Betting og Odds Nyheder

Rundager: Tips til 4. runde i Serie A d. 17. - 19. oktober 2020

16-10-2020 13:44
Reklamelink*

Michael Rundager på Serie AMichael Rundager er klar med sine taktiske analyser og tips til samtlige kampe i 4. runde af Serie A. Runden byder på en række interessante matchups, hvor Napoli – Atalanta springer særligt i øjnene. Rundager tester blandt andet odds 4,00 + odds 4,20 + odds 4,60 i denne ombæring. God fornøjelse!

Få din bonus hos Unibet

Rundens kamp: Napoli – Atalanta 2 (2-3)

Den potentielt helt store kamp i fjerde runde af Serie A sæson 20/21 er unægtelig, når Napoli tager imod Atalanta. Det er bestemt også et af de opgør, som har det største spørgsmålstegn hængende over sig oven på lidt af en COVID-19 forskrækkelse. Napoli er taberdømt og får fratrukket et point, efter de udeblev fra deres første reelle styrkeprøve. De skal dog ikke vente længe på en voldsom modstander, hvilket er fantastisk i forhold til at få set styrkeforholdene an iblandt dem i toppen.

Atalanta har spillet i bedste ungdomsfodbold manér, med altid opportunistiske løb fra deres wingbacks, måltørstende angribere og en kampstyrende midtbane. Bagkæden er stadig langsom og kan ikke fordrage løbedueller, men så længe de holder et målsnit på små fire pr. kamp, vinder de alligevel. Atalanta havde i store dele af det omvendte opgør fra sidste sæson svært ved at lægge et højt tryk på Napoli, og blev ofte spillet tynde, hvis de satte et højt pres. Derfor vil det ikke overraske mig, hvis de ville angribe kampen med et lavt til middelhøjt pres, hvilket tillader Napoli at sætte spillet på Atalantas banehalvdel. Dette vil ikke stresse gæsterne, da de står nogenlunde komfortabelt på egen banehalvdel. Deres svaghed er fortsat hurtige omstillinger imod sig, hvilket også kan forekomme, så snart Atalanta får sat spillet på Napolis banehalvdel, da de angriber med stort set hele holdet.

Napolis største våben bliver hurtige omstillinger og Victor Osimhen. Kan de løsrive sig en smule fra boldflytteriet og forsøge at straffe Atalanta på omstillinger, ser jeg ikke, hvorfor Osimhen ikke burde score sit første mål. Desuden besidder de umanerligt meget fart i formstærke Lozano Hirving, som i den grad bør aktiveres. Udfordringen ligger i, at Napoli ofte bliver febrilske og spiller bolden væk, så snart de søger det hurtige gennembrud – det er ikke deres favoritdisciplin og bestemt ikke beregnende Gattuso Genneros spillestil. Napoli er allerede fire point efter toppen efter tre runder og kan ikke leve med andet end point imod Atalanta, sågar tre point hvis de skal inddrages i topstriden for alvor. Derfor tror jeg, de vil spille en flot kamp og være det første hold til for alvor at presse Atalanta. Ikke desto mindre har de ikke slået La Dea på hjemmebane siden 2017, og udebaneholdet har scoret to mål i de tre seneste indbyrdes opgør. Atalanta vinder en kneben sejr og vi får os en underholdende kamp.

Michael Rundager tror på: 2-tallet + begge hold scorer til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Inter – AC Milan 1 (2-1)

Rundens store derby imellem de to milanesiske mandskaber lider en smule under COVID-19. Specielt Inter får testet bredden med 8 spillere skadet, syge eller i karantæne, hvilket er nok til at slå de fleste Serie A-klubber til tælling. Det gør sig til gengæld ikke gældende for en enormt velpolstret Inter-trup, som ikke skal grave dybt for at erstatte Skriniar, Bastoni, Nainggolan, Sensi eller Young, blot for at nævne nogle. Det vil uden tvivl kunne bemærkes på bænken, og Antonio Conte skal ramme rigtigt med sin start-11 og strategi for kampen, da han ikke kan forvente at vende kampbilledet ligesom imod Fiorentina med en håndfuld indskiftninger af topklassespillere. Inter har indtil nu haft det absolut sværeste program af de to hold fra Milan, hvorimod AC Milan har spillet internationale kampe, hvor de har haft det overraskende svært imod Bodø/Glimt og Rio Ave. Omvendt har de været sikre uden at vælte nogen omkuld i deres Serie A-kampe. Inter har været som at følge en vild rutsjebaneforlystelse med spil i høj klasse efterfulgt af horrible præstationer i løbet af to gange 45 minutter. Deres topniveau er skræmmende, det samme er blandt andet deres defensive mangler. Kan nogle af de mange dygtige midtbanespillere blot sætte Achraf Hakimi op på siden, skal han nok finde Lukaku inde i feltet. Er det ikke tilstrækkeligt, kan Lautaro Martinez afgøre det på egen hånd.

AC Milan vil med stor sandsynlighed skulle forsvare meget i dette opgør, og kommer til at stå dybt, hvilket de har vist sig yderst komfortable med at gøre. Modstanden har dog været af lavere kvalitet end, hvad der venter dem, og specielt over for hurtige, driblestærke spillere på kanterne har de udfordringer. De så vi imod Bodø/Glimt, Rio/Ave og Bologna, hvilket en spiller som Hakimi må have noteret sig. Milan har absolut mål i sig, men jeg tror ikke, de har flere end naboerne, som tager en fortjent men hårdt kæmpet sejr, ligesom de har gjort i de seneste fire gange de to hold har mødtes.

Michael Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 4,20 - SPIL HER >>*

Sampdoria – Lazio X (1-1)

Både Sampdoria og Lazio er kommet fra land pointmæssigt i sæson 20/21. Sampdoria har dog høstet point imod Fiorentina i stedet for som vanligt imod et oplagt bundhold som Benevento. Lazio har haft to svære kampe lige efter hinanden i form af Atalanta og Inter, hvor det blot er blevet til et enkelt point, hvilket muligvis signalerer, hvorhenne i hierarkiet de befinder sig. En plads i Europa må være et krav, men om det kan blive til Champions League, er jeg noget i tvivl om. Deres trup er uhyggeligt smal, og det vil formentlig komme til udtryk i fjerde runde, hvor de står foruden Ciro Immobile, Luis Felipe, Stefan Radu, Adam Marusic og Manuel Lazzari. Specielt tabet af Immobile kan havde altafgørende konsekvenser for et hold, som i forvejen har svært ved at få netmaskerne til at blafre. Det skal dog siges, at det ikke har været en udfordring imod Sampdoria, hvor det er blevet til fire sejre ud af fem forsøg siden 2018. De har scoret i samtlige kampe i den periode, og gjort det flittigt, med 15 scoringer i alt – den dårlige nyhed er, at Immobile har scoret otte af dem. Udover de mange skader har Lazio også mange kampe i vente grundet Champions League, hvilket betyder dosering af spillere, som kan påvirke start-11 og udskiftninger undervejs i kampene.

Lazio kommer til at styre slagets gang, men mangler formentlig slagkraft nok til at vinde kampen imod et Sampdoria-mandskab, som, med indkøbet af Antonio Candreva, har fået en ekstra trussel på omstillinger og chanceskabende afleveringer. Candreva er noget skydegal, men skaber rum for sine holdkammerater og kan blive et omdrejningspunkt i kontrafasen. Derudover har de det fint med at stå dybt og køre på, når muligheden byder sig. De har været gode til at afslutte deres angreb, hvilket efterlader små chancer for at straffe dem den anden vej, men har en tendens til at lave store fejl i deres opbyggende fase, som kan give nemme mål til modstanderen. Jeg tror på et uafgjort resultat, da Sampdoria har det med at ramle ind i stimer, når de først har hentet point, samtidig med at Lazio lider under halvtunge afbud.

