Betting og Odds Nyheder

Lisberg: Tips til 18. runde i Bundesligaen d. 22. - 24. januar 2021

21-01-2021 12:54
Reklamelink*

Spiltips fra Lisberg Det er ikke meget hvile Bundesliga mandskaberne får for tiden, når ligaen igen spæner afsted fra fredag til søndag, efter en midtugerunde lige er overstået. bulibold.dk-redaktør Nicolai Lisberg leverer i denne artikel sine bud på, hvordan Bundesligaens runde 18 kommer til at forløbe.

Få din bonus hos LeoVegas

Gladbach – Borussia Dortmund X (1-1)

Hvis sejren mod RB Leipzig var et skridt i den rigtige retning, så var præstationen mod Mainz og siden Leverkusen en sprint bagud. 1-1 mod ligaens bundhold og et 2-1-nederlag mod Leverkusen, i et opgør hvor de kunne have været bagud med tre mål ved pausen. Skal Terzic og Dortmund have lidt kredit, så er det, at de faktisk skabte flere gode chancer i begge opgør, men skarpheden mangler i den grad hos de forreste hos BVB. Ikke mindst Marco Reus, der længe blot har været en skygge af sig selv.

Mens krisen kradser hos BVB, så går det gevaldigt fremad for Gladbach. Pointtabet i sidste sekund mod Stuttgart i forrige spillerunde var muligvis lidt af en mavepuster, men de har hentet 10 ud af 12 point i foråret, og senest blev det til en 1-0-sejr mod Bremen. I det opgør var de i kontrol i det meste af kampen, men det var lige før, de nok en gang smed point i slutfasen, og det er fortsat ikke overbevisende, sådan som de forsøger at lukke kampene. Det er ikke uden grund, at de er det mandskab i ligaen, der har formøblet flest føringer.

Og apropos ikke overraskende, så vil det rent statistisk ikke være nogen sensation, hvis det endte med et nederlag hjemme mod Dortmund, for i Borussia-derbyet har de som oftest trukket det korteste strå, da samtlige af de 12 seneste indbyrdes opgør er endt med sejre til det sort-gule Borussia.

Stimer har det jo med at blive brudt før eller siden, og lige nu og her, så virker der til at være en verden i forskel til form og selvtillid på de to trupper. Thuram er med igen efter endt karantæne, og Embolo skulle også være med, efter han forbrød sig mod corona-reglerne. Hos Dortmund har Emre Can overstået karantæne, og han erstatter Delaney, der mod Leverkusen fik sit femte gule kort. Statistikken siger sejr til Dortmund, formen siger sejr til Gladbach, så det ender meget vel med et X.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 - SPIL HER >>*

Bayer Leverkusen – Wolfsburg X (1-1)

Så lykkedes det endelig Leverkusen at vinde en Bundesligakamp igen, da de fik alle tre point i topkampen mod Dortmund. Die Werkself spillede en formidabel første halvleg, hvor særligt Moussa Diaby var en nydelse at følge med sine konstante offensive løb, og den unge franskmand var den store helt med mål og oplæg. I anden halvleg så vi dog også, hvordan luften gik af ballonen hos Leverkusen, og mod et mere kløgtigt mandskab, der er mere afstemt i defensiven, kan både Diaby og Bailey sagtens risikere at løbe panden mod muren.

Wolfsburg vandt 2-0 ude mod Bo Svenssons Mainz, og det er fortsat kun blevet til to nederlag i sæsonen for Oliver Glasners mandskab, der ikke sprudler, men som er svære at nedbryde. Wout Weghorst scorede for tredje kampe i træk, og den store hollænder kommer til at volde særligt Tah problemer i Leverkusen-defensiven. Hjemmeholdet er favorit, men X’et er godt betalt.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 - SPIL HER >>*

Freiburg - VfB Stuttgart 1 (2-1)

Tilbagevendelsen til den bedste tyske række har indtil videre været en positiv historie for Stuttgart, der særligt før jul leverede nogle flotte resultater. De har dog haft det lidt svære, efter 2020 blev til 2021, og 3-0-nederlaget ude mod Bielefeld var et lavpunkt. Er Stuttgart gået i stå? Det kunne være let at konkludere, men i kampen mod Bielefeld manglede de deres to vigtigste spillere i omstillingerne, Gonzalez og Wamangituka, og med dem tilbage i folden, er der tale om et andet hold. De to offensive spillere er dygtige, men i evnen til at levere som super-sub kommer de ikke i nærheden af Freiburgs Nils Petersen, der for anden kamp i træk scorede kort tid efter, han var sendt på banen, da Freiburg spillede 2-2 mod Frankfurt.

