18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PostNord Danmark Rundt 2019: Odds og optakt

Odds på PostNord Danmark Rundt*2019-udgaven af PostNord Danmark Rundt cykles fra onsdag d. 21. august til og med søndag d. 25. august. Den forsvarende mester Wout van Aert er ikke med i år, og derfor er sejren inden for rækkevidde for danske ryttere som Mads Würtz Schmidt, Rasmus Quaade og Lasse Norman. I denne artikel giver vi dig en optakt til PostNord Danmark Rundt 2019 med de bedste odds, rutebeskrivelse og gennemgang af favoritterne.

Optakt til og odds på PostNord Danmark Rundt*

Odds på PostNord Danmark Rundt 2019?

Herunder ser du vinderodds på PostNord Danmark Rundt. Oddssætningen afslører, at bookmakerne har ganske stor fidus til to danskere.

Hvem vinder Danmark Rundt?
Mads Würtz Schmidt: 6,00 – SPIL HER >>*

Rasmus Quaade: 6,00 – SPIL HER >>*

Koen Bouwman: 9,00 – SPIL HER >>*

Amund Grøndahl Jansen: 10,00 – SPIL HER >>*

Lasse Norman: 12,00 – SPIL HER >>*

Tiesj Benoot: 12,00 – SPIL HER >>*

Mikkel Bjerg: 13,00 – SPIL HER >>*

Alexander Kamp: 15,00 – SPIL HER >>*

Julius Johansen: 19,00 – SPIL HER >>*

Krists Nellands: 19,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 21. august 2019 kl. 07:58

Optakt: PostNord Danmark Rundt – favoritterne

Herunder tager vi et kig på de største favoritter til den samlede løbssejr i Danmarks største cykelløb. Hele syv danskere formåede at cykle sig i Top10 i 2018-udgaven af PostNord Danmark Rundt, men det var altså en belgier – Wout van Aert – der strøg helt til tops. I perioden fra 2014 til 2017 var der danskere at finde på både 1. og 2. pladsen i løbet, og spørgsmålet er, om tiden er inde til, at det igen bliver en dansker, der ender øverst på podiet?

Koen Bouwman
Løbets største favorit er den 25-årige hollænder Koen Bouwman, som stiller op for Team Jumbo-Visma. Koen Bouwman er en rytter, som kan sidde med helt fremme på Kiddesvej, og som samtidig bør kunne køre en solid enkeltstart på løbets anden etape. Han kommer med et slagkraftigt hold, hvor også formstærke Amund Grøndahl Jansen figurerer.

Mads Würtz Schmidt
Mads Würtz Schmidt er umiddelbart danskeren med de bedste chancer for at triumfere samlet. Han kørte i mål som nr. 20 på enkeltstarten i den nyligt afviklede Tour de France, og han bør kunne tage nogle sekunder på Koen Bouwman på løbets anden etape. Mads Würtz Schmidt kører for Team PostNord Danmark.

Amund Grøndahl Jansen
Bliver det ikke Koen Bouwman for Team Jumbo-Visma, kan det meget vel blive hurtige Amund Grøndahl Jansen. Hold øje med, hvor meget tid, han taber på løbets enkeltstart – for er han stadig med, har han evnerne til at hente vitale bonussekunder på stregen.

Ruten: Fem dages etapeløb i Danmark

Det danske etapeløb består af fem etaper. Da det danske terræn generelt ikke er specielt kuperet, plejer løbet af lade sig kendetegne ved en del flade strækninger – og så altså kongeetapen, der kulminerer med 21 % stigning på Kiddesvej i Vejle. Den spektakulære stigning er naturligvis bevaret i 2019-udgaven af løbet, men der er også blevet plads til lidt flere bakker på de ”flade etaper” end vanligt. Desuden er enkeltstarten rykket frem til torsdag, hvorfor der tidligt kan komme skridninger i klassementet – hvilket bør åbne løbet forud for fredagens kongeetape.

I alt skal rytterne tilbagelægge 727 kilometer.

1. etape: Silkeborg – Silkeborg (170 kilometer)

2. etape: Grindsted, enkeltstart (17 kilometer)

3. etape: Holstebro – Vejle (200 kilometer)

4. etape: Korsør – Asnæs Indelukke (175 kilometer)

5. etape: Roskilde – Frederiksberg (165 kilometer)

Vores bud: Vinderen af PostNord Danmark Rundt

Odds 9,00 på vores forhåndsfavorit Koen Bouwman virker ganske pænt, og det fortjener således en anbefaling. Mads Würtz er en alvorlig trussel på enkeltstarten, men spørgsmålet er, hvor meget han har tilbage i tanken?

SpilXperten.com anbefaler: Koen Bouwman vinder PostNord Danmark Rundt til odds 9,00 hos bet365 – SPIL HER >>*

Bookmakere til Danmark Rundt 2019

Herunder finder du et par af de bookmakere, der plejer at dække PostNord Danmark Rundt ganske pænt.

bet365
bet365 er i en liga for sig, når det handler om cykelløb. Forvent at bookmakeren kommer tidligt ud med etapevinder-spil (dag til dag), og at du ligeledes har mulighed for at spille live på PostNord Danmark Rundt.

Spil på PostNord Danmark Rundt hos bet365*

Nordicbet
Som med enhver anden begivenhed, der har et stort dansk fokus, melder Nordicbet sig selvfølgelig på banen. Vi forventer, at bookmakeren trakterer med både etapevinder-spil og sjove danske H2H-spil.

Spil på PostNord Danmark Rundt hos Nordicbet*

Optakt til og odds på PostNord Danmark Rundt*

Skriv første kommentar

Skriv et svar