Betting og Odds Nyheder

MLS is BACK 2020: Odds og optakt af Michael Rundager d. 9. juli - 12. august

03-07-2020 13:50
Reklamelink*

MLS is BACKMLS is BACK! Dette er navnet på turneringen, som skal give alle MLS-fans den fodbold, som de har savnet siden COVID-19 satte en stopper for fodbolden i USA/Canada. Turneringen vil blive spillet som et VM-format, hvor vi kan se frem til MLS hver dag fra d. 9/7 til d. 12/8. Alle kampene vil finde sted på ESPN Wide World of Sports på Walt Disney World-resortet i Florida. Vi bringer her odds og optakt til MLS is BACK - af Michael Rundager (kommentator på TV2 Sport, Serie A og MLS). Spilforslag følger ved odds-eksperten Rasmus Graff, som turneringen skrider frem.Odds på vinder af MLS is BACK 2020

Oddsene afslører, at bookmakerne har mest fidus til Los Angeles FC.

HoldOddsSPIL HER
Los Angeles FC4,50Find spillet HER*
Toronto FC10,00Find spillet HER*
Atlanta United12,00Find spillet HER*
New York Red Bulls15,00Find spillet HER*
Philadelphia Union15,00Find spillet HER*
FC Dallas17,00Find spillet HER*
New York City17,00Find spillet HER*
Seattle Sounders17,00Find spillet HER*
Sporting Kansas City17,00Find spillet HER*
San Jose Earthquakes19,00Find spillet HER*
Los Angeles Galaxy21,00Find spillet HER*
Columbus Crew23,00Find spillet HER*
Inter Miami23,00Find spillet HER*
Minnesota United23,00Find spillet HER*
Orlando City29,00Find spillet HER*
Portland Timbers29,00Find spillet HER*
Chicago Fire41,00Find spillet HER*
New England Revolution41,00Find spillet HER*
Colorado Rapids51,00Find spillet HER*
Real Salt Lake51,00Find spillet HER*
DC United61,00Find spillet HER*
Houston Dynamo61,00Find spillet HER*
Montreal Impact61,00Find spillet HER*
Vancouver Whitecaps76,00Find spillet HER*
FC Cincinnati81,00Find spillet HER*
Nashville81,00Find spillet HER*

Odds ved udigvelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

MLS is BACK 2020

Vi skal tilbage til d. 9. marts for at finde det seneste MLS opgør. LAFC og Philadelphia Union delte i porten i en hæsblæsende 3-3 affære, hvor norske Jakob Glesnes scorede et spektakulært frisparksmål fra 35 meters afstand. Havde det været den sidste kamp i Major League Soccer sæson 2020, havde det været et underholdende punktum. Heldigvis vil MLS Kommissær, Don Garber og resten af organisationen bag den bedste fodboldliga i USA det anderledes.

Efter flere måneders utålmodig venten blev det d. 3. juni annonceret, at MLS ville vende tilbage d. 9. juli (dansk tid) i et ”VM-slutrunde” format. Turneringen er døbt ”MLS is Back” og afvikles på samme lokation, som den NBA vil benytte til deres genopstart – netop det enorme resort med det tilsvarende lange navn, ”ESPN Wide World of Sports Complex at Walt Disney World Resort”. Et resort placeret i Orlando, Florida. De, som har været i Florida i juli måned og kender til vejrforholdene, ved, at disse ikke just virker indbydende for to gange 45 minutter. Det er absolut ingen hemmelighed, at klimaet kommer til at være en vigtig faktor for turneringens udfald. I skrivende stund loves der 35 grader, vindstillehed og regn d. 9. juli.

