18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Spiltips til uge 34

Spiltips fra LeanderBenjamin Leander leverede fuld plade (3 for 3 spiltips) i luringerne til sidste uge, og den skarpe ekspert forsøger at fastholde sit flotte momentum, når han i denne uge 34 er aktuel med tre nye spilforslag. Leander har indtil videre præsteret en TBP på 125,4 % over 42 spil i de ugentlige analyser.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – søndag d. 25. august kl. 21:00

Paris SG – Toulouse: Under 4,5 mål til odds 1,55 ved Nordicbet

For første gang siden 1. spillerunde af 2018/19-sæsonen ligger PSG ikke nummer ét i Ligue 1, efter et uhyre skuffende 1-2 nederlag i Rennes sidste weekend. Hovedstadsklubben skabte det laveste antal Expected Goals i over fire år (hvor statistikken stopper) ved kun at producere 0,31 xG fordelt på otte forkølede afslutninger og så et målmandskoks af en anden verden fra Rennes-keeperen, der tillod Edinson Cavani at score fra spids vinkel.

Det åbner for chancer til Toulouse på Parc des Princes, eftersom søndagens gæster sidste sæson tabte med to gange 0-1 til PSG i to særdeles jævne affærer, hvor man holdt PSG nede på i alt fire afslutninger indenfor rammen på 180 minutters spilletid. Mod spillet taler, at Toulouse i de første to spillerunder har leveret ren kamikazefodbold mod Dijon og Brest med skyhøje Expected Goals-ratioer og ekstremt chancerige kampe, men de to opgør endte trods alt kun med 1-1 og 1-0 til Toulouse, og cheftræner Alain Casanova, der også var i spidsen for Toulouse sidste sæson, vil formentlig gribe kampen søndag an på præcis samme måde som tilfældet var i 2018/19-sæsonen.

Meget skal gå galt for, at vi får fem fuldtræffere i Paris søndag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige – fredag d. 23. august kl. 20:05

Greenock Morton – Partick Thistle: Over 2,5 mål til odds 2,00 ved bet365

Tidligere på sommeren er der anbefalet mange mål fra Greenock Morton i disse spalter med succes, og den tendens ser ikke ud til at blive brudt lige foreløbig.

Under ny cheftræner David Hopkin har man den mageløse målscore 23-16 for syv spillede kampe i alle turneringer, hvilket giver et målsnit på over 5,50 scoringer pr. kamp. Topscorerduoen Robert McHugh og Neil Cadden har imponerende 10 mål og syv oplæg til sammen, og de bør fortsætte stimen mod Partick Thistle fredag aften i den TV-transmitterede kamp fra den næstbedste række.

Partick har også lagt underholdende fra land med scoring i alle syv kampe i alle turneringer indtil videre, hvoraf de seks af dem er endt med scoringer fra begge sider. Gary Caldwell overtog holdet efter en skuffende sæsonstart ni kampe inde i sidste sæson, og de tre efterfølgende indbyrdes møder med Greenock Morton endte med underholdende 12 mål tilsammen, hvoraf der blev scoret mindst tre gange i alle tre opgør (2-1 og 5-1 til Greenock samt 3-0 til Partick i det seneste møde i marts måned). Siden har Greenock Morton skiftet cheftræner Jonathan Johansson ud med langt mere underholdende David Hopkin, så her lugter det af mål for alle pengene.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 24. august kl. 19:30

Slavia Prag – Bohemians: Slavia Prag vinder med præcis ét mål til odds 3,95 ved Mr. Green

Slavia Prag spiller to af klubbens vigtigste kampe i nyere tid, når man i denne og næste uge møder CFR Cluj i to kampe om en plads i det forjættede land; Champions League-gruppespillet. Holdets eneste CL-gruppespilsoptræden ligger helt tilbage i 2007/08-sæsonen, så der er ikke noget at sige til, hvis opgøret mod Bohemians ikke bliver med sømmet i bund fra hjemmeholdets side af.

I 2018 slog man byrivalerne fra Bohemians med 1-0 ved to lejligheder på eget græs, og med tanke på, at netop 1-0 også har været sejrscifrene i Slavias to første hjemmekampe i denne sæson mod Sigma Olomouc og Slovan Liberec, så er det svært ikke at gå efter en gentagelse med kneben sejr, særligt fordi Slavia ikke har skabt alverden i de to kampe, men omvendt også har lukket modstanderne ganske effektivt ned.

Bohemians har traditionelt haft tungt på udebane mod de fire storhold fra Slavia, Sparta, Plzen og Jablonec under cheftræner Martin Hasek, der siden sin tiltrædelse i april 2017 har tabt syv ud af otte opgør mod de fire giganter, men med hele seks af nederlagene på præcis ét mål.

På den baggrund skal næsten fire gange stålet for et-måls-sejr til Slavia være et rigtig spændende langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 3,95* (spilbar til 3,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar