Betting og Odds Nyheder

Gold Cup 2019: Odds og optakt d. 15. juni – 7. juli

05-06-2019 14:48
Reklamelink*

Gold Cup 2019Den femtende udgave af CONCACAF Gold Cup indledes d. 15. juni, og USA er værtsland for turneringen. Dog vil der være enkelte kampe, som skal spilles i Jamaica og Costa Rica. Amerikanerne er forsvarende mestre, da de vandt i 2017, hvor Gold Cup ligeledes blev afholdt i USA. Med denne optakt giver vi dig de bedste Gold Cup odds, en gennemgang af de 5 største favoritter + Canada, et blik på de mest interessante spillere, et bud på vinderen og selvfølgelig kampprogrammet.

Spil på Gold Cup

Odds på CONCACAF Gold Cup 2019

Herunder finder du de bedste odds på Gold Cup 2019

Hvem vinder Gold Cup 2019?
Mexico: 2,37 – SPIL HER!*

USA: 2,70 – SPIL HER!*

Costa Rica: 9,00 – SPIL HER!*

Panama: 16,00 – SPIL HER!*

Jamaica: 17,00 – SPIL HER!*

Honduras: 26,00 – SPIL HER!*

Canada: 34,00 – SPIL HER!*

Odds ved udigvelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Grupper til Gold Cup

Gruppe A: Mexico, Canada, Martinique, Cuba

Gruppe B: Costa Rica, Haiti, Nicaragua, Bermuda

Gruppe C: Honduras, Jamaica, El Salvador, Curacao

Gruppe D: USA, Panama, Trinidad and Tobago, Guyana

Der spilles én kamp mod hvert hold i gruppen. Både nr. 1 og nr. 2 fra hver gruppe avancerer til kvartfinalerne

Optakt: De 5 største favoritter ved CONCACAF Gold Cup + Canada


MexicoMexico (Gruppe A)
Bedste resultat til CONCACAF Gold Cup: Nr. 1 (2015, 2011, 2009, 2003, 1998, 1996, 1993)
Seneste resultat til Gold Cup: Elimineret i semifinalen (2017)

Mexico også kendt som ”El Tri” er det mest succesfulde hold i Gold Cup historien. Det er med god grund, da man i Mexico altid har prioriteret Gold Cuppen rigtig højt. Seneste turnering i 2017, var det en kæmpe skuffelse, da man røg ud til Jamaica i semifinalen. Denne gang er den tidligere Barcelona og Argentina træner “Tata” Martino hentet ind som træner. Martino kommer senest fra et to års ophold hos Atlanta United, hvor han fik opbygget et af de bedste hold i MLS’ historie på rekord tid. Martino var i Atlanta kendt for at spille meget direkte fodbold, men også med meget velovervejede pasninger i omstillingsspillet. I hans 2 år i spidsen for Atlanta, var de et af de mest underholdende hold i MLS, og man kan kun håbe det samme vil gælde for El Tri.

Martino har dog lidt af en del fravær op til denne turnering, og det vil altså derfor ikke være det stærkeste Mexico hold som møder op. Mexico mangler nemlig 4 af deres måske allerbedste spillere, da midtbane styrmanden Hector Herrera, goalgetteren Javier Hernandez, kreatøren Carlos Vela og stjernekometen Hirving Lozano alle har meldt afbud. Dog kommer Mexico stadig med det bedste hold på papiret og spillere som; Marco Fabian, Andres Guardado, Moreno, Jimenez og Ochoa alle skiller sig ud i mængden.

Det bliver dog meget interessant at se hvordan Martino klarer sig uden Lozano og Vela, som vel sagtens kunne have været de allervigtigste spillere på holdet. Vela har en fantastisk fod og et blik for spillet, som de fleste andre ikke har. Han ville skulle bruges til at sætte lynhurtige Lozano op, ligesom Almiron og Martinez blev brugt i Atlanta United.