Formatet ved MLS is BACK

De 26 hold fra Eastern- og Western konference har haft mulighed for at tjekke ind siden d. 24. juni og senest 7 dage før deres første kamp i MLS is Back, og skal som nævnt konkurrere i et VM-format – dog med halvstore justeringer. Turneringsformatet tager sig ud som følgende:

• Start 9. juli med afslutning 12. august (dansk tid)

• Der spilles i alt 54 kampe (minimum 3 kampe og maksimalt 7 kampe til hvert hold)

• Først afvikles et gruppespil, efterfulgt af 3 knockoutfaser forinden den endelige finale

• Der er i alt 6 grupper – 5 grupper (B, C, D, E og F) med 4 hold og en gruppe (A) med 6 hold

• Gruppe A, C og E indeholder Eastern Conference hold, hvor B, D og F indeholder Western Conference hold

• Alle kampe i gruppespillet vil tælle i regular season regnskabet, hvorimod knockoutkampe og finalen ikke gør

• Vinderen af MLS is Back, vinder en billet til næste sæsons CONCACAF Champions League – derudover er der en samlet præmiesum på 7,3 mio. danske kroner med en endnu ukendt fordelingsnøgle

• De 3 bedste i gruppe A går direkte videre fra gruppespillet, hvorimod de 2 bedste fra de resterende ligeledes gør

• Derudover går de 3 hold med flest point også videre – tiebreaker ved pointlighed er; målforskel, mål scoret og færrest disciplinære point

• Under knockoutfasen vil uafgjorte kampe efter ordinær spilletid gå direkte over i en straffesparkskonkurrence

• Hvert hold må udtage 23 mand til hver kamp og udskifte 5 spillere i løbet af kampene

• Video review vil blive brugt, og skulle en kamp blive afbrudt pga. vejrforhold (DET KOMMER TIL AT SKE), vil kampen kun genoptages, hvis de ikke har spillet mere end 60 minutter, ellers står resultatet ved

MLS is BACK grupper

Få et hurtigt overblik over grupperne ved MLS is Back.

Gruppe A: Orlando City SC, Inter Miami, New York City, Philadelphia Union, Chicago Fire, Nashville
Gruppe B: Seattle Sounders, FC Dallas, Vancouver Whitecaps, San Jose Earthquakes
Gruppe C: Toronto FC, New England Revolution, Montreal Impact, D.C. United
Gruppe D: Real Salt Lake, Sporting Kansas City, Colorado Rapids, Minnesota United FC
Gruppe E: Atlanta United, FC Cincinnati, New York Red Bulls, Columbus Crew
Gruppe F: Los Angeles FC, LA Galaxy, Houston Dynamo, Portland Timbers

MLS er gået langt for at skabe et format spækket med incitamenter for, hvorfor hvert hold bør investere i at vinde deres kamp. Vi kan derfor forvente at holdene vil spille for at vinde og ikke blot for at komme tilbage i kampform efter en lang periode uden holdtræning og kampe. Betyder det, at vi får poleret fodbold at se? Næppe. Hvert hold har maksimalt haft fire ugers holdtræning og forinden det fire ugers individuel træning, hvilket må lægge en dæmper på forventningerne til niveauet i de første par runder.

Spillerne skal vænne sig til klimaet, omgivelserne i deres lille isolationsboble, kampe uden tilskuere og risikoen for at ende med COVID-19. Dagligt bliver ca. 400 spillere, trænere samt andet teknisk personale testet for COVID-19, og ikke overraskende er flere blevet testet positive allerede. Dette kan blive en kæmpe udfordring i forhold til at forudsige en start-11 og hvert holds reelle styrke undervejs i turneringen.

Der er en verden til forskel på et Minnesota United mandskab med Ike Opara i bagkæden sammenlignet med uden, og gældende eksempler kan findes for samtlige hold. Med et VM-format kan en skade eller en smittet spiller koste ekstremt meget i jagten på trofæet og point i regular season. Desuden indbyder dette format også til en mere ”pragmatisk” tilgang til kampene, hvor hold med en defensiv og direkte spillestil kan være opskriften på succes, hvilket jeg ikke tror er tilfældet, når vi snakker over en hel sæson fx. Dette kan forvride de åbenlyse guldkandidater i en liga, hvor kløften mellem top og bund ikke er på størrelse med Grand Canyon, men nærmere ekkodalen på Bornholm. Ikke desto mindre kan det godt lade sig gøre at diskutere klare favoritter til at vinde MLS is Back.Optakt: De fem favoritter i MLS is BACK 2020

I dettte afsnit vil de fem, i min bog, største favoritter afdækkes, og rækkefølgende skal ikke tolkes, som værende andet end tilfældig.

