Betting og Odds Nyheder

Elming: Tips til tirsdagens VM-kampe d. 15. maj

15-05-2018 01:20
Reklame*

1Vi tager hul på en ny uge ved VM i ishockey 2018, og vores faste allierede, når det kommer til verdensmesterskaberne i ishockey, Claus Elming, har kigget nærmere på samtlige dagens fire kampe. Eksperten er klar med 7 spilforslag, og der er indtil flere af de helt høje odds-anbefalinger at hente. Du finder Elmings fiduser til mandagens fire kampe eksklusivt på SpilXperten i denne artikel.

Så er den her. Tirsdag. Den sidste dag i grundspillet ved VM i ishockey. Og præcis som forudsagt - med en direkte kamp mellem Danmark og Letland om en plads i kvartfinalen. Men lidt overraskende er der meget mere på spil en “blot” en plads blandt de sidste otte. Faktisk kan Danmark slutte på tredjepladsen i Gruppe B, eller sågar andenpladsen, og dermed sikre sig den bedste placering nogensinde ved et VM. Går vi videre som 3’er, slutter vi mindst som nr. 6 ved VM, og som 2’er mindst nr. 5. Vi kan dog ikke selv afgøre, om vi bliver 2’er, 3’er eller 4’er, men vi kan selv afgøre, om vi skal med videre til kvartfinalen. Det kræver “blot” en sejr over Letland, enten i normal spilletid, overtid eller straffe. Det kan gå hen og blive rigtigt nervepirrende. Skal vi op på tredjepladsen i puljen kræver det en sejr i ordinær spilletid over Letland, samtidig med, at Finland får max. ét point mod USA. Og skal vi op på andenpladsen skal begge de ting ske, og Canada skal tabe til Tyskland. Lidt langt ude, men efter i aftes er intet umuligt.

Gårsdagens resultater var ikke så gode for Danmark. Canada skulle ud i overtid for at besejre Letland, og dermed kan Letland med en sejr over Danmark i dag, sende os helt ud i mørket.

Resultater - mandag
Rusland - Slovakiet 4-0
Tjekkiet - Østrig 4-3
Canada - Letland 2-1 OT
Korea - Norge 0-3

Dermed står det klart, at Korea rykker ud, og at Norge forbliver i A-VM.

I dag slutter grundspillet så af med seks kampe, og allerede 12:15 mødes Finland og USA i det meget interessante opgør set med danske øjne, men så sandelig også med finske, amerikanske, canadiske og sågar russiske, svenske og tjekkiske.

Tirsdagens program
12:15
Schweiz – Frankrigt (Royal Arena)
Finland – USA (Jyske Bank Boxen)

16:15
Hviderusland – Slovakiet (Royal Arena)
Canada – Tyskland (Jyske Bank Boxen)

20:15
Rusland – Sverige (Royal Arena)
Letland – Danmark (Jyske Bank Boxen)

Her er stillingerne i VM’s to indledende grupper inden sidste spillerunde.

Gruppe A, Royal Arena
Nr. / Hold / Kampe / Målscore (+/-) / Point
1 Sverige 6 20 17
2 Rusland 6 24 16
3 Tjekkiet 7 12 15
4 Schweiz 6 2 9
5 Slovakiet 6 -4 8
6 Frankrig 6 -12 6
7 Østrig 7 -17 4
8 Hviderusland 6 -25 0

Gruppe B, Jyske Bank Boxen
Nr. / Hold / Kampe / Målscore (+/-) / Point
1 USA 6 27 16
2 Finland 6 23 13
3 Canada 6 17 12
4 Danmark 6 -3 11
5 Letland 6 -1 10
6 Tyskland 6 -1 7
7 Norge 7 -18 6
8 Korea 7 -44 0

Jeg vil gennemgå de vigtigste scenarier for dig, men brug 5 minutter på at nærstudere stilling og kampe, inden du sætter dine bets i dag.

Schweiz - Frankrig

Vi begynder lige med Gruppe A, hvor tingene er rimeligt overskuelige. Schweiz kan selv afgøre, om de skal i kvartfinalen, og den ligger lige til højreskøjten. Frankrig har reelt ikke noget at spille for, selvom de i teorien med en sejr, og østrigsk sejr over Slovakiet, kan komme i kvartfinalen, men den tror selv Gérard Depardieu ikke på. Schweiz ved til gengæld, at de ikke må sætte point til, da Slovakiet med flere point i deres match mod Østrig ryger videre. Schweiz slog Slovakiet og er dermed bedre indbyrdes, hvis de skulle slutte på samme pointantal. Dvs. at osteholdet fra alperne skal ud og vinde i normal spilletid, og med det spil, de har vist indtil videre, burde det ikke blive noget problem. Der er 1,25 på sejr til La Suisse, og det skal du bare spille.

Elming anbefaler: Schweiz vinder til odds 1,25 – SPIL HER >>*

Hviderusland - Slovakiet

Hviderusland er ude af VM og rykker ned i B-gruppen. Det står klart efter seks klare nederlag og den dårligste indsats i landets historie. Ingen tvivl om, at der bliver grædt på gaderne i Minsk og andre hviderussiske byer over, at deres hockeyhelte ikke længere er at finde i det fornemste selskab. I eftermiddag har de chancen for at rette lidt op på renommeet med en sejr over Slovakiet, men… det kommer næppe til at ske. Slovakkerne skal formodentlig vinde i ordinær tid for at give sig selv en kvartfinaleplads. Det vilde er, at Slovakiet ved, om de kan nå kvarten eller ej, når de løber på isen. Kampen mellem Schweiz og Frankrig er færdigspillet, og har Schweiz vundet i ordinær tid, kan Slovakiet ikke gå videre. Derfor kunne Slovakiet tage lidt for let på opgaven, men jeg tror stadig de gerne vil give de medrejsende fans en sidste oplevelse. Spil på Slovakiet til odds 1,35 og gerne med -2,5 til odds 2,18. Et hurtigt ciffertips siger 0-4 eller 1-4 til hhv. odds 21 og 11.

Elming anbefaler: Slovakiet vinder til odds 1,35 – SPIL HER >>*

Elming anbefaler: Slovakiet -2,5 til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Elming anbefaler: Slovakiet vinder med 4-0 til odds 21 – SPIL HER >>*

Elming anbefaler: Slovakiet vinder med 4-1 til odds 11 – SPIL HER >>*

Rusland - Sverige

Gruppe A slutter af i Royal Arena med et sandt brag. Verdensmestrene fra Sverige mod en masse russere, der vandt olympisk guld for tre måneder siden i PyeongChang. Det er også kampen om første- og andenpladsen i gruppen og dermed formodentlig kampen om at møde Danmark (eller Letland) i kvarten. Russerne viste overraskende svaghedstegn, da de tabte til Tjekkiet, men som russerne så ofte har sagt: “Det er en lang turnering”. Når først de skal være der, så er de det altid. Næsten. Svenskerne led et ærgerligt mandtab mod Schweiz i forgårs, da det unge stortalent Elias Petterson og backen Erik Gustafsson begge brækkede en tommelfinger og er færdige ved VM. Sverige har naturligvis stadig en fabelagtig trup, men det er ærgerligt at miste to spillere lige op til de afgørende kampe. Jeg er meget i tvivl om dette opgør, idet begge nationer er videre og ikke risikerer at skulle rejse til Herning. Så spil flotte odds 3,10 på russisk sejr.

Elming anbefaler: Rusland vinder til odds 3,10 �� SPIL HER >>*

Nu skal vi så til Gruppe B og her bliver det meget mere kringlet. Finland og USA åbner ballet kl. 12:15. Den er spændende og interessant for mange lande i begge grupper.

USA: Bare ét point giver dem førstepladsen i Gruppe B
Finland: En sejr i ordinær tid giver dem førstepladsen i gruppen
Canada: Finsk nederlag efter 60 min. kan give dem 2.-pladsen i gruppen med en sejr
Danmark: Får Finland ikke to eller tre point, kan vi nappe 3. pladsen med en sejr, og 2. pladsen, hvis Canada taber til Tyskland.

