18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen i Uge 46

Spiltips fra LeanderVi har taget hul på landskamppausen, men det betyder selvfølgelig ikke, at Benjamin Leander holder fri. I stedet udnytter eksperten lejligheden til at kigge nærmere på den engelske EFL Trophy, hvorfra samtlige midtugens tre spilforslag findes.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Leanders Lette – onsdag d. 13. november kl. 20:45

Bristol Rovers – Swindon: 1-tallet til odds 1,61 ved Bethard

Klar motivationsforskel i dette opgør fra den sydlige Gruppe F, hvor Swindon er uden chance for avancement efter 0 point i de første to kampe, mens Bristol med tre point vinder gruppen.

I forvejen falder kampprogrammet gunstigt for hjemmeholdet, som har fået udsat sin ligakamp mod Sunderland i weekenden grundet landskampe, sådan så man har 10 dages kamppause efter opgøret onsdag aften. Den luksus nyder League Two-holdet fra Swindon ikke, da de allerede lørdag klokken 16 har en krævende udekamp mod Salford. Derfor ventes manager Richard Wellens at hvile de fleste stamspillere, og af den grund skal hjemmesejren være helt oplagt til et odds, som næppe kan forventes at stå frem til kickoff.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 13. november kl. 20:30

Bradford – Rochdale: Flest mål i 2. halvleg til odds 2,00 ved bet365

Fuld fart frem på Northern Commercials Stadium i Bradford, hvor både Bradford og Rochdale skal bruge en storsejr for at have en chance for avancement til slutspillet. Bradford skal vinde med mindst tre mål, mens kravet for Rochdale er en fire-måls-sejr for at overgå Bolton på den nuværende andenplads.

Det giver i sagens natur incitament for at jagte mål fra første fløjt, men oddsene på mange mål i kampen er også sat derefter med sølle odds 1,65 for mindst tre scoringer i kampen. Derimod virker det mere interessant at gå efter et kampbillede, hvor de fleste mål falder i 2. halvleg. Kommer et af holdene først bagud, kan der gå manglende motivation i den i løbet af de sidste 45 minutter af kampen, og i forvejen har både Bradford og Rochdale været mere målrige i anden halvleg end i første i deres respektive ligakampe.

Fin dobbelt-op-betaling på, at vi får flest scoringer i 2. halvleg af kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – onsdag d. 13. november kl. 20:45

Southend – AFC Wimbledon: Over 3,5 mål til odds 2,75 ved betfair

Sol Campbell er ny manager i Southend, og Arsenal-legenden kunne se sit nye hold tabe 1-0 til upåagtede Dover i søndagens FA Cup-kamp på udebane. Campbell udtalte efterfølgende, at der ligger et stort arbejde i at få klubben på ret kurs, og at man virkede “decideret bange for at score”. Holdet får ikke en mere oplagt mulighed end på onsdag til at træne offensiv total-fodbold, for Southend er for længst ude af turneringen og kan dermed betragte onsdagens kamp som ren træning og selvtillidsoptankning.

AFC Wimbledon er sportsligt mere interesserede i kampen, men holdet skiftede træner for blot to kampe siden, og spørgsmålet er, hvordan nyudpegede Glyn Hodges forholder sig til opgøret med tanke på, at holdet skal spille fire kampe på 11 dage. Alt andet lige tæller dog kun sejr for AFC Wimbledon, hvis holdet vil videre fra gruppen, så her ligner det mål for alle pengene, særligt når man kigger på holdenes træningskampe fra i sommer.

Opgøret onsdag aften bør også bære præg af manglende intensitet og nerve a la sommerens testkampe, og her lykkedes det hverken Southend eller AFC Wimbledon at holde nullet én eneste gang i imponerende 16 forsøg til sammen. Halvdelen af de 16 testkampe havde mindst fire mål i sig, så til klart godkendt odds prøves mindst fire scoringer i opgøret.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Spilforslag fra Benjamin Leander*

Skriv første kommentar

Skriv et svar