18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Boost: Spil United-sejren til odds 51

Spil på CLKan Manchester United levere endnu et mindeværdigt Champions League-comeback på udebane? Så kvitterer 888sport* med skyhøje odds 51 til alle nye spillere. Dette i tillæg til en 100 % velkomstbonus. Læs mere om tilbuddet og gældende vilkår herunder.

> Få odds 7 på Barcelona – KLIK HER*

> Få odds 51 på Manchester United – KLIK HER*

Trin for trin: Indløs dit SUPERodds

Følg vores trin for trin-guide og du er godt på vej til dit SUPERodds. Tilbuddet er for nye spillere.

1. Gå til kampagnen – KLIK HER!*

2. Opret en konto.

3. Indbetal op til 1.000 kr. med koden ‘100BONUS’ og få en 100 % velkomstbonus.

3. Sæt dit første spil af 50 kr. på enten Barcelona eller Manchester United.

4. Vinder dit valg, får du gevinsten på det forhøjede odds udbetalt inden for 72 timer.

Værd at vide om tilbuddet
Tilbuddet gælder indtil tirsdag d. 16. april kl. 21:00. Kun dit første spil med en indsats på præcis 50 kr. er kvalificerende. Din gevinst på det forhøjede odds skal gennemspilles 6 gange til minimumodds 1,50 inden for 60 dage. Tilbuddet kan anvendes i tillæg til den almindelige velkomstbonus, som skal gennemspilles 6 gange til minimumodds 1,50 inden for 60 dage.

Bemærk: Af tekniske årsager, vil kampe som 888sport* tilbyder forhøjede odds på, blive præsenteret i deres oddslobby som normalt med regelmæssige odds. Hvis du er kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjede odds, skal du blot spille på kampen og du vil herefter blive krediteret differencen mellem det regulære odds og det øgede odds.

Vilkår og regler gælder. Læs dem HER*.

Spil på CL

Skriv første kommentar

Skriv et svar