Michael Rundager tror på: X’et til odds 3,60 - SPIL HER >>*

Crotone – Juventus 2 (1-3)

Crotone er, sammen med Udinese og Torino, uden point og med en målscore på 2-10 efter de tre første runder. Deres tilgang til kampene har indtil nu været naiv, og selvom de skulle have arbejdet hårdt med defensiv struktur og en omgang med bolden, som er Serie A værdig, får de stadig kæmpe problemer imod de forsvarende mestre. Crotone kommer til at blive blæst ud af banen grundet deres manglende evner til at forsvare generelt og deres svaghed overfor individualister.

Der er ingen tvivl om, at Juventus vil savne Aaron Ramsey og Cristiano Ronaldo, men her kan spillere som Dejan Kulusevski og nyindkøbte Federico Chiesa tage over og sønderrive Crotones defensiv fra hinanden. Spiller de med samme energi og høje preslinje, som imod Sampdoria, bliver den en underholdende affære. Bliver det derimod deres formation med et par spillere ude af favorable positioner, som imod Roma, bliver det en arbejdssejr for Juve.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,45 - SPIL HER >>*

Bologna – Sassuolo 2 (1-2)

Sassuolo har etableret sig i toppen og ligner et hold, som skal tages seriøst, når vi snakker en plads i europæisk fodbold til næste sæson. Efter deres knap så effektive åbningskamp, som de kunne have vundet med flere mål, har de været frygtindgydende foran modstanderens mål. Deres offensive fodbold er en forherligelse af italiensk fodbold – en slags Atalanta-light. De var dog noget heldige imod Crotone, som skabte chancer nok til flere mål og begrænsede Sassuolo til syv afslutninger, hvilket er halvdelen af deres gennemsnit over det seneste år.

Det har altså været lidt svingende for Sassuolo, hvilket Bologna skal udnytte med en noget dygtigere offensiv, end hvad gæsterne har stået over for i 20/21. De skal søge gennembrud langs kanterne via Musa Barrow og Riccardo Orsolini og håbe på en skarp Rodrigo Palacio eller Roberto Soriano, som til sammen har scoret tre mål. Det er lige knap tre måneder siden, Sassuolo sidst slog Bologna på samme stadion, og det tror jeg, de gentager.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,45 - SPIL HER >>*

Spezia – Fiorentina 2 (1-3)

Udover at have tre point på kontoen indtil videre, har de to hold ikke meget tilfælles. Det er første gang, de møder hinanden, og man kan argumentere for, at det er en gratis kamp for Spezia. De viste, at de er seriøse i snakken om overlevelse, da de vandt 0-2 over Udinese, men har derudover ikke præsenteret et niveau godt nok til at blande sig meget over nedrykningsstregen. Deres kamp om overlevelse venter imod svagere modstandere, hvorimod Fiorentina må forventes at gå benhårdt efter en sejr. Spezia vil blive svært udfordret af Christian Kouamé, Frank Ribery og Gaetano Castrovilli. Ribery vil kunne finde holdkammeraterne med magiske afleveringer, eller selv tage teten med skarpe driblinger over for den usikre organisation, Spezia leverer. Det kunne også være i dette opgør, at Kouamé for alvor åbner målkontoen med et par scoringer. En ting er under alle omstændigheder sikkert, og det er et krav om tre point til La Viola, som har truppen til at lege med om europæiske pladser. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,62 - SPIL HER >>*

Torino – Cagliari 1 (1-0)

Hjemmeholdet fra Torino står med nul point efter to svære modstandere i form af Atalanta og Fiorentina. De må et eller andet sted glæde sig gevaldigt til weekendens opgør imod Cagliari, som blot har høstet et enkelt point imod ligeledes svære modstandere.