Sverige, Rusland, Tjekkiet og Schweiz/Slovakiet holder også øje, for de aner fortsat ikke, hvem de kommer til at møde i kvarten.

Finland - USA

USA åbnede VM med en overtidssejr mod Canada, og har cruiset gennem turneringen, bortset fra et overraskende pointtab til Letland. Nu står de overfor turneringens offensive overraskelse, som dog mærkeligt nok har tabt til både Danmark og Tyskland. Finland kørte til gengæld Canada over 5-1 i lørdags, og kan de finde samme spil frem i frokostmatchen, så kommer USA i problemer. Jeg kommer med et vildskud og siger finsk sejr til odds 2,50 (odds 2,00 inkl. overtid/straffe). 1X giver dig odds 1,58.

Elming anbefaler: Finland vinder til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Elming anbefaler: Finland eller uafgjort til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Canada - Tyskland

Canada ved også, hvad klokken er slået, når de løber på isen. Finsk nederlag vil som nævnt give dem andenpladsen i Gruppe B med en sejr, mens et nederlag til Tyskland kan sende dem ned på fjerdepladsen.
Tyskerne er kommet flot igen i turneringen, efter de tabte til Danmark og Letland, og dermed reelt udspillede sine muligheder ved dette VM. Sejren over Finland i forgårs må lune for OL-sølvvinderne, men det er næppe nok til at kunne smide salt i den canadiske ismaskine. Sidstnævnte har dog valgt at spille fair overfor de andre 15 nationer ved at komme til VM uden målmænd - en taktik der ellers mest bruges i curling på de kanter. Finder Canada ikke løsningen på keeperposten, så vinder de ikke VM, og kan måske endda komme i problemer mod Tyskland, selvom det næppe er sandsynligt. Det logiske er at spille på en canadisk sejr til 1,09. Men tror du på, at Tyskland kan få uafgjort i den ordinære spilletid, så er der odds 14,50 at hente.

Elming anbefaler: Uafgjort til odds 14,50 – SPIL HER >>*

Letland - Danmark

I Jyske Bank Boxen slutter Danmark såvel aftenen, som grundspillet og den danske fest, af i Herning med opgøret mod Letland. Som skitseret tidligere, så er der masser af muligheder for Danmark til at gå videre, men lad os bare slå fast: Vi SKAL vinde!

Det er Danmarks syvende og sidste kamp i Herning, og der skal lyde et kæmpe bifald herfra til såvel Herning by, Messecenter Herning (Boxen), og ikke mindst det danske publikum. Hold op et arrangement og en fest, I har stablet på benene. Det har ganske enkelt været verdensklasse, og noget af det mest imponerende, jeg har været vidne til i VM-sammenhæng.

Det danske landshold skal også være verdensklasse, hvis det skal videre til kvartfinalen. Der er ikke plads til en gentagelse af indsatsen mod Korea, eller for den sags skyld mod Canada og USA. Der skal fightes i 60 minutter plus det løse, for vi må ikke undervurdere Letland, der bestemt ikke er noget… fuldfør selv sætningen!

Jeg kan have mine bange anelser, efter at have set Letland spille en flot kamp mod Canada i aftes, men sætter min lid til, at de danske NHL-proffer og superstjerner fra KHL tager teten, viser vejen, og får givet Danmark den perfekte afslutning på VM i Herning. Sloganet i den midtjyske hovedstad er Hyggehockey i Herning, men der ikke plads til hygge på isen. Der skal arbejdes stenhårdt, og så ville det være rart, hvis vi kunne få gang i 5 mod 5-spillet offensivt, og ikke give et hav af løse chancer væk bagude. Efter en flot start på VM i powerplay, haltede det mod Korea, og der skal vi være skarpe på de få chancer Letland giver væk.

