Betting og Odds Nyheder

Premier League 2015/16: Odds og optakt

03-08-2015 16:27
Reklame*

1Premier League 2015/16 står for døren med sæsonpremiere 8. august, når Manchester United og Tottenham åbner ballet. Foran os venter 38 nervepirrende spillerunder med flotte mål, trænerfyringer og store transfers fra verdens bedste fodboldliga. Vi kigger her grundigt den kommende sæson i Premier League i øjnene med gennemgang af alle 20 hold i vores store optakt til Premier League inklusiv odds, transfers og danskere.

Odds på Premier League 2015/2016

Vi giver her et overblik over de forskellige muligheder for odds på denne sæsons udgave af Premier League. Afslutningsvis giver vi 3 spilforslag, som du bør overveje i forbindelse med den forestående Premier League sæson.

Hvem vinder?
Chelsea: 2,50 (Betfair*)
Manchester City: 3,75 (Bet365*)
Arsenal: 5,50 (Scandic Bookmakers*)

Manchester United: 6,00 (Bet365*)
Liverpool: 26,00 (Betfair*)
Tottenham: 126,00 (Unibet*)

Se flere odds på vinderen hos Bet365 >>

Hvem bliver topscorer?
Sergio Agüero: 4,00 (Bet365*)
Diego Costa: 7,00 (Scandic Bookmakers*)
Harry Kane: 15,00 (Scandic Bookmakers*)
Wayne Rooney: 17,00 (Unibet*)

Christian Benteke: 19,00 (Scandic Bookmakers*)
Alexis Sanchez: 21,00 (Scandic Bookmakers*)
Daniel Sturridge: 26,00 (Bet365*)
Memphis Depay: 29,00 (Betfair*)

Se flere odds på årets topscorer hos Bet365 >>

Hvem rykker ned?
Watford: 1,72 (Bet365*)
Norwich: 2,10 (Danske Spil)
Bournemouth: 2,30 (Betfair*)

Sunderland: 3,25 (Danske Spil)
Aston Villa: 3,80 (Scandic Bookmakers*)
Leicester: 4,00 (Danske Spil)

West Bromwich: 6,00 (bet365*)
Newcastle: 6,00 (bet365*)
Crystal Palace: 8,50 (Betfair*)

Se flere odds på nedrykning hos Bet365 >>

Odds på kampene i 1. spillerunde
Manchester United – Tottenham: 1,60 – 4,00 – 5,75*
Everton – Watford: 1,73 – 3,80 – 4,80*
Norwich – Crystal Palace: 2,50 – 3,25 – 3,00*
Bournemouth – Aston Villa: 1,95 – 3,50 – 4,00*
Leicester – Sunderland: 2,05 – 3,40 – 3,80*
Chelsea – Swansea: 1,30 – 5,00 – 10,50*

Arsenal – West Ham: 1,25 – 6,00 – 12,00*
Newcastle – Southampton: 2,95 – 3,25 – 2,50*
Stoke – Liverpool: 3,25 – 3,40 – 2,25*

West Bromwich – Manchester City: 5,70 - 4,00 – 1,60*

Alle odds er fra Scandic Bookmakers*, som garanterer højeste odds på alle kampe i Premier League ved spil på 1X2.

Optakt til Premier League 15/16

Er du klar? Vi tager dig nu med hos alle 20 hold i Premier League ét efter ét. Du får en status på hvert hold inklusiv forventninger til den nye sæson og selvfølgelig deres ageren på transfermarkedet.

Chelsea

Chelsea-mandskabet havde en fremragende sæson sidste år, da de under Mourinhos til tider kedelige spillestil vandt det engelske mesterskabet for første gang i fire år. Med lige dele kalkulerende og boldbesiddende fodbold formåede holdet at cruise stille og roligt mod mesterskabstitlen.

Chelsea, med Mourinho ved roret, vil med sikkerhed være med i kampen om mesterskabet langt hen i sæsonen. Mourinho har opnået imponerende meritter i sin tid som Chelsea-manager, og The Blues’ fans vil helt sikkert have store forventninger til at holdet præsterer efter samme høje standard.

Mourinho er kendt for ikke at bruge rotationsprincippet, og da de udvalgte spillere viste at være gode nok til at vinde mesterskabet, kunne man måske forestille sig, at den portugisiske manager ville være fint tilfreds med at gøre bruge samme spilleres kvaliteter i den forestående sæson. Men det er alligevel blevet til et par nye ansigter i truppen, herunder den famøse colombianer Radamel Falcao, som senest havde et mislykket ophold hos Manchester United. Derudover har man hentet brasilianske Nathan i Atletico Paranaense. Sidst men ikke mindst, har man hentet målmanden Asmir Begovic i Stoke City, til at lægge pres på Thibout Courtois, det normale førstevalg.

Forventet placering: 1-2

Manchester City

I den forgangne sæson formåede City ikke at leve op til fordums styke fra i fjord, hvor de vandt mesterskabet for næsen af Liverpool. Klubben sluttede hele otte point efter Chelsea, og var i det hele taget langt fra titlen. Sæsonen igennem lignede City-mandskabet aldrig et hold, der kunne byde Chelsea op til dans i kampen om mesterskabet, og særligt var det manager, Pellegrino, og dennes udeblivende taktiske repertoire, der kom til at stå tilbage, som en af holdets store mangler.

Fansene vil uden tvivl være utilfredse med holdets ensidighed i den forgangne sæson. Man må forvente at Pellegrino har lagt nogle lag på i løbet af sommeren, så holdet har alternativer til det tålmodige og kontrollerede boldbesiddende fodbold, som viste ikke altid at være nok til at åbne ethvert forsvar. De hold som havde taktikken klar, og stod langt tilbage, kunne Pellegrino og City-mandskaber ikke altid stække i sidste sæsons udgave af Premier League.

City har fået tilføjet flere spændende nye navne til truppen. The Citizens har en af ligaens stærkeste trupper, men da det ikke var nok til at vinde mesterskaber samt det faktum at klubben har milliarder bag roret, har det ikke overraskende vist sig, at klubben har spillet med de økonomiske muskler nok engang. Ind er kommet kometen Raheem Sterling, som man har hentet i Liverpool for skyhøje 49 millioner pund. Midtbanedynamoen Fabian Delph er hentet i Aston Villa, og selvom Delph har vist sig som en dygtig Premier League- og landsholdspiller, er det noget tvivlsomt, hvilken rolle han kommer til at spille på City-mandskabet.

Forventet placering: 1-3

Arsenal

Sidste års treer, Arsenal, viste sig nok engang som et af ligaens flottest spillende hold. Og endnu engang beviste Wenger sin evner som manager, da han for Gud-ved-hvilken-gang præsterede at skaffe Arsenal deltagelse i Champions League. Arsenal bliver sjældent regnet som en direkte udfordrer til titlen, men omvendt regner de fleste dem også som en fast bestanddel af top-4, netop på grund af denne utroligt flotte stime af top-4-placeringer.

Arsenals fans ser uden tvivl gerne deres hold blande sig i mesterskabskampen i denne sæson. Nok har Arsenal fomået et holde niveau til en top 4-placering, men samtidig har præstationerne været for svingende til meget mere end det.

Det er blot blevet til en enkelt tilgang til truppen indtil videre, men det er til gengæld ikke en Hr. Hvem-Som-Helst, der er tiltrådt. Arsenal har måske langt om længe fået den meget vigtige sidste skanse i den store tjekke, Petr Cech, som er kommet til fra Chelsea. Mange har sagt, at det netop er på målmandsposten, at Arsenal har manglet en klassespiller, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende i tabellens allerøverste del.

Forventet placering: 2-4

Manchester United

Efter en famlende start på sæsonen fik Van Gaal langsomt greb om sin trup, og det endte altså med en fjerdeplads til de Røde Djævle. Den seneste sæson bar, for Uniteds vedkommende, præg af at et nyt hold var under opbygning samt, at en ny manager var kommet til. Mange forskellige spillere blev brugt, specielt i forsvaret blev der eksperimenteret, men et stykke inde i sæsonen var det som om at holdet fandt melodien.

Der er altid store forventninger til Manchester United, og det vil ikke være anderledes i den kommende sæson. Fansene vil være spændte på at se, om den gale hollænder har taktikken klar efter et år i trænersædet, hvor han har haft mulighed for at forme sin trup. Sidste års fjerdeplads er bare ikke godt nok for en af verdens allerstørste klubber.

United har først og fremmest forstærket sig på den centrale del af midtbanen, hvor verdensmesteren Bastian Schweinsteiger er hentet ind fra de tyske giganter Bayern München. Morgan Schneiderlin er kommet til fra ligakonkurrenterne Southampton. Man har også hentet den lynhurtige offensivspiller Memphis Depay ind fra PSV i Holland. Det bør også nævnes, at den italienske landsholdsspiller Matteo Darmian er hentet ind til forsvaret. Til gengæld har Robin Van Persie taget turen til Tyrkiet og Fenerbache.