Torino mangler stadig noget bredde, når det kommer til at afgøre fodboldkampe - til gengæld kan de glæde sig over, at deres topscorer fra sidste sæson, Andrea Belotti scorede hele to gange imod Atalanta. Belotti er lidt af en stimeangriber, som er svær at kontrollere, når han først har fået hul på den famøse byld. Imod et hold som Cagliari, vil Torino kunne dyrke deres possessionbaserede spil og tålmodigt sætte deres topscorer op. Omvendt vil Cagliari, som altid, vente på en mulighed for at sætte ind med en hurtig omstilling og forsøge at forsvare et point hjem ligesom imod Sassuolo. Her var de dog en anelse heldige, og de har indtil nu ikke fremvist meget opløftende på banen. Belotti fik næsten fuld spilletid for det italienske landshold imod Polen og må deraf sprudle af selvtillid, hvilket jeg tror bliver altafgørende. Torino tager en smal sejr og bibeholder en imponerende statistik på hjemmebane imod Cagliari, hvor det er blevet til tre sejre og tre uafgjorte i de seneste seks forsøg.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 - SPIL HER >>*

Udinese – Parma 2 (0-1)

Udinese ligner mere og mere et hold i stor fare for at rykke ned. For at gøre det kort, virker det som om klubbens ledelse har fuldkommen opgivet projektet. Det ser så grelt ud med truppen, at de får svært ved at stille en acceptabel midtbane, da Rolando Madragora (langtidsskadet), Mato Jajalo og Walace (tvivlsom) formentlig alle er ude. Desuden er den lettere overvurderede Rodrigo de Paul med stor sandsynlighed mindre motiveret for at præstere end normalt, da han forventes solgt i det næste transfervindue. Deres normale gameplan om at køre hurtige omstillinger bliver svær, da bindeleddet imellem en stærk defensiv og de to kampvogne Kevin Lasagna og Stefano Okaka er mere eller mindre ikke eksisterende grundet den svage midtbanekæde. Derfor er det absolut ikke besynderligt, at de står uden point eller mål på kontoen før et, på mange måder, skæbnesvangert opgør imod Parma.

Parma er meget konsekvente i deres tilgang til kampene. De vil under ingen omstændigheder havde bolden, medmindre det er i forbindelse med et kontraangreb eller en lang bold hamret op imod enten en hurtigløber eller brølestærk angriber. Det vil altså betyde, at Udinese skal forsøge at kontrollere kampen, hvilket kun bekommer gæsterne. Kampen vil blive afgjort på en standardsituation eller omstilling, og jeg tror mest på, at Parma kan tage en sejr med hjem i bagagen. Dette har også været tilfældet i de tre seneste indbyrdes opgør, hvor de samlet har vundet 7-2.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 4,60 - SPIL HER >>*

Roma – Benevento 1 (2-1)

Benevento har været et lyspunkt iblandt oprykkerne i sæson 20/21. De kunne meget vel blive sæsonens store overraskelse i samme grad, som Verona i sidste sæson. Forskellen er blot, at de gør det med bolden langs jorden krydret med sande mesterværker på standardsituationer. De bygger op med mange omkring bolden, hvilket til gengæld gør dem en anelse ufarlige, da de skal bruge meget tid på bolden for at skabe chancer. Det er til gengæld underordnet, når det kommer til at afgøre kampene, da de ikke skal bruge mange hjørnespark eller frispark i nærheden af modstanderens felt for at score mål.

Roma kan ikke være tilfredse med pointhøsten i 20/21, men de viste imod Juventus, at de absolut har niveauet til at blande sig i top 6 – de var decideret uheldige ikke at tage alle tre point. Pedro og Henrikh Mkhitaryan lader til at være faldet godt ind i truppen og kan blive en alt for stor mundfuld for Benevento. Kan Roma lykkes med et højt pres, vil de få mulighed for at vinde mange bolde tæt på udeholdets mål samtidig med, at de har kvalitet nok til at skabe chancer via deres boldomgang. Roma tager en overbevisende sejr, alt imens Benevento noterer sig for endnu et mål på en standardsituation.

