18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen: Odds, stream og optakt d. 8. juni 2019

Dansk MMA-bragDer bliver skrevet dansk MMA-historie, når den tidligere OL-bryder Mark O. Madsen indtager oktagonen for at prøve kræfter med bokseren Patrick Nielsen. Har den kriseramte bokser en chance, eller bliver han mast af Mark O., som ligner en mand med kurs mod UFC? Vi bringer her odds, optakt, stream og spilforslag til kampen mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen, som vises på Viaplay PPV fra kl. 19:00 lørdag d. 8. juni 2019.

> Få op til 500 kr. i freebet hos Mr. Green* (vilkår gælder)

> Få op til 500 kr. i freebet hos Bethard* (vilkår gælder)

Odds på Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen

Nordicbet er ude med odds på det danske MMA-brag. Bookmakerens oddssætning afslører en stor tiltro til Mark O. Madsen.

Hvem vinder kampen?
Mark O. Madsen: 1,08 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 70,00 – SPIL HER >>*

Patrick Nielsen: 6,50 – SPIL HER >>*

Antal runder
Over 1,5: 3,45 – SPIL HER >>*

Under 1,5: 1,26 – SPIL HER >>*

Vindermetode
Mark O. Madsen på TKO/KO – Ja/Nej: 2,30 – 1,56*

Patrick Nielsen på TKO/KO – Ja: 7,50*

Mark O. Madsen på submission – Ja/Nej: 2,00 – 1,72*

Patrick Nielsen på submission – Ja: 25,00*

Odds er senest opdateret d. 8. juni 2019 kl. 07:44, odds kan ændre sig.

Live stream Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen d. 8. juni 2019

Den mest omtalte MMA-kamp på dansk jord nogensinde står mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen lørdag d. 8. juni. Vil du live streame kampen, foregår det via PPV (pay-per-view) hos Viaplay. Kampen koster 499 kroner.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Køb kampen som PPV

3. Start live streaming

> Stream Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen med Viaplay PPV – KLIK HER!*

Odds-forslag til Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen

Patrick Nielsen har måske nok mere power og speed i hænderne, end Mark O. Madsen er vant til at møde på MMA-scenen. Men det store spørgsmål bliver, om Patrick Nielsen får tilstrækkeligt ram på Mark O. Madsen, inden den brydestærke maskine, som går under kaldenavnet The Olympian, får fat. Kan Patrick Nielsen overhovedet komme i nærheden af Mark O. Madsen uden at blive taget ned på jorden?

Patrick Nielsens chance er at gøre MMA-braget til en ren boksekamp. Det vil Mark O. Madsen naturligvis gerne undgå, og derfor virker det usandsynligt, at den talentfulde bryder afgør sagerne på TKO eller KO. Vi tager imod Nordicbets odds 1,56 på, at Mark O. Madsen IKKE vinder på TKO/KO.

Bemærk: Mark O. Madsen har kun afgjort to af sine i alt syv professionelle MMA-kampe på TKO/KO.

Spilxperten anbefaler: Mark O. Madsen vinder ikke på TKO/KO til odds 1,56 – SPIL HER*

Optakt til Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen i KB Hallen

– 34-årige Mark O. Madsen har vundet samtlige sine syv foregående MMA-kampe. To af sejrene er kommet på TKO, to af sejrene er kommet på submission, og tre af sejrene er kommet på unanimous decision.

– Mark O. Madsen vandt sin seneste kamp mod Thibaud Larchet på unanimous decision i København d. 9. marts 2019.

– 28-årige Patrick Nielsen har aldrig kæmpet professionelt i MMA. Den Albertslund-fødte bokser har vundet 29 af 32 kampe i professionel boksning, men han har tabt sine to seneste. Sidst han var i ringen, tabte han til Arthur Abraham på split decision i Offenburg d. 28. april 2018.

– Mark O. Madsen blev for alvor et kendt navn i Danmark, da det lykkedes for ham at vinde OL-sølv i græsk-romersk brydning i 2016. Han trækker på netop sine stærke bryderevner, når han kæmper i MMA.

– Mark O. Madsen havde egentlig kursen mod UFC, og han risikerer således en del ved at tage kampen mod Patrick Nielsen. Økonomien i projektet lader til at have været udslagsgivende for The Olympian.

– Patrick Nielsen udtaler: ”Mange vil nok se mig som underdog, men de bliver klogere. Jeg har set hans kampe, og hver gang han møder en, der kan slå, har han haft kæmpe problemer. Og han har ikke mødt en bokser i nærheden af mit niveau.” (tv3sport.dk, 11-04-2019)

– Mark O. Madsen udtaler: ”Patricks dage som fighter er talte, når jeg er færdig med ham den 8. juni. Man må rose Patrick for hans mod, men han kommer til bitterligt at fortryde, at han går ind i buret mod mig.” (tv3sport.dk, 11-04-2019)

Kan Patrick Nielsen komme ned i vægt?

På et nyligt pressemøde kom det frem, at Patrick Nielsen pt. vejer ind på 78 kilo. Det er 2,5 kilo mere end den aftalte vægt på kampdagen. Mens Patrick Nielsen forsikrer, at han nok skal komme ned under grænsen (det er han nødt til, hvis ikke han vil tabe en del af sin fortjeneste, erfarer BT), spekulerer Mark O. Madsen i, at Patrick Nielsen simpelthen ikke har tænkt sig at respektere den aftale, der er indgået:

”Det eneste, jeg kan tolke på det, er, at manden er for tung. Han kan ikke ramme 75,5 kilo, og nu vil han gerne have mig til at sige, at vi kæmper i 77 kilo… Den her slaskede tilgang, han har haft til det, det udfordrer mig helt vildt. Som gammel garder og elitesportsudøver er jeg ikke vant til, at såkaldte sportsfolk ikke overholder aftaler, kommer dumpende en time for sent til en tv-tid… Uanset hvad Patrick vejer på fredag, så tager jeg kampen. Selvfølgelig. Af respekt for alle mennesker, der har købt billet til K.B. Hallen…” (04-06-2019, BT.dk)

Mark O. Madsen har mest på spil

Det er Mark O. Madsen, der risikerer mest ved at tage kampen. De fleste forventer selvfølgelig, at han skal kunne gøre kort proces mod en bokser, der ikke har nogen erfaring i MMA-sporten, og skulle dét glippe, har UFC lange udsigter. Omvendt kan Patrick Nielsen gå til kampen uden større pres; han har kun haft et par måneders forberedelse.

> Få op til 500 kr. i freebet hos Mr. Green* (vilkår gælder)

> Få op til 500 kr. i freebet hos Bethard* (vilkår gælder)

Optakt til og odds på Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen d. 8. juni 2019*

Skriv første kommentar

Skriv et svar