Betting og Odds Nyheder

Rasmus G: Tips til 32. runde i Premier League, 27. juni - 2. juli 2020

26-06-2020 13:53
Reklamelink*

Rasmus G på Premier League Det er et tæt program i Premier League for tiden - med nogle klubber, der også skal jonglere FA Cup oveni. Når vi går ind i slutspurten af ligaen, så skal der kigges efter, hvilke trupper, som står bedst rustet til opgaven. Rasmus G. tager jer igennem den 32. runde af Premier League og giver sine tanker og anbefalinger til kampene. Rasmus G. har over 289 spil en tilbagebetalingsprocent på 107,46 %. Hvis du vil finde hans spilforslag, kan det gøres HER.

MATCH OF THE WEEK: Manchester City - Liverpool 1 (2-1)

Manchester City spillede sig selv definitivt ud af mesterskabskampen, da de ude mod Chelsea tabte 2-1. Der var dog nok ikke den store tro på chancerne alligevel, og City kigger formentlig mod Champions League og FA Cup i stedet. Netop FA Cup skal de spille inden denne Premier League runde indtræffer, da de i kvartfinalen møder Newcastle. Hvorvidt Manchester City stiller i “stærkeste” eller ej, gør nok ikke den store forskel. Guardiola har roteret meget i hans første par kampe tilbage fra pausen, og kvaliteten virker stort set til at være uforandret ved rotation. Sergio Aguero, Fernandinho og Eric Garcia er definitivt alle ude, mens John Stones og Claudio Bravo er tvivlsomme.

Liverpool hamrede forbi Crystal Palace med en mesterskabsværdig indsats, men det blev dog ikke dem selv, som sikrede den første Premier League titel i 30 år. Torsdag aften kom en af deres største forløsninger for fans af Liverpool, da Manchester City tabte til Chelsea. En forløsning, der naturligvis kun kunne følges på diverse sociale medier, grundet de nuværende omstændigheder, men også en forløsning, der næsten virkede større end da de vandt Champions League sidste år. Normalt snakker man om mesterskabs-tømmermænd, og mon ikke et par af spillerne også har fået fejret det. Joel Matip og James Milner er ude med skader, hvilket også reserverne Clyne og Shaqiri er.

Det bliver en lidt specielt stemning, når Manchester City tager imod de nykårede mestre fra Liverpool, en titel som “The Citizens” selv havde håbet på at tage igen denne sæson. Manchester City vil naturligvis have en FA Cup kamp i benene, men kampen mod Newcastle forventes ikke at trække tænder ud. Derimod kunne man godt forestille sig, at Manchester City er motiverede for at sætte Liverpool på plads.

Rasmus G tror på: 1-tallet til odds 2,16 - SPIL HER >>*

Spil på Premier League

Aston Villa - Wolves 2 (0-1)

Aston Villa fik sent i kampen mod Newcastle reddet sig et enkelt point, men det var dog ikke nok til at gøre det store for Aston Villa. De ligger fortsat under stregen, men det er kun en dårligere målscore end West Hams, som giver dem denne placering. Værre er det for Aston Villa, at skaderne ophober sig, og at de nu kan tælle fem førsteholdsspillere, som kan være ude til opgøret mod Wolves.

Wolves er startet efter pausen med to sejre i to kampe, hvilket også har sendt dem op på en flot 6. plads, á point med Manchester United, som indtager en europæisk plads. Skulle man turde drømme stort i Wolves, så er de “kun” fem point efter Chelsea, som indtager den sidste Champions League plads. Det er dog ikke et utænkeligt scenarie, da Wolves kun mangler et top-4 hold, netop, Chelsea. I den seneste 1-0 sejr over Bournemouth, der kunne Nuno Santos vælge frit fra hylderne, og det ser igen ud til, at der ingen fravær er i Wolves lejren.

I Wolves’ to kampe tilbage fra pausen, har de holdt nullet i begge, og det ser ud til at være lige så svært at score mod Wolves som det altid har været. Mod Bournemouth holdte de modstanderen på kun tre afslutninger i kampen, og ingen af disse var indenfor målrammen. Det ligner endnu engang at Wolves skal holde nullet.

Rasmus G tror på: Begge hold scorer IKKE til odds 1,88 - SPIL HER >>*

Watford - Southampton 2 (1-2)

Nigel Pearson, som ellers startede så godt efter han tog over i Watford, ser ud til at miste grebet og Watford synker mod bunden. Kun en enkelt sejr er det blevet til i deres seneste 10 kampe, og senest tabte de også 1-0 til Burnley. Watford savner det kreative indslag, som Gerard Deulofeu normalt bringer, men den driblestærke kant er fortsat ude med en skade.

Southampton kunne ikke holde momentum i deres kamp mod et fraværsramt Arsenal mandskab, da de tabte med 0-2 på hjemmebane. Det var dog lidt selvforskyldt at Southampton skulle lide nederlag til Newcastle, da Alex McCarthy forærede Arsenal to mål med kiksede indslag fra målmandsposten. Den faste midtstopper, Jack Stephens, fik taget et direkte rødt kort og sidder ude her, men det kan give plads til danske Jannik Vestergaard.

Det var for Southampton svært at spille med deres høje pres mod Arsenal, da Mikel Arteta har trænet dem godt i at spille den ud nedefra. Derfor så man heller ikke Southampton komme til de helt store chancer i dette opgør. Det bør dog være muligt mod Watford, som ikke har de bedste boldspillende midtstoppere, derfor kan vi også forvente Southampton kommer til lidt flere chancer. Som vi dog så mod Arsenal, så er Southampton dybt svingende, og kan til enhver tid give tilfældige mål væk.

Rasmus G tror på: Over 2,5 mål til odds 2,04 - SPIL HER >>*

Crystal Palace - Burnley X (1-1)

Crystal Palace skulle møde et toptændt Liverpool mandskab, og der var ikke meget at stille op for Krystalpaladset, som blev skudt i sænk. Det var dog ikke den største nedtur for Crystal Palace, som ligger godt til i tabellen med flotte 42 point. Crystal Palaces sæson er mere eller mindre afsluttet, og kun en minimal chance for europæiske pladser er til stede. Det var mindre heldigt, at deres bedste spiller, Zaha, tidligt måtte udgå med en skade mod Liverpool og er tvivlsom her.

Burnley fik sikret tre point hjemme mod Watford på en “flyvende hollænder” fra Dwight McNeil. En sejr som tog dem op på samme antal point som Crystal Palace. Derfor er Sean Dyche heller ikke alt for bekymret for at ende i bunden, men kan ligesom Crystal Palace kigge frem mod de sidste syv kampe, og skal forsøge at skabe en overraskende europæisk plads igen. Burnley har fortsat en del tvivlsomme spillere, og i det seneste opgør fik målscoreren, McNeil, et slag, som kan holde ham ude her.

Der er næppe plads til både Crystal Palace og Burnley i top-7, og det er langt fra sikker, at der er plads til en af dem. Derfor må man også forvente, at hvis man taber dette opgør, så forringer man sine i forvejen smalle chancer markant. Man kan derfor godt forvente et lidt taktisk låst opgør, i en kamp hvor begge mandskaber også er uden markante offensive spillere.

Rasmus G tror på: Under 2,5 mål til odds 1,60 - SPIL HER >>*

Brighton - Manchester United 2 (1-3)

Brighton fik lukket flot ned for Leicester i deres 0-0 deling, en kamp, hvor Maupay havde muligheden for at sikre Brighton alle tre point på et straffespark. Kasper Schmeichel ville det dog anderledes, og Brighton måtte nøjes med et point og ligger fortsat langt nede i tabellen. Nedrykningen er dog ikke direkte faretruende, da de har fem point ned til stregen, men der skal da fortsat hentes point i det resterende af sæsonen.

Manchester United fik bygget godt på deres første kamp mod Tottenham, da de tog en fortjent 3-0 sejr over Sheffield United. Paul Pogba var tilbage i startopstillingen og spillede en ganske godkendt kamp, det ligner at franskmanden for en gangs skyld har lyst til at spille for “De Røde Djævle”. United har fortsat fem point op til Chelsea, som de skal gøre alt for at hente. United har en FA Cup-kvartfinale onsdag aften og har derefter tre dages hvile, men det kan forventes at Ole Gunnar får roteret lidt og United uden fravær bør have bredden til at klare det.

Det var en fornuftig præstation fra Brighton mod Leicester, men det var endnu engang også et Leicester hold, der manglede noget offensiv power. Manchester United har set rigtig gode ud i deres første kampe tilbage fra pausen. I en tid som denne er det vigtigt at kunne motivere sine spillere, og lige præcis dette virker Ole Gunnar stærk til. United skal bruge de tre point og dem tager de også her mod Brighton.

Rasmus G tror på: 2-tallet til odds 1,78 - SPIL HER >>*

Spil på Premier League

Arsenal - Norwich 1 (3-2)

Arsenal kom tilbage på sejrssporet mod Southampton, da de udnyttede de gaver, som blev tildelt dem af Southamptons målmand McCarthy. Artetas sats på de unge kræfter gav pote, da det var Nketiah og Willock, som sikrede Arsenal sejren. Det har været et gennemgående tema for Arteta på det seneste at satse på de unge. Således så man også både Özil, Sokratis og Lacazette starte på bænken.

Norwich er på vej med raketfart ned i Championship, da de fastgjorde deres sidsteplads endnu mere med et 0-1 nederlag til Everton. Bekymrende var det at på trods af Everton var foran fra det 55. minut, så skabte Norwich ikke en eneste chance efter det 65. I den kamp så det ikke ud til, at Norwich var helt klar over, hvor travlt de snart har med at hente point. Både Cantwell og Pukki, som har været Norwichs bedste offensive spillere denne sæson startede ude mod Everton, et tegn på at Farke også lidt desperat leder efter en løsning.

Både Norwich og Arsenal har en FA Cup kamp, og begge mandskaber står også lidt i en knibe her. Begge parter har flere fravær (Arsenal hårdest ramt). Norwich bør dog have et langt større fokus på ligaen og at redde dem selv, mens Arsenal bør sigte efter at få en titel, som kan redde deres sæson. Norwich skal endnu engang ud til denne kamp og satse på tre point, mens Arsenal heller ikke taber det store på bare at gå stenhårdt efter alle tre. Jeg tror vi har et underholdende opgør i vente.

Rasmus G tror på: Over 2,5 mål til odds 1,77 - SPIL HER >>*

Bournemouth - Newcastle X (0-0)

Det var en tæt på direkte jammerlig indsats fra Bournemouth i deres kamp mod Wolves, da man tæt på ingenting offensivt skabte. På trods af at Eddie Howe er en stor legende i Bournemouth, så må fansene snart begynde at bekymre sig. Bournemouth har tabt de seneste 5/6 kampe og ligger lige nu til nedrykning, Hvis ikke Howe får klaret skærene og finder en løsning på den haltende offensiv, så skal han formentlig begynde at kigge sig om efter et nyt job.

Newcastle så egentlig ud til at have godt styre på Aston Villa, men måtte i det 83. minut tage sig sig til takke med en enkelt point. Det er da ellers et Newcastle hold, som er inde i en flot stime med 3 sejre og 2 uafgjorte. Det er nu et Newcastle hold, som kan lade være med at bekymre sig for meget om nedrykning, og i stedet fokusere på den FA Cup-kvartfinale de har søndag mod Manchester City.

Bournemouth offensiven udstråler virkelig alarmblink, da de slet ikke ser ud til at kunne finde de kreative takter frem. Til denne kamp må de endda også undvære deres topscorer Callum Wilson, der sidder over med karantæne. Derudover så er Ryan Fraser fortsat ude og Joshua King er tvivlsom. Newcastle kommer ind til denne kamp efter en FA Cup kamp mod Manchester City, hvor man må forvente der er blevet brugt nogle kræfter.

