Betting og Odds Nyheder

Rasmus G. tipper 14. runde i Serie A

29-11-2019 15:50
Reklamelink*

Serie ADe evige Juventus-udfordrere fra Napoli glider længere og længere tilbage, samtidig med, at der er tronskifte med Inter lige i hælene på Juventus. Krisestemningen har ramt både Napoli og Milan, så denne runde kan meget vel byde på en afgørelse om trænerfyringer nok engang. Læs med her, når Rasmus G gennemgår alle kampene i Serie A og giver sit bud på udfaldet.

Spilpå Serie A

Rundens kamp: Parma – AC Milan 1 (2-1)

I et tyndt udvalg af store kampe i Serie A, må vi kigge mod hvad der kan blive spændende.

Parma træder ind til dette opgør i fin form, da de senest hentede 2-2 ude mod Bologna, hvor de stillede fraværsramt op. Det er et Parma hold, som kommer ind til kampen med 4 sejre og 3 nederlag på hjemmebane, men de 4 sejre er kommet i deres seneste 5 kampe. Parma holdet var inden sæsonen vurderet som et af de svageste hold Serie A, men deres slagplan for hver enkelt kamp har fungeret tæt på punkt og prikke hver eneste gang. Den stærke defensiv kombineret med en lynhurtig og direkte offensiv, så bliver de bare et hamrende farligt omstillingshold - Måske det bedste i Serie A.

Milan fik et enkelt point hjemme mod Napoli, som i den grad heller ikke spiller for godt disse tider. De spillede en fornuftigt kamp mod Napoli, men spørgsmålet er hvor meget man skal ligge i, at de spillede en god kamp mod et kriseramt mandskab. Det er stadig Pioli i roret, som kun har hentet en sejr i hans 6 kampe som Milan træner. Overvære man Milans kampe, så har det også været svært at finde Piolis ide bag spillet. Der er gode spillere på holdet, men hvordan de skal sættes sammen har Pioli stadig ikke fundet ud af.

Det er to modsætninger som kommer ind til kampen, da Parma har en klar taktik for hvordan deres kampe skal spilles, mens Milan desperat leder efter de rigtige spillere og den rette taktik. Parma er uhyre farlige i deres omstillinger, hvilket kan komme til deres fordel, da Milan formentlig skal ud og tage initiativet på trods af udebane. Derudover så får Parma muligvis også deres front trio tilbage fra skade.

Rasmus Gs bud: Parma +0,5 til odds 1,77 - SPIL HER >>*

Brescia – Atalanta 2 (1-3)

Oprykkerne fra Brescia kommer formentlig til at opleve deres værste mareridt inden sæsonen, da de ser ud til at ligge i bunden når de træder ind til den sidste halvdel af sæsonen. 5 nederlag i deres seneste 5 kampe, med en målscore på 3:14. Defensiven er begyndt så småt at smuldre op i Brescia, og de blev også skilt ad på udebane mod Roma senest.

Atalanta var før Champions League kampen mod Zagreb, inde i en uvant stime på 5 kampe uden sejr. I denne dårlige stime gælder det så også, at modstanderne hed Juventus, City, Cagliari og Napoli, ikke ligefrem de nemmeste modstandere. Sejren mod Zagreb i Champions League åbnede også også muligheden for avancement i CL til Atalanta, hvilket kan give et godt boost til holdet. Atalanta får samtidig også Ilicic og Malinovsky tilbage fra karantæne, mens Duvan Zapata må nærme sig et comeback.

Selvom Atalanta har været inde i en sløj periode, så skal man ikke fornægte deres offensive kvaliteter. De modstandere de er løbet ind i har været af en noget større kaliber en Brescia, som er en hullet si i defensiven for tiden. Med offensive spillere tilbage og et nyt boost efter Champions League sejren, så kan Brescia godt komme i store problemer mod Gomez og Co.

Rasmus Gs bud: Atalanta vinder til odds 1,50 - SPIL HER >>*

Genoa – Torino 1 (1-0)

Det er med blandede følelser man ser på Mottas præstation i Genoa efter han har overtaget, da spillet bestemt er blevet bedre, men alligevel har han kun hentet 5 point i 5 kampe. Genoa ligger altså derfor stadig til nedrykning, et felt de ikke burde blande sig i. De måtte på udebane mod svage SPAL nøjes med et enkelt point, en kamp de faktisk var vurderet underdogs i, et odds der også tegner et billede af hvor Genoa styrkemæssigt står denne sæson.

Torino hentede i forrige runde en 0-4 sejr ude over sejlende Brescia, men kom tilbage til jorden, da de hjemme blev sat på plads med 0-3 til Inter. Torino kom til enkelte muligheder, men de gode chancer tilfaldt ikke de rigtige personer. Torino måtte også se stjernen Belotti udgå efter 11 minutter, en skade der sandsynligvis også holder ham ude af dette opgør.

To hold som mangler resultaterne, men dog et Torino hold, som dog har skrabet nok point sammen, til at de ikke ligger helt i bunden. De er dog uden Belotti til denne kamp, hvilket bringer spørgsmålet om, hvem skal score målene for Torino? Genoa har her en god mulighed for at tage en måske lidt uventet sejr, hjemme over et Torino hold der kæmper for at finde formen.

Rasmus Gs bud: 1-tallet til odds 2,50 - SPIL HER >>*

Fiorentina – Lecce X (1-1)

Fiorentina startede sæsonen spillemæssigt som et af de bedste hold, men har ikke kunne holde det flotte niveau. Det store problem for Fiorentina er, at da de spillede godt, der fik de ikke deres point for det, mens de nu går ind i en periode, hvor spillet ikke fungerer samtidig med pointene ikke kommer på tavlen. De tabte mere end fortjent ude mod Verona senest, hvor specielt defensiven sejlede rundt. I denne kamp blev Chiesa sparet helt, mens Ribery gjorde sit comeback fra karantæne. Den stærke midtstopper Pezzella måtte også udgå med en skade efter blot 4 minutter.

Remis kongerne af Serie A tog hjemme imod Cagliari i den udsatte kamp, hvor det pudsigt nok endte med endnu et uafgjort resultat. Cagliari kom ellers foran 0-2, men 2 direkte røde kort, et straffe og en scoring i overtiden sikrede Lecce det ene point. Det var Lecces femte uafgjorte kampe i deres seneste 6.

Fiorentina har nu lukket mål ind i deres seneste 5 kampe, heriblandt en stor snitter ude mod Cagliari på 5-2. I kampen mod Verona tillod man modstanderen mange chancer, også for mange chancer, hvis man kigger på Veronas hold. Det havde også sin betydning, at forsvarsstyrmanden Pezzella måtte udgå med en skade efter blot 4 minutter. Selvom undertegnede før har kaldt Lecces offensiv for tandløs, så er faktum dog at de har fået nettet 17 gange i 13 kampe. Om det er deres vilje til at skrabe bolden i kassen, eller om de har en forbistret god taktik som kan overses er svært at sige, men de scorer deres mål.

Rasmus Gs bud: Begge hold scorer til odds 1,70 - SPIL HER >>*

Juventus – Sassuolo 1 (3-1)

Det er en imponerende sæson som Juventus har gang i, da de ikke har tabt en eneste kamp. De har spillet 18 kampe med Champions League og Serie A, hvoraf de har vundet voldsomme 15 af kampene og på Allianz Stadium er det lutter sejre. Senest blev det til en 1-0 sejr hjemme over Atletico Madrid, der blev ikke skabt mange chancer, men et genialt frispark fra Dybala sikrede 1-0 sejren. Selvom det kører på skinner i Juventus, så ligger de dog kun 1 point foran Inter.

Der ventede ikke nogen nem opgave for Sassuolo, på trods af de var på hjemmebane. Lazio kom ind til kampen i stor form, og hentede da også en 1-2 sejr i sidste ende. Meget sigende for Sassuolos sæson, så kom målet til 1-2 i det 91. minut efter en masse tilfældigheder i Sassuolos felt. Sassuolo var til den kamp uden den helt store stjerne Berardi, som også er forventet ude mod Juventus.

Juventus virker jo blot til at vinde alle kampe de spiller for tiden, ligegyldigt hvor dårligt de spiller, så kommer sejren til dem i sidste ende. De 1,20 på en hjemmesejr, er dog ikke specielt tiltrækkende. Samtidig med Juventus også flere kampe har stillet sig tilfreds med små sejre, så handicapsejren tiltrækker ej heller. Sassuolo har gjort det ganske fint offensivt denne sæson, og kan da måske også drille et Juventus hold, som har midtuge stænger.

Rasmus Gs bud: Over 2,5 mål til odds 1,53 - SPIL HER >>*

Spilpå Serie A

Inter – SPAL 1 (3-0)

Inter er fortsat ufortrødent i deres jagt på Juventus, det seneste forsøg på at overhale den Gamle Dame, kom da de ude slog Torino med 0-3. Efterfølgende spillede de også onsdag aften ude mod Slavia Prag, hvor deres CL chancer var på spil. Her sikrede Conte og Co. en vigtig 1-3 sejr, efter at have spillet en god kamp. Den formstærke angriber Lautaro Martinez blomstrede endnu engang, i hans samarbejde med stærke Lukaku. Den faste midtbanespiller Barrella er ude med skade, samtidig med hans normale erstatning Sensi er tvivlsom. Midtbanen er dog ikke den tyndeste del af Inter truppen, som har flere habile erstatninger.

SPAL måtte nøjes med det ene point hjemme mod Genoa, da de havde svært ved at finde vejen forbi, en yderst velspillende Genoa keeper. En sejr der havde betydet meget for det lille hold fra Norditalien, da Genoa var en direkte konkurrent i nedrykningszonen. SPAL må i stedet gå ind til opgøret anden sidst i ligaen, samtidig med de må undvære den vigtige midtbanespiller Missiroli, som er ude med karantæne.

Inter spillede en rigtig flot kamp ude mod Slavia Prag, hvor de beviste at de sagtens kan klare sig med roteringer på midtbanen. Lautaro Martinez og Lukaku finder hinanden perfekt, hvilket er en evig trussel mod alle defensiver. SPAL blive næppe det hold, som sætter Inter bagud i deres jagt på Juventus. Mit bud er en sikker sejr til Inter

Rasmus Gs bud: Inter -1,5 (AH) til odds 1,86 - SPIL HER >>*

Lazio – Udinese 1 (3-1)

Lazios flotte form begynder at afspejle sig i tabellen, hvor de nu er klatret op på en tredjeplads. Den seneste sejr kom ude over Sassuolo, hvor Ciro Immobile endnu engang scorede. Netop Immobile fører også Serie A topscorerlisten med hele 5 mål ned til nærmeste modstander i Lukaku. Træner Inzaghi kan også se frem til en kamp, hvor Lazio kan stille stort set skadesfrie op.

Efter fyringen af Tudor har Udinese hentet 4 point i 3 kampe, den midlertidige træner Gotti kunne have bragt sig selv tættere på en permanent stilling, da de mødte Sampdoria på udebane. Det startede da også godt for Udinese, som kom foran efter 29 minutter. En scoring i overtiden af første halvleg, samt et rødt kort, resulterede dog i sidste ende i, at Udinese måtte bøje sig og tage et 2-1 nederlag. Udinese ligger nu kun 4 point over stregen, samtidig med de bevæger sig ind i en række svære kampe.