Odds-fordelingen hedder Letland 3,85 - Uafgjort 4,45 - Danmark 1,79. Jeg vil vove den påstand, at det er et fremragende odds på Letland for alle, der ikke har rødt og hvidt blod i årerne. Målmand Frederik Andersen bliver (igen) vores vigtigste mand, og han alene kan give Danmark sejren. Jeg vil ikke jinxe noget, men lade dig helt selv finde ud af, hvem du vil spille på som vinder. Jeg tror dog ikke, at det bliver en målrig affære, så spil på under 5,5 mål til odds 1,55.

Elming anbefaler: Under 5,5 mål til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Kom så Danmark,
Claus Elming

PS. Kommer Danmark i kvartfinalen, så spilles den på torsdag 20:15 i Royal Arena - altså selvfølgelig medmindre, vi bliver 2’er i puljen… for så bliver drengene i Herning!

Spil på ishockey VM

Kommenter artiklen skjul

Alle Betting og Odds Nyheder

 Oprettet
Omsætningsfri bonus: Få op til 500 kroner 24-01-2019 14:17
Lodtrækning om 13.500 kr. hver dag - nem deltagelse 24-01-2019 13:57
Danmark - Sverige: Odds, optakt og stream d. 23. januar 2019 (håndbold) 22-01-2019 20:55
Chelsea - Tottenham: Odds, stream og optakt d. 24. januar 2019 22-01-2019 18:34
Boost: Få odds 35 på Danmark mod Sverige 22-01-2019 18:00
Burton - Manchester City: Odds, stream og optakt d. 23. januar 2019 22-01-2019 17:48
Juventus - Chievo: Odds og optakt d. 21. januar 2019 20-01-2019 23:04
Egypten - Danmark: Odds, optakt og stream d. 21. januar 2019 (håndbold) 20-01-2019 18:28
NFL: Bachs spilforslag til Conference Championship 19-01-2019 14:40
Fulham - Tottenham: Odds og optakt d. 20. januar 2019 19-01-2019 10:29
Huddersfield - Manchester City: Odds og optakt d. 20. januar 2019 19-01-2019 09:09
Arsenal - Chelsea: Odds og optakt d. 19. januar 2019 18-01-2019 20:14
Manchester United - Brighton: Odds og optakt d. 19. januar 2019 18-01-2019 18:48
Liverpool - Crystal Palace: Odds og optakt d. 19. januar 2019 18-01-2019 18:01
Danmark - Ungarn: Odds, optakt og stream d. 19. januar 2019 (håndbold) 18-01-2019 17:58
Steffen Dam tipper 23. runde i Premier League 18-01-2019 16:03
Pacquiao vs. Broner: Odds, stream og optakt d. 20. januar 2019 16-01-2019 17:00
M. Sharapova - C. Wozniacki: Odds og live stream d. 18. januar 2019 16-01-2019 16:22
Odds 14 på Arsenal / odds 12 på Chelsea 16-01-2019 15:49
VM-boost: Få odds 35 på Danmark mod Norge 16-01-2019 15:44
Barcelona - Levante: Odds, stream og optakt d. 17. januar 2019 16-01-2019 15:26
Danmark - Norge: Odds, optakt og stream d. 17. januar 2019 (håndbold) 16-01-2019 10:18
Profitboosts på VM og Australian Open 16-01-2019 01:36
Her kan du se håndbold VM hos bookmakerne 16-01-2019 01:01
Her kan du se Australian Open 16-01-2019 00:49
Juventus - Milan: Odds og optakt d. 16. januar 2019 15-01-2019 19:08
J. Larsson - C. Wozniacki: Odds og live stream d. 16. januar 2019 15-01-2019 00:58
Østrig - Danmark: Odds, optakt og stream d. 15. januar 2019 (håndbold) 14-01-2019 23:34
Manchester City - Wolverhampton: Odds og optakt til d. 14. januar 2019 13-01-2019 23:34
Danmark - Saudi Arabien: Odds, optakt og stream d. 14. januar 2019 (håndbold) 13-01-2019 22:20