Forventet placering: 2-4

Tottenham

Spurs havde en absolut godkendt sæson, ikke mindst set i lyset af at den nye manager, Pochettino, skulle finde sit fodfæste. Det blev til en femteplads og dermed europæisk fodbold for Eriksen og co. Tottenhams præstationer var svingende igennem sæsonen. Til tider spillede holdet dog rigtig fint med korte afleveringer og flotte mål, og til andre tider spillede de fuldstændig usammenhængende med en masse fejl.

Toppen er tæt i Premier League, derfor skal Spurs-fansene nok være glade for deres placering i sidste sæson. Det bliver i hvert fald svært at gentage den præstation, når man ser på, hvordan de hold, der sluttede på pladserne omkring Tottenham, har forstærket sig. Tottenham bør være tilfredse med at komme i placeringerne, der giver adgang til europæisk fodbold næste sæson.

Tottenham har brugt vinduet til at forstærke defensiven. Belgiske Toby Alderweireld er hentet til klubben fra Atletico Madrid. Derudover har man hentet højrebacken Kieran Trippier i Burnley.

Forventet placering: 4-6

Liverpool

Liverpool skuffede fælt sidste sæson, efter de var tættere på det engelske mesterskab, end de har været i 25 år. Men Steven Gerrard jokkede i spinaten, og det endte for the Reds, som det har gjort så mange gange før.

Liverpools fans har altid store forventninger til deres hold og scouserne ser uden tvivl gerne deres hold ende i top 4. En placering blandt de fire øverste hold er som bekendt lig med Champions League, og forventninger om netop at nå det forjættede land er klare for klubbens fans.

Liverpool har for en gangs skyld været tidligt ude og hentet forstærkninger til truppen. Midtbanedynamoen James Milner er kommet til fra City, brasilianske Roberto Firmino er kommet til fra Hoffenheim, Danny Ings er kommet til på en fri transfer fra Burnley, højrebacken Nathaniel Clyne er kommet til fra Southampton og så er den kolossale forward Christian Benteke hentet i Aston Villa. Der er mange ubekendte faktorer i Liverpools trup til den kommende sæson, men kan Rodgers få klaveret til at spille, så kan de røde hurtigt komme til at ride på en bølge.

Forventet placering: 3-5

Southampton

Southampton havde en rigtig flot sæson i fjor, og de færreste havde nok regnet med, at man kunne levere på samme niveau i den forgangne sæson. Ikke mindst fordi man inden sæsonstart havde solgt flere spillere fra startelleveren plus, at Ronald Koemann kom til som ny manager, efter Pochettinos afgang til Tottenham. Men det gik jo rigtig fint, og klubben overgik faktisk præstationen fra i fjord og endte som nummer 7.

Klubben har endnu engang solgt flere af de bærende spillere, omvendt har klubben bevist, at det ikke behøver at betyde noget. Det bliver spændende at se om den forestående sæson bliver én, hvor klubben skal forsøge at konsolidere sin placering i den øverste halvdel, eller om man måske ligefrem vil gå efter de placeringer, der er adgangsgivende til de europæiske turneringer.

Ud er gået Clyne og Schneiderlin, hvilket må forventes at svække holdet markant. Ind er kommet angriberen Juanmi, som bliver rigtig spændende at følge i Premier League. Derudover har man hentet den lille centrale midtbanespiller Jordy Clasie i hollandske Feyenoord.

Forventet placering: 7-10

Swansea

Swansea cementerede med en ottendeplads deres status som midterhold i Premier League. Ret flot af den walisiske klub, som rykkede op i Premier League for blot tre år siden. Swansea slog ydermere en streg under deres image som et spillende hold i den forgangne sæson. Siden deres første sæson har Swansea stået for en positiv tilgang til spillet, hvilket man ikke bør være overrasket over, når man ser hvilke managers som har ført dem op igennem rækkerne: Roberto Martinez, Brendan Rodgers, Michael Laudrup og senest er det klubmanden, Gary Monk, som på imponerende vis har fået holdet til at spille en fornuftig gang bold.