Største profil: Raul Jimenez
Bud på straffesparksskytte: Raul Jimenez

Mexicos trup


Målmænd: Guillermo Ochoa (Standard Liege), Hugo Gonzalez (Necaxa), Raul Gudino (Chivas), Jonathan Orozco (Santos Laguna)

Forsvar: Edson Alvarez (America), Nestor Araujo (Celta), Carlos Salcedo (Tigres), Hector Moreno (Real Sociedad), Diego Reyes (Espanyol), Luis "Chaka" Rodriguez (Tigres), Jesus Gallardo (Monterrey), Cesar Montes (Monterrey), Jorge Sanchez (America), Fernando Navarro (Leon)

Midtbane: Andres Guardado (Real Betis), Roberto Alvarado (Cruz Azul), Carlos Gonzalez (Monterrey), Jonathan dos Santos (LA Galaxy), Erick Gutierrez (PSV), Marco Fabian (Philadelphia Union), Luis Montes (Leon), Orbelin Pineda (Cruz Azul), Ivan Rodriguez (Leon)

Angreb: Raul Jimenez (Wolves), Rodolfo Pizarro (Monterrey), Uriel Antuna (LA Galaxy), Alexis Vega (Chivas)

Mexicos chance til Gold Cup: Mexico har en af de stærkeste trupper, hvis ikke den stærkeste. Dog har de allerede mistet Hirving Lozano og Miguel Layun til skader, og det er efterhånden begyndt at se sværere ud for Martino. De har dog formentlig en overkommelig vej hele vejen indtil finalen, hvor der altid kan ske det uventede. Mexico er dog med rette favoritter.

Spil på Mexico som Gold Cup-vinder >>*

USAUSA (Gruppe D)
Bedste resultat til CONCACAF Gold Cup: Nr. 1 (2017, 2013, 2007, 2005, 2002, 1991)
Seneste resultat til Gold Cup: Nr. 1 (2017)

USA har været i en rivende udvikling siden slut 90’erne, hvor interessen for fodbold i USA voksede markant. Det var nemlig i 1995 at den nuværende bedste række i USA blev oprettet, MLS. De første par år var det en skuffelse, men efter en omstrukturering gik det godt igen. MLS har i gennemsnit 20.000 tilskuere pr. kamp og det er den tredjestørste sport i USA målt på tilskuere - det er ingen sjældenhed at der er 70.000 mennesker til Atlanta United kamp. Kort sagt fodbold har vokset sig stort i USA, og i takt med dette er spillerne, trænerne og faciliteterne blevet bedre. Når det så er sagt, så er der stadig stor forskel på de dårligste amerikanske spillere i MLS til de bedste. Det vil sige at de spillere som er med USA i år naturligvis har et højt niveau, men det er ikke hver dag de bliver matchet på ligeså højt niveau i MLS. USA er forsvarende mestre, da de vandt den sidste Gold Cup i 2017 over Jamaica.

Træneren er ligeledes en gammel kending fra MLS, da den tidligere Columbus Crew træner Gregg Berhalter overtog holdet i december 2018. Berhalter er en stor figur i USA, og han er meget anerkendt for hans arbejde hos Columbus Crew, men samtidig også for hans præstationer som spiller. Der flyder en stor respekt for Berhalter omkring spillerne, og meldingerne fra folk omkring holdet siger at der er en god stemning i USAs trup.

Gregg Berhalter har stadig ikke udtaget hans endelige trup til Gold Cup 2019, men når den bliver udtaget vil vi naturligvis opdatere. Der er dog spillere, som man på forhånd godt kan regne med at få og se. Det gælder naturligvis også holdets største stjerne Christian Pulisic, som dette år skifter til Chelsea, efter at have imponeret i Dortmund trøjen. Pulisic kommer til at være et af de allerstørste navne til Gold Cup 2019. Derudover er der også Tyler Adams, som i år har spillet en fremragende sæson i Bundesliga klubben RB-Leipzig.

