Betting og Odds Nyheder

Mike Larsen: Sæsonoptakt til Metal Ligaen 2020/21

15-09-2020 09:42
Reklamelink*

Metal Ligaen optaktFredag d. 18. september starter den nye sæson af Metal Ligaen i ishockey, hvor der er flere hold, der ser spændende ud på papiret. Aalborg kommer med næsten samme hold som sidste sæson, mens Herning, Esbjerg og SønderjyskE har forstærket sig i stor stil. Rungsted og Frederikshavn ser bestemt spændende ud, men mangler måske lidt i bredden, men det bliver de små marginaler, der vil afgøre sæsonen.

Herunder følger en ganske kort gennemgang af de forskellige hold, og hvilke forventninger, som jeg har til dem i den kommende sæson.Odds på Metal Ligaen 2020/21

Se vinderodds på Metal Ligaen.

Aalborg Pirates: 3,50 – SPIL HER >>*

Herning Blue Fox: 3,50 – SPIL HER >>*

Frederikshavn White Harks: 5,00 – SPIL HER >>*

SønderjyskE: 5,50 – SPIL HER >>*

Rungsted Seier Capital: 7,00 – SPIL HER >>*

Esbjerg Energy: 10,00 – SPIL HER >>*

Herlev Eagles: 50,00 – SPIL HER >>*

Rødovre Mighty Bulls: 50,00 – SPIL HER >>*

Odense Bulldogs: 75,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Aalborg Pirates – nr. 4

Aalborg Pirates vandt grundspillet i meget sikker stil i sidste sæson, men det er langt fra sikkert, at de ville have gjort det samme i slutspillet. De fik pladsen i Champions League, hvor de skal op mod et finsk storhold, hvor det sandsynligvis ender med exit.

Kigger man på holdet, så er der rigtigt mange gengangere fra sidste sæson, hvor man kun har mistet et lille antal spillere. Anders Krogsgaard og Olivier Hinse er taget til Tyskland, mens Sebastian Brinkman og Mads Falborg er taget nordpå til Frederikshavn. Derudover har man mistet Tim Davidson og Thom Flodqvist i forhold til sidste sæson.

Aalborg vil komme til at kæmpe i toppen af Metal Ligaen, men de vil langt fra være så suveræne som sidste sæson i grundspillet. Dertil har flere hold forstærket sig rigtigt godt til denne sæson.

Bud på placering: Nummer 4.

Spil på Aalborg Pirates >>*

Esbjerg Energy – nr. 3

Esbjerg har til denne sæson hentet to stærke målmænd, der ser ud til at kæmpe om pladsen i målet. Det bliver dagsformen, der kommer til at blive afgørende her.

Esbjerg har beholdt de danske backs fra sidste sæson, men man har hentet to nye udenlandske backs ind som erstatning for de tre, der var sidste sæson. Det ligner en mindre svækkelse af defensiven, der sandsynligvis kommer til at give en del arbejde til målmanden, hvor man dog er forstærket til denne sæson.

Offensivt har man flere lokale drenge tilbage, der kæmper for logoet på trøjen, og det skal man ikke tage fejl af. Offensiven sammen med en storspillende målmand kommer sandsynligvis til at trække det store læs for Esbjerg.

Bud på placering: Nummer 3.

Spil på Esbjerg Energy >>*

Frederikshavn White Hawks – nr. 6

De forsvarende pokalvindere, Frederikshavn, kommer ikke til at forsvare de danske farver i Europa, da Continental Cup er aflyst. Frederikshavn satser igen på dansk målmand i den kommende sæson, hvor Mathias Seldrup har taget turen op fra Esbjerg som erstatning for Tadeas Galansky. Han kommer til at spille hovedparten af kampene i målet. En svækkelse af positionen i min optik.

Defensiven ser også en smule svækket ud, hvor unge Mikkel Hansen og Mads Falborg Iversen kommer til at tage en del spilletid.

Offensivt er Jesper Jensen vendt hjem til Nordjylland, og han kommer til, sammen med Alexander Bumagin, at blive meget vigtig for deres offensiv. Derudover har Frederikshavn flere spændende unge danske spillere på holdet. Derudover har man hentet Justin Shugg ind på holdet, hvilket giver noget bredde og dybde på holdet.

Bud på placering: Nummer 6.

Spil på Frederikshavn White Hawks >>*

Herlev Eagles – nr. 7

Første sæson uden Brett Thompson, der var med til at gøre sine kædekammerater rigtigt gode. Jeg forventer, at savnet af ham kommer til at koste en del mål i løbet af sæsonen. Han havde et fantastisk blik for spillet og holdkammeraterne.

I målet har man beholdt Emil Jidskog og med Christian Elmose som backup. Defensiven er blevet en smule smallere, hvor man har mistet et par udenlandske profiler samt Benjamin Mauritzen, der havde en god sæson. Som erstatning har man hentet et par svenske profiler, der begge er skolet i Troja-Ljungby, hvor Herlev har hentet mange spillere gennem sæsonerne.