Swanseas fans sætter med sikkerhed næsen op efter en god sæson. Det er ikke alt der lykkes for det angrebsivrige hold, og man kan godt se, at truppen er tyndt besat på fløjene til tider. Omvendt er forventningerne, at man netop vil fortsætte med denne positive tilgang, hvilket forhåbentlig kan medføre endnu en placering i tabellens øverste halvdel. At håbe på mere end det, er nok for meget for selv Swanseas fans.

Swansea har hentet den stærke offensivspiller André Ayew fra Marseille. Et interessant indkøb for en klub som Swansea og det kan meget vel vise sig at blive et af sæsonens bedste indkøb. Derudover er Eder hentet ind fra Braga i Portugal og det bliver interessant at se, hvordan disse eksotiske spillere vil finde sig til rette på de nordlige breddegrader.

Forventet placering: 8-11

Stoke

Stoke har haft en opadgående formkurve, hvis man ser på deres ligaplaceringer over de seneste år. De er gået fra en status som en klub der hørte til i den nederste halvdel, til at være fast bestanddel af top ti i de seneste to sæsoner. Stoke har gjort hjemmebanen på Britannia Stadium til en sand fæstning, hvilket har været en medvirkende faktor til deres stabile form.

Stokes fans vil forvente, at deres hold vil kæmpe for at fortsætte den udvikling, klubben har gennemgået over de seneste år. Der burde ikke være fare for at rykke ned, men der er også lange udsigter den anden vej, da de klubber som ligger over Stoke, er noget større og har mere kvalitet i trupperne.

Der har været stor udskiftning i Stoke, hvor blandt andre klubbens to målmænd, Begovic og Sørensen, har forladt klubben. Man har hentet Shay Given i Aston Villa og såmænd danske Jakob Haugaard i FC Midtjylland. Derudover har man hentet højrebacken Glen Johnson i Liverpool og Ibrahim Afellay i selveste FC Barcelona.

Forventet placering: 9-12

Crystal Palace

Crystal Palace havde en rigtig fin sæson og ikke mindst deres form i foråret var afgørende for deres flotte slutplacering som nummer 10. Alan Pardew kom til midt i sæsonen, efter at være raget uklar i Newcastle, men hos Palace fik piben hurtigt en anden lyd. Skal Pardew og co. levere en lige så flot præstation i den kommende sæson, vil det overraske de fleste.

Crystal Palaces fans vil forvente lige dele stenhårdt arbejde og så direkte angrebsfodbold over kanterne, hvor de hurtige fløjspillere skal sætte sig igennem. Hjemmebanen vil være utrolig vigtig for Palace, hvor mange hold havde det svært i sidste sæson

Palace har købt den tidligere Newcastle og Paris Saint-Germain-spiller Yohan Cabaye, hvilket er en overraskende transfer for de fleste. Derudover har klubben hentet det unge Chelsea-talent Patrick Bamford, som sidste sæson nød en anseelig succes hos Middlesbrough i Championship, hvor han markerede sig med 17 træffere.

Forventet placering: 11-14

Everton

Efter en horribel start på sidste sæsons udgave af Premier League, fik Everton langsomt men sikkert vendt skuden og arbejdet sig væk fra den hårde nedrykningskamp. Det endte med en skuffende 11. plads, som klubbens ledelse såvel som alle omkring holdet ønsker at forbedre i den forestående sæson.

Modsat sidste sæson skal Everton ikke fokusere på europæisk fodbold i denne sæson, men klubben har til gengæld forhåbninger om at tilspille sig en placering, der giver adgang til Europa League. Everton og klubbens fans anser sig selv som værende en del af subtoppen i England, og dermed forventes det også, at placeringen fra den seneste sæson forbedres.

Everton har ikke gjort de store handler i sommerens transfervindue, og klubbens fans skal ikke forvente, at der kommer til at ske det store i den resterende del af vinduets åbningstid. Tom Cleverley er hentet på en fri transfer, mens den tidligere kending Gerard Deulofeu er blevet opsnappet i Barcelona for omkring 45 millioner kroner. Bredden i defensiven er blevet svækket en smule med afgangene af Sylvain Distin og Antolin Alcaraz. Med Chelseas interesse i John Stones taget i betragtning, kan det dog hurtigt blive altafgørende for Everton at styrke defensiven.

Forventet placering: 7 - 10

West Ham

Efter en fremragende start på sæsonen 2014/2015 dumpede West Ham langsomt ned i midten af tabellen i løbet af sæsonen og måtte slutteligt tage til takke med en 12. plads. Efter at have ligget godt til i subtoppen var 12. pladsen ikke en succes, men ser man på spillermaterialet, var placeringen rimelig.