Største profil: Christian Pulisic
Bud på straffesparksskytte: Bradley/Pulisic

USAs trup


Målmænd: Sean Johnson (New York City FC), Tyler Miller (LAFC), Zack Steffen (Columbus Crew SC)

Forsvar: Reggie Cannon (FC Dallas), Omar Gonzalez (Toronto FC), Nick Lima (San Jose Earthquakes), Aaron Long (New York Red Bulls), Daniel Lovitz (Montreal Impact), Matt Miazga (Chelsea), Tim Ream (Fulham), Walker Zimmerman (LAFC)

Midtbane: Michael Bradley (Toronto FC), Duane Holmes (Derby County), Weston McKennie (Schalke), Christian Pulisic (Chelsea), Cristian Roldan (Seattle Sounders FC), Wil Trapp (Columbus Crew SC)

Angreb: Jozy Altidore (Toronto FC), Paul Arriola (D.C. United), Tyler Boyd (Vitória Guimãres), Jonathan Lewis (Colorado Rapids), Jordan Morris (Seattle Sounders FC), Gyasi Zardes (Columbus Crew SC)

USAs chance til Gold Cup: USA er blandt favoritterne, og det er de mest af alt grundet deres gode resultater i Gold Cup. De har muligvis også en af bedste trupper til turneringen, men den er stadig langt fra Mexicos niveau. USA har dog fordelen af hjemmebanen, og det kommer til at spille en stor betydning, da der vil være stor tilslutning fra amerikanske fans. USA kan undgå Mexico hele vejen til finalen.

(Opdatering d. 12/6: Tyler Adams som ville have været en af USAs absolut bedste spillere, er udgået en skade - stort slag for det amerikanske hold)

Spil på USA som Gold Cup-vinder >>*

Costa RicaCosta Rica (Gruppe B)
Bedste resultat til CONCACAF Gold Cup: Nr. 2 (2002)
Seneste resultat til Gold Cup: Elimineret i semifinalen (2017)

Mange kan huske Costa Rica for deres formidable mirakel præstation til VM 2014, hvor de sluttede nr. 1 i deres gruppe foran, Uruguay, Italien og England. Costa Rica slog i 16-delsfinalen Grækenland ud på straffe, men tabte efterfølgende til Holland. Til VM 2018 var det dog lidt en anden skuffelse, da Costa Rica tabte deres to første gruppekampe og spillede 2-2 med Schweiz i den sidste. Costa Rica er dog bestemt ingen dårlig fodboldnation, og de har en endnu større historie end USA bag sig.

Den nye træner er Gustavo Matosas, som har haft Costa Rica i tre træningskampe nu, hvor det blevet til 2 nederlag til USA og Guatemala og en sejr over Jamaica. Matosas har endnu ikke udtaget sin trup til Gold Cup, men det forventes at mange af spillerne fra VM 2018 vil gå igen. Costa Rica er dog så småt igang med et generationsskifte, da mange af de bærende spillere fra tidligere år er oppe i 30’erne.

Tidligere stjerner som Bryan Ruiz, Christian Bolanos og Oscar Duarte har set deres bedre år, og det er derfor tvivlsomt hvor stor en indflydelse de kan gøre på dette års Gold Cup. Ikke destomindre er Costa Rica tredjestørst favorit til at vinde turneringen, men der er mange spørgsmålstegn omkring holdet. Costa Rica spiller en enkelt kamp på hjemmebane, og det er i første runde mod Nicaragua.

Største profil: Bryan Ruiz
Bud på straffesparksskytte: Bryan Ruiz

Costa Ricas trup


Målmænd: Marco Madrigal (AD San Carlos), Leonel Moreira (Pachuca), Brayn Segura (Perez Zeledon)

Forsvar: Francisco Calvo (Chicago Fire), Oscar Duarte (Espanyol), Keysher Fuller (Herediano), Christian Gamboa (Celtic), Giancarlo Gonzalez (LA Galaxy), Ronald Matarrita (New York City FC), Bryan Oviedo (Sunderland), Kendall Waston (FC Cincinnati)

Midtbane: Elias Aguilar (Jeju United), Christian Bolanos (Saprissa), Celso Borges (Goztepe), Allan Cruz (FC Cincinnati), Randall Leal (Saprissa), Jimmy Marin (Herediano), Bryan Ruis (Santos), Yeltsin Tejeda (Herediano)

Angreb: Joel Campbell (Leon), Mayron George (FC Midtjylland), Jonathan McDonald (Al Ahli Doha), Alvaro Soborio (AD San Carlos)

Costa Ricas chance til Gold Cup: Med en flot historie i bagagen, så er det svært at afskrive Costa Rica helt. Det bliver dog spændende at se hvordan de aldrende spillere klare sig i denne turnering.