Offensivt lykkedes man med at holde på Riekkinen og Lindqvist Hansen, hvilket får en god betydning. Ellers har man hentet Mathias Åkesson i Troja samt Filip Owesson og Joseph Jonsson i Tingsryd. Spændende sæson i vente i Herlev, hvor jeg synes, at der er mange spørgsmål i år, hvor man er uden Brett Thompson.

Bud på placering: Nummer 7.

Spil på Herlev Eagles >>*

Herning Blue Fox – nr. 1

Herning sluttede sidste sæson af med at besejre Aalborg med 10-1 på et tidspunkt, hvor man nok havde en bange anelse om, at sæsonen var slut. Herning kommer i min optik forstærket ind i denne sæson, hvilket må siges at være lidt overraskende med blik på den trup, som de også havde sidste sæson.

I målet har man stadig landsholdsmålmand, Simon Nielsen, som den primære sidste skanse. En stærk dansk defensiv, hvor Daniel K. Nielsen tager endnu en sæson, mens man har forlænget med Reid McNeill, der kom til Herning op til slutspillet.

Offensivt har man mistet Lasse Lassen, Kristoffer Astorp, Jan Dalecky og Janne Virtanen, men da man har hentet erstatninger som Kristian Jensen, Mathias Bau, Anders Poulsen og Mads Christensen, så ser man forstærket ud i min optik. Derudover har man også forlænget med de nordamerikanske spillere, der spillede i Herning sidste sæson.

Bud på placering: Nummer 1.

Spil på Herning Blue Fox >>*

Odense Bulldogs – nr. 9

Odense endte sidste sæson på 9. pladsen og dermed udenfor slutspillet, der dog aldrig kom i gang. Til denne sæson har man hentet nogle spillere, som man kender i Galansky til målet og Dale Mitchell i angrebet. Derudover virker det også til, at man har hentet bedre udlændinge til denne sæson, end man havde sidste sæson.

Man har fået en bedre topkæde end sidste sæson, og derfor skal man nok også forvente lidt flere mål fra deres side af i denne sæson. Målmanden er måske en lille smule bedre end sidste sæson, mens defensiven vurderer jeg en smule smallere end sidste sæson. Offensiven derimod er en smule stærkere, og derfor skal man nok også forvente nogle flere mål fra deres side.

Bud på placering: Nummer 9.

Spil på Odense Bulldogs >>*

Rungsted Seier Capital – nr. 5

Da der ikke blev kåret nogle mestre i sidste sæson grundet corona, så må Rungsted gå under betegnelsen forsvarende danske mestre i den kommende sæson. Sidste sæson endte Rungsted på 4. pladsen og skulle starte på hjemmebane mod Frederikshavn.

Man har mistet Thomas Lillie i målet, men har hentet en svensk målmand, der har spillet masser af sæsoner i SHL, men også været omkring NHL og AHL, hvilket må betyde, at det er en rimelig forstærkelse af holdet.

Defensivt har man flere spillere, som man kender i Rungsted, hvor Shane Hanna, Tim Daly og Morten Jensen er tilbage, og suppleret med et par spillere, der har spillet en del i Rungsted.

Offensivt har man også hentet Charlie Sarault tilbage, mens der også er blevet plads til Nichlas Hardt. Samlet set synes jeg, at offensiven ser rigtigt god ud, og Rungsted skal nok komme til at score en del mål i deres kampe, og med Hanna og Daly som offensive backs, så kommer de også til at lukke en del mål ind.

Bud på placering: Nummer 5.

Spil på Rungsted Seier Capital >>*

Rødovre Mighty Bulls – nr. 8

Rødovre var klar til slutspillet, men corona fik det udsat. Rødovre har fået ny cheftræner til denne sæson, da Thor Dresler er skiftet fra Esbjerg, hvor han var assistent til Rødovre, hvor han får ansvaret. Et spændende valg, og jeg er spændt på, hvordan han klarer det.

I målet satser man ungt, hvor man har to 20-årige målmænd, William Rørth af egen avl, og Janis Voris, et lettisk talent med kampe i KHL. Defensiven virker en smule stærkere i denne sæson, hvor man har fået noget canadisk power ind til at rydde op foran mål, mens Jonatan Nielsen og Benjamin Mauritzen ser ud til at være backs, der skal levere spillet fremad isen.

Offensivt har Dreslet taget et par nordamerikanske forwards med fra Esbjerg, men ellers har man en god danskerbredde på offensiven, hvor især Matthias Asperup kommer til at stå for en del af målene i den kommende sæson. Mads Eller er væk i Rødovre, hvilket er en svækkelse, da han var en spiller, der var god til at komme under huden på modstanderne og trække en del udvisninger.

Bud på placering: Nummer 8.

Spil på Rødovre Mighty Bulls >>*

SønderjyskE

SønderjyskE var kørt i stilling til slutspillet sidste sæson, og var klar til et lokalbrag mod Esbjerg i kvartfinale sidste sæson. I år ser SønderjyskE ud til at have noget bredde på holdet, og kan stille med stærke kæder, og med en snu ræv som Mario Simioni på trænerbænken, så ved man, at alt kan ske.