Klubben fra det østlige London har forhåbninger og forventninger om at kunne kravle et par placeringer længere frem i den kommende sæson. Med køb af flere stærke spillere er der også god mulighed for at opnå en bedre placering.

West Ham har handlet hurtigt på sommerens transfermarked og har blandt andre hentet Pedro Obiang fra Sampdoria, Dimiti Payet fra Marseille, Manuel Lanzini fra Al Jazira og Angelo Ogbonna fra Juventus. Alle tre spillere som kan gøre en væsentlig forskel på West Hams mandskab. Derudover har West Ham skilt sig af med Sam Allerdyce, som ellers havde siddet 4 år som manager i klubben. I stedet er den tidligere West Ham-spiller Slaven Bilic blevet hyret. Den tidligere målsluger Carlton Cole er eneste markante afgang hos ”The Hammers”.

Forventet placering: 8 – 11

West Bromwich

Med Saida Berahino som holdets store profil formåede West Bromwich at holde sig væk fra nedrykningsspillet i sidste sæson. Præstationerne var dog ofte meget svingende og holdet nåede på intet tidspunkt ind i en længerevarende god periode.

West Bromwich er en af de mindre klubber i Premier League og må efter alt at dømme igen sætte deres lid til Saida Berahino. Klubben har i løbet af sommeren måttet sige farvel til flere spillere uden tilsvarende indkøb. Derfor må målet i første omgang være at sikre overlevelse.

Som nævnt har West Bromwich ikke været særlig aktive på transfermarkedet endnu. Det er dog lykkedes at skrive under med James McClean som kommer til fra Wigan Athletic. Til gengæld har klubben sagt farvel til bærende kræfter som Youssouf Mulumbu og Graham Dorrans, som ikke umiddelbart synes at blive erstattet.

Forventet placering: 16 – 19

Leicester

Leicester var ikke spået mange chancer for overlevelse i sidste sæson, men formåede alligevel at overraske de fleste bookmakere. En imponerende slutspurt med 6 sejre ud af 7 mulige grundlagde Leicesters overlevelse.

Efter en glimrende præstation og en mere end acceptabel slutplacering, kan Leicester nærmest kun skuffe i den kommende sæson. Men med flere spændende indkøb og en ny manager ved roret kan det sagtens blive endnu en opløftende sæson for klubben og dens fans.

Den tidligere Schalke-spiller Christian Fuchs er blevet hentet på en fri transfer, mens rutinerede Robert Huth og lovende Shinji Okazaki er blevet købt af henholdsvis Stoke og Mainz. Det eneste store minus for Leicester er afgangen af Esteban Cambiasso, som i sidste sæson blev kåret til holdets bedste spiller af fansene. På plussiden er italieneren Claudio Ranieri hentet ind som ny mand på managerposten og skal således for alvor forsøge at etablere Leicester i Premier League.

Forventet placering: 16 – 19

Newcastle

Klubben fra det nordlige England kom for alvor i mediernes søgelys i sidste sæson, hvor svingende resultater, sure fans og en kontroversiel træner tog overskrifterne. Al polemikken kulminerede med, at Newcastle pludselig var en del af nedrykningsspillet efter en ufattelig lang stime uden sejr. Klubben klarede skærerne med nød og næppe og skal nu have bygget noget nyt op.

Det er svært at give et endegyldigt svar på, hvad der kan forventes af Newcastle i den kommende sæson. Udskiftning på managerposten og flere markante nye ansigter i spillertruppen har dog vækket fansenes forhåbninger for sæsonen. Alt andet end lige, må Newcastle forventes at lave et bedre resultat end sæsonen 2014/2015.

Newcastle har fritstillet flere af holdets tidlige marginalspillere og har hentet to store profiler i Aleksandar Mitrovic og Georginio Wijnaldum. Begge spillere anses af mange for at være fremtidige storspillere, og især hollandske Wijnaldum bør der kunne forventes afkast af med det samme.

Forventet placering: 10 – 14

Sunderland

I form af et hav af uafgjorte resultater sikrede Sunderland sig livet i Premier League på bekostning af blandt andre Burnley og QPR. En ny, ældre manager skal i samspil med indkøb af flere ret så prominente spillere løfte Sunderland væk fra nedrykningskampen og op midt i tabellen.