Spil på Costa Rica som Gold Cup-vinder >>*

Spil på Gold Cup

PanamaPanama (Gruppe D)
Bedste resultat til CONCACAF Gold Cup: Nr. 2 (2013, 2005)
Seneste resultat til Gold Cup: Elimineret i kvartfinalen (2017)

Panama kvalificerede sig for første gang til VM, da de i 2018 kom igennem kvalifikationen. De blev dog sendt ud med et brag igen, og den eneste scoring kom i et 6-1 nederlag mod England. Panama spillede d. 3 juni træningskamp mod Colombia, hvor det blev til et fortjent 3-0 nederlag. Truppen hos Panama er ikke noget at skrive hjem om, og der er stor klasseforskel på Panama holdet ift. USA og Mexico.

Sidste år gik Panama videre som 2’er i deres Gold Cup pulje, og fik også uafgjort mod USA. Niveau forskellen i Gold Cup er stor, og derfor er det også ganske sandsynligt at Panama kommer til at hente flere point i denne pulje.

Panamas største profil bliver formentlig Anibal Godoy, som til dagligt spiller i MLS klubben San Jose Earthquakes - Godoy har stor betydning for Panamas defensive midtbane, og han kan blive afgørende i kampen mod USA. Derudover backen Murillo fra New York Red Bulls, også en spændende ung spiller, som kan blive en profil på Panamas hold under denne turnering.

Største profil: Anibal Godoy
Bud på straffesparksskytte: Gabriel Torres

Panamas trup


Målmænd: Luis Mijia (Nacional), Orlando Mosquera (Tauro)

Forsvar: Adolfo Machado (The Strongest), Harold Cummings (San Jose Earthquakes), Eric Davis (Dun. Streda), Fidel Escobar (Miguelito), Michael Murillo (New York Red Bulls), Juan Vargas (Tauro), Cesar Blackmann (Dun. Streda)

Midtbane: Armando Cooper (M. Petach Tikva), Anibal Godoy (San Jose Earthquakes), Alberto Quintero (U. de Deportes), Jose Luis Rodriguez (Alaves B), Omar Browne (Montreal Impact), Ernesto Walker (LA Galaxy 2)

Angreb: Gabirel Torres (U. de Chile), Abdiel Arroyo (Arabe Unido), Rose Fajardo (Al-Kawkab)

Panamas chance til Gold Cup: Panamas trup er har stor mangel på kvalitet i forhold til de øvrige favoritter, og det bliver svært at se dem nå langt. De bør dog have rigtig pæne chancer for at gå videre fra puljen.

Spil på Panama som Gold Cup-vinder >>*

JamaicaJamaica (Gruppe C)
Bedste resultat til CONCACAF Gold Cup: Nr. 2 (2017, 2015)
Seneste resultat til Gold Cup: Nr. 2 (2017)

For mange er det måske overraskende, at Jamaica har et ganske stærkt landshold. De har dog over de senere år fået udviklet sig meget, hvilket man også kan se på deres to seneste Gold Cup præstationer. De har fået flere spillere med i MLS, og nu er der endda også blevet tilføjet en stor talisman i Leverkusen kanten Leon Baliey.

Det er dog langt fra kun Leon Bailey der gør dette hold godt, omend han nok bliver den andenstørste profil til turneringen efter Christian Pulisic. På målmandsposten står Andre Blake, som er en af de bedste målmænd i MLS. I midterforsvaret er man besat af Michael Hector og Adrian Mariappa, som udgør et stærkere midterforsvar, end hvad USA f.eks. kan mønstre. På backerne har de Alvas Powell og Kemar Lawrence, der begge har været top 10 backs i MLS de seneste par sæsoner. På midtbanen kan man stille med endnu en fast Championship spiller i Daniel Johnson, samt den meget rutinerede Watson. Angrebet vil formentlig bestå af Mattocks og Williams, som er noget af en mundfuld rent fysisk. Alt i alt er det en rigtig stærk startellever, som Jamaica kan mønstre til denne turnering.

Der hvor Jamaica muligvis kan få deres problemer er på bredden, da de uden for startelleveren begynder at komme lidt til kort. Der er naturligvis enkelte spillere af kvalitet, men den er ikke af samme kaliber som f.eks. USAs bredde.