Det er et meget lige opgør, vi har i vente, men jeg har svært ved at se, at Stuttgart ligefrem skulle være favoritter, så jeg forsøger med en hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,65 - SPIL HER >>*

Mainz – RB Leipzig 2 (0-3)

Tredje gang blev heller ikke lykkens gang for Bo Svensson, da Mainz hjemme tabte 2-0 mod Wolfsburg tirsdag aften. Akkurat som i kampen mod Frankfurt stod de fint på banen og gav ikke alverden væk, men de har enormt svært ved at skabe chancer, og det bliver fremadrettet ikke bedre af, at Svensson inden opgøret mod Wolfsburg bekræftede, at angriber og topscorer Mateta er på vej til Crystal Palace på en lejeaftale. Franskmanden har godt nok haft lidt af et formdyk de seneste uger, men han er stadig Mainz’ bedste offensive våben, og ham kommer de til at mangle mod Leipzig og i resten af sæsonen

Mod Dortmund så vi, hvordan Mainz havde svært ved at dæmme op for chancer, når først BVB satte tempo på i angrebet, og med Leipzigs fart og bevægelighed kan det blive en lang eftermiddag, hvis ikke Zentner rammer samme niveau, som han blandt andet gjorde det mod Dortmund. Leipzig fik en vigtig sejr mod Union Berlin, hvor de forblev tålmodige igennem hele kampen, og selvom Nagelsmann ganske givet roterer en del til denne kamp, så ser jeg gode chancer for, at de sikrer sig en overbevisende sejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,48 - SPIL HER >>*

Augsburg – Union Berlin 2 (0-1)

For første gang siden fjerde december tabte Union Berlin en Bundesligakamp, da de måtte rejse hjem fra Leipzig med et 1-0-nederlag i kufferten. Det får dog ikke panikken til at brede sig hos die Eisern, der lever op til kælenavnet (jernene) med en stålfast tro på sin filosofi. Augsburg tabte ligeledes med 1-0 til et af topholdene, da de ikke kunne få bolden forbi Manuel Neuer i det sydtyske derby mod Bayern München

Augsburg har blot vundet to gange på hjemmebane i denne sæson, og det passer dem ikke synderligt godt, at de skal op at skabe kampen mod et Union-mandskab, der med stor sandsynlighed igen har Trimmel og Prömel til disposition, efter de sad over mod Leipzig. Selv Becker kan måske få minutter igen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,10 - SPIL HER >>*

Arminia Bielefeld – Eintracht Frankfurt 2 (1-2)

Jeg har siden oprykningen til Bundesligaen lovprist dette Arminia-hold for den måde, de bare strøg igennem 2. Bundesliga. Indtil videre har de dog ikke kunne retfærdiggøre den ros, men måske det kommer nu. 3-0-sejren mod Stuttgart var i hvert fald den mest helstøbte præstation fra Bielefeld i sæsonen, og nu er det evige og gode spørgsmål så, om det var en enlig svale eller en indikation af, at de endelig har knækket koden. Jeg hælder lidt til en blanding og tror, at de får deres sag for mod Frankfurt, der fik 2-2 i en underholdende affære ude mod Freiburg, hvor Luka Jovic denne gang ikke kom på måltavlen.

Det der dog taler en smule imod en sejr til Frankfurt er, at Barkok er ude med karantæne, mens der er forlydender om, at Adi Hütter kunne finde på at spare André Silva i front, efter portugiseren har fået meget spilletid hele sæsonen igennem.

Lisbergs bud: Begge hold scorer til odds 1,65 - SPIL HER >>*

Hertha BSC – Werder Bremen (2-1)

3-0 hjemme mod Hoffenheim. En katastrofe for Hertha og ikke mindst Bruno Labbadia, om hvem det forlyder, at kampen mod Bremen er sidste chance. Hertha er inden denne runde placeret på en 14. plads, og det kunne have været oplagt at trække en streg i sandet halvvejs gennem sæsonen, men når han får kampen mod Bremen med, så skyldes det ganske givet, at præstationen mod Hoffenheim faktisk ikke var så håbløs, som resultatet ellers antyder.

Hertha brændte straffe efter godt ti minutters spil ved stillingen 0-0 og sad på spillet i første halvleg, men da de først kom bagud, havde de ikke noget modsvar. Nu gælder det så Werder, der ligeledes går ind til opgøret med et frisk nederlag i erindringen. Lidt mere koldblodighed, så havde de fået et point med hjem fra Gladbach, da Rashica havde et godt forsøg på stolpen i slutfasen, men koldblodighed og mål er dog ikke just noget, der passer godt på Bremen, hvis offensiv er mere neutral end Schweiz i europæisk politik. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Werder skulle få noget med hjem fra Det Olympiske Stadion, der bestemt ikke er noget fort, men jeg vælger alligevel at gå med en sejr til Hertha, da der om ikke andet på papiret er klasseforskel på de to trupper.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 - SPIL HER >>*

Schalke – Bayern München 2 (1-3)

Yderst interessant opgør søndag eftermiddag og en gentagelse af sæsonåbningen fra september, hvor Schalke blev blæst ud af Allianz-Arena med hele 8-0, og det var faktisk billigt sluppet. Der er dog sket meget siden da. Træner nummer to og tre er kommet og gået, og nu er det så Christian Gross, der står i spidsen for de Kongeblå. Klubben har allerede hentet Kolasinac tilbage og gjort ham til anfører, og nu skal en tidligere fanfavorit, Klaas-Jan Huntelaar, så forsøge at sparke Schalke til redning i resten af sæsonen. Den aldrende hollænder skal forsøge at give en forholdsvis tandløs offensiv lidt bid, og han har om ikke andet vist, at han trods sine 37 år stadig kan lave mål i Eredivisie.

For Bayern har det ikke været offensiven, men derimod defensiven der har været store problem i denne sæson, men onsdag holdte de endelig nullet, og dermed kunne Manuel Neuer tangere Oliver Kahns rekord for flest Bundesligakampe uden at indkassere en scoring, da Bayern med hiv og sving vandt 1-0 mod Augsburg. Schalke led omvendt en hård skæbne mod Köln. Spillet var egentlig opløftende, og de skabte fine chancer, men dybt inde i overtiden blev de straffet, og de har nu otte point op til Relegationspladsen. Jeg kan ikke se, hvordan den afstand skal kunne blive mindsket mod Bayern, der ikke spiller godt for tiden, men stadig vinder kampe som disse og har samtlige profiler klar til opgøret.

Lisbergs bud: Bayern München -1,5 (AH) til odds 1,50 - SPIL HER >>*

TSG Hoffenheim – 1. FC Köln 1 (2-1)

Med Andrej Kramaric tilbage som dygtig afslutter fik Hoffenheim tirsdag tre tiltrængte point i udekampen mod Hertha. Det var dog et opgør, der viste, at de stadig har nogle udfordringer, og noget vendepunkt er der ganske givet ikke tale om. Men derfor kan de sagtens få, og skal vel ret beset også have, tre point mod Köln.

Gisdol, der har en fortid i Hoffenheim, bevæger sig akkurat som så mange andre Bundesliga-trænere for tiden på tynd is, men gedebukkene kom fra Gelsenkirchen med tre vigtige point på en sen scoring. Det giver ro for Gisdol, men det ændrer ikke på, at spillet stadig halter gevaldigt.

Det lysner en smule på skadesfronten for Hoffenheim, og selvom de har leveret et væld af spøjse resultater i Bundesligaen i denne sæson, så skal de kunne klare denne opgave.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,90 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Bundesligaen

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Kæmpe fodbold uge (1. - 8. marts) Overblik med odds, optakt, tilbud og spilforslag 01-03-2021 15:46
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 2. - 3. marts 2021 01-03-2021 13:11
Juventus - Spezia: Odds og optakt den 2. marts 2021 01-03-2021 12:47
Burnley - Leicester: Odds og optakt d. 3. marts 2021 01-03-2021 12:32
Manchester City - Wolves: Odds og optakt d. 2. marts 2021 01-03-2021 11:22
Real Madrid - Real Sociedad: Odds og optakt den 1. marts 2021 28-02-2021 18:07
SønderjyskE - Lyngby: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 11:34
Everton - Southampton: Odds og optakt d. 1. marts 2021 28-02-2021 10:51
Sheffield United - Liverpool: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 21:25
Golden State Warriors - L.A. Lakers: Odds og optakt d. 1. marts 2021 27-02-2021 19:22
L.A. Clippers - Milwaukee Bucks: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 19:12
Leicester - Arsenal: Odds og optakt den 28. februar 2021 27-02-2021 19:07
Chelsea - Manchester United: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 13:08
FCK - AGF: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 11:30
FC Nordsjælland - AaB: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 10:21
OB - Randers: Odds og optakt d. 28. februar 2021 27-02-2021 08:39
Dallas Mavericks - Brooklyn Nets: Odds og optakt d. 28. februar 2021 26-02-2021 19:57
FC Midtjylland - Brøndby: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 14:10
Sorgenfri: Tips til 26. runde i Premier League d. 27. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 13:40
betfair: Få odds 2,00 på Over 0,5 mål i Chelsea - United (normalt 1,03) 26-02-2021 13:13
ComeOn! - Scor 49 kroner i LIVE freebet til FC Midtjylland - Brøndby 26-02-2021 13:06
Roma - Milan: Odds og optakt den 28. februar 2021 26-02-2021 12:02
Rundager: Tips til 24. runde i Serie A d. 27. - 28. februar 2021 26-02-2021 11:31
Sevilla - Barcelona: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 11:26
Bayern München - FC Köln: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 10:16
Newcastle - Wolves: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:52
Manchester City - West Ham: Odds og optakt d. 27. februar 2021 26-02-2021 08:32
Lisberg: Tips til 25. runde i La Liga d. 26. februar - 1. marts 2021 26-02-2021 00:03
Leeds - Aston Villa: Odds og optakt den 27. februar 2021 25-02-2021 18:07
Lisberg: Tips til 23. runde i Bundesligaen d. 26. - 28. februar 2021 25-02-2021 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433