Betting og Odds Nyheder

Lisberg: Tips til 20. runde i La Liga d. 22. - 25. januar 2021

21-01-2021 16:12
Reklamelink*

Nicolai Lisberg tips La Liga nærmer sig med hastige skridt en sæson, hvor Barcelona og Real Madrid skal væltes af tronen. Diego Simeone og hans Atletico-mandskab skal endnu engang forsøge, om de kan udbygge føringen. Det er der grund til at tro, at de kan gøre - med Barcelona uden Messi, og Real Madrid der bliver hårdt kritiseret. Nicolai Lisberg gennemgår her La Ligas 20. runde.

Få din bonus hos LeoVegas

Levante – Real Valladolid 1 (2-1)

Begge hold var i kamp i midtugen, og begge hold fik uafgjort 2-2. Valladolid efter de fik kæmpet sig tilbage mod Elche, mens Levante smed en 2-1-føring over styr mod Cádiz. I tabellen er hjemmeholdet p.t. tre point foran gæsterne med en kamp i hånden, og det fortæller egentlig ganske fint forskellen på de to hold. Begge mandskaber har en fornuftig organisation, men Levante har i sin offensiv en ekstra x-faktor, der kan blive udslagsgivende i rundens tidlige kamp.

Mod Cádiz scorede Roger to gange, og han er nu oppe på syv sæsontræffere i ligaen, akkurat som kollega Morales er det. Gæsterne besidder ingenlunde samme kvalitet blandt sine forreste, og til dette opgør har de en del profiler ude med skader, ligesom Roque Mesa er ude med karantæne efter han mundhuggede med kampens fjerdedommer mod Elche.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,16 - SPIL HER >>*

Huesca – Villarreal 2 (0-1)

De bliver ved og ved med at få chancer for at vinde kampe, men Villarreal bliver ved og ved med at forpurre det for sig selv. Indrømmet, det var et fabelagtigt mål, de indkasserede til 2-2 mod Granada, men på et sent dømt straffespark skulle Paco Alcácer selvfølgelig have sikret Villarreal en 3-2-sejr. Sådan blev det ikke, og derfor fik de ikke lagt afstand til Sevilla i kampen om den vigtige fjerdeplads.

Det var Einstein der sagde, at definitionen af sindssyge var at forsøge det samme igen og igen og forvente et andet resultat, så spørgsmålet er, om det er Emery eller undertegnede, der er mest vanvittig. For Emery ser ikke ud til at vil ændre det store på sit hold, og jeg forsøger igen, igen at gå med en Villarreal sejr, selvom det jo skriger til himlen at spille uafgjort.

Men Huesca har trods alt tabt halvdelen af sine hjemmekampe, og netop Villarreal bør nyde godt af, at de møder en modstander, der gerne vil spille bold med dem. Alcácer gjorde ikke noget positivt indhop med det brændte straffe mod Granada, men han kan blive vigtig, hvis han er klar til flere minutter i benene. Ikke mindst hvos Gerard Moreno ikke når at blive sin skade kvit.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,87 - SPIL HER >>*

Sevilla – Cádiz 1 (2-0)

De måtte slide og slæbe for det, og så ellers sende en varm tanke til Bono, der for anden gang i sæsonen reddede straffe, da Sevilla fik tre point i udekampen mod Alavés tirsdag aften. Sevilla har blot tabt en enkelt af sine tolv seneste kampe, og selvom det ikke altid er fejende flot fodbold, så er de sammen med Atlético Madrid et af de mest stabile mandskaber i ligaen. Cádiz vandt som bekendt sine fire første udekampe i sæsonen, men siden da er det blot blevet til to point på udebane i de efterfølgende fem kampe, så den overraskelseseffekt de kunne komme med i de første par runder er stærkt aftagende.

Da de to hold mødtes i begyndelsen af sæsonen, vandt Sevilla med 3-1 på to scoringer i de sidste minutter, i en kamp hvor de havde bolden i 71 procent af tiden. Det bliver ganske givet et lignende kampbillede denne gang, hvor Sevilla skal forsøge at bryde Cádiz-defensiv ned. Det er sket fire gange i sæsonen, at Sevilla er gået målløse fra banen, men det var alle mod tophold (Real Madrid, Atlético og to gange Chelsea), så det sker ikke her. I stedet får Sevilla en relativ komfortabel sejr.

Lisbergs bud: Sevilla -1,5 (AH) til odds 2,50 - SPIL HER >>*

Real Sociedad – Real Betis 1 (2-1)

Fire sejre i træk. Der er liv og glade dage i den grønne del af Sevilla i disse dage, for selvom to af de sejre er kommet i pokalen mod lavere rangerende hold, så er der stadig tale om en flot stime på de kanter. Mod Celta Vigo var det som ventet med Sergio Canales i en afgørende rolle, da den spanske landsholdsspiller blev noteret for begge scoringer, da Betis vendte 0-1 til 2-1.

Hos Sociedad er historien lidt en anden, hvor derby sejren mod Athletic og en Copa del Rey triumf mod Córdoba onsdag er de eneste to sejre i de seneste 14 kampe. Alligevel tror jeg på, at hjemmeholdet trækker sig sejrrigt ud af denne duel.

Betis lagde også flot fra land i begyndelsen af denne sæson, men det var ligesom nu mod mindre hold, at de hentede deres sejre. Spillet er med andre ord ikke ligeså imponerende, som resultaterne kunne indikere, og da de to mødtes i det omvendte opgør var det da også Sociedad, der kunne drag fra syd til nord med de tre point efter en overbevisende 3-0-sejr. Dengang var David Silva i topform for baskerne, men midtbane elegantieren er fortsat tvivlsom for Sociedad.

Lisbergs bud: 1-tallet odds 1,84 - SPIL HER >>*

Alavés – Real Madrid 2 (1-3)

”Ingen undslipper den forlegenhed.” Den spanske presse med MARCA i spidsen var nådesløse i sin kritik af Real Madrid, efter de spanske mestre sensationelt røg ud af pokalen i tredje runde onsdag aften. Sensationelt, fordi det var til et hold fra den tredjebedste række, og fordi det afgørende mål blev scoret i det 115. minut, kort tid efter Alcoyano ellers var blevet reduceret til ti mand, og hvor Real Madrid havde spillere som Hazard, Kroos, Asensio, Benzema Marcelo, Casemiro og Valverde på banen.

Det er allerede snak om, at Zidane bliver fyret som træner i Kongeklubben, men i skrivende stund står han stadig i spidsen for klubben til kampen mod Alavés, og franskmandens største kvalitet som træner er, at han aldrig går i panik. Han tror på sit koncept og sine spillere, og selvom jeg ikke forventer at se en decideret trodsreaktion og en storsejr til Madrid - det ligger ganske enkelt ikke i deres stil – så forventer jeg en sejr. Madrid er bedst, når de er under stort pres udefra, som vi særligt så det i Champions League kampene i efteråret, og hvis Sergio Ramos som ventet når at blive klar, får dette Real Madrid-hold et helt andet udtryk.

Hos Alavés forhindrede et straffe brændt i de allersidste minutter af kampen mod Sevilla Abelardo i at få tiltrængte point i sin første La Liga kampe tilbage for klubben. De kæmpede fint, men det var ikke, fordi jeg i det opgør så et forvandlet Alavés-mandskab, og jeg ser dem altså heller ikke hente point lørdag.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,45 - SPIL HER >>*

Osasuna – Granada 2 (1-2)

Samme dag som Joe Biden blev indsat som ny amerikansk præsident, var det en Kenedy, der stjal overskrifterne i Spanien. For med en kandidat til årets mål i La Liga, sikrede han på en flot soloaktion det ene point i udekampen mod Villarreal.

