Betting og Odds Nyheder

Rasmus G. tipper 12. runde i Serie A

08-11-2019 13:37
Reklamelink*

Serie ASidste runde bød på flere kontroversielle hændelser, med racistiske tilråb, trænerfyring og sene scoringer. Vi ser frem mod den 12. runde af Serie A, hvor sædet fortsat brænder under flere trænere. Milan skal op imod giganterne fra Juventus, hvor Piolis taktiske egenskaber for alvor bliver sat på prøve.

Spilpå Serie A

Rundens kamp: Juventus – AC Milan 1 (3-0)

Juventus spillede deres sjette kamp på 16 dage, der er blevet roteret hist og pist, men Ronaldo var ramt af det onsdag aften. Han er blevet belastet hårdt og kunne ikke holde til 90 minutter, da han kunne mærke smerte i knæet. Det var dog en mindre skade, og han bør være klar til opgøret mod Milan alligevel. Douglas Costa er så småt tilbage fra sin skade, i sejren over Lokomotiv fik han 21 minutter og kvitterede med sejrsmålet. I Serie A ligger Juventus fortsat nummer 1, de er ubesejret og har hentet 9 sejre. Sidste kamp i Serie A kom ude mod Torino i derbyet, det blev til en 0-1 sejr på mål af de Ligt.

Milan havde ikke tabt i 30 år hjemme mod Lazio i Serie A, men hvis der skulle være et tidspunkt dette skulle brydes var det nu, hvis der var en træner som skulle ødelægge dette er det Pioli. 4 kampe er det blevet til for Pioli indtil videre, her har han hentet enkelt sejr over Spal, tabt 2 og spillet uafgjort mod Lecce hjemme. Efter 1-2 nederlaget til Milan, havde Pioli ikke så meget at sige, andet end han var skuffet over at hans 20 årige angriber, der blev skiftet ind i anden halvleg, ikke vendte kampen for dem. Ansættelsen af Pioli begynder at ligne noget på grænsen af en patetisk forestilling. Han har helt tydeligt vist indtil videre, at han ikke har kvaliteterne til at styre et tophold i Serie A. Til kampen mod Lazio valgte Pioli at starte med Krunic i stedet for Kessie, som har været blandt deres bedste spillere i de seneste to sæsoner.

Indrømmet - Tiltroen til Pioli fra undertegnede side er tæt på ikke eksisterende, men han har heller ikke givet mange tegn på at det skulle være anderledes. En sejr er blevet hente, det var hjemme mod Spal, hvor det eneste mål Milan scorede var på et direkte frispark af Suso. Juventus er ubesejret denne sæson, har en betydelig bedre trup og har vundet de sidste 8 indbyrdes kampe over Milan. Juventus har også fortsat Inter lige i hælene, så der er ingen grund til at spare Milan for nederlaget i denne kamp.

Rasmus Gs bud: Juventus -1,5 til odds 2,26 - SPIL HER >>*

Sassuolo – Bologna X (2-2)

Sassuolo mødte i sidste runde Lecce på udebane, en kamp hvor de havde muligheden for at distancere sig selv fra nogle af bundholdene. Spillet var ganske fint, Lecce skabte stort set intet, Sassuolo skabte flere store chancer. Dog blev det til en typisk Sassuolo kamp, da en lang bold over Sassuolo satte Lecce i en, en mod en og et direkte frispark gav to mål. Sassuolo kan dog endnu en gang prise sig lykkelige over stadig at have Berardi i stalden, da han reddede dem med en sen udligning. Sassuolo har et nyt fravær i Obiang, som trak sit karantæne givende gule kort.

Bologna stod med en føring hjemme mod Inter indtil det 75. minut, derfra havde de et uafgjort resultat indtil det 92. minut hvor Lukaku scorede på straffespark. En hård skæbne for Bologna, som ellers havde kæmpet bravt. De gode resultater som Bologna hentede i starten af sæsonen, er begyndt at blegne lidt, da de kun står med en sejr i deres seneste 8 Serie A kampe. Det er nu kun 4 point der adskiller Bologna og nedrykningsstregen og der skal snart nogle point på tavlen igen.

Det er to offensive mandskaber som løber ind i hinanden, samtidig er det også to hold, som har hårdt brug for 3 point. De ligger tæt i ligaen og ingen af de to ønsker, at komme længere ned i tabellen. Det ser ud til at ligegyldigt hvor godt Sassuolo spiller defensivt, så lukker de mål ind, det er for nemt at score mod dem. Bologna er fortsat et af de hold, som har skabt flest chancer i Serie A og skal kunne true Sassuolo. Kampen her lugter langt væk af mål.

Rasmus Gs bud: Over 2,5 mål til odds 1,73 - SPIL HER >>*

Brescia – Torino 1 (1-0)

Brescia tabte 2-1 på udebane til Verona, men det var langt fra hvad der fyldte mest dagen efter. En episode i kampen omkring hjørnesparksflaget resulterede i Mario Balotelli samlede bolden op, og sparkede den højt op efter Veronas fans. Det var til følge af at der blev lavet abelyde efter ham. Balotelli var på vej ud mod omklædningsrummet midt i kampen, men blev trøstet af medspillere og Veronas spillere. Balotelli scorede i samme kamp et flot mål, men uden effekt af resultatet. Efterfølgende blev træner Corino også fyret, klubben har endnu ikke udmeldt hvem der tager over.

Torino skulle se om de kunne løfte en indtil videre skuffende sæson, med en sejr over ærkerivalerne fra Juventus. Det var dog en pæn dominans af Juventus fra start til slutfløjt, og Torino havde endnu engang umådeligt svært ved at spille sig til de store chancer. Frustrationerne i Torino er tydelige, men de bliver ikke overført til energi på banen. Træner Mazzarri kigger frem mod denne kamp hårdt presset og hvis det bliver til endnu et nederlag, kan han meget vel have stået i spidsen for Torino hans sidste gang.

Det kører ikke for nogen af disse to hold, og Brescia tog konsekvensen af det og fyrede træneren. Hvorvidt det kommer til at have en positiv eller negativ effekt er svært at sige, da der ikke var meldt meget ud om Corinos forhold til omklædningsrummet. Brescia har dog gjort det bedre end deres nuværende placering antyder og havde marginalerne været mere på deres side, så havde de ligget over nedrykningsstregen.

Rasmus Gs bud: 1-tallet til odds 2,90 - SPIL HER >>*

Inter – Verona 1 (1-0)

Så gik den ikke længere for Conte og hans “stort set ingen rotationsprincip”, da Inter i midtugen smed en 0-2 føring til et 3-2 nederlag på 45 minutter mod Dortmund. Der var ikke meget gas tilbage i ballonen for Inter, da Dortmund skruede op for tempoet og intensiteten. Det skulle dog ligne den stolte italiener dårligt, hvis han beslutter sig for at ændre på tilgangen til denne kamp. Inter var i deres sidste Serie A kamp heldige, da de blev tildelt et straffespark i sidste minut mod Bologna og dermed kunne sikre en 1-2 sejr.

Verona har nu hentet 2 sejre i streg, men verden udadtil ser alligevel surt på Verona. Deres fans råbte nemlig abelyde efter Balotelli i deres 2-1 sejr over Brescia, hvilket medførte en masse postyr. Efterfølgende prøvede træner Juric at tale situationen ned, hvilket forståeligt har medført nogle vrede reaktioner. Sportsligt ser det bedre ud for Verona, som inden sæsonen var spået til bunden. De ligger dog på en 9. plads og har lukket færrest mål ind i Serie A sammen med Juventus.

Inter kan være trætte efter endnu en kamp i et tæt program, men det ændrer ikke på at der skal 3 point på kontoen. Hvorvidt Conte vil spare eller ej, virker tæt på umuligt at spå om. Inter bør dog være et bedre hold selv hvis der kommer rotationer. Verona har dog vist sig som rigtig defensivt stærke og det bliver næppe en kæmpe sejr til et træt Inter hold.

Rasmus Gs bud: Under 2,5 mål til odds 2,30 - SPIL HER >>*

Napoli – Genoa X (1-1)

Der er krisestemning i Napoli efter de spillede 1-1 mod Salzburg i Champions League. Spillerne var efterfølgende blevet påbudt at skulle på “ritiri”, som er en tvungen træningslejr fordi det går dårligt. Det nægtede Napoli spillerne og den altid kontroversielle præsident Aurelio de Laurentiis har meddelt at de vil blive straffet. Carlo Ancelotti har fra første færd meldt sig imod straffen, så spørgsmålet er hvor spillerne nu står. Episoden kommer oven på at præsidenten lige har langet ud efter stjernespilleren Insigne. 4 kampe i streg uden sejr er ikke acceptabelt i Napoli og tingene ser kun til at gå nedad.

Thiago Motta stod i spidsen for Genoa for tredje gang, men tredje gang var ikke lykkens gang, da Genoa hjemme tabte 1-3 til svage Udinese. Forsvaret smuldrede stille og roligt i Genoa og der skal findes en løsning fra Mottas side. Danskerholdet ligger lige akkurat over nedrykningsstregen, men det kan hurtigt vende med endnu et nederlag her.

En tæt på umulig kamp at spå om, da Napoli har en masse uro på de indre linjer, mens Genoa ikke ser ud til at kunne finde et acceptabelt niveau. Genoas spillere virker dog mere på ledelsen og trænerens side end Napoli, og bør stadig komme helt tændte ud til kampen. Napoli vil måske modsat have svært ved at sætte sig op til denne kamp, efter den igangværende magtkamp med præsidenten.

Rasmus Gs bud: Genoa +0,5 til odds 3,15 - SPIL HER >>*

Spilpå Serie A

Cagliari – Fiorentina 1 (2-1)

Cagliari fortsatte deres imponerende stime, da de tog en højst overraskende 0-2 sejr ude over Atalanta. Cagliari blev dog også hjulpet godt på vejen, da Pasalic lavede selvmål efter 32 minutter og Ilicic trak direkte rødt efter 39 minutter. Cagliari ligger nu på en flot 6. plads, som også giver adgang til europæisk fodbold næste sæson. Der er dog mange kampe tilbage og Cagliari skal holde benene på jorden.

Fiorentina fik ikke valuta for pengene på trods af et stort overtag i chancer, da de hjemme spillede 1-1 mod Parma. Fiorentina var uden den karantæneramte Ribery, hvilket de endnu engang vil være. Boateng har ikke helt kunne finde målformen i Fiorentina endnu og har derfor haft svært ved at erstatte franskmanden. Fiorentina må kigge på tabellen og føle sig skuffede, da de målt på deres spil har præsteret bedre end 8. pladsen. Fiorentina har dog ikke være kyniske nok nogen ender af banen.

Fiorentina får Pezzella tilbage fra karantæne og han styrker forsvaret, men de vil formentlig fortsat være uden Caceres. Cagliari virker langt mere afklarede med hvordan deres kampe skal udspille sig og har haft en langt større kynisme i deres kampe. Fiorentina møder her et af de mest formstærke hold i ligaen, som bliver en rigtig svær opgave.

Rasmus Gs bud: Cagliari 0.0 (AH) til odds 2,10 - SPIL HER >>*

Lazio – Lecce 1 (3-1)

Lazio blev formentlig sendt ud af Europa League torsdag aften, da de overraskende tabte 1-2 hjemme til Celtic. Omvendt går det dog strygende i Serie A, hvor Lazio har vundet deres seneste 3 kampe og har spillet rigtig godt. Ciro Immobile er flyvende for Lazio og det er vel ingen skam, at kalde ham en af verdens bedste angribere lige nu. De gode resultater har også pyntet på tabellen, hvor Lazio indtager en 4. plads. Marginalerne er også faldet til Lazios side, med f.eks. Immobile som ligger på 5,5 i xG, men har lavet 13 mål indtil videre. Kan Immobile blive ved med at opretholde, det ekstremt høje niveau?

Lecce har på imponerende vis ikke tabt i 4 kampe i streg, men alle 4 er dog endt uafgjort. Det er dog ikke fordi Lecce har spillet fremragende, men i forhold til deres materiale, så kan man ikke tale resultaterne ned. Fælles for Lecces fire seneste kamp er dog, at der er blevet skabt rigtig mange chancer imod dem.