Største profil: Leon Bailey
Bud på straffesparksskytte: Darren Mattocks

Jamaicas trup


Målmænd: Andre Blake (Philadelphia Union), Amal Knight (University of the West Indies), Dwayne Miller (Valsta Syrianska IK)

Forsvar: Shaun Francis (Louisville City FC), Michael Hector (Sheffield Wednesday), Kemar Lawrence (New York Red Bulls), Damion Lowe (IK Start), Elvis Powell (FC Cincinnati), Jomoi Topey (Bethlehem Steel FC)

Midtbane: Kevon Lambert (Pheonix Rising FC), Andre Lewis (Portmore United FC), Tyreek Magee (Harbour View), Ricardo Morris (Portmore United FC), Je-Vaughn Watson (Oklahoma City Energy), Devon Williams (Louisville City FC)

Angreb: Leon Bailey (Bayer Leverkusen), Brian Brown (Reno 1868), Junior Flemmins (Pheonix Rising FC), Maalique Foster (Rio Grande Valley FC), Darren Mattocks (FC Cincinnati), Shamar Nicholson (NK Domzale), Dever Orgill (MKE Ankaragucu), Peter Vassell (LAFC)

Jamaicas chance til Gold Cup: Et hold, som har været i finalen de to seneste turneringer er svære at afskrive. Udover at de var i de to seneste finaler, så er det også et betydeligt oprustet mandskab som Jamaica kommer med. Det bliver langt fra en walkover alt slå Jamaicas hold, og de kan godt holdes som “Darkhorses” til denne turnering.

(Opdatering d. 12/6: Jamaica står en del svagere end hvad først antaget. I bruttotruppen var både Mariappa, Ravel Morrison og Daniel Johnson med, alle spillere, som var udset til at være nøglefigurer).

Spil på Jamaica som Gold Cup-vinder >>*

CanadaCanada (Gruppe A)
Bedste resultat til CONCACAF Gold Cup: Nr. 1 (2000)
Seneste resultat til Gold Cup: Elimineret i kvartfinalen (2017)

Canada er begyndt at udvikle ganske glimrende fodboldspillere over de senere år, og de tages med i denne optakt, fordi de muligvis undervurderes. Gennem de senere år er der kommet flere og flere canadiske spillere på MLS holdene rundt omkring i USA/Canada. I 2017 røg Canada ud i kvartfinalen til Jamaica, og selvom der ikke er mange ændringer, så er der flere spillere som har udviklet sig enormt over de seneste to år.

Det oplagte eksempel er Alphonso Davies, som er en fryd for øjet, hvis man elsker spillere, der kan afgøre tingene på egen hånd. Han er muligvis en af de hurtigste spillere i verden, og mange af de tunge midtstoppere der løber rundt til denne turnering kan få sit hyr med Bayern München spilleren. Derudover er der spillere som Samuel Piette, Atiba Hutchinshon, Will Johnson, Jonathan Osorio, Cyle Larin, Liam Miller, Junior Hoilett, Lucas Cavallini og Mark Anthony Kayne. Canada har udviklet sig en rigtig stærk trup.

Det bliver op til træneren John Herdman, der før dette job, var træner for Canadas kvindehold. Det bliver spændende at om Herdman, kan løfte opgaven, da der er et rigtig stort potentiale i Canadas trup. Herdman har ikke ligefrem testet sit hold mod nogle store mundfulde, men de har da trods alt vundet 5/5 og deriblandt en 1-0 sejr over New Zealand.

Canadas største svaghed bliver defensiven, hvor det er tydeligt at de står svagest lige nu.