Atlanta United (Gruppe E)

MLS Resultat 2019: Regular Season - Eastern Conference: #2
MLS Play-offs 2019: Eastern Conference finale
MLS Cup titler: 1
Største profil: Gonzalo Pity Martinez
Bud på straffesparksskytte: Gonzalo Pity Martinez

Atlanta kom ikke imponerende ud af starthullerne i 2020, men vandt alligevel begge deres kampe 2-1 over henholdsvis Nashville SC og FC Cincinnati. Derudover tabte de ikke en eneste af deres træningskampe i preseason. De er ikke i nærheden af fordoms styrke. Listen af markante spillere fra 2019, som ikke er med i år er lang. Josef Martinez ude med knæskade resten af sæsonen, Michael Parkhurst gik på pension, Darlington Nagbe blev traded til Columbus Crew, Leandro Gonzalez Perez (som nu er i Inter Miami) blev solgt til Tijuana og Julian Gressel blev traded til DC United. En liste med navne, som alle er eller ville være vigtige for et, hvilket som helst andet MLS hold.

Når det så er sagt, besidder Atlanta stadig en masse kampafgørende kræfter, som har taget over i form af Ezequiel Barco, Gonzalo ’Pity’ Martinez, Emerson Hyndman, Franco Escobar, Brad Guzan og Miles Robinson. Spillere, som scorer målene, og spillere, som forhindrer modstanderen i at gøre det. Når Josef Martinez ikke er på holdkortet, er det absolut Pity Martinez, som er deres største profil og ham med det tungeste forventningspres på sine skuldre. Han har færdighederne til at bære holdet på samme måde, som først Miguel Almiron og efterfølgende Josef Martinez.

Atlanta har en boldbesiddende stil, hvor de gerne vil finde gennembrud via overtalssituationer på kanterne. De er absolut farligst på omstillinger, og når deres to guldfugle Barco og Pity har en god dag på kontoret. Deres helt store svaghed er deres manglende duelstyrke, og de vil få det svært imod hold, som er stærke i luftrummet. Ud af de fem favoritter vurderer jeg dem til at have den laveste chance for at vinde, da Pity og Barco ikke har præsteret kontinuerligt.

Atlanta United forventet startopstilling

Guzan; Meza, Robinson, Escobar; Walkes, Hynman, Remedi, Lennon; Barco, Pity; Jahn (3-4-2-1, venstre til højre)

Spil på Atlanta United som MLS is BACK-vinder >>*

New York City FC (Gruppe A)

MLS Resultat 2019: Regular season: Eastern Conference #1
MLS Play-offs 2019: Eastern Conference semifinale
MLS Cup titler: 0
Største profil: Maximiliano Moralez
Bud på straffesparksskytte: Maximiliano Moralez

NYCFC er et af de hold, der har formået at holde på størstedelen af deres start-11 fra sidste sæson – en sæson, som på mange måder blev domineret af det stærke New Yorker hold. Der er slet ingen tvivl om, at de besidder den bredeste trup i MLS, hvilket er en kæmpe fordel under et komprimeret program. Deres start-11 burde på papiret slå samtlige hold i MLS, der er bare en lille detalje: De startede forfærdeligt ud med usammenhængende spil i 2020 og en ny træner i form af Ronny Deila, som stadig skal bevise sit værd. Offensivt har de seks spillere – Alexandru Mitrita, Valentin Castelleanos, Heber, Ismael Tajouri-Shradi, Jesus Medina og Gary Mackay-Steven - der alle kan være kampafgørende, hvilket gør det svært at forudse, hvem de stiller med fra start.

