæson. Iachini lader til ingen anelse at have om, hvordan man vinder fodboldkampe, og Gotti har ikke løst salget af Fofana, hvilket har gjort dem ganske harmløse offensivt. I fire kampe er det blevet til tre mål, og alle blev scoret i sidste runde, hvorimod Fiorentina forstår at score mål, men ikke at lukke kampe. To gange har La Viola smidt en føring indtil nu, og det er mere eller mindre sket konsekvent efter Iachinis udskiftninger. Når man kigger på deres holdkort, er det svært at forstå, hvordan det kun er blevet til fire point imod Torino, Sampdoria og Spezia – to af kampene på hjemmebane vel at mærke. Holdet har nok kvalitet til at overrumple et skadesplaget Udinese-mandskab, som ikke har slået Fiorentina siden 20. april 2016. I de efterfølgende otte kampe er det blevet til fem sejre til hjemmeholdet og tre uafgjorte. Alle meget tætte med undtagelse af en 3-0-sejr til Fiorentina. I grunden burde Fiorentina tromle Udinese ned, men historisk set og ud fra sæsonen indtil nu, tror jeg på en lige kamp og en snæver sejr til hjemmeholdet.

Michael Rundager tror på: Fiorentina vinder med præcis ét mål til odds 3,75 - SPIL HER >>*

Juventus – Verona 1 (3-0)

I sæson 19/20 var Verona i drillehumør, da de tog en 2-1-sejr hjemme imod Juventus i en periode, hvor Juve havde vundet 9 af de foregående 11 kampe – kun Lazio og Napoli havde præsteret det samme i den periode. Verona har på sædvanligvis været sikre på hjemmebane og ganske ufarlige i den ene udekamp, de har stået i indtil videre i sæsonen. Her blev det til et 1-0-nederlag imod harmløse Parma. Så længe Verona kan holde nullet, er de ubehagelige at spille imod, da de står dybt og forsvarer godt. Som kampene skrider frem uden en scoring, venter de blot på det rette øjeblik til at blæse ned langs kanterne og komme til et giftigt indlæg og endnu en 1-0-sejr.

Juventus må næsten kunne krones, som det hold i verden med den mest imponerende skades- og karantæneliste: Cristiano Ronaldo, Weston Mckennie, Alex Sandro, Matthijs de Light og Federico Chiesa. Men alligevel stiller de et hold, som nemt hiver en 0-2-sejr hjem fra Ukraine i Champions League-gruppespillet. Her måtte Dinamo Kiev nøjes med syv afslutninger (tre inden for rammen) efter to gange 45 minutter i egen hule. Udover en stille dag på kontoret for ”Den gamle dame”, gav det også et comeback til Paulo Dybala, som meget vel kunne se endnu mere end 35 minutter i den kommende runde. Juventus er indtil nu ubesejret, men har dummet sig med to uafgjorte, og skal havde maksimumpoint på kontoen. Derfor kommer de topmotiveret og fokuseret ind til denne kamp, som med sig giver en solid sejr.

Michael Rundager tror på: Juventus -2,5 (AH) til odds 3,90 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Mike Tyson vs. Roy Jones: Odds og optakt d. 29. november 2020 26-11-2020 09:07
Benjamin Leander: Gratis spiltips (inkl. odds 12,60) til d. 29. november 2020 26-11-2020 08:49
Lille - AC Milan: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 17:09
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til Ajax vs. FCM 25-11-2020 13:43
Rangers - Benfica: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 12:44
Tottenham - Ludogorets: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 12:20
Braga - Leicester: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 12:11
Molde - Arsenal: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 11:03
Per Pedersen: Tips til 10. runde i Superligaen d. 27. - 30. november 2020 25-11-2020 10:06
LeoVegas: Få odds 10 på Inter eller Real Madrid (vælg selv) 25-11-2020 09:33
Claus Elming: Spiltips til Vild med dans d. 27. november 2020 25-11-2020 09:18
Lisberg tipper 4. runde i Europa League d. 26. november 2020 24-11-2020 17:14
Liverpool - Atalanta: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 16:22
Claus Elming: NFL Special (Uge 12 - 2020) 24-11-2020 14:18
Ajax - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 11:45
Inter - Real Madrid: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 10:31
Gladbach - Shakhtar Donetsk: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 09:16
Olympiakos - Manchester City: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 08:36
Krasnodar - Sevilla: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 20:11
bet25: Vind 1.000 kroner i gratis CL-quiz 23-11-2020 15:46
Dynamo Kiev - Barcelona: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:34
Manchester United - Basaksehir: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:11
Rennes - Chelsea: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:05
Eksklusiv konkurrence: Gæt første målscorer i Ajax - FCM og vind 3 x 200 kroner 23-11-2020 13:43
Unibet: Vind 250.000 kr. i gratis CL-konkurrence 23-11-2020 13:23
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. - 26. november 2020 23-11-2020 12:28
Lisberg tipper 4. runde i Champions League d. 24. - 25. november 2020 23-11-2020 12:24
PSG - RB Leipzig: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 10:03
Wolves - Southampton: Odds og optakt d. 23. november 2020 22-11-2020 18:21
Rundager: Tips til 8. runde i Serie A d. 21. - 22. november 2020 20-11-2020 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413