Sunderland har i mange sæsoner i træk været en del af bundkampen, men har reddet sig hver eneste gang. Derfor har de investeret i nogle relativt store navne, der skal hive klubben væk derfra og opad i tabellen.

Med køb af Sebastian Coates fra Liverpool, Younes Kaboul fra Tottenham og ikke mindst raketten Jeremain Lens fra Dynamo Kiev skal Sunderland forsøge endnu en gang at klare skærerne i den altid tætte bundkamp. Uden de store afgange og med rutinerede Dick Advocaat ved styrepinden, har Sunderland indtil videre haft et strålende transfervindue.

Forventet placering: 14 – 17

Aston Villa

Aston Villa åbnede 2014/2015-sæsonen som lyn og torden med 10 point i de første 4 kampe. Herefter fulgte 6 nederlag i træk, og Aston Villa var igen nede og rode i bunden. Her forblev klubben og overlevede med nød og næppe, især takket være Hulls utroligt ringe præstationer i de afgørende kampe.

I Aston Villa håber man at bevæge sig længere op i tabellen i den kommende sæson. Flere køb af spillere til bredden samt et par enkelte til startopstillingen skal hjælpe manager Tim Sherwood i sit hverv.

Med salget af Christian Benteke har Aston Villa øjensynligt mistet en af sine største kapaciteter. Nogle af pengene er brugt på Jordan Ayew, som skal overtage Christina Bentekes plads som målscorer. Spillere som Idrissa Gueye fra franske Lille, Scott Sinclair fra Manchester City og den kontraktløse Micah Richards er også blevet hentet ind til truppen.

Forventet placering: 13 – 16

Bournemouth

Bournemouth er et ubeskrevet blad, når det kommer til Premier League. Klubben der i løbet af de seneste år er strøget op igennem de engelske divisioner må forventes at få det svært med tilvænningen til verdens bedste liga.

Der er ikke mange bookmakere som spår Bournemouth de store chancer for overlevelse i Premier League, men ikke desto mindre har klubben et håb om at hive sig over nedrykningsstregen, når sæsonen er slut.

Bournemouth har tydeligvis set en problematik i manglen på spillere med erfaring fra Premier League. Derfor har de blandt andet hentet rutinerede Sylvain Distin til midterforsvaret og Artur Boruc til målmandsposten på fri transfer. Derudover har de lejet lynhurtige Christian Atsu i Chelsea. Klubben har sagt farvel til en række spillere, hvis kontrakter ikke er blevet fornyet efter oprykningen.

Forventet placering: 17 – 20

Watford

Med sejr i næstsidste runde af sidste sæsons Championship sikrede Watford sig direkte oprykning til Premier League efter en utrolig flot sæson. Holdets topscorer blev Troy Deeney, som man også håber kan gøre sig på det højere niveau i Premier League.

Som enhver oprykker bliver første mål at sikre sig overlevelse i Premier League. Med flere ambitiøse indkøb har klubben også gjort en hel del for at forblive i det fineste selskab.

Jose Holebas fra AS Roma, Valon Behrami fra HSV og Etienne Capoue er blandt andre hentet ind for at opfylde ledelsens mål om forbliven i Premier League. Dertil er forsvarsspilleren Miguel Britos hentet i Napoli for at sikre stabilitet i den bageste kæder.

Forventet placering: 17 – 20

Norwich

Norwich er den af oprykkerne som senest slog sine folder i Premier League. Der skulle blot en enkelt sæson i den næstbedste række til, før Norwich igen tilspillede sig adgang til det dyre selskab.

Norwich er en lille klub i Premier League sammenhæng, men har i flere omgange spillet sig til oprykning. Klubbens altoverskyggende målsætning må være at blive en fast bestanddel af Premier League og altså undgå nedrykning i denne sæson.

Indtil videre har transfermarkedet været overraskende stille for Norwich. Det er udelukkende duoen Youssouf Mulumbu og Graham Dorrans fra West Bromwich, som er blevet hentet ind. Tillige er afgangslisten også minimal.

Forventet placering: 17 – 20

Transfers: De 10 største til 15/16-sæsonen

I løbet af sommerens transfervindue har flere store handler set dagens lys i Premier League. Udover engelske klubbers køb af spillere fra ligaer og klubber i andre lande, har der også været store handler mellem de engelske klubber. Vi giver her en opdateret liste over de største transfers hos de engelske klubber i Premier League samt en kort beskrivelse af handlen og prisen.