Deres vigtigste spiller på banen er dog utvivlsomt Maxi Moralez, der med sin frie rolle på banen fungerer som playmaker. Er han i topform, dikterer han tempoet i kampen og bestemmer mere eller mindre, hvem der scorer og hvornår. Han befinder sig primært centralt på banen, hvilket deraf også betyder, at NYCFC vil forsøge at tvinge bolden igennem midten med pasninger igennem presset imellem modstanderens kæder. Derudover spiller de med ekstremt offensive backs på begge fløje, hvilket betyder, at de kan virke sårbare på siderne, da Tinnerholm og Matarrita ofte er ude af position på defensive omstillinger. Derudover mangler de duelstyrke og store gutter til at forsvare imod indlæg. Grundet den stærke trup, som mere eller mindre er intakt fra sidste sæson, burde de være topkandidaterne til at vinde MLS is Back, men har tidligere haft enormt svært ved at få det til at klikke, når de når vind eller forsvind kampene.

New York City FC forventet startopstilling

Johnson; Matarrita, Callens, Chanot, Tinnerholm; Sand; Mitrita, Ring, Moralez, Medina; Heber (4-1-4-1, venstre til højre)

Spil på New York City FC som MLS is BACK-vinder >>*

Toronto FC (Gruppe C)

MLS Resultat 2019: Regular season: Eastern Conference #4
MLS Play-offs 2019: Taber i MLS Cup finalen
MLS Cup titler: 1
Største profil: Alejandro Pozuelo
Bud på straffesparksskytte: Alejandro Pozuelo

Med en kort opstart før turneringsstart kan kontinuitet blive et nøgleord for succes under MLS is Back. Toronto FC har haft den samme cheftræner, Greg Vanney siden 2014 - derudover har Michael Bradley, Jozy Altidore, Marky Delgado og Jonathan Osorio været en fast del af truppen siden 2015. Dette kan give TFC en kæmpe fordel, da aftaler og relationer på banen er på plads efter flere års opbygning af en velsmurt canadisk maskine. Vanney er den absolut mest succesfulde cheftræner i klubbens historie, og har ført dem til 8 finaler, hvoraf halvdelen er endt sejrrigt og to er tabt i straffesparkskonkurrence.

Toronto er i besiddelse af et stærkt mandskab, som har stået i mange finaler og har spillet på et højt niveau i mange år. Michael Bradley, Jozy Altidore, Alejandro Pozuelo, Pablo Piatti og Omar Gonzalez er de vigtigste brikker. Udfordringen for Toronto ligger i, at Bradley, Altidore og Piatti har været meget skadesplaget i løbet af deres karriere - og det vil overraske mange, hvis en eller flere af dem ikke måtte udgå i løbet af turneringen. Styrken hos TFC ligger i, at holdet, som en enhed, er fuldkommen afklaret under Vanney, hvilket gør det let at erstatte eventuelle skader eller under behov for rotationer – dermed ikke sagt at Alejandro Pozuelo ikke pynter gevaldigt på deres udtryk, når han er i spilhumør, hvilket var tilfældet i de to første kampe af 2020 regular season.

Toronto har flere strenge at spille på, hvad angår taktikken; de har intet imod at stå dybt og forsvare, ligeså vel som at de nemt kan diktere slagets gang med bolden. Greg Vanney har haft tid til at arbejde med og succesfuldt implementere flere strategier, hvilket gør dem svære at spille imod. Meget af deres spil går igennem Bradley og Pozuelo, men deres hurtige kanterne giver dem et våben på siderne, hvor et velplaceret indlæg er guf for stærke Altidore. Holdet har ingen tydelige svagheder, da skader tidligere ikke har kunne stoppe dem, men deres halv-langsomme bagkæde kan få det svært imod hurtige omstillinger og individualister. Torontos chancer er store, og de burde nå langt, så længe de undgår straffesparkskonkurrencer i knockoutfasen.

