Betting og Odds Nyheder

Lisberg tipper 2. runde i Champions League d. 27. - 28. oktober 2020

26-10-2020 09:39
Reklamelink*

Spiltips fra LisbergLiverpool mod FC Midtjylland. Det bliver ikke meget større for dansk fodbold, når Ulvene fra Heden gæster Anfield til Champions League-fodbold i anden runde. Nicolai Lisberg har gennemgået otte af rundens største kampe, og du kan se analyser og spiltanker i denne artikel.

Få din Unibet bonus nu

Vind 250.000 kroner i gratis CL-konkurrence hos Unibet

Shakhtar Donetsk – Inter 2 (1-2)

Ukrainerne drog til Madrid uden et halvt hold, men på forrygende 45 minutter lagde de grundstenene til en 3-2-sejr. Flere af de spillere, der sad over i sidste uge, er meldt klar igen til kampen, der er en gentagelse af de to klubbers opgør i Europa League-semifinalen i august. Ved den lejlighed vandt Inter med hele 5-0 i Düsseldorf, og selvom man skal passe på med at sammenligne alt for meget, så gør det også Inter til favoritter i min bog. Også selvom det ser ud til, at hjemmeholdet kan få fans på stadion til at støtte dem.

Shakhtar har trods sejren i Madrid ikke tidligere sæsoners europæiske styrke, hvilket blandt andet kan aflæses ved blot tre sejre i de seneste 14 Champions League-kampe, og i weekenden rakte det kun til uafgjort ude mod Vorskla Poltava, selvom de var en mand i overtal i næsten hele anden halvleg.

Inter vandt endelig igen efter tre kampe uden sejr, og de har ganske givet Hakimi tilbage i fuldt vigør, hvilket kan vise sig særdeles afgørende, ligesom det meget vel kan blive til en startplads til Christian Eriksen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,79 - SPIL HER >>*

Lokomotiv Moskva - Bayern München 2 (1-3)

4-0 mod Atlético og 5-0 mod Eintracht Frankfurt. Bayern München fortsætter ufortrødent i samme tempo som i foråret. Til kampen i Rusland kan de endda glæde sig over, at Serge Gnabry er klar igen efter at have overstået sin coronakarantæne, ligesom Leroy Sané måske er klar til en startplads efter at have gjort comeback i weekenden. Til gengæld fik Alphonso Davies en alvorlig ankelskade i kampen mod Frankfurt, og han forventes ude i de næste par måneder.

Hjemmeholdet kommer med et dugfrisk og pinligt nederlag til Rotor Volgograd i ligaen, og velvidende om at de ikke har vundet en eneste af sine seneste 13 Champions League-kampe. 14. gang bliver ikke lykkens gang.

Lisbergs bud: Bayern München -1,5 (AH) til odds 1,44 - SPIL HER >>*

Liverpool - FC Midtjylland 1 (3-0)

Der er forskel på Champions League og Superligaen. Det vidste både vi og FC Midtjylland selvfølgelig godt, men at forskellen var så stor, kom måske bag på flere. I hvert fald var midtjyderne chanceløse mod Atalanta i første runde, hvor de blev kørt rundt på R** og albuer.

Nu gælder det så Liverpool på Anfield, og selv Steinlein, der ellers er indbegrebet af optimisme, må have svært ved at se, hvordan de skal kunne få point. Liverpool spiller ikke med en selvfølgelighed, som vi så det i store dele af seneste sæson, men kvaliteten er stadig så stor, at de selvfølgelig henter en sejr her. Spørgsmålet er blot, hvor stor den bliver, og om Klopp vurderer midtvejs i kampen, at der er behov for at tanke selvtillid med en storsejr, eller det er bedre at spare spillere i et presset program.

Midtjylland fik selv tanket selvtillid med et imponerende comeback ude mod Brøndby i topkampen, og med udsigten til en kamp på Anfield så er selv Evander og Kaba nok kommet i bedre humør siden da.

Lisbergs bud: 1/1 HT/FT til odds 1,37 - SPIL HER >>*

Gladbach - Real Madrid 2 (1-2)

Kongeklubben kom tilbage på sporet med 3-1 i El Clásico, og de er nødt til at finde nogle af de samme takter frem ude mod Gladbach, efter den katastrofale indledning på dette års Champions League. I dødens gruppe var der ikke budgetteret med et hjemmebanenederlag til at amputeret Shakhtar Donetsk-hold, og derfor skal Madrid have point i Tyskland - og også gerne alle tre. Det tyske kompleks, Madrid havde på udebane i flere år, er efterhånden lagt i graven, og Zidanes topper virker næsten som om, at de trives bedst under pres. Gladbach fik i weekenden en vigtig 3-2-sejr mod Mainz, hvor de ellers var bagud i to omgange, men det var det uafgjorte resultat ude mod Inter, hvor de ligeledes kom tilbage i opgøret, der virkelig vidnede om den kvalitet og moral, der er på holdet. Måske vi har været for hurtige ved havelågen i forhold til at afskrive tyskernes chancer i denne gruppe. De har som et af meget få hold besejret Bayern München det seneste år, så selvfølgelig er de ikke uden muligheder her, men der er noget over Real Madrid i Champions League, når det virkelig gælder, og sejren mod Barcelona må alt andet lige have givet lidt tro på tingene. Nacho er ny mand på skadeslisten, mens Hazard om ikke andet er med i truppen, der rejser til Gladbach.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,91 - SPIL HER >>*

Krasnodar – Chelsea 2 (1-2)

Blot en enkelt sejr i de seneste seks kampe og to gange 0-0 i træk. Det er selvfølgelig positivt, at defensiven endelig holder vand, men omvendt er det bekymrende, at den offensiv, der er investeret så mange penge i, er gået midlertidigt i stå. Chelseas uafgjorte mod Sevilla var ingen katastrofe, men de skal gerne have point i Rusland for ikke at komme under pres. Det bør der også være gode muligheder for. Godt nok fik Krasnodar 1-1 i premieren mod Stade Rennais, men i weekenden tabte de med 3-1 hjemme mod Spartak Moskva i den hjemlige liga, og de er dermed helt nede på en 8. plads.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,49 - SPIL HER >>*

Juventus – Barcelona X (1-1)

Det skulle have været Ronaldo mod Messi, for første gang siden portugiseren forlod Real Madrid, men sådan bliver det ikke, da Ronaldo fortsat er smittet med corona og derfor ikke er med til kampen. Sådan forlød det hvert fald i sidste uge, men Juventus håber stadig på, at Ronaldo kan afgive en negativ test 24 timer inden kampstart og dermed nå at blive klar.
Men Juventus mod Barcelona har også et stort potentiale, selv hvis det bliver uden portugiseren. Begge hold kom glimrende fra start med sejre mod Ferencvaros og Dynamo Kiev, mens det er lidt mere hakkende i deres hjemlige turneringer. Barcelona tabte 3-1 til rivalerne fra Real Madrid, og den gode sæsonstart med to sejre i træk er nu blevet afløst af tre kampe uden sejr. Spillet har dog været opløftende, og det var det også i store dele af kampen mod Real Madrid, inden et kontroversielt straffespark slog bunden ud af holdet.

Juventus spillede for tredje gange i træk uafgjort i Serie A, da det hjemme blot blev til 1-1 mod Verona, og det er stadig et hold, der er ved at finde sig til rette under Pirlo.

Det ligner lidt en deling i porten mellem to hold, der nok skal gå videre fra puljen, men hvor der fortsat er et stykke op til det absolutte topniveau, som trupperne besidder.

Barcelona er uden Coutinho, er har pådraget sig en skade, ligesom Piqué sidder ude med karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 - SPIL HER >>*

Manchester United – Leipzig 1 (2-1)

To hold, der efter sejre i første runde kan tage et stort skridt mod kvalifikation med en ny sejr. Mens RB Leipzigs sejr var forventet, overraskede Manchester United med tre point ude mod PSG, for hvem Solskjær efterhånden må have gode minder. I weekenden var de så tilbage i mere velkendt stil med 0-0 mod Chelsea, og spørgsmålet er derfor, hvor vi har dem henne formmæssigt inden denne kamp. Julian Nagelsmanns mandskab viste i sidste sæson i de to ottendedelsfinaler mod Tottenham, at de ikke er blege for at angribe store hold på udebane, og det bliver ganske givet med samme taktik, at de igen forsøger sig onsdag aften. Men Manchester United oktober 2020 er bedre end Tottenham februar 2020, og særligt i offensivt har de nogle spillere, der kan gøre ondt på tyskerne. Det vil ikke overraske, hvis Leipzig kan levere en ny europæisk overraskelse, men jeg vælger alligevel at lade værternes offensive kvalitet være det, der gør forskellen.

Lisbergs bud: Manchester United vinder med præcis ét mål til odds 4,00 - SPIL HER >>*

Dortmund – Zenit 1 (3-1)

De sort-gule kommer ind til dette opgør med en frisk derby-sejr i bagagen, hvor de for fjerde gang i sæsonen spillede til nul, og i øvrigt skiftede formation til 4-2-3-1. Det var langt mere sammenhængende, selvom det stadig kniber lidt med at skabe chancer i åbent spil, men det er lidt af samme opskrift, de har brug for i Champions League, efter de fuldt fortjent tabte med 3-1 mod Lazio i den første kamp. Der er dog en verden til forskel på Dortmund ude og hjemme, og de er presset til sejr mod Zenit, der dog også helst skal have noget med fra kampen, efter de skuffende tabte til Club Brügge i første runde. Emre Can er ude af opgøret, ligesom Zagadou fortsat er det, men Akanji så godt ud i sit comeback mod Schalke. Zenit tabte for anden gang i træk på hjemmebane, da de i ligaen indkasserede et 2-1-nederlag mod Rostov, og jeg har svært ved at se, at det ikke skulle blive til det tredje nederlag på stribe i Dortmund.

Lisbergs bud: Dortmund -1,5 (AH) til odds 2,00 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af Unibet*.

Spil på Champions League

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Crystal Palace - Newcastle: Odds og optakt d. 27. november 2020 26-11-2020 11:35
Lisberg: Tips til 9. runde i Bundesligaen d. 27. - 29. november 2020 26-11-2020 10:45
Danmark - Norge: Odds og optakt d. 26. november 2020 (håndbold) 26-11-2020 10:13
Mike Tyson vs. Roy Jones: Odds og optakt d. 29. november 2020 26-11-2020 09:07
Benjamin Leander: Gratis spiltips (inkl. odds 12,60) til d. 29. november 2020 26-11-2020 08:49
Lille - AC Milan: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 17:09
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til Ajax vs. FCM 25-11-2020 13:43
Rangers - Benfica: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 12:44
Tottenham - Ludogorets: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 12:20
Braga - Leicester: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 12:11
Molde - Arsenal: Odds og optakt d. 26. november 2020 25-11-2020 11:03
Per Pedersen: Tips til 10. runde i Superligaen d. 27. - 30. november 2020 25-11-2020 10:06
LeoVegas: Få odds 10 på Inter eller Real Madrid (vælg selv) 25-11-2020 09:33
Claus Elming: Spiltips til Vild med dans d. 27. november 2020 25-11-2020 09:18
Lisberg tipper 4. runde i Europa League d. 26. november 2020 24-11-2020 17:14
Liverpool - Atalanta: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 16:22
Claus Elming: NFL Special (Uge 12 - 2020) 24-11-2020 14:18
Ajax - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 11:45
Inter - Real Madrid: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 10:31
Gladbach - Shakhtar Donetsk: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 09:16
Olympiakos - Manchester City: Odds og optakt d. 25. november 2020 24-11-2020 08:36
Krasnodar - Sevilla: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 20:11
bet25: Vind 1.000 kroner i gratis CL-quiz 23-11-2020 15:46
Dynamo Kiev - Barcelona: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:34
Manchester United - Basaksehir: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:11
Rennes - Chelsea: Odds og optakt d. 24. november 2020 23-11-2020 15:05
Eksklusiv konkurrence: Gæt første målscorer i Ajax - FCM og vind 3 x 200 kroner 23-11-2020 13:43
Unibet: Vind 250.000 kr. i gratis CL-konkurrence 23-11-2020 13:23
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 24. - 26. november 2020 23-11-2020 12:28
Lisberg tipper 4. runde i Champions League d. 24. - 25. november 2020 23-11-2020 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413