Lazio skal forsøge at fortsætte den fornemme stime, når de tager mod Udinese. De får da også rig mulighed for, at komme til deres chancer, da Udinese har deres problemer defensivt. Det vil heller ikke hjælpe Udinese holdet, at den faste midtbanespiller Jajalo må sidde over med karantæne.

Rasmus Gs bud: Lazio -1,5 (AH) til odds 1,93 - SPIL HER >>*

Napoli – Bologna 1 (2-1)

Napoli har spillet deres syvende kamp i streg uden sejr, men den seneste kamp ude over Liverpool havde man heller ikke forventet det. Faktisk var Liverpool pæne favoritter, hvilket gør 1-1 resultatet ganske acceptabelt. På trods af en lidt fattig offensiv indsats, så kom der til en forskel ros fra præsidenten De Laurentiis til spillerne. Det har dog næppe gjort rede på den situation der foregår i Napoli, som mildest talt er en tikkende bombe. Angiveligt skulle De Laurentiis mødes med spillerne torsdag formiddag, og forsøge at finde en løsning på kaosset i Napoli.

Det er heller ikke lyserøde skyer for Bologna, som dog uden tvivl stadig står bag deres træner Mihajlovic. De tog i sidste weekend mod et særdeles fraværsramt Parma mandskab, men formåede alligevel at spille 2-2. Positivt nyt er at Bologna får deres to faste midtstoppere Danilo og Bani tilbage fra karantæne, hvilket styrker dem markant i forhold til opgøret mod Parma.

Et svært opgør at spå om, da Napoli spillernes møde med da, De Laurentiis lige så vel kan ende i mere kaos, end det kan ende i en fredsløsning. Stemningen i Napoli og dens tilstand udtrykkes også i oddset, som er det højeste på en Napoli sejr hjemme mod Bologna siden 2009. Taget i betragtning at Bologna heller ikke er i deres bedste forfatning, er de 1,53 på en Napoli sejr måske en anelse til den høje side.

Rasmus Gs bud: 1-tallet til odds 1,53 - SPIL HER >>*

Verona – AS Roma X (1-1)

Verona satte fortjent den tredje sejr i streg, da de slog et Fiorentina mandskab, som bestemt også havde spillet bedre kampe. Til Veronas held udgik Fiorentinas bedste midtstopper efter 4 minutter, hvilket også betød et pænt overtal i chancer til Verona. Det var Di Carmine som scorede sejrsmålet, efter han var vendt tilbage fra en skade der varede 3 kampe.

Roma skulle rejse sig oven på det skuffende nederlag til Parma, hvilket de gjorde fornemt med en 3-0 sejr over Brescia. Her både scorede og assisterede den nye helt Smalldini, som blot eksemplificerede hvilket boost hans karriere har fået efter United. Nederlaget mod Parma satte dog Roma lidt bagud i top 4 løbet, og de kan derfor ikke tillade sig at smide mange point, med den form som Cagliari og Lazio kommer i.

Verona har spillet nogle topklasse kampe denne sæson, men niveauet har også været svingende. F.eks. så man dem spille en fantastisk kamp ude mod Napoli, til at spille med hoved under armen mod Sassuolo hjemme. Deres modstandere Roma har dog også vist svaghedstegn, f.eks. da de fortjent tabte til Parma på udebane. Roma får ingen nem opgave på Bentegodi, og Verona lever nok fint med uafgjort.

Rasmus Gs bud: X’et til odds 3,70 - SPIL HER >>*

Cagliari – Sampdoria 2 (1-2)

Cagliari fik deres kamp ude mod Lecce udsat pga. regn, og om det var en fordel fra det ene eller det andet hold ved ingen. Det viste sig dog ikke at have en positiv effekt på Cagliari holdet, som smed en 0-2 føring på 2 direkte røde kort og et straffespark. Man kan dog ikke tage frem dem, at de er ubesejret siden d. 2. Serie A Runde og har været yderst velspillende. De kan dog se frem til et opgør hvor de mangler den faste back Cacciatore og målmanden Robin Olsen.