Toronto FC forventet startopstilling

Westberg; Morrow, Mavinga, Gonzalez, Auro; Delgado, Osorio, Bradley, Gallardo; Pozuelo, Altidore (4-4-2, venstre til højre)

Spil på Toronto FC som MLS is BACK-vinder >>*

Seattle (Gruppe B)

MLS Resultat 2019: Regular season: Western Conference #2
MLS Play-offs 2019: Vinder i MLS Cup finalen
MLS Cup titler: 2
Største profil: Nicolas Lodeiro
Bud på straffesparksskytte: Raul Ruidiaz

Et af de mest vindende hold i MLS er Seattle Sounders, som kan bryste sig af fire US Open Cup-, en Supporters Shield- og to MLS Cup sejre. Holdet kan bedst beskrives, som værende en solid dieselmotor, der er til at stole på. Cheftræner Brian Schmetzer har dirigeret taktstokken siden 2016, og har allerede ført dem til tre MLS-cup finaler. Denne velkørende dieselmotor har dog en indbygget turbofunktion i form af playmaker Nico Lodeiro, Jordan Morris på kanten og Raul Ruidiaz helt i front. Sounders behøver ikke meget mere for at køre en sejr hjem, hvis blot en af dem har en god dag.

Historisk set har Seattle været notorisk dårlige de første måneder af regular season, og med en kort opstart før MLS is Back starter, kan dette muligvis giver problemer. Omvendt kender de deres besøgelsestid, og har nået playoffs, hvert år siden 2009. Med en sikker gameplan, hvor der bliver spillet med lav risici formår Sounders ofte at køre sejren i hus – det kan forekomme noget tørt for seeren, men de har deres momenter af storhed, når specielt Lodeiro og Ruidiaz begynder at kombinere med hinanden.

Seattle spiller i et lavt tempo og vil meget gerne være i boldbesiddelse, men ligesom deres famøse sprints mod playoffs, kan de også trykke på turboknappen og blæse ned af fløjene med deres backs for at sætte et angreb op. De forsøger til gengæld at sætte spillet centralt ved at være numerisk i overtal takket være kanterne, som trækker ind i halvrummet. Sounders forventer meget af Lodeiro, som ikke altid får nok hjælp fra holdkammeraterne, hvilket gør det svært for dem at dominere kampe. Desuden har de ikke virket overbevisende i bagkæden siden midterforsvarer, Chad Marshall pensionerede sig selv. Det ville være en kæmpe overraskelse, hvis Seattle ikke går videre fra gruppe B. I knockoutfasen kan alting ske, når vi snakker Seattle. Schmetzer viste sidste år imod LAFC, at han forstår at sætte den rigtige strategi sammen, så vi burde forvente meget af Seattle Sounders.

Seattle forventet startopstilling

Frei; Jones, Arrega, Andrade, Leerdam; Svensson, Paulo; C. Roldan, Lodeiro, Morris; Ruidiaz (4-2-3-1, venstre til højre)

Spil på Seattle som MLS is BACK-vinder >>*

LAFC (Gruppe F)

MLS Resultat 2019: Regular season: Western Conference #1
MLS Play-offs 2019: Western Conference finalen
MLS Cup titler: 0
Største profil: Carlos Vela
Bud på straffesparksskytte: Carlos Vela

Opdatering (06-07-2020): Carlos Vela bliver hjemme ved familien, og det svækker naturligvis holdet betragteligt.

Sidste år så vi et sublimt LAFC-mandskab anført af cheftræner, Bob Bradley spille på et højere niveau end vi nogensinde har set i Major League Soccer. Det eneste grund til, at der ikke står ”stærkeste hold i MLS” i historiebøgerne, skyldes deres nederlag til Seattle Sounders i Western Conference finalen. Holdet er i besiddelse af ligaens bedste spiller og træner i form af henholdsvis Carlos Vela og Bob Bradley, som begge har blæst benene væk under de fleste. Det er ikke så pudsigt, at Barcelona var ude efter Vela i sidste sæson, eller at Bradley er den eneste amerikanere, som har været cheftræner i Premier League – de har simpelthen hævet baren for, hvad der er muligt i MLS.