Dermed er Granada oppe på tre kampe i træk uden nederlag. En stime der faktisk blev indledt netop mod Osasuna, da de to mandskaber mødtes for mindre end to uger siden i en af de mange udskudte kampe i La Liga. I det opgør vandt Granada med 2-0 og havde fuldstændig styr på begivenhederne, og ikke det store har ændret sig siden da. Osasuna er fortsat uden sejr i de 12 seneste La Liga kampe, og de har tilmed været i aktion torsdag aften mod Valencia, hvorfor de bør møde op mindre friske til kampen mod Granada. Gæsterne må se bort fra Yan Eteki, der blev udvist mod Villarreal.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,20 - SPIL HER >>*

Elche – Barcelona 2 (1-2)

Barcelona er kravlet op på tredjepladsen i La Liga efter et par gode præstationer, men selv i gode tider er det svært at gøre alle tilfredse. Nederlaget mod Athletic i den spanske Supercopa gjorde ondt for Koeman og co, og det røde kort til Lionel Messi, det første i sin tid som spiller for Barcelona, betyder også, at han ikke er med i kampen mod Elche. Eller det vil sige, at det formentlig betyder, at han ikke er med. Barcelona har som det hører sig i disse situationer anket straffen på to spilledages karantæne, og med tanke på hvilke kendelser det spanske fodboldforbund af og til foretager sig, skal det da ikke udelukkes, at Messi på en eller anden måde benådes.

Men i denne optakt går jeg dog ud fra, at Messi ikke er med, og så er der som bekendt tale om et andet Barcelona. Mod Athletic så vi eksempler på, at catalanernes presspil fortsat ikke sidder i skabet, da det var en uoverensstemmelse i presset, der førte til det afgørende mål. Barcelona har det bedst mod hold, der ikke presser dem for højt oppe på banen, og det kan Elche ikke forventes at gøre. De fik godt nok uafgjort mod Real Madrid på hjemmebane i slutningen af december, men de har nu spillet 12 kampe uden at vinde i La Liga, og det kommer heller ikke til at ske søndag, at de bryder stimen. Barcelona har en pokalkamp til Cornella torsdag, men de sparer et par spillere, så det bør ikke få den store betydning for trupsammensætningen til kampen mod Elche, hvor Sergiño Dest i øvrigt er ny mand på skadeslisten.

Lisbergs bud: Elche +1,5 (AH) til odds 1,86 - SPIL HER >>*

Celta Vigo – Eibar 2 (1-2)

Hvis denne kamp var en filmtitel, kunne det meget vel være ”Kongen vender tilbage”. I hvert fald er Iago Aspas tilbage på træningsbanen for Celta Vigo, men ifølge lokale medier er det tvivlsomt, om han når at blive klar til kampen mod Eibar.

Du skal ikke have læst mange af disse optakter for at forstå, hvor helt enorm en indflydelse han har på dette Celta-hold, der uden Aspas tabte for fjerde kamp i træk, da det blev til et 2-1-nederlag ude mod Real Betis. Nederlaget blev ikke bedre af, at Denis Suárez modtog et gult kort ti minutter før tid, så han er ude af kampen mod Eibar. At skulle undvære både ham og formentlig altså også Aspas er hård kost for Celta Vigo. Derfor frister det faktisk at forsøge udesejren, da der er flotte odds på, at Eibar få de tre point, men hold et vågent øje med udviklingen omkring Aspas i de kommende dage.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,90 - SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Valencia 1 (2-0)

En af de mest interessante opgør i denne runde finder vi sent søndag aften, når Valencia skal en tur til hovedstaden, hvor Atlético tager i mod. Begge hold har været i aktion torsdag aften, men hvis ellers ikke de opgør bringer skader med sig, så er det to hold i nogenlunde stærkeste opstilling, hvor Trippier selvfølgelig mangler for hjemmeholdet grundet sin lange karantæne. Valencia er faktisk inde i lidt af en stime, da de inden torsdagens kamp mod Osasuna var oppe på tre sejre i træk og fire kampe uden nederlag. Den gode form til trods, så levner jeg dem dog ikke store chancer mod Atlético Madrid.

Diego Simeones mandskab virker taktisk mere fleksible i denne sæson, hvor de ikke har kæmpet lige så meget med at score som i tidligere sæsoner, og mod et til tider fortsat udisciplineret Valencia-hold så bliver det til tre nye point til topstriden.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 - SPIL HER >>*

Athletic – Getafe 1 (2-1)

Runden lukkes af mandag med et møde mellem to hold, der har fået en fornyet tro på tilværelsen. Getafe med et par vellykkede lejeaftaler, der indtil videre har kastet seks point af sig i to kampe, og Athletic med Marcelino ved roret, der i sidste uge sikrede dem Supercopa trofæet mod Barcelona med en 3-2-sejr efter forlænget spilletid.

Athletic har været i aktion torsdag aften i pokalen ude mod Ibiza, og til det opgør var de uden Iñigo Martínez. Forsvarskrumtappen er også tvivlsom til kampen mod Getafe, men ellers har Marcelino stort set alle mand klar. Getafe har faktisk haft taget på deres baskiske rivaler, da de er ubesejrede i de fem seneste indbyrdes opgør, hvor de har vundet to og spillet tre uafgjorte. Begge hold er i bedring, men jeg er trods alt mest imponeret af Athletic, så hvis ellers de er sluppet fra ferieøen Ibiza uden de store skrammer, så tildeler jeg dem favoritværdigheden.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,30 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på La Liga

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Kæmpe fodbold uge (1. - 8. marts) Overblik med odds, optakt, tilbud og spilforslag 01-03-2021 15:46
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 2. - 3. marts 2021 01-03-2021 13:11
Juventus - Spezia: Odds og optakt den 2. marts 2021 01-03-2021 12:47
Burnley - Leicester: Odds og optakt d. 3. marts 2021 01-03-2021 12:32
Manchester City - Wolves: Odds og optakt d. 2. marts 2021 01-03-2021 11:22
Real Madrid - Real Sociedad: Odds og optakt den 1. marts 2021 28-02-2021 18:07
SønderjyskE - Lyngby: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 11:34
Everton - Southampton: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 10:51
Sheffield United - Liverpool: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 21:25
Golden State Warriors - L.A. Lakers: Odds og optakt d. 1. marts 2021 27-02-2021 19:22
L.A. Clippers - Milwaukee Bucks: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 19:12
Leicester - Arsenal: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 19:07
Chelsea - Manchester United: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 13:08
FCK - AGF: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 11:30
FC Nordsjælland - AaB: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 10:21
OB - Randers: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 08:39
Dallas Mavericks - Brooklyn Nets: Odds og optakt d. 28. februar 2021 26-02-2021 19:57
FC Midtjylland - Brøndby: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 14:10
Sorgenfri: Tips til 26. runde i Premier League d. 27. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 13:40
betfair: Få odds 2,00 på Over 0,5 mål i Chelsea - United (normalt 1,03) 26-02-2021 13:13
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til FC Midtjylland - Brøndby 26-02-2021 13:06
Roma - Milan: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 12:02
Rundager: Tips til 24. runde i Serie A d. 27. - 28. februar 2021 26-02-2021 11:31
Sevilla - Barcelona: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 11:26
Bayern München - FC Köln: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 10:16
Newcastle - Wolves: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:52
Manchester City - West Ham: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:32
Lisberg: Tips til 25. runde i La Liga d. 26. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 00:03
Leeds - Aston Villa: Odds og optakt den 27. februar 2021 25-02-2021 18:07
Lisberg: Tips til 23. runde i Bundesligaen d. 26. - 28. februar 2021 25-02-2021 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433