Ranieri effekten træder så småt ind i Sampdoria, som har hentet 8 point i deres seneste 5 kampe. De er samtidig også trådt ud af nedrykningsfeltet, hvilket kan løfte et lille pres fra spillernes skuldre. Sampdoria kan dog risikere at gå ind til dette uden 3 faste spillere, da de tiltrak sig 3 skader mod Udinese.

Ranieri har ikke tabt i 4 kampe, men baggrunden for disse kampe har måske også være en anelse billige. Nu møder de et hold som er i fremragende form, får hentet sejre selv når de spiller skidt og som er stærke på hjemmebane. Kan Sampdoria holdet uden 3 faste startere gør modstand mod Cagliari?

Rasmus Gs bud: 1-tallet til odds 2,25 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Live stream alle kampe fra 14. runde i Serie A

Vil du streame og spille på samtlige kampe fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Serie A hos bet365 - KLIK HER!*

Spilpå Serie A

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Benjamin Leander: Spiltips til 26. runde i Superligaen 03-06-2020 16:32
Nicolai Lisberg tipper 30. runde i Bundesligaen (5. - 7. juni) 03-06-2020 15:23
Düsseldorf - Hoffenheim: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:52
Dortmund - Hertha Berlin: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:22
Leverkusen - Bayern München: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:19
Freiburg - Gladbach: Odds og optakt d. 5. maj 2020 02-06-2020 17:21
Leanders Luringer er tilbage: Se spiltips fra Benjamin Leander 02-06-2020 17:09
Werder Bremen - Frankfurt: Odds og optakt d. 3. juni 2020 02-06-2020 12:25
Spil 550 kroner risikofrit på Brøndby - Sønderjyske 02-06-2020 06:55
OnsideBetting: Få odds 15 på DM-guld til FCK 01-06-2020 07:48
Paderborn - Dortmund: Odds og optakt d. 31. maj 2020 29-05-2020 14:27
AGF - OB: Odds og optakt d. 1. juni 2020 29-05-2020 13:30
Randers - Hobro IK: Odds og optakt d. 1. juni 2020 29-05-2020 11:04
Mönchengladbach - Union Berlin: Odds og optakt d. 31. maj 2020 29-05-2020 08:36
Bayern München - Fortuna Düsseldorf: Odds og optakt d. 30. maj 2020 29-05-2020 06:33
Mainz - Hoffenheim: Odds og optakt d. 30. maj 2020 29-05-2020 06:00
OnsideBetting: Boost dit odds på bronze til AGF 28-05-2020 16:50
Alle tilbud til Superligaen fra d. 28. maj til d. 2. juni 2020 28-05-2020 16:39
Nicolai Lisberg tipper 29. runde i Bundesligaen (29. maj - 1. juni) 28-05-2020 15:30
Brøndby - Sønderjyske: Odds og optakt d. 2. juni 2020 28-05-2020 14:59
Lyngby - FCK: Odds og optakt d. 1. juni 2020 28-05-2020 13:29
FC Midtjylland - AC Horsens: Odds og optakt d. 1. juni 2020 28-05-2020 11:53
ComeOn: Spil en 10'er på Superligaen og vind NFL-rejse til 25.000 kroner 28-05-2020 11:11
ComeOn: Scor 5 x 49 kroner i LIVE freebets til Superligaen 28-05-2020 10:37
Mr. Green: Få odds 10 på AGF-sejr mod Randers (normalt odds 2,15) 27-05-2020 16:46
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på Esbjerg - AaB 27-05-2020 16:32
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på Silkeborg - FCN 27-05-2020 16:28
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på AGF - Randers 27-05-2020 16:26
Unibet: Scor et 100 kroners Live Free Bet til Superligaen 27-05-2020 15:55
Esbjerg fB - AaB: Odds og optakt d. 31. maj 2020 27-05-2020 15:16