Rasmus G tror på: Under 2,5 mål til odds 1,63 - SPIL HER >>*

Everton - Leicester 2 (0-1)

Everton tog en smal men fortjent sejr over Norwich, det er dog ikke nogen kæmpe triumf for Everton, da Norwich ikke har præsteret godt på det seneste. Everton ligger lidt i ingenmandsland på 12. pladsen, de har gode distance ned, men også et stykke op til de sjove europæiske placeringer. Dette år skal formentlig også ses som et projekt Ancelotti har startet og, som skal køre over flere sæsoner.

Leicester har ikke kunnet få gang i deres offensiv efter pausen, og måtte også gå fra banen uden mål mod Brighton. I den kamp kom Jamie Vardy ikke til en eneste afslutning, og Maddison havde store besvær ved at ramme inden for målet. Ayoze Perez har ikke fået meget tiltro i de to kampe efter pausen, men måske det er på tide at Brendan Rodgers bringer lidt individuel kvalitet på banen. Leicester har søndag eftermiddag en FA Cup-kvartfinale imod Chelsea.

Det bliver uden tvivl et tæt opgør mellem Everton og Leicester, som oddsene på kampen også indikerer. Det er to gode mandskaber der støder sammen, men også to mandskaber, som ikke helt har kunnet finde rytmen. Leicester har nu kun et enkelt points forspring til Chelsea, og hvis ikke de passer på, så kan de risikere at ryge helt ud af Champions League pladserne. Leicester skal finde tilbage til sejrsformen igen, og Evertons spil har ikke ligefrem vist, at dette skulle blive en umulig opgave.

Rasmus G tror på: 2-tallet til odds 2,80 - SPIL HER >>*

West Ham - Chelsea 2 (0-2)

Good Old Hammers.. Hvis man er West Ham fan, så må man virkelig sidde på det yderste af stolen. De er kun en bedre målscore fra at ligge til nedrykning, og med tanke på de penge, som West Ham har brugt de seneste sæsoner, så er det ikke acceptabelt. Senest tabte de med 2-0 til Tottenham og det var en tam indsats. Antonio, Bowen og Fornals havde næsten ingenting at byde ind med offensivt og der tegner sig et billede, når Declan Rice var den mest iøjnefaldende spiller offensivt.

Det er et spændende projekt som Frank Lampard har taget styringen for i Chelsea. Torsdag aften tog de en helt igennem fortjent sejr mod Manchester City, en sejr, der gør at de har pæne chancer for at hente en medalje denne sæson. De er kun et enkelt point efter Leicester på tredjepladsen og med tanke på Chelseas form, så kunne de meget vel overhale Leicester inden for de næste par runder. De har dog lige en FA-Cup kvartfinale søndag mod netop Leicester som skal overstås, og mon ikke Frank Lampard også har planer om at vinde denne pokal.

Det er et tæt program som Chelsea går ind i, men heldigvis for Frank Lampard, så er det kun Hudson-Odoi af de brugte spillere som er ude med skade. Der er dermed fin bredde i Chelsea truppen til at håndtere de mange kampe. West Ham har intet tegn givet på, at de skulle overraske her mod Chelsea, så jeg regner med en sikker sejr til “The Blues”.

Rasmus G tror på: 2-tallet til odds 1,67 - SPIL HER >>*

Sheffield United - Tottenham 2 (0-1)

Sheffield United har ikke kunne holde deres momentum fra før pausen, og de mange flotte defensive indsatser er blevet tilmudret af deres to gange 3-0 nederlag. Det var ikke nogen tilfældighed mod hverken Manchester United eller Newcastle, da Sheffield har tilladt for mange dumme chancer. Sheffield får John Egan tilbage fra karantæne, hvilket forhåbentlig kan give dem en smule mere defensivt stabilitet. Den smalle Sheffield trup bliver også sat på prøve, når de søndag har en FA Cup kamp mod Arsenal.