Største profil: Alphonso Davies
Bud på straffesparksskytte: Lucas Cavallini

Canadas trup


Målmænd: Milan Borjan (Røde Stjerne), Jayson Leutwiler (Blackburn), Maxime Crepeau (Vancouver Whitecaps)

Forsvar: Doneil Henry (Vancouver Whitecaps), Ashtone Morgan (Toronto FC), Derek Corneliuis (Vancouver Whitecaps), Zachary Brault-Guillard (Montreal Impact), Marcus Godinho (Hearth of Midlothian), Kamal Miller (Orlando City)

Midtbane: Atiba Hutchinson (Besiktas), Will Johnson (Orlando City), Samuel Piette (Montreal Impact), Jonathan Osorio (Toronto FC), Russel Teibert (Vancouver Whitecaps), Junior Hoilett (Cardiff), Scott Arfield (Rangers), Alphonso Davies (Bayern München), Mark-Anthony Kayne (Los Angeles FC), Noble Okello (Toronto FC)

Angreb: Cyle Larin (Besiktas), Lucas Cavallini (Puebla), Jonathan David (Gent), Liam Miller (Liverpool U23)

Canadas chance til Gold Cup: Canada er i vurderet til at være et dårligere hold end Panama, det finder jeg meget svært ved at tro. De kommer muligvis ikke til at vinde, men det bliver ikke pga. deres manglende kvalitet i offensiven eller på midtbanen, det bliver sandsynligvis den manglende kvalitet i defensiven. Canada har dog fine muligheder for at nå langt i dette års Gold Cup.

Spil på Canada som Gold Cup-vinder >>*

Odds-forslag: Jamaica eller Canada vinder Gold Cup

Der er ikke nogen tvivl om at Mexico og USA skal være favoritter til dette års Gold Cup, da Mexico har den stærkeste trup, mens USA har hjemmebanefordelen. Oddsene på de to største favoritter er dog ikke fristende, og der må derfor kigges mod en underdog.

Her falder Jamaica og Canada i øjnene, grundet deres i års spændende trupper. Jamaica ser ud til at have en fornuftig vej til semifinalen, såfremt at de går videre som étter fra puljen, hvilket de i skrivende stund er favoritter til. I en eventuel kvartfinale, vil det formentlig være Panama der venter og her bør Jamaica have tæt på 50% chance for at gå videre. I semifinalen vil det formentlig være USA, som de møder. USA møder Jamaica i en træningskamp inden turneringen starter, og her er Jamaica vurderet som store underdogs, tiden vil dog vise hvor store underdogs Jamaica skal være i dette matchup.

Canada ligger i pulje med Mexico, hvilket givetvis ikke er det værste, da de i så fald undgår dem indtil semifinalen. I kvartfinalen vil Canada sandsynligvis støde ind i Costa Rica, hvor det godt kunne blive et lige opgør omend Costa Rica formentlig vil være vurderet som favoritter. I semifinalen vil Mexico vente, og så skal Canada lave overraskelsen, hvilket dog ikke er helt chanceløst.

SpilXperten.com anbefaler: Jamaica eller Canada vinder til odds 11,33 - SPIL HER >>*

Odds 11,33 fås ved at placere 66,67% af din indsats på Jamaica og de resterende 33,33 på Canada

Spil på Gold Cup

De 5 største profiler i Gold Cup

Herunder kigger vi nærmere på turneringens fem største profiler.

Christian Pulisic (USA)
Christian Pulisic er nærmest blevet kendt som Captain America i fodboldens verden, da han ubestridt har været den største stjerne for USA de seneste par år. Der var en enorm hype omkring ham, da Dortmund i deres træningslejr op til 18/19 sæsonen besøgte USA. Pulisic er også en vældig interessant spiller, men han har i år ikke været lige så god for Dortmund som tidligere set. Det kan naturligvis skyldes at han i lang tid, har vidst at at han til den kommende sæson skulle være Chelsea spiller. Pulisic har dog et ekstremt højt topniveau, og på trods af hans unge alder, så tager han stor lederskab, når han tager USA trøjen over hovedet. Pulisic er hurtig, har et godt slutprodukt og ser ting, som hans modstandere først opdager når det for sent.

Leon Bailey (Jamaica)
Leon Bailey slog igennem i Leverkusen i 17/18 sæsonen, hvor han blev erklæret et af de største Bundesliga talenter. Det var i lang tid planen, at Bailey skulle skride ud for det Belgiske landshold, da han har haft sin fodboldopvækst i Genk. Efter ikke at blive udtaget over flere gange, ser det dog nu ud til at kantspilleren vil tørne ud for Jamaica, og samtidig gøre ham til en af de største stjerner i Jamaicas fodbold historie. Leon Bailey er lynende hurtig, kan sætte sin mand en mod end og har et rigtig godt spark.

