18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen i Uge 5

Spiltips fra LeanderBenjamin Leander har indstillet sigtekornet på tirsdag d. 27. januar, hvor han forsøger at lave tre pletskud. Et engelsk, et nordirsk og et portugisisk. Leanders Luringer til midtugen i Uge 5 præsenteres herunder.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – tirsdag d. 28. januar kl. 20:45

St. Ives – Hednesford: 2-tallet til odds 1,61 ved bet365

Lyttere og seere af SpilXpertens ugentlige podcast “SpilXpoden” kunne glæde sig, hvis de havde fulgt spilforslaget om, at St. Ives skulle tabe til Biggleswade. Knusende 3-0 endte det med til gæsterne, og intet tyder på, at St. Ives forbedrer pointhøsten i tirsdagens opgør mod Hednesford.

Hjemmeholdet fik den vigtige back Aaron Phillips skadet kort før pausen, og efter han var gået ud gik Biggleswade fra 0-0 til 3-0 med chancer til mere. Nederlaget betyder, at St. Ives nu er oppe på 12 nederlag i 13 kampe mod hold i rækken, der snitter mindst 1,60 point.

Det gør modstanderne fra Hednesford også på trods af en mindre formnedgang med fire nederlag i de sidste syv kampe. Alle fire nederlag har dog været til tophold som Stourbridge, Coalville, Tamworth og Rushall, mens man til gengæld mod de hold i rækken, der snitter under 1,60 point har hentet 10 sejre, en uafgjort og to nederlag.

Hednesford har rækkens femtebedste defensiv og bør kunne holde St. Ives på maksimalt en enkelt scoring, mens St. Ives til gengæld har lukket foruroligende 18 mål ind i årets første fem kampe. Godkendte odds 1,61 på udesejren, ligesom handicap-sejr til gæsterne også sagtens kan være et skud værd.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 28. januar kl. 20:45

Glentoran – Glenavon: Glentoran -2,5 (AH) til odds 1,80 ved bet365

Glenavon slikker givetvis stadig sårene efter endnu en ydmygelse på udebane mod et top6-hold. 1-8 lød de pinlige cifre mod Linfield på så sent som lørdag eftermiddag i en kamp, hvor Glenavon faldt helt sammen efter udvisning til midtbanemotoren Robert Garrett efter 20 minutters spil, hvor måltavlen allerede lyste 3-0 til værterne.

Med nederlaget har Glenavon nu tabt 10 ud af 12 opgør på udebane mod top6-holdene Crusaders, Linfield, Glentoran, Coleraine, Cliftonville og Larne med en samlet målscore på 6-41. Kun i 0-1 nederlaget mod Cliftonville har holdet formået at holde modstanderne på færre end tre mål, og kun de to bundhold fra Dungannon og Warrenpoint har lukket flere mål ind end Glenavon, som aldrig bør komme i nedrykningsfare, men til gengæld også er 10 point fra mesterskabsplayoffs med 21 point at spille om.

Glentoran måtte afgive ligaens førsteplads i weekenden med et skuffende 1-2 nederlag i Larne, men holdet smider sjældent point mod holdene udenfor top6. 15 møder med holdene fra 7.-12.pladsen har givet 38 ud af 45 mulige point.

Glenavon bør stadig være så mærkede af nederlaget i weekenden, sådan så et nyt sammenfald lurer her. Fint odds på klar sejr til værterne på mindst tre mål.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,65)

Leanders Langskud – tirsdag d. 28. januar kl. 21:15

FC Porto – Gil Vicente: Begge hold scorer til odds 2,50 ved Mr. Green (Spilbar til 2,20)

FC Portos defensiv slår revner for tiden. Holdet er oppe på uhørte syv kampe i træk uden rent bur efter at have holdt 15 Clean Sheets i de første 27 kampe af sæsonen i alle turneringer. En af årsagerne kan være, at forsvarsgeneral Pepe er ude med skade, og til kampen tirsdag aften må man også klare sig uden kantspilleren Otavinho, der har karantæne.

Det giver Gil Vicente pæne muligheder for at bide skeer med FC Porto. Oprykkerne har gang i en flot sæson med kun fem nederlag i første halvdel af sæsonen, der placerer dem komfortabelt med otte point ned til nedrykningsstregen.

Holdet vandt det omvendte opgør med 2-1 og har generelt vist pæne takter mod de andre tophold fra Benfica, Famalicao, Sporting og Braga. Fem opgør mod de klubber har givet udfaldet “begge hold scorer i de fire”, endda med flotte præstationer undervejs med 3-1 over Sporting og 1-1 mod Braga, og kun i sæsonens sværeste udekamp mod Benfica endte det uden Gil Vicente-mål.

Træner Vitor Oliveira er en rutineret ræv, der har mødt Porto otte gange i karrieren. Nok er det blevet til syv nederlag, men til gengæld er det kun sket én gang, at et hold trænet af Oliveira ikke har scoret mod Porto, så her ligner odds 2,50 en rigtig fin forretning på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

Spil Leanders Langskud til odds 2,50* (spilbar til 2,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar