Betting og Odds Nyheder

Rundager: Tips til 19. runde i Serie A d. 22. - 24. januar 2021

22-01-2021 10:35
Reklamelink*

Michael Rundager på Serie AAC Milan er fortsat i front i Serie A, men Inter er lige i hælene. Kan Lukaku og co. æde sig ind på rivalerne, der har udsigt til en tricky kamp mod Atalanta? Og kommer Juventus snart i gang? Michael Rundager har taget et grundigt kig på samtlige de 10 kampe fra 19. runde af Serie A. God fornøjelse!

Få din bonus hos LeoVegas

Rundens kamp: AC Milan – Atalanta X (2-2)

Den famøse Scudetto er langt fra afgjort endnu, men begynder kombattanterne i top-6 ikke snart at skabe mere stabilitet i deres resultatmæssige høst, ender den i Milano. 10 point skiller lige nu 6. pladsen fra AC Milan helt i front, og de har alle snublet inden for de seneste fem runder. Forskellen er bare at AC Milan har gjort det mindst, og de har derfor kunnet trække fra i topstriden. Dette kan dog ændre sig i den kommende runde, hvor milaneserne igen står over for en direkte konkurrent i form af Atalanta.

Atalanta skal på besøg i den smukke by Milano, som udover at være et modemekka også huser de to, på nuværende tidspunkt, bedste hold i Serie A. La Dea har i det nye år ramt sin vanlige målmassakre, men har også ramt sin grænse, ligesom vi så det i efteråret. Deres spillestil kræver høj dynamik og en vilje til at yde sit maksimale mere eller mindre konstant, hvilket har den fantastiske effekt, at Atalanta spiller underholdende offensiv fodbold. Det har dog dyre bekostninger på den fysiske præstation, som har været synligt i deres to seneste opgør imod Udinese (1-1) og Genoa (0-0). Der har manglet tilstrækkeligt med overskud til at komme først på indlægget, og rent kognitivt virker deres afslutninger mindre skarpe. De er kommet frem til noget nær deres gennemsnit, hvad angår afslutninger, men har ramt inden for rammen 50 procent mindre end normalt. Josip Ilicic virker slidt efter 60 minutter, og kan ikke længere agere på samme vis, som da Alejandro ’Papu’ Gomez styrede tøjlerne. Ruslan Malinovsky viste gode takter i deres seneste kamp imod Udinese og kan muligvis blive ham, der kan aflaste Ilicic, når det kommer til at skabe chancer. Men med kort hvile og deres syvende kamp siden 3. december bliver det under alle omstændigheder en svær nød at knække, når både Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær er på banen.

Skal Milan blive siddende på førstepladsen kræver det med stor sandsynlighed point i nittende runde af Serie A. Derfor må det også være betryggende for dem, at de efter deres nederlag til Juventus har fundet tilbage til deres gamle dyder. De giver få chancer væk og er uhyre effektive foran mål. Ser vi bort fra kampen imod Juventus, har de på blot 26 afslutninger scoret seks mål (tre straffespark) i de seneste tre Serie A kampe - hvor 11 af dem var indenfor rammen. Defensivt står de i vejen for det meste eller presser så godt, at rummet for afslutteren er snævert, hvilket gør lettere for en af de bedste målmænd i verden, Gianluigi Donnarumma at håndtere. Deres sejr i sidste runde var dog noget heldig, da Calgiari pressede på både med erobringer på Milans banehalvdel, hjørnespark og flot gennemspillet angreb. Milan mangler i den grad styring og kvalitet på den centrale midtbane, når hverken Ismael Bennacer eller Hakan Calhanoglu spiller. Udover dem må de også undvære Alessio Romagnoli, Alexis Saelemaekers og Theo Hernandez i bagkæden, grundet karantæner og COVID-19. Dermed er begge hold hæmmet enten pga. den fysiske belastning eller de mange afbud. Indbyrdes har de to hold spillet uafgjort hele seks gange i de seneste 10 kampe, og mit bud er også, at det ender med at være slutresultat efter 90 minutter.

Michael Rundager tror på: X’et til odds 3,85 - SPIL HER >>*

Benevento – Torino 2 (1-2)

Benevento skuffede fælt i forrige weekend, da de tabte med hele 4-1 til bundproppen, Crotone. De formåede ikke at sparke de utallige chancer ind efter en første halvleg, hvor de skulle havde været foran 1-4. I stedet løb deres gode takter ud i sandet i løbet af de sidste 45 minutter. Holdet gjorde det fremragende, men mangler i allerhøjeste grad individuel kvalitet nok til at afgøre fodboldkampe. Derfor er der også kun fire hold, som har scoret færre mål end dem, til trods for at de placerer sig på en flot 11. plads. De stod overfor ligaens dårligste defensiv, hvilket også var tydeligt, da de trods alt producerede 18 afslutninger, hvilket er seks mere end deres gennemsnit. Benevento har tabt begge deres seneste kampe 4-1 og vil med stor sandsynlighed vende tilbage til et mere defensivt udtryk, som var med til at give dem sejre over Lazio, Udinese og senest Cagliari. Deres kontrafase har fungeret ganske fornuftigt, og den bør de udnytte imod Torino.

Torino er det seneste hold i Italiens bedste fodboldrække, der har afskediget deres cheftræner. Marco Giampaolo har fuldkommen underpræsteret med et ellers ganske fornuftigt budget og fodboldhold. I stedet tager Davide Nicola over, en træner som er kendt for at redde klubber i nød. Udover Genoa i sidste sæson sørgede han også for, at Crotone klarede frisag i sæson 16/17 på mirakuløs vis. Lige netop den friske energi og optimisme han kan bringe ind i omklædningsrummet, vil jeg blive overrasket over, hvis vi ikke får lov at se allerede i første runde. Brikkerne til et markant højere pointsnit er til stede, de skal blot motiveres og placeres korrekt. I deres seneste tre kampe (medregnet Coppa Italia) har de kun genereret 21 afslutninger, hvoraf fem var i den helt rigtige retning. Cheftræner Nicola er blevet ansat for at ændre på det, hvilket jeg tror, allerede vil komme til udtryk i weekenden. Torino kravler over nedrykningsstregen med en sejr.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,70 - SPIL HER >>*

Roma – Spezia 1 (2-0)

Vi skal ikke mange dage tilbage for at finde det seneste opgør imellem Roma og Spezia, da de stødte ind i hinanden i Coppa Italia. Her dummede Roma sig gevaldigt, ikke kun pga. resultatet 2-4 efter forlænget spilletid. Men de det blev også til to udvisninger og en udskiftning i forlænget spilletid for meget. Havde de vundet kampen, var de alligevel blevet taberdømt, præcis som i første runde af Serie A, da de spiller uafgjort imod Verona. Ikke overraskende er ham med ansvaret for holdkort og reglementer blevet fyret. Dermed har Roma ikke vundet i deres tre seneste kampe og skal forsøge at lave om på en kæmpe fadæse i pokalen imod det samme hold, som netop sendte dem ud. De skal klare sig uden blandt andet Gianluca Mancini, som sidder ude med en karantæne. Desuden skal de sætte tredjevalg, Daniel Fuzato på mål, da Pau Lopez også er ude med karantæne og Antonio Mirante fortsat er skadet. Heldigvis for dem venter en modstander, de stadig skal kunne besejre uden de store udfordringer, og dermed stadig holde sig aktuel i mesterskabsspillet.

Spezia har gang i en forrygende sæson, med videre avancement til 1/4-finalerne af Coppa Italia og et pointsnit i Serie A, som er nok til overlevelse. De er ubesejret i de seneste tre ligarunder og ser ud til at havde lukket proppen en anelse, hvad angår mål imod sig. De var svimlende heldige imod Roma og Napoli, lige såvel som at deres niveau imod Torino ikke var prangende. Ikke desto mindre holder de sig oven vande og er garant for levere overraskelser. Jeg tror dog ikke, det bliver i den kommende runde, da Roma blot skulle havde scoret på deres chancer, og så havde kampen været lukket. Roma vinder sikkert med en lidt mere disciplineret indsats.

Michael Rundager tror på: Roma -1,5 (AH) til odds 2,03 - SPIL HER >>*

Udinese – Inter 2 (1-3)

Udinese står for fjerde gang på blot seks runder overfor et hold fra top-6. Det har været en hård omgang for værterne, som ikke har vundet en kamp siden d. 12. december, hvor de muslede til en urimeligt heldig 2-3 sejr over Torino. Holdet fik dog en smule oprejsning i midtugen, da de klarede frisag imod Atalanta med 1-1 hjemme. Ikke desto mindre ligner det et hold i opløsning, med rygter om trænerfyring. Rodrigo de Paul skal videre, og nu har også anfører Kevin Lasagna kurs mod Verona. Udinese blev af mange spået en sæson omkring nedrykningsstregen, og det lugter mere og mere af det.

Inter går ind til dette opgør med en kæmpe 2-0 sejr over Juventus i bagagen. Forinden den kamp spillede de sig til 2-2 imod Roma i hovedstaden, og de kan være ganske tilfredse med deres pointhøst ud fra de to opgør. Vi må bare ikke glemme deres 2-1 nederlag til Sampdoria - et hold, som spiller på mange af de samme dyder som Udinese. Det skal dog nævnes, at Inter ganske vidst tabte, men havde de udnyttet deres chancer, var kampen endt med noget der minder om 6-2. Inter skal passe på, at de ikke dummer sig igen, men skal tage opgaven ganske seriøst, da de har en chance for at komme op på siden af AC Milan med en sejr. Det er cirka et år siden, de to hold mødtes sidst, og her vandt gæsterne med 0-2 på to mål af Romelu Lukaku. Inter har generelt siddet tungt på det indbyrdes opgør imellem de to mandskaber, hvilket er kommet til udtryk ved ni sejre og et enkelt nederlag til Inter. Inter hamrer endnu et søm i Udineses kiste med en sikker sejr.

Michael Rundager tror på: Inter -1,5 (AH) til odds 2,65 - SPIL HER >>*

Fiorentina – Crotone 1 (2-1)

Fiorentina glemte i sidste weekend, at det ikke var tennis men fodbold, de gik på banen for at spille, da de tabte med hele 6-0 til Napoli. En modstander som ellers har haft svært ved at få netmaskerne til at blafre kontinuerligt. Fiorentina er heldige at ramle ind i rækkens lavest placerede hold, da det er noget af et nederlag at skulle ryste af sig. Det må dog ikke glemmes, at de runderne forinden fik to sejre, fire uafgjorte og to nederlag, og dermed kæmpede sig ind på sikker grund, når det kommer til overlevelse. De har stadig lang vej, men kan med en sejr i weekenden tager et seriøst skridt væk fra bunden. Cheftræner Cesare Prandelli har stadig ikke løst deres manglende evne til at score mål, men deres kommende modstander har lukket 41 mål ind i 18 kampe og bør give en hjælpende hånd.

Crotone genvandt lidt håb, da de tog deres tredje sejre i sæsonen med 4-1 over Benevento. Dermed har de vundet to af deres seneste fem kampe og sniger sig tættere på den vigtige 17. plads, som kan sikre dem en sæson mere. Deres seneste sejr var på baggrund af et ganske ineffektivt Benevento-mandskab, og tillader de det samme antal chancer endnu en gang, bliver det svært at komme hjem med andet end et kæmpe nederlag. Ydermere skal de ikke regne med flere selvmål til at assistere dem, men i stedet forvente et mere kynisk Fiorentina, som for alt i verden vil komme oven på igen efter et voldsomt nederlag. Derfor tror jeg på en sikker hjemmesejr.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,66 - SPIL HER >>*

Juventus – Bologna 1 (2-0)

Bologna reddede sig ud af en enormt svær periode med ingen sejre i otte forsøg, da de i 18. runde vandt over Verona med 1-0. De var sprudlende offensivt, og de begrænsede Verona til én afslutning inden for rammen. De styrede store dele af opgøret de første 30 minutter, og kunne forsvare deres føring ganske let. Det må dog være frustrerende ikke at kunne gå ind til den kommende runde som favoritter, eller bare en smule på tale til at tage en sejr. Omvendt kan de spille frit og forsøge at genfinde mange af de positive takter de præsenterede imod Verona. Specielt Roberto Soriano og Takehiro Tomiyasu strålede i deres vigtige sejr. Desuden lukkede kollektivet godt ned for Veronas Mattia Zaccagni og Federico Dimarco i venstre side, men udfordringen er blot, at det er markant dygtigere spillere, de står overfor, når de drager til Torino.

Juventus tabte et vigtigt skridt imod deres 10. Scudetto i streg, da de tabte 2-0 til Inter. En kamp, hvor de slet ikke var med, og kun forsøgte sig mod mål 9 gange. Inter var ganske effektive i deres boldomgang og spillede sig igennem Juves pres til hele 17 afslutninger, hvilket er syv afslutninger mere end, hvad de tillader pr. kamp. Kampen var dårligt nok overstået, før de stod i en ny afgørende udfordring imod Napoli i Super Cuppen. Her var det svært at spore nogen rystede miner, da de overbevisende vandt 2-0 og dermed vandt cheftræner Andrea Pirlos første trofæ. Specielt tilføjelsen af Weston Mckennie giver et skarpere udtryk i presset, og tilføjer et markant større løbepensum end gennemsnittet. Juventus har en kamp til gode, som stadig kan være med til at bringe dem i spil til mesterskabet, men der er ikke plads til flere dumheder, som nederlaget til Fiorentina. Derfor vil vi se et fokuseret og motiveret Juve-mandskab tage en sikker sejr over I Rossoblù.

Michael Rundager tror på: Juventus -1,5 (AH) til odds 2,10 - SPIL HER >>*

Genoa – Cagliari 2 (1-2)

Genoa har nydt godt af deres trænerskifte og sidder pludselig over nedrykningsstregen efter otte point på kontoen i løbet af de seneste fem Serie A-runder. De er svære at spille imod, da deres defensive organisation tillader ganske lidt. Skal du få et skud indenfor rammen, skal du afslutte forbi 6-8 mand foran feltet, og skal det ske via indlæg, er de spækket med spillere til at afvise. De fokuserer i høj grad på at være aktuelle i kampene ved at holde nullet og håbe på en sjælden offensiv omstilling. Heldet ser ud til at tilsmile det middelmådige mandskab, som lige nu sætter deres lid til, at Mattia Destro skal score det afgørende mål. Det er blevet til intet mindre end fem scoringer i de seneste seks kampe, og han er godt på vej til at ramme sin bedste sæson nogensinde, hvad det angår.

Cagliari er uden en sejr i ti Serie A-kampe og må siges at underpræstere på det groveste. De har spillerne til at vinde fodboldkampe og lignede et hold der kunne blande sig længere oppe i tabellen end en 17. plads i sidste weekend, da de bed skeer med Milan. De producerede en håndfuld chancer, hvor minimum tre af dem burde havde ført til en scoring. De var farlige på omstillinger, standarder og i det opbyggende spil, men kunne ikke sparke den ind. Tilføjelsen af Radja Nainggolan har klædt deres spil, og de må forventes at kæmpe sig længere op i tabellen. Hvis Cagliari tager alt det, der fungerede imod Milan videre til denne kamp, ser jeg ingen grund til, at de ikke skulle vinde. Derfor tror jeg på en sejr til gæsterne.

Michael Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,30 - SPIL HER >>*

Verona – Napoli X (1-1)

Napoli gik målamok i sidste runde, da de vandt med hele 6-0 over Fiorentina. Dermed har de scoret 11 mål i de seneste fire kampe (alle turneringer inkluderet), hvilket er inklusiv deres 2-0 nederlag til Juventus i midtugen. Generelt er Napoli inde i en godkendt periode, når det kommer til målproduktionen, men de mangler kontinuitet. Deres dyre indkøb Victor Osimhen mangler gevaldigt, men Dris Mertens pynter på billedet. Udover Osimhen må de klare sig uden Fabian Ruiz, som står for det sikre i den opbyggende fase og tager en stor del af det defensive arbejde på midtbanen. Napoli tabte Super Cuppen til Juventus i midtugen og må være noget skuffede, da de ellers stod med en gylden mulighed for at score til 1-1 på straffespark med 11 minutter igen. I stedet brændte Lorenzo Insigne ved at skyde helt forbi mål. Meget symptomatisk for Napoli, som kan gå fra en 6-0 sejr over dem, som slog Juventus 0-3, til at tabe 2-0 efter et brændt straffespark.

Verona har haft en imponerende sæson indtil videre, men afskrev sig selv fra enhver snak om europæiske pladser, da de tabte 1-0 til Bologna. De skulle bruge 30 minutter på at vågne op og vise noget af det, som gør dem så gode, men ramte aldrig niveauet offensivt eller defensivt. De tillod mange chancer foran eget felt og skabte ganske lidt på omstillinger og gennembrud via kanterne. De mangler nok kvalitet til at sætte en solid stime af point, men har endnu ikke tabt to kampe i streg i Serie A siden december 2019. Det indbyrdes regnskab er meget ensidigt, da Napoli har vundet ni af de seneste 10 opgør. Det tror jeg, der bliver ændret en smule på i den kommende runde, da jeg forventer et uafgjort resultat.

Michael Rundager tror på: X’et til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Lazio – Sassuolo 1 (1-0)

Et af rundens højdepunkter finder sted, når Lazio tager imod Sassuolo. Begge hold har stadig meget at spille om, da de ikke er helt væk i kampen om pladser i Europa. Lazio har holdt ved i topstriden ved at vinde tre kampe i streg. De slog sågar Roma med hele 3-0 i sidste weekend, et hold som de meget vel skal passere for at tage 6. pladsen og dermed en sikker plads i europæisk fodbold. De skal dog klare sig uden Luis Alberto og Luiz Felipe, som begge er ude med skader. Lazio har tidligere klaret sig udmærket uden Alberto, da Sergej Milinkovic-Savic blot har taget mere ansvar, men det er et kæmpe tab offensivt. Ikke desto mindre skal de blot bruge en halv chance fra 0 graders vinkel for at score, da imponerende Ciro Immobile er på banen.

Sassuolo er ikke i besiddelse af samme målnæse som Lazio. Ydermere har de tre ualmindeligt vigtige herrer ude med skader, da Domenico Berardi, Manuel Locatelli og Jérémie Boga alle er fraværende. Dermed hviler et stort pres på kollektivet og den rutinerede angriber, Francesco Caputo. De har blot vundet tre af deres seneste 10 kampe (alle turneringer inkluderet), og det er samtidig blevet til fire nederlag. Når alle er raske og klar til at spille, er Sassuolo i den grad på tale til en plads i top-8, men lige nu er holdet ikke bedre end det, de har præsteret på det seneste. En sejr i de seneste fem kampe. Derfor forventer jeg en pligtsejr til Lazio.

Michael Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,72 - SPIL HER >>*

Parma – Sampdoria 1 (2-1)

Parma har travlt, hvis de skal overleve i Serie A. Hold som Cagliari, Torino og Fiorentina forventes ikke at være til at overhale i tabellen, så de skal holde sig i nærkontakt med Genoa, Udinese og Spezia. Det kræver til gengæld sejre over hold, som Sampdoria på hjemmebane, der ellers er inde i en god periode. Parma sikrede sig sit første point imod Sassuolo siden d. 16. december. Det er dog kun blevet til et point i de seneste seks runder og kun seks, hvis vi går 10 kampe tilbage. Deres dyre indkøb, Roberto Inglese har på ingen måde været et pletskud, da angriberen mest af alt har været skadet, men også kun har produceret en assist i godt 600 minutter. Endnu værre ser det ud for danske Andreas Cornelius, som stadig ikke har produceret et mål. Det må siges at være bemærkelsesværdigt, at Parma kun har scoret 14 mål i 18 kampe, men positivt at de endelig fik scoret i deres 1-1 opgør imod Sassuolo. Der var forinden gået tre runder uden mål og tre nederlag med en samlet målscore på 0-8.

Sampdoria ville stå i en helt perfekt stime af sejre, hvis ikke det var for et tåbeligt nederlag til Spezia. Kampene i mellem bød på en heldig 2-1 sejr over Inter og en ganske fortjent sejre over kriseramte Udinese med samme målscore. Begge hold lever højt på omstillinger, og er dårlige til at kontrollere en fodboldkamp med possession, så det bliver interessant at se, hvem der tager styringen. Det er dog af altafgørende natur at score først, for derefter at forsvare den hjem og satse på omstillinger. Indbyrdes er de meget jævnbyrdige, og kampene byder sjældent på mindre end to mål, hvilket jeg forventer vil være det samme kampbillede i 19. runde. Jeg en tiltrængt sejr til værterne, som med slid og lange bolde besejrer Sampdoria via en overlegen fysik.

Michael Rundager tror på: Andreas Cornelius scorer til odds 3,50 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Kæmpe fodbold uge (1. - 8. marts) Overblik med odds, optakt, tilbud og spilforslag 01-03-2021 15:46
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 2. - 3. marts 2021 01-03-2021 13:11
Juventus - Spezia: Odds og optakt den 2. marts 2021 01-03-2021 12:47
Burnley - Leicester: Odds og optakt d. 3. marts 2021 01-03-2021 12:32
Manchester City - Wolves: Odds og optakt d. 2. marts 2021 01-03-2021 11:22
Real Madrid - Real Sociedad: Odds og optakt den 1. marts 2021 28-02-2021 18:07
SønderjyskE - Lyngby: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 11:34
Everton - Southampton: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 10:51
Sheffield United - Liverpool: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 21:25
Golden State Warriors - L.A. Lakers: Odds og optakt d. 1. marts 2021 27-02-2021 19:22
L.A. Clippers - Milwaukee Bucks: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 19:12
Leicester - Arsenal: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 19:07
Chelsea - Manchester United: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 13:08
FCK - AGF: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 11:30
FC Nordsjælland - AaB: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 10:21
OB - Randers: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 08:39
Dallas Mavericks - Brooklyn Nets: Odds og optakt d. 28. februar 2021 26-02-2021 19:57
FC Midtjylland - Brøndby: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 14:10
Sorgenfri: Tips til 26. runde i Premier League d. 27. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 13:40
betfair: Få odds 2,00 på Over 0,5 mål i Chelsea - United (normalt 1,03) 26-02-2021 13:13
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til FC Midtjylland - Brøndby 26-02-2021 13:06
Roma - Milan: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 12:02
Rundager: Tips til 24. runde i Serie A d. 27. - 28. februar 2021 26-02-2021 11:31
Sevilla - Barcelona: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 11:26
Bayern München - FC Köln: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 10:16
Newcastle - Wolves: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:52
Manchester City - West Ham: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:32
Lisberg: Tips til 25. runde i La Liga d. 26. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 00:03
Leeds - Aston Villa: Odds og optakt den 27. februar 2021 25-02-2021 18:07
Lisberg: Tips til 23. runde i Bundesligaen d. 26. - 28. februar 2021 25-02-2021 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433