Alphonso Davies (Canada)
Alphonso Davies blev i hans tid i Vancouver Whitecaps kendt som den hurtigste spiller i MLS, og det var bestemt ikke uden grund. Undertegnede har stadig ikke set en spiller med så meget eksplosivitet og fart som Davies besidder. Han har muligvis ikke verdens største slutprodukt, men Davies kommer ofte til store chancer, da hans fart ikke er til at kontrollerer. Han skiftede til Bayern München denne sæson, efter at han havde præsteret flot i Vancouver trøjen og afgjort flere kampe på egen hånd for dem. Davies er en humør spiller, men når han rammer dagen, så er der ikke mange, som kan holde styr på ham.

Raul Jimenez (Mexico)
Jimenez var før denne afsluttede sæson, en etableret profil i Benfica, hvor han havde imponeret som angriber. Jimenez er en dygtig boksspiller, hvor han med sine 188 centimenter, kan være svær at kontrollere når han kommer med sine gode løb i boksen. Jimenez ligner også på papiret den mest oplagte topscorer til dette års Gold Cup. Efter en sæson i Premier League for Wolves, hvor han scorede 13 mål i 38 kampe, så er han en af de største profiler for Mexico. Jimenez har et godt spark, er kølig i boksen og farlig på hoved.

Lucas Cavallini (Canada)
Lucas Cavallini er måske ikke et navn som mange har hørt om, men han har gode muligheder for at blive en profil til dette års Gold Cup. Cavallini spiller til dagligt for Puebla i den bedste mexicanske liga. Cavallini er 182 centimeter høj og er en rigtig goalgetter. Han har både i Uruguay og Mexico været en kontinuerlig målscorer og han ved altid hvor målet står - han bliver “The one to watch” i dette års Gold Cup.

Kampprogram ved CONCACAF Gold Cup 2019

I alt 16 hold deltager ved Gold Cup 2019, og holdene er fordelt i fire forskellige grupper. De to bedste hold fra hver gruppe avancerer til kvartfinalerne. Herunder ser du Gold Cup kampprogrammet anno 2019. OBS: Alle kamptidspunkter er angivet i dansk tid.