Et af de elementer, Bob Bradley har gjort til noget nær perfektion, er at tage spillere, som ikke havde den store succes andre steder og gjort dem til vigtige spillere i hans system. Heriblandt Latif Blessing og Mark-Anthony Kaye. Derudover har han været enormt dygtig til at hente unge sydamerikanere, som Eduard Atuesta, Brian Rodriguez og Diego Rossi til. Der kan til gengæld ikke herske nogen tvivl om, at Bradley, udover at have scoutet godt, også har lært godt fra sig. Hans evne til at inspirere spillerne og implementere sin spillestil har været en kæmpe faktor i holdets succes.

Når det så er sagt, er LAFC også meget afhængige af Carlos Vela – ikke om han præsterer, for det gør manden bare, men nærmere om han er på banen eller ej. Med en gravid kone derhjemme har der været snak om, at han muligvis ikke ville deltage, hvilket under alle omstændigheder vil fylde hos den magiske mexicaner. Vi har desværre også set en tendens til, at modstanderne går hårdt til Vela, hvilket øger risikoen for slagskader og vrid. Forhåbentlig får vi lov til at nyde ham i samtlige minutter LAFC er med i turneringen.

LAFC går på banen for at være i boldbesiddelse; de kombinerer godt og spiller med stor risici, da de ofte forsøger sig med de svære løsninger igennem midten. Spillerne er afklaret med deres roller, hvilket har løftet deres præstationsniveau, men deres færdigheder er ikke forøget – det er altså summen af hele holdet, der gør dem modbydelige at spille imod. Når det så er sagt, begår de mange fejl i deres opbyggende spil, hvilket kan resultere i mange omstillinger i farlige områder på banen (primært centralt). LAFC kan også blive presset gevaldigt imod fysisk stærke mandskaber og standard situationer. Ikke desto mindre er LAFC med helt fremme i favoritfeltet, og har store chancer for at flyve hjem med en CONCACAF Champions League billet d. 12. august.

LAFC forventet startopstilling

Vermeer; Palacios, Jakovic, Segura, Blackmon; Atuesta, Kaye, Blessing; Rodriguez, Vela, Rossi (4-3-3, venstre til højre)

Spil på LAFC som MLS is BACK-vinder >>*

Underdogs ved MLS is BACK 2020

Portland Timbers, New England Revolution og Sporting Kansas City er alle tre hold, vi bør holde øje med. Portland Timbers er dygtige til at forsvare og slagte deres modstandere på omstillinger, hvilket har vist sig at være effektivt under slutrunder. New England Revolution har investeret voldsomt i offensive kræfter, som Buksa, Bou og Gil. Derudover er deres cheftræner, Bruce Arena, en rutineret træner, som tidligere har forstået at sætte sine hold op til at vinde, når det galt. Sporting Kansas City har endelig fået deres topangriber i Alan Pulido, hvilket har været det sidste, cheftræner Peter Vermes har manglet. SKC er ligesom mange af topfavoritterne meget afklaret i deres spillestil og ville ikke få kæberne til at droppe, skulle de gå hele vejen.

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en spændende turnering, hvor alt er kastet op i luften. Forhåbentlig får vi lov til at se det bedste fra alle hold, hvor vi med garanti kan forvente et spektakulært show omkring selve MLS is Back, da ESPN har lovet banebrydende tiltag for at forøge interessen for Major League Soccer og denne opløftende genstart på den bedste liga i USA.Kampprogram til MLS is BACK

Herunder får du et overblik over kampprogrammet til MLS is BACK. Alle kamptidspunkter er i dansk tid.

Gruppespillet:
9. juli
02:00 (Gruppe A) Orlando City - Inter Miami (Kamp 1) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe A) Nashville - Chicago Fire (Kamp 2) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe A) New York City - Philadelphia Union (Kamp 3) Spil på kampen >>*

10. juli
02:00 (Gruppe C) Montreal Impact - New England Revolution (Kamp 4) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe B) FC Dallas - Vancouver Whitecaps (Kamp 5) Spil på kampen >>*

11. juli
02:00 (Gruppe C) Toronto FC - DC United (Kamp 6) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe B) Seattle Sounders - San Jose Earthquakes (Kamp 7) Spil på kampen >>*

12. juli
02:00 (Gruppe E) Atlanta United - New York Red Bulls (Kamp 8) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe E) FC Cincinnati - Columbus Crew (Kamp 9) Spil på kampen >>*

13. juli
16:30 (Gruppe D) Sporting Kansas City - Minnesota United (Kamp 10) Spil på kampen >>*
19:00 (Gruppe D) Real Salt Lake - Colorado Rapids (Kamp 11) Spil på kampen >>*

14. juni
02:00 (Gruppe F) Los Angeles FC - Houston Dynamo (Kamp 12) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe F) Los Angeles Galaxy - Portland Timbers (Kamp 13) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe A) Inter Miami - Chicago Fire (Kamp 14) Spil på kampen >>*

15. juli
02:00 (Gruppe A) Philadelphia Union - Nashville (Kamp 15) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe A) Orlando City - New York City (Kamp 16) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe B) Seattle Sounders - FC Dallas (Kamp 17) Spil på kampen >>*

16. juli
02:00 (Gruppe C) Montreal Impact - Toronto FC (Kamp 18) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe B) Vancouver Whitecaps - San Jose Earthquakes (Kamp 19) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe E) Atlanta United - FC Cincinnati (Kamp 20) Spil på kampen >>*

17. juli
02:00 (Gruppe C) D.C United - New England Revolution (Kamp 21) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe E) Columbus Crew - New York Red Bulls (Kamp 22) Spil på kampen >>*

18. juli
02:00 (Gruppe D) Sporting Kansas City - Colorado Rapids (Kamp 23) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe D) Real Salt Lake - Minnesota United (Kamp 24) Spil på kampen >>*

19. juli
02:00 (Gruppe F) Portland Timbers - Houston Dynamo (Kamp 25) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe F) Los Angeles FC - LA Galaxy (Kamp 26) Spil på kampen >>*

20. juli
02:00 (Gruppe A) New York City - Chicago Fire (Kamp 27) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe A) Philadelphia Union - Inter Miami (Kamp 28) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe A) Orlando City - Nashville (Kamp 29) Spil på kampen >>*

21. juli
02:00 (Gruppe B) FC Dallas - San Jose Earthquakes (Kamp 30) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe B) Seattle Sounders - Vancouver Whitecaps (Kamp 31) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe C) Toronto FC - New England Revolution (Kamp 32) Spil på kampen >>*

22. juli
02:00 (Gruppe E) Atlanta United - Columbus Crew (Kamp 33) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe C Montreal Impact - DC United (Kamp 34) Spil på kampen >>*
15:00 (Gruppe D) Real Salt Lake - Sporting Kansas City (Kamp 35) Spil på kampen >>*

23. juli
02:00 (Gruppe E) FC Cincinnati - New York Red Bulls (Kamp 36) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe D) Colorado Rapids - Minnesota United (Kamp 37) Spil på kampen >>*

24. juli
02:00 (Gruppe F) Los Angeles Galaxy - Houston Dynamo (Kamp 38) Spil på kampen >>*
04:30 (Gruppe F) Los Angeles FC - Portland Timbers (Kamp 39) Spil på kampen >>*

1/16-delsfinalen:
26. juli
02:00 Nr. 1 Gruppe A - Nr. 3 Gruppe B/C/D/E (Kamp 40) Spil på kampen >>*
04:30 Nr. 2 Gruppe A - Nr. 2 Gruppe C (Kamp 41) Spil på kampen >>*

27. juli
02:30 Nr. 1 Gruppe B - Nr. 3 Gruppe A (Kamp 42) Spil på kampen >>*
05:00 Nr. 1 Gruppe D - Nr. 3 Gruppe B/C/E/F (Kamp 43) Spil på kampen >>*

28. juli
02:30 Nr. 1 Gruppe C - Nr. 4 Gruppe A/Nr. 3 B/D/F (Kamp 44) Spil på kampen >>*
05:00 Nr. 2 Gruppe B - Nr. 2 Gruppe F (Kamp 45) Spil på kampen >>*

29. juli
02:00 Nr. 1 Gruppe E - Nr. 2 Gruppe D (Kamp 46) Spil på kampen >>*
04:30 Nr. 1 Gruppe F - Nr. 2 Gruppe E (Kamp 47) Spil på kampen >>*