Tottenham fandt tilbage til sejrssporet i deres kamp mod West Ham, en ganske godkendt spillet kamp af Tottenham, dog fortsat uden at være et festfyrværkeri. Mourinho bliver for blot tredje gang nødt til at sætte sammenhængende sejre sammen i Tottenham, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at blande sig i toppen af ligaen.

Hverken Chris Wilder eller José Mourinho har lyst til at tage et offensivt udgangspunkt, og man derfor ikke forestille sig at denne kamp skulle blive super underholdende. Harry Kane har ikke helt fundet tilbage til formen efter hans lange skade, hvilket også gør at Tottenham mangler den samme træfsikkerhed foran kassen.

Rasmus G tror på: Under 2,5 mål til odds 1,76 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Premier League

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
AaB - Brøndby: Odds og optakt d. 5. juli 2020 02-07-2020 11:55
FC Nordsjælland - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 5. juli 2020 02-07-2020 11:13
SønderjyskE - OB: Odds og optakt d. 4. juli 2020 02-07-2020 10:46
Real Madrid - Getafe: Odds og optakt d. 2. juli 2020 02-07-2020 09:01
Benjamin Leander: Gratis spiltips til 4. juli 2020 02-07-2020 08:16
Leverkusen - Bayern München: Odds og optakt d. 4. juli 2020 01-07-2020 15:43
Risikofrit: Spil 250 kroner på Man City - Liverpool 01-07-2020 15:26
Risikofrit: Spil 250 kroner på landspokalfinalen 01-07-2020 15:16
Bournemouth - Newcastle: Odds og optakt d. 1. juli 2020 30-06-2020 15:59
Inter - Brescia: Odds og optakt d. 1. juli 2020 30-06-2020 14:25
Hobro - Randers: Odds og optakt d. 5. juli 2020 30-06-2020 13:06
Silkeborg - Lyngby: Odds og optakt d. 4. juli 2020 30-06-2020 11:40
Esbjerg - Horsens: Odds og optakt d. 3. juli 2020 30-06-2020 11:04
Nicolai Lisberg tipper 33. runde i La Liga (30. juni - 2. juli) 30-06-2020 10:31
Pokalfinale odds 2020: Spil på vinder, pokalfighter mv. d. 1/7 29-06-2020 14:54
Manchester City - Liverpool: Odds og optakt d. 2. juli 2020 29-06-2020 14:10
Sheffield United - Tottenham: Odds og optakt d. 2. juli 2020 29-06-2020 13:12
Benjamin Leander: Gratis spiltips til 30. juni og 1. juli 2020 29-06-2020 12:34
AaB - SønderjyskE: Odds og optakt d. 1. juli 2020 29-06-2020 10:21
Arsenal - Norwich: Odds og optakt d. 1. juli 2020 29-06-2020 09:04
West Ham - Chelsea: Odds og optakt d. 1. juli 2020 29-06-2020 08:42
Barcelona - Atletico Madrid: Odds og optakt d. 30. juni 2020 28-06-2020 05:45
Brighton - Manchester United: Odds og optakt d. 30. juni 2020 28-06-2020 05:15
Espanyol - Real Madrid: Odds og optakt d. 28. juni 2020 27-06-2020 11:18
OB - Lyngby: Odds og optakt d. 29. juni 2020 27-06-2020 10:38
Newcastle - Manchester City: Odds og optakt d. 28. juni 2020 26-06-2020 16:36
Leicester - Chelsea: Odds og optakt d. 28. juni 2020 26-06-2020 15:48
Celta Vigo - Barcelona: Odds og optakt d. 27. juni 2020 26-06-2020 15:44
Norwich - Manchester United: Odds og optakt d. 27. juni 2020 26-06-2020 14:31
Rasmus G: Tips til 32. runde i Premier League, 27. juni - 2. juli 2020 26-06-2020 13:53