16. juni
01:30 (Gruppe A) Canada - Martinique Stream kampen >>*

04:00 (Gruppe A) Mexico - Cuba Stream kampen >>*

17. juni
00:00 (Gruppe B) Haiti - Bermuda Spil på kampen >>*

02:30 (Gruppe B) Costa Rica - Nicaragua Spil på kampen >>*

18. juni
01:00 (Gruppe C) Curacao - El Savador Spil på kampen >>*

03:30 (Gruppe C) Jamaica - Honduras Spil på kampen >>*

18. juni
01:30 (Gruppe D) Panama - Trinidad & Tobago Spil på kampen >>*

04:00 (Gruppe D) USA - Guyana Spil på kampen >>*

20. juni
02:00 (Gruppe A) Cuba - Martinique Spil på kampen >>*

04:30 (Gruppe B) Mexico - Canada Spil på kampen >>*

21. juni
01:30 (Gruppe B) Nicaragua - Haiti Spil på kampen >>*

03:30 (Gruppe B) Costa Rica - Bermuda Spil på kampen >>*

22. juni
01:00 (Gruppe C) El Salvador - Jamaica Spil på kampen >>*

03:30 (Gruppe C) Honduras - Curacao Spil på kampen >>*

23:30 (Gruppe D) Guyana - Panama Spil på kampen >>*

23. juni
02:00 (Gruppe D) USA - Trinidad & Tobago Spil på kampen >>*

24. juni
00:00 (Gruppe A) Canada - Cuba Spil på kampen >>*

02:30 (Gruppe A) Martinique - Mexico Spil på kampen >>*

25. juni
00:30 (Gruppe B) Bermuda - Nicaragua Spil på kampen >>*

03:00 (Gruppe B) Haiti - Costa Rica Spil på kampen >>*

26. juni
02:00 (Gruppe C) Jamaica - Curacao Spil på kampen >>*

04:30 (Gruppe C) Honduras - El Salvador Spil på kampen >>*

27. juni
00:30 (Gruppe D) Trinidad & Tobago - Guyana Spil på kampen >>*

03:00 (Gruppe D) Panama - USA Spil på kampen >>*

30. juni
01:00 (Kvartfinale 1) Nr. 1 fra Gruppe B – Nr. 2 fra Gruppe A

04:00 (Kvartfinale 2) Nr. 1 fra Gruppe A – Nr. 2 fra Gruppe B

23:30 (Kvartfinale 3) Nr. 1 fra Gruppe C – Nr. 2 fra Gruppe D

1. juli
02:30 (Kvartfinale 4) Nr. 1 fra Gruppe D – Nr. 2 fra Gruppe C

3. juli
04:30 (Semifinale 1) Vinder af kvartfinale 1 – Vinder af kvartfinale 2

4. juli
03:30 (Semifinale 2) Vinder af kvartfinale 3 – Vinder af kvartfinale 4

8. juli
03:15 (Finale) Vinder af semifinale 1 – Vinder af semifinale 2

Spil på Gold Cup

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Nicolai Lisberg tipper 36. runde i La Liga (11. - 13. juli) 11-07-2020 13:13
Manchester United - Southampton: Odds og optakt d. 13. juli 2020 11-07-2020 11:43
Hobro - Lyngby: Odds og optakt d. 13. juli 2020 11-07-2020 11:11
Benjamin Leander: Det skal du holde øje med i weekenden (11. - 12. juli) 10-07-2020 13:12
Benjamin Leanders rundtur i de store ligaer (11. - 12. juli) 10-07-2020 13:00
AGF - FC Midtjylland: Odds og optakt d. 12. juli 2020 10-07-2020 11:54
Tottenham - Arsenal: Odds og optakt d. 12. juli 2020 10-07-2020 11:28
FC København - Brøndby: Odds og optakt d. 12. juli 2020 10-07-2020 11:13
Liverpool - Burnley: Odds og optakt d. 11. juli 2020 10-07-2020 11:05
FC Nordsjælland - AaB: Odds og optakt d. 12. juli 2020 10-07-2020 10:29
Spiltips til alle kampe i 35. runde af Premier League (11. - 13. juli) 10-07-2020 09:21
OnsideBetting: Boost dine odds på Kevin Magnussen i weekenden 10-07-2020 07:02
Per P. tipper 33. runde i Superligaen (11. - 13. juli) 10-07-2020 06:19
Randers - OB: Odds og optakt d. 11. juli 2020 09-07-2020 15:12
Benjamin Leander: Gratis spiltips til 10. - 12. juli 2020 09-07-2020 14:18
Unibet: Få et 100 kroners Live Free Bet til FCK - Brøndby 09-07-2020 10:18
Everton - Southampton: Odds og optakt d. 9. juli 2020 08-07-2020 11:29
Real Madrid - Alaves: Odds og optakt d. 10. juli 2020 08-07-2020 09:56
Aston Villa - Manchester United: Odds og optakt d. 9. juli 2020 08-07-2020 09:37
Bournemouth - Tottenham: Odds og optakt d. 9. juli 2020 08-07-2020 09:23
FC Midtjylland - FC København: Odds og optakt d. 9. juli 07-07-2020 13:07
Barcelona - Espanyol: Odds og optakt d. 8. juli 2020 07-07-2020 12:56
Brighton - Liverpool: Odds og optakt d. 8. juli 2020 07-07-2020 12:35
Brøndby - FC Nordsjælland: Odds og optakt d. 9. juli 2020 07-07-2020 12:32
AaB - AGF: Odds og optakt d. 9. juli 2020 07-07-2020 12:03
Manchester City - Newcastle: Odds og optakt d. 8. juli 2020 07-07-2020 11:01
Nicolai Lisberg tipper 35. runde i La Liga (7. - 10. juli) 07-07-2020 10:30
Per P. tipper 32. runde i Superligaen (8. - 9. juli) 07-07-2020 08:40
Risikofrit: Spil 250 kroner på Milan - Juventus 07-07-2020 08:27
AC Milan - Juventus: Odds og optakt d. 7. juli 2020 06-07-2020 19:28