Kommer Lecce til at tillade samme slags chancer mod Lazio, som de har gjort i deres seneste par kampe, så får de det rigtig svært. Lazio er hamrende effektive for tiden, og på trods af et nederlag til Celtic, så virker fokus også til at være langt større på Serie A.

Rasmus Gs bud: Lazio -1,5 (AH) til odds 1,70 - SPIL HER >>*

Sampdoria – Atalanta 2 (1-2)

Claudio Ranieri fik “endelig” sin første sejr som Sampdoria træner, men værre har starten dog heller ikke været for Ranieri. Uafgjort hjemme mod Roma, et nederlag ude til Bologna, uafgjort hjemme mod Lecce og så en 0-1 sejr ude over Spal. Det var dog ikke noget til at kravle ud af nedrykningsfeltet. Interessant var det at Sampdoria vandt, da den store stjerne Quagliarella, samt de dyre spillere Murillo og Rigoni startede ude.

Atalanta hentede et 1-1 resultat hjemme mod Manchester City, men det var ikke nok og Atalanta er formodentlig ude af Champions League denne sæson. Deres seneste Serie A kamp var dog en kæmpe skuffelse, da de hjemme tabte 0-2 til Cagliari. Illic trak et direkte rødt kort efter 39 minutter og herfra var Cagliari i fin kontrol. Det bør dog ikke fjerne fokus fra at Atalanta, har været rigtig stærkt spillende og med distance har været det bedste hold offensivt i år. Den faste angriber Zapata er tilbage i træning, men hvorvidt han er klar til at spille er uklart.

Ranieri har forsøgt at implementere en stærk defensiv, som skal kunne hente de smalle sejre men vigtige point. Da de spillede ude mod Bologna kom de dog i problemer, da defensiven endnu ikke er rustet til dygtige boldspillende hold. Atalanta kommer godt nok ind med et fravær i Ilicic, men der er fin bredde på holdet til at klare dette og de bør løfte sig oven på skuffelsen.

Rasmus Gs bud: 2-tallet til odds 1,93 - SPIL HER >>*

Udinese – Spal 1 (2-0)

Efter fyringen af træner Tudor så kom trods reaktionen hos Udinese, som under den midlertidige træner Gotti hentede en flot sejr ude mod Genoa. Udinese kom ellers bagud allerede efter 21 minutter, men viste stor vilje og kæmpede sig tilbage. Det var 3 flotte mål som Udinese fik lagt ind, mål som de under Tudor ikke havde troen på.

Spal skulle spille bundkamp mod Sampdoria, og havde hjemme muligheden for at holde Sampdoria under sig. I en yderst chancefattig og langt fra sexet kamp, hentede Sampdoria dog de 3 point på en scoring i det 91. minut. En tungt slag for Spal, som nu ligger sidst i Serie A med blot 7 point.

Der var en fornyet energi hos Udinese holdet senest, da de slog Genoa på udebane. Det virkede til at der var langt større tro på tingene og måske et spark til Tudor var lige hvad de skulle bruge. Gotti får ihvertfald ikke en bedre mulighed, for at sætte en stime sammen, da de møder et af rækkens svageste hold på hjemmebane. Spal har ikke ligefrem kastet om sig med kvaliteter og ligner en stærk kandidat til sidstepladsen.

Rasmus Gs bud: 1-tallet til odds 2,20 - SPIL HER >>*

Parma – AS Roma 2 (1-2)

Parma fik ude mod Fiorentina endnu engang det maksimale ud af deres muligheder. Igennem hele kampen fik Parma kun skabt en enkelt nogenlunde stor chance, men den blev også udnyttet til perfektion af Gervinho. Fiorentina havde derfra presset, men kunne kun udnytte en af deres store chancer og Parma fik derfor et flot 1-1 resultat. Parma har imponeret ift. til de skader de har haft, samtidig med deres trup ikke er specielt bred. I den seneste kamp var Cornelius dog tilbage på bænken og bør få et indhop mod Roma.