Målmandsduoen er den samme som sidste sæson, mens man har forlænget med Mike Little, der var en af ligaens bedste backs sidste sæson, og man har hentet Matt Prapavessis tilbage fra Norge. Solide danske back udgår resten, hvor man måske kan få et problem, hvis der kommer længerevarende skader.

Offensiven ser også stærk og bred ud, hvor der er flere spillere, der har spillet i længere tid i SønderjyskE, og dermed kender systemerne, som Simioni gerne vil spille efter. Brown og Harms ligner et par gode forstærkninger, og Rollin Carlsson er kommet til fra Herlev. Derudover har man en god danskerstamme med Steffen Frank, Mads Eller, Anders Førster, William Boysen og Yannick Vedel.

Bud på placering: Nummer 2.

Spil på SønderjyskE >>*

Samlet vurdering af Metal Ligaen

Det bliver uden tvivl en tæt liga, hvor det bliver de små marginaler, der kommer til at afgøre en del af kampene. Får et hold en eller flere topspillere skadet i en vigtig periode med mange kampe, så kan holdet have mistet en del point, der kan blive svære at hente ind igen. I min optik er der faktisk seks hold, der kan rende med mesterskabet i denne sæson, mens jeg også forventer, at der bliver tæt kamp i bunden af ligaen.

Jeg forventer, at det bliver Rødovre, Herlev og Odense, der kommer til at kæmpe om at undgå 9. pladsen i ligaen, mens jeg vil skyde på Herning Blue Fox som danske mestre, da de virker til at have en stærk og bred trup på de fleste pladser. Hvis jeg dog skulle spille på et hold udfra værdi, så ville det være Esbjerg. Jeg synes, at odds 10,00* virker for højt på Esbjerg, som jeg vurderer til at ende i toppen af tabellen. I slutspillet kan alt ske, og selvom de har en rookie-træner, så har de spillerne til at gøre det.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Lisberg: Tips til 3. runde i La Liga d. 26. - 28. september 2020 24-09-2020 21:23
Lisberg: Tips til 2. runde i Bundesligaen d. 25. - 27. september 2020 24-09-2020 21:02
Brøndby - Horsens: Odds og optakt d. 27. september 2020 24-09-2020 15:06
AGF - OB: Odds og optakt d. 27. september 2020 24-09-2020 14:00
Adesanya vs. Costa: Odds og optakt d. 27. september 2020 24-09-2020 12:26
Leander: Dét virker for FC Midtjylland i Europa 24-09-2020 11:03
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 26. - 27. september 2020 24-09-2020 09:28
Lisberg: Spiltip til Bayern München - Sevilla (Super Cup) d. 24. september 2020 24-09-2020 08:52
FCK - Piast Gliwice: Odds og optakt d. 24. september 2020 24-09-2020 08:24
Per Pedersen: Tips til 3. runde i Superligaen d. 26. - 28. september 2020 23-09-2020 23:02
FC Midtjylland - Randers: Odds og optakt d. 26. september 2020 23-09-2020 14:53
Boost: Få odds 8,00 på Miami Dolphins (normalt 2,30) 23-09-2020 08:14
Lisberg: Tips til 3. runde i kvalifikationen til Europa League 21-09-2020 15:45
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 22. - 23. september 2020 21-09-2020 14:26
Luton - Manchester United: Odds og optakt d. 22. september 2020 21-09-2020 14:15
Leyton Orient - Tottenham: Odds og optakt d. 22. september 2020 21-09-2020 13:27
Lisberg: Tips til Champions League-kvalifikationens playoff 21-09-2020 12:10
Slavia Prag - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 22. september 2020 21-09-2020 09:01
Tour de France, 21. etape: Odds og optakt d. 20. september 2020 20-09-2020 09:58
Leandertal: Statistik til titelkampen i La Liga 19-09-2020 13:52
Tour de France, 20. etape: Odds og optakt d. 19. september 2020 18-09-2020 22:40
Leandertal: Statistik til New Firm d. 20. september 2020 18-09-2020 21:06
Unibet: Få et 100 kroners Live Free Bet til Superligaen 18-09-2020 15:47
AaB - Horsens: Odds og optakt d. 21. september 2020 18-09-2020 14:03
SpilXpoden: Fuld smæk på alle de store fodboldrækker 18-09-2020 12:53
Sorgenfri: Tips til 2. runde i Premier League d. 19. - 21. september 2020 18-09-2020 10:38
MMA-special: Interview med Mark O. Madsen 18-09-2020 09:27
Randers - AGF: Odds og optakt d. 20. september 2020 18-09-2020 09:26
Michael Rundager: Tips til 1. runde i Serie A d. 19. - 21. september 2020 18-09-2020 09:13
FCK - Brøndby: Odds og optakt d. 20. september 2020 18-09-2020 08:47