Betting og Odds Nyheder

Lisberg: Tips til 1/8-finalerne i Champions League d. 23. - 24. februar 2021

22-02-2021 16:42
Reklamelink*

Nicolai Lisberg tips Endnu en midtuge og endnu en Champions League-uge! Vi bliver nemlig igen i denne uge forkælet med fire 1/8-finaler i Champions League. Denne gang skal de to titelfavoritter i kamp, nemlig Bayern München og Manchester City, og begge hold forventes at tage en sejr - men det er ikke sikkert, det bliver helt så nemt. Nicolai Lisberg giver her sit bud på, hvorfor et af de to hold kan falde, mens også de resterende tre kampe vendes grundigt.

Få din bonus hos LeoVegas

Lazio - Bayern München X (1-1)

Det har været en kaotisk optakt til denne første ottendedelsfinale for Bayern München, der efter sejren ved klub VM ikke har vundet en kamp. Først fik de blot 3-3 hjemme mod oprykkerne fra Bielefeld, og i weekenden tabte de med 2-1 mod Frankfurt, hvor de var spillet ud af banen i første halvleg, inden de så fuldstændig kontrollerede de sidste 45 minutter. Det var også det, som Hansi Flick efterfølgende hæftede sig ved, men tilbage står, at Bayern trods få nederlag bestemt et til at tale med i denne sæson. I hvert fald af perioder af kampene.

Da Lazio i gruppespillet mødte Bayerns kollegaer fra Dortmund kom de blæsende fra start, og med tanke på, at Bayern de to senest Bundesligakampe har indkasseret fire mål inden for den første halvleg time godt og vel, så forestiller jeg mig, at Inzaghi ser sit snit, og hans hold kommer til at blæse til angreb til start. For det er måden at slå dette Bayern-hold på, og Lazio skal meget gerne have et godt resultat hjemme på det olympiske stadion, hvis de vil forsøge at levere en overraskelse.

Romerne fik en fin optakt til kampen med en sejr på 1-0 hjemme mod Sampdoria i Serie A, og de byder sig fortsat til i kampen om Champions League pladserne til den kommende sæson i et ekstremt tæt topfelt. Sidste års Golden Boot vinder, Ciro Immobile, har stadig scoret mål i denne sæson, men han har ikke været helt lige så skarp som i den forgangne sæson, og faktisk er det blot blevet til en enkelt scoring i de seneste fire Serie A kampe. Lazio har vundet syv af ni Serie A kampe, siden 2020 blev til 2021, og jeg ser dem egentlig have fine muligheder i det første opgør, selvom Bayern samlet set må være favorit til at gå videre.

Det er en kamp, der kan gå begge veje, og hvor jeg synes, at Bayerns favoritværdighed med deres form og mange skader taget i betragtning overvurderes. Thomas Müller og Pavard er ude med corona, mens Tolisso blev alvorlig skadet til træning og kan være ude i resten af sæsonen. Hos Lazio må det undvære Luiz Felipe, Strakosha og Radu, mens Pereira omvendt forventes at være klar igen, efter at have siddet ude i weekenden. Jeg hælder mest til et lidt mere forsigtigt spil, hvor begge hold kommer på tavlen. Lazio har scoret i 30 af deres 31 kampe i alle turneringer i denne sæson, mens Bayern har nettet i samtlige af deres 34 kampe.

Lisbergs bud: Begge hold scorer til odds 1,54 - SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Chelsea 1 (1-0)

Sikke dog en udvikling, vi har været vidne til i løbet af de seneste par uger. Ved lodtrækningen og i begyndelsen af januar lignede Atlético klare favoritter mod Chelsea, der var i krise under Frank Lampard, men siden han er blevet erstattet af tyske Thomas Tuchel, så er håbet tilbage i den blå del af London. Syv kampe, fem sejre og to uafgjorte lyder de nøgne tal for Tuchel, der endda har formået at få Timo Werner på måltavlen.

Mens Chelsea altså er på vej frem, går det den anden vej for Atlético. Blot en enkelt sejr i de seneste fire kampe har fået deres forspring i toppen af La Liga til at smuldre, og de tabte næsten sensationelt med 2-0 hjemme mod Levante. Det resultat kunne ved første øjekast give indikationer af, at de har svært ved at score, men det er faktisk problemerne i defensiven, der er mere væsentlige at tage fat på. Kieran Trippiers karantæne har ramt dem hårdt. I de 14 kampe han har spilet i ligaen, har Atlético holdt buret rent i de ti af dem, men uden englænderen, har de kun spillet til nul en enkelt gang ud af ni mulige. Trippier er heller ikke med mod Chelsea, hvor Atlético har mulighed for at sætte en negativ rekord, hvis de indkasserer mål. For det vil i så tilfælde være ottende kamp i træk, at Oblak må hente bolden ud af netmaskerne, og det er aldrig tidligere sket i Simeones tid som træner for Los Rojiblancos.

Med til historien hører, at de i den kamp var ude både Saúl og Savic, der sad ude med karantæne, og de glider ganske givet ind i startopstillingen mod Chelsea, hvor Savic så kan afløse Gimenez, der måtte udgå med en skade i opgøret mod Levante.

Hos Chelsea forventes det, at Lampard har samtlige spillere til rådighed, inklusiv Thiago Silva der ellers sad ude mod Southampton i weekenden grundet en mindre skade, han pådrog sig i opgøret mod Tottenham.

Trods formnedgang anser jeg fortsat Atlético som favorit i denne kamp, men spørgsmålet er, hvor meget det betyder, at kampen spilles i Bucharest og ikke Madrid. Om ikke andet så hjælper det rent statistisk set Chelsea, der blot har vundet to af deres seneste ni udekampe mod Spanske hold i et knock out format.

Med Savic tilbage stabiliseres defensiven en smule, og vi så i sidste sæson, at selv et Atlético-hold i problemer kan besejre et engelsk hold hjemme, da det dengang var Liverpool, der tabte 1-0 i den første ottendedelsfinale.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,77 - SPIL HER >>*

Atalanta - Real Madrid 1 (3-1)

Det siges, at det er en kvalitet at kunne vinde, når man ikke spiller godt, men det er ikke nogen stor kvalitet konstant at luske af sted med sejre i kampe, hvor man ikke præsterer. For på et tidspunkt render heldet ud, som vi tidligere har set det med Real Madrid i efterhånden længere tid. Lørdag havde de nok engang heldet på deres side, da de vandt med 1-0 ude mod Valladolid, i et opgør, hvor de i store dele af kampen var næstbedst, men hvor Casemiro, der for alvor er trådt i karakter som leder på dette hold i Sergio Ramos’ fravær, scorede det afgørende mål på et hovedstød.

Med Atléticos formnedgang er Real Madrid pludselig tilbage i mesterskabskampen efter de ellers var dømt ude, lidt ligesom i Champions League, hvor det så svært ud med blot et point efter to kampe, men hvor de alligevel på noget nær uforklarlig vis endte med at vinde gruppen. Nu gælder det så Atalanta, og jeg er oprigtigt i tvivl om, hvad vi skal forvente af dette Madrid-hold, som jeg slet ikke ser gearet til at stille noget op mod Atalantas kontramaskine, hvis den først ruller sig ud. Lad os huske på, hvordan Shakhtar over to kampe og Gladbach i store dele af opgøret i Tyskland fuldstændig udspillede Madrid, der på det tidspunkt havde væsentligt flere profiler til rådighed.

Champions League er Madrids turnering, men det er også kun historien og sporadisk god form, eller sejre om ikke andet i La Liga, der kan retfærdiggøre et spil på gæsterne, for hjemmeholdet fremstår som et bedre hold. I weekenden vandt de 4-2 mod Napoli efter en forrygende anden halvleg, og det var den tredje sejr i træk for Gasperinis hold, der siden slutningen af november blot har tabt en enkelt kamp. Det der taler imod en sejr til hjemmeholdet er, at de i gruppespillet havde store problemer på eget græs, hvor de blot fik to point i tre kampe og blev spillet ud af banen mod Liverpool.

Hos hjemmeholdet er alle mand i grove træk klar til kamp, mens Real Madrids skadesliste vokser fra dag til dag. Benzema sad ude i weekenden mod Valladolid, og han er ude til onsdagens kamp, og det er et hårdt slag, da Real Madrid, med undtagelse af Casemiro, ikke har andre målscorere i truppen. Læg dertil, at spanierne med sikkerhed må undvære, Hazard, Ramos, Carvajal, Marcelo, Valverde, Rodrygo, mens Odriozola og Militao er tvivlsomme.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,40 - SPIL HER >>*

Gladbach - Manchester City 2 (0-2)

Jeg indrømmer gerne, at sidste uges ottendedelsfinaler ikke var den bedste aften for mit vedkommende i forhold til spiltips, fordi jeg som proklameret havde svært ved at udpege favoritter i fire meget lige opgør. Jeg har det lidt på samme måde denne midtuge, hvor flere af ovenstående kampe kan gå i begge retninger. Det kan Gladbach ”hjemme” mod Manchester City selvfølgelig også, men ser vi udelukkende på form, så tyder alt på en sejr til City, når de skal en tur til Budapest.

Marco Roses meddelelse om, at han forlader Gladbach efter sæsonen for at tage til Dortmund har skabt stor uro i klubben, hvilket han selv indrømmede efter weekendens skuffende nederlag mod Bo Svenssons Mainz, hvilket i øvrigt var den fjerde kamp i træk uden sejr for Gladbach. Den gode start på 2021 og sejre mod både Dortmund og Bayern München er længe glemt, og der er en begyndende krisestemning i klubben. De leverede godt nok store præstationer og gik lidt overraskende videre fra dødens gruppe, men det var også et avancement, der blev grundlagt på to storsejre mod Shakhtar Donetsk.

Onsdag gælder det en modstander af en helt anden kaliber og Champions Leagues mest velspillende mandskab netop nu. For hvis Gladbach indledte 2021 i overbevisende stil er det intet at regne mod den måde, som Pep Guardiolas tropper bare har blæst al modstand til side. 18 sejre i træk er de nu oppe på, og det er svært at se, hvem der skal stoppe denne vindermaskine, hvor de rent defensivt også endelig ser ud til at have fundet den stabilitet, de har manglet i at tage det sidste skridt de senere år.

Det er i bund og grund to hold, der har samtlige af profilerne til rådighed, så med de to klubbers aktuelle form må gæsterne være storfavoritter. Også selvom rollen som underdog passer Gladbach ganske glimrende, og de har det godt mod mandskaber, hvor de ikke nødvendigvis skal skabe kampen selv.

Lisbergs bud: 2-tallet odds 1,34 - SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Clara Tauson - Camila Giorgi: Odds og optakt d. 5. marts 2021 05-03-2021 07:53
Per Pedersen: Tips til 20. runde i Superligaen d. 7. - 8. marts 2021 05-03-2021 07:32
ComeOn! - Scor 4 x 49 kroner i LIVE freebets til derbysøndag 05-03-2021 07:19
Boost: Få odds 5,00 på Brøndby eller FCK - uden omsætningskrav 05-03-2021 07:03
SpilXpertens boostede triple hos LeoVegas: Før 8,57 - Nu 11,00 05-03-2021 06:54
Petr Yan vs. Aljamain Sterling: Odds og optakt d. 7. marts 2021 05-03-2021 06:43
Juventus - Lazio: Odds og optakt den 6. marts 2021 04-03-2021 18:13
Jan Blachowicz vs. Israel Adesanya: Odds og optakt d. 7. marts 2021 04-03-2021 17:12
Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 6. - 7. marts 2021 04-03-2021 16:19
Lisberg: Tips til 26. runde i La Liga d. 5. - 8. marts 2021 04-03-2021 16:05
Lisberg: Tips til 24. runde i Bundesligaen d. 5. - 7. marts 2021 04-03-2021 15:34
Mr. Green: Få odds 10 på Chelsea-sejr (normalt 3,20) 04-03-2021 15:03
Schalke - Mainz: Odds og optakt d. 5. marts 2021 04-03-2021 14:18
Valencia - Villarreal: Odds og optakt den 5. marts 2021 04-03-2021 14:07
Podcast: New Firm, topscorerduel i Superligaen og ny bettingduel 04-03-2021 12:44
Manchester City - Manchester United: Odds og optakt d. 7. marts 2021 04-03-2021 12:32
Lyngby - FC Midtjylland: Odds og optakt den 4. marts 2021 03-03-2021 18:09
SønderjyskE - OB: Odds og optakt den 4. marts 2021 03-03-2021 16:16
Månedens Profil: Februar 2021 03-03-2021 11:43
Fulham - Tottenham: Odds og optakt d. 4. marts 2021 03-03-2021 11:14
100 dage til EM: Her er Danmarks største udfordringer 03-03-2021 09:04
Parma - Inter: Odds og optakt den 4. marts 2021 02-03-2021 21:21
Barcelona - Sevilla: Odds og optakt den 3. marts 2021 02-03-2021 17:35
Brøndby - Randers: Odds og optakt d. 4. marts 2021 02-03-2021 15:58
Rundager: Tips til 25. runde i Serie A d. 2. - 4. marts 2021 02-03-2021 14:37
FC København - Vejle: Odds og optakt d. 3. marts 2021 02-03-2021 14:27
AC Horsens - AaB: Odds og optakt den 3. marts 2021 02-03-2021 14:26
Sorgenfri: Tips til 29. + 33. runde i Premier League d. 2. marts - 4. marts 2021 02-03-2021 13:53
Benjamin Leander & Rasmus G: FCK historisk ringe defensivt 02-03-2021 13:24
Crystal Palace - Manchester United : Odds og optakt den 3. marts 2021 02-03-2021 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434