Kvartfinalerne:
31. juli
02:00 Vinder kamp 41 - Vinder kamp 43 (Kamp 48) Spil på kampen >>*

1. august
01:30 Vinder kamp 40 - Vinder kamp 45 (Kamp 49) Spil på kampen >>*

2. august
02:00 Vinder kamp 42 - Vinder kamp 47 (Kamp 50) Spil på kampen >>*
04:30 Vinder kamp 44 - Vinder kamp 46 (Kamp 51) Spil på kampen >>*

Semifinalerne:
6. august
02:00 Vinder kamp 48 - Vinder kamp 51 (Kamp 52) Spil på kampen >>*

7. august
02:00 Vinder kamp 49 - Vinder kamp 50 (Kamp 53) Spil på kampen >>*

Finalen:
12. august
02:00 Vinder kamp 52 - Vinder kamp 53 (Kamp 54) Spil på kampen >>*

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Norrkoping - Hammarby: Odds og optakt d. 13. august 2020 12-08-2020 16:21
Boost: Få odds 20 på Barcelona-sejr (normalt 3,40) 12-08-2020 15:05
Barcelona - Bayern München: Odds og optakt d. 14. august 2020 12-08-2020 14:48
Få 6 x 49 kroner i LIVE freebets til Champions League 12-08-2020 10:27
Rangers - St. Johnstone: Odds og optakt d. 12. august 2020 12-08-2020 10:07
RB Leipzig - Atletico Madrid: Odds og optakt d. 13. august 2020 11-08-2020 13:11
Atalanta - PSG: Odds og optakt d. 12. august 2020 11-08-2020 11:33
Malmø FF - Örebro: Odds og optakt d. 12. august 2020 11-08-2020 11:23
Lisberg: Tips til kvartfinalerne i Champions League d. 12. - 15. august 2020 11-08-2020 10:06
Wolverhampton - Sevilla: Odds og optakt d. 11. august 2020 10-08-2020 11:13
Boost: Få odds 30 på FCK-sejr over Manchester United 10-08-2020 09:10
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 12. - 13. august 2020 10-08-2020 08:31
Shakhtar - Basel: Odds og optakt d. 11. august 2020 07-08-2020 17:02
Rangers - St. Mirren: Odds og optakt d. 9. august 2020 07-08-2020 15:32
Lisberg: Tips til kvartfinalerne i Europa League d. 10. - 11. august 2020 07-08-2020 12:52
Inter - Leverkusen: Odds og optakt d. 10. august 2020 07-08-2020 12:38
Manchester United - FCK: Odds og optakt d. 10. august 2020 07-08-2020 12:03
Live Free Bet til Champions League: Spil 100 kr. - få 100 kr. 07-08-2020 06:44
Bayern München - Chelsea: Odds og optakt d. 8. august 2020 06-08-2020 14:48
SpilXpoden: Champions League-comeback og FCK vs. Manchester United 06-08-2020 12:06
Leandertal: Benjamin Leanders statistik til Messi og Ronaldo i Champions League (7 - 8. august) 06-08-2020 10:06
Leandertal: Benjamin Leanders statistik til Manchester City - Real Madrid (7. august) 06-08-2020 09:41
Kilmarnock - Celtic: Odds og optakt d. 9. august 2020 06-08-2020 09:38
Barcelona - Napoli: Odds og optakt d. 8. august 2020 06-08-2020 08:48
Live Free Bet til Europa League: Spil 100 kr. - få 100 kr. 06-08-2020 06:14
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 7. - 9. august 2020 05-08-2020 22:12
Juventus - Lyon: Odds og optakt d. 7. august 2020 05-08-2020 18:22
Sevilla - Roma: Odds og optakt d. 6. august 2020 05-08-2020 13:19
Manchester City - Real Madrid: Odds og optakt d. 7. august 2020 05-08-2020 12:58
Wolves - Olympiakos: Odds og optakt d. 6. august 2020 05-08-2020 12:08