Petr Cech - Chelsea → Arsenal
En af sommerens helt store overraskelser kom, da Petr Cech ikke længere kunne udholde reserverollen i Chelsea og derfor skiftede til Arsenal. Prisen skulle angiveligt have været på den gode side af 100 millioner kroner.

Christian Benteke - Aston Villa → Liverpool
Liverpool FC har for andet sommertransfervindue i træk brugt en gevaldig bunke penge på nyindkøb. Christian Benteke er hentet ind som klubbens nye spydspids og skal altså lave de mål, Liverpool har manglet siden afskeden med Luis Suarez. Liverpool har hentet den store stærke angriber i Aston Villa for en pris på i omegnen af 350 millioner kroner.

Raheem Sterling - Liverpool → Manchester City
Manchester City har gjort sommerens største handel med deres køb af konkurrenten Liverpools stjernefrø, Raheem Sterling. Prisen skulle angiveligt være svimlende 525 millioner kroner. Købet af Raheem Sterling bunder først og fremmest i hans store fodbold-mæssige egenskaber, men også det faktum, at han er englænder. Manchester City har sagt farvel til ikke mindre end 5 engelske spillere og er derfor nødsaget til at hente et par engelske spillere for at overholde gældende krav om antal af spillere fra England.

Memphis Depay - PSV → Manchester United
Efter at have imponeret i den hjemlige liga i Holland og efter et par gode indhop ved sidste års VM-slutrunde, besluttede Manchester United og Louis Van Gaal at bringe vidunderdrengen Memphis Depay til klubben. Eftersom Robin Van Persie har sagt farvel til klubben, må det formodes at den den nye unge hollænder skal spille en stor rolle i Manchester Uniteds offensiv fra første fløjt. Med et prisskilt på i omegnen af 250 millioner kroner forventer De Røde Djævle dog også en hel masse af den talentfulde hollænder.

Bastian Schweinsteiger - Bayern München → Manchester United
Manchester United har angiveligt været ude efter Bastian Schweinsteiger i flere transfervinduer, og nu er det så endelig lykkedes. Den tyske general på midtbanen har nærmest vundet alt, hvad man som fodboldspiller kan komme i nærheden af. Han har dog aldrig spillet i Premier League og altså heller ikke vundet ligaen. Prisen for den tyske verdensmester skulle have været omkring 150 millioner kroner.

Morgan Schneiderlin - Southampton → Manchester United
Manchester United er gået ind i sommerens transfervindue med et klart formål om at styrke den centrale midtbane. Udover tilgangen af Bastian Schweinsteiger har klubben også sikret sig Morgan Schneiderlin fra ligakonkurrenterne Southampton. Mens Schweinsteiger højst sandsynligt skal agere spilfordeler, vil Morgan Schneiderlins opgave i første omgang være at kontrollere den defensive del af midtbanen. Manchester United har angiveligt betalt cirka 250 millioner kroner for franskmanden og må derfor have store planer med ham.

Roberto Firmino - Hoffenheim → Liverpool
Liverpool FC og Manchester United har uden tvivl været to af transfervinduets største aktører. I Liverpool har man forelsket sig i brasilianske Roberto Firmino som er hentet for knap 300 millioner kroner i Hoffenheim. Firmino skal i første omgang løfte arven fra Raheem Sterling, der som bekendt er skiftet til Manchester City.

Toby Alderweireld - Atletico Madrid → Tottenham
Det lå ellers i kortene, at Toby Alderweireld enten skulle blive i Atletico Madrid eller skifte permanent til Southampton efter sin lejeaftale med klubben i sidste sæson. Tottenham kom dog pludselig ind fra højre og snuppede den belgiske landsholdsspiller for næsen af Southampton. Prisen blev afslutningsvis omkring 115 millioner kroner.

Aleksandar Mitrovic - Anderlecht → Newcastle
Efter en rædderlig sæson og kaos i ledelsen såvel som i spillertruppen, vil Newcastle gøre alt for at avancere fra sidste sæsons skuffelse. Især indkøbet af talentfulde Aleksandar Mitrovic vidner om store planer hos den traditionsrige klub. Den unge serber er hentet for et beløb svarende til omkring 115 millioner kroner.

James Milner - Manchester City → Liverpool
Der har været stor røre om James Milner og hans fremtid, eftersom Manchester City ikke fik forhandlet en ny kontrakt på plads med den alsidige midtbanemotor. I stedet slog Liverpool til og snuppede englænderen på en fri transfer. James Milner har en tung arv at leve op til, da han umiddelbart anses som erstatning for klubikonet Steven Gerrard.

Danskerne i Premier League

Den nye sæson står for døren, i den anledning kaster vi naturligvis et blik på danskerne og hvad vi kan forvente os af dem.

Christian Eriksen
Den største danske profil i ligaen kan forhåbentlig fortsætte den flotte udvikling, han har gennemgået i de to forgangne sæsoner. Tottenham kan se frem til udfordrende sæson, hvor man skal forsøge at gentage sidste sæsons fornemme femteplads og samtidig skal man forsøge at gøre sig gældende i Europa League. Interessant bliver det at følge om Eriksen selv kan fortsætte det flotte spil, og om han fortsat vil indtage oplæggerens rolle, som han har gjort det så dygtigt. Lad os håbe at han får de hurtige fødder i gang, måske får vi endda flere af hans flotte mål at se i år.

Jores Okore
Jores Okore spillede sig fast på Aston Villas mandskab i den forgangne sæson og lad os håbe at denne tendens fortsætter i år. Den hurtige og stærke midterforsvarer leverede en række glimrende præstationer, sluttelig med en flot finale-deltagelse i FA Cup, som dog blev tabt til Arsenal. Tim Sherwood, som kom til i løbet af sidste sæson, er fortsat manager i klubben, og det virker som om han har fået et godt øje til den danske forsvarer.

Kasper Schmeichel
Med en fantastisk slutspurt klarede Schmeichel og Leicester frisag og undgik nedrykning i sidste sæson. Schmeichel markerede sig sæsonen igennem som en af holdets bedste spillere, trods de mange indkasserede mål. Nu er selveste Claudio Ranieri kommet til som klubbens nye manager og mon ikke den tidligere toptræner har et par tricks i ærmet, som forhåbentlig kan gøre den store udfordring, som Schmeichel og holdkammeraterne står overfor, en smule nemmere.

Spil på Premier League 2015/2016 hos Bet365

Af Peter Larsen
Google+: Peter Larsen

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Tourays tip: Danmark slår Japan + oddsbombe 04-12-2015 16:48
Danmark – Japan: Odds, live stream og optakt (håndbold VM) 04-12-2015 14:19
FCN - Brøndby: Odds og optakt 04-12-2015 13:54
Esbjerg - Sønderjyske: Odds og optakt 04-12-2015 13:21
Wolfsburg – Dortmund: Odds, live stream og optakt 04-12-2015 13:06
Valencia – FC Barcelona: Odds, live stream og optakt 04-12-2015 13:00
Real Madrid – Getafe: Odds, live stream og optakt 04-12-2015 12:56
Weekendens bedste tilbud: 4.-5. december 04-12-2015 12:49
Hobro – Randers: Odds og optakt 04-12-2015 12:48
Lazio - Juventus: Odds, live stream og optakt 03-12-2015 23:43
Nice - PSG: Odds, live stream og optakt 03-12-2015 23:40
AGF - FC Midtjylland: Odds og optakt 03-12-2015 23:35
Per P: AaB-stimen fortsætter mod Viborg 03-12-2015 23:33
Silkeborg - AC Horsens: Odds og optakt 02-12-2015 23:34
Roskilde - Fredericia: Odds og optakt 02-12-2015 23:32
VM: Få odds 10 på Danmark + freebets 02-12-2015 15:46
Retsforbeholdet: Nu stemmer danskerne NEJ 02-12-2015 09:13
Southampton - Liverpool: Odds, live stream og optakt 01-12-2015 23:53
Cadiz - Real Madrid: Odds og optakt 01-12-2015 22:51
Barcelona - Villanovense: Odds og optakt 01-12-2015 22:48
Danske Spil: Oddsets julekalender 2015 er her 01-12-2015 08:42
Angers - PSG: Odds og optakt 30-11-2015 22:23
Manchester City - Hull: Odds og optakt 30-11-2015 18:28
Middlesbrough - Everton: Odds og optakt 30-11-2015 18:21
Napoli - Inter: Odds og optakt 29-11-2015 20:40
OB - Esbjerg: Odds og optakt 29-11-2015 19:17
Norwich - Arsenal: Odds og optakt 29-11-2015 00:04
Sønderjyske - Hobro: Odds og optakt 28-11-2015 23:52
FCM - FCK: Odds og optakt 28-11-2015 22:51
Liverpool - Swansea: Odds og optakt 28-11-2015 22:46