Roma lider fortsat under et hav af skader, men det har ikke holdt dem fra at spille fantastisk. Senest ventede der en svær hjemmekamp mod Napoli, men en kamp som de kontrollerede i langt størstedelen og også tog en fortjent 2-1 sejr over i sidste ende. Oven på alle skaderne er Mancini begyndt at spille på midtbanen, hvilket han har løst helt fantastisk. Det er med stor sandsynlighed, at Mancini kommer til at spille den rolle, selv når Diawara skulle komme tilbage fra skade. Problemet for Roma er bare, at to af deres midtstoppere har karantæne og Fonseca skal vælge om han stoler på Juan Jesus i forsvaret sammen med Chris Smalling.

Parma har været skræmmende effektive i deres kampe og de er generelt et rigtig svært hold at spille mod, da de er solide defensivt og farlige i omstillingerne. De fleste hold har været bange for at blotte sig mod dem, hvilket har gjort at de ikke er blevet bombarderet ned med chancer. De møder dog et Roma hold, som har stor tiltro til sig selv for tiden, hvilket er forståeligt med det spil de udøver.

Rasmus Gs bud: 2-tallet til odds 2,00 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Live stream alle kampe fra 12. runde i Serie A

Vil du streame og spille på samtlige kampe fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Serie A hos bet365 - KLIK HER!*

Læs også: Steffen Dams tips til 12. runde i Premier League

Spilpå Serie A

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Benjamin Leander: Spiltips til 26. runde i Superligaen 03-06-2020 16:32
Nicolai Lisberg tipper 30. runde i Bundesligaen (5. - 7. juni) 03-06-2020 15:23
Düsseldorf - Hoffenheim: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:52
Union Berlin - Schalke 04: Odds og optakt d. 7. juni 2020 03-06-2020 14:28
Dortmund - Hertha Berlin: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:22
Leverkusen - Bayern München: Odds og optakt d. 6. juni 2020 03-06-2020 14:19
Freiburg - Gladbach: Odds og optakt d. 5. juni 2020 02-06-2020 17:21
Leanders Luringer er tilbage: Se spiltips fra Benjamin Leander 02-06-2020 17:09
Werder Bremen - Frankfurt: Odds og optakt d. 3. juni 2020 02-06-2020 12:25
Spil 550 kroner risikofrit på Brøndby - Sønderjyske 02-06-2020 06:55
OnsideBetting: Få odds 15 på DM-guld til FCK 01-06-2020 07:48
Paderborn - Dortmund: Odds og optakt d. 31. maj 2020 29-05-2020 14:27
AGF - OB: Odds og optakt d. 1. juni 2020 29-05-2020 13:30
Randers - Hobro IK: Odds og optakt d. 1. juni 2020 29-05-2020 11:04
Mönchengladbach - Union Berlin: Odds og optakt d. 31. maj 2020 29-05-2020 08:36
Bayern München - Fortuna Düsseldorf: Odds og optakt d. 30. maj 2020 29-05-2020 06:33
Mainz - Hoffenheim: Odds og optakt d. 30. maj 2020 29-05-2020 06:00
OnsideBetting: Boost dit odds på bronze til AGF 28-05-2020 16:50
Alle tilbud til Superligaen fra d. 28. maj til d. 2. juni 2020 28-05-2020 16:39
Nicolai Lisberg tipper 29. runde i Bundesligaen (29. maj - 1. juni) 28-05-2020 15:30
Brøndby - Sønderjyske: Odds og optakt d. 2. juni 2020 28-05-2020 14:59
Lyngby - FCK: Odds og optakt d. 1. juni 2020 28-05-2020 13:29
FC Midtjylland - AC Horsens: Odds og optakt d. 1. juni 2020 28-05-2020 11:53
ComeOn: Spil en 10'er på Superligaen og vind NFL-rejse til 25.000 kroner 28-05-2020 11:11
ComeOn: Scor 5 x 49 kroner i LIVE freebets til Superligaen 28-05-2020 10:37
Mr. Green: Få odds 10 på AGF-sejr mod Randers (normalt odds 2,15) 27-05-2020 16:46
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på Esbjerg - AaB 27-05-2020 16:32
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på Silkeborg - FCN 27-05-2020 16:28
Betfair Spillebørs: Spil 550 kr. risikofrit på AGF - Randers 27-05-2020 16:26
Unibet: Scor et 100 kroners Live Free Bet til Superligaen 27-05-2020 15:55