Michael Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 2,80 - SPIL HER >>*

Verona – Genoa 1 (1-0)

Verona virker usårlige på hjemmebane og Ivan Juric’ spillestil har vist sig essentiel for deres succes. Til trods for mange skader løser Verona stort set altid opgaven hæderligt, da systemet med en solid defensiv og en velbalanceret offensiv (læs: sikre omstillinger) høster point i samme grad som i sæson 19/20. Cheftræner Juric har fundet den rette hylde med et hold som underdog, hvor forventninger til holdets præstation rent spillemæssigt er lave. De lukker få mål ind og scorer typisk nok til at få point på hjemmebane, ofte tre af slagsen. Deres venstre side med Federico Dimarco og Mattia Zaccagni bør være nok til at afgøre fodboldkampe imod lettere modstandere som fx Genoa. En af Genoas svagheder ligger også i at forsvare langs kanterne, hvilket med stor sandsynlighed vil få kampafgørende konsekvenser. Genoa vil forsøge at dominere kampen på bolden, hvilket er deres bedste mulighed for at vinde, da de ikke besidder nok fart eller individuel kvalitet til at gøre det på omstillinger eller gyldne øjeblikke. Dette taler kun til Veronas fordel, og derfor tager de endnu en hjemmebanesejr ligesom i sidste sæson (en smal 2-1-sejr dengang).

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,00 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
ComeOn: Spil for 100 kr. og quiz dig til 40.000 kr. i CL-quiz 26-10-2020 14:02
ComeOn: Scor 49 kroner i LIVE freebet til Champions League 26-10-2020 13:44
Shakhtar - Inter: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 26-10-2020 13:25
Atalanta - Ajax: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 26-10-2020 12:30
Liverpool - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 26-10-2020 11:47
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 27. - 29. oktober 2020 26-10-2020 10:42
Lisberg tipper 2. runde i Champions League d. 27. - 28. oktober 2020 26-10-2020 09:39
Unibet: Vind 250.000 kr. i gratis CL-konkurrence 26-10-2020 07:54
Lokomotiv Moskva - Bayern München: Odds og optakt d. 27. oktober 2020 25-10-2020 17:59
AaB - Vejle: Odds og optakt d. 26. oktober 2020 24-10-2020 12:10
Manchester United - Chelsea: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 23-10-2020 17:30
Liverpool - Sheffield United: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 23-10-2020 15:16
Horsens - FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 25. oktober 2020 23-10-2020 15:01
OnsideBetting: Boostede odds til Barcelona - Real Madrid d. 24. oktober 2020 23-10-2020 14:54
AGF - FCK: Odds og optakt d. 25. oktober 2020 23-10-2020 14:30
Randers - SønderjyskE: Odds og optakt d. 25. oktober 2020 23-10-2020 14:07
ComeOn: Få 49 kroner i LIVE freebet til El Clásico 23-10-2020 13:55
Sorgenfri: Tips til 6. runde i Premier League d. 23. - 26. oktober 2020 23-10-2020 13:23
West Ham - Manchester City: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 23-10-2020 12:48
Claus Elming: Tips til Spilleuge 7 i NFL 2020 23-10-2020 11:58
SpilXpoden: Vild med dans, El Clásico og UFC-titelkamp 23-10-2020 11:53
Interview: 10 hurtige til Mark O. Madsen 23-10-2020 07:21
Brøndby - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 22-10-2020 23:50
Rundager: Tips til 5. runde i Serie A d. 23. - 26. oktober 2020 22-10-2020 22:08
Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje: Odds og optakt d. 24. oktober 2020 22-10-2020 21:02
Lisberg: Tips til 7. runde i La Liga d. 23. - 26. oktober 2020 22-10-2020 15:22
Lisberg: Tips til 5. runde i Bundesligaen d. 23. - 26. oktober 2020 22-10-2020 14:25
Aston Villa - Leeds: Odds og optakt d. 23. oktober 2020 22-10-2020 12:55
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. - 25. oktober 2020 22-10-2020 12:29
Khabib vs. Gaethje: Videooptakt med Mark O. Madsen 22-10-2020 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407