18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gratis: Vind €100.000 i weekenden

Gratis konkurrence hos bwinGæt det korrekte tidspunkt for første mål i Confederations Cup-finalen. Så kan du vinde din del af €100.000 hos bwin – deltagelse er sågar gratis. I sidste uge ramte to personer plet i Tyskland – Cameroun. De vandt dermed hele €50.000 hver – i kontanter. Kan du gøre dem kunsten efter i denne uge?

Vind €100.000 på finalen i Confederations Cup – sådan gør du

Tilbuddet er fra bwin og gælder for alle spillere.

1. Opret konto / log ind – KLIK HER!

2. Tilmeld dig kampagnen ”bwin Predictor

3. Indtast dit gæt på tidspunktet for første scoring i konkurrence-formularen (dit første gæt er gratis)

4. Odds og vind flere gæt til konkurrencen

Sådan får du flere gæt i konkurrencen

For at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, og som også fungerer som tilmelding til kampagnen. Dernæst vil du kunne optjene gæt for hver €10 (eller tilsvarende i anden valuta) der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1,70. Spiller du eksempelvis for €100, vil du optjene 10 gæt til konkurrencen. Spil kan placeres på en hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter, at dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk akkumuleres, og de kan findes under kampagnesiden. Du kan maksimalt optjene 100 ekstra gæt per dag.

Spiller du fra mobilen?
Hvis du spiller fra mobilen, skal du gå til bwins mobile-hjemmeside (via din mobile browser) og logge ind på din konto. Herefter vil du være i stand til at gå til kampagnen og placerer et gæt.

€100.000 i førstepræmie, €10.000 i trøstepræmie
Er du den eneste, der gætter det nøjagtige tidspunkt for første scoring i finalen, vinder du hovedpræmien på €100.000. Er I flere, der har gættet helt rigtigt, deler i præmien ligeligt. Er der ingen med et fuldstændigt korrekt bud, vinder deltageren med det tætteste bud en trøstepræmie på €10.000.

100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner

Hos bwin kan nye kunder lige nu modtage en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Du modtager din bonus efter første indbetaling, og bonussen skal gennemspilles mindst seks gange til odds 1,70.

Regler og vilkår gælder.

Vind €100.000 på Portugal - Mexico

Skriv